بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

من به هیچ اویل بازی جسارت نمیکنم.اولا من پست های قبلی رو خوندم واز سابقه شما خبر دارم.دوما من یه بار راجع به مقایسه صحبت کردم دیگه نمیخوام ادامه بدم خودت هم که میگی حال روحیت خوب نیس پس فکر کنم برای همین منظور من رو متوجه نشدی.

راستی تولد اویل2هم خیلی خیلی خیلی مبارک

دوست عزیز مرسی که میای این تاپیک
خوب معلوم که از طرفدار های واقعی هستی
اگر دوست داری خودت رو هر جور که دوست داری تا حدی که میدونی لازم معرفی کن! تا فضای دوستانه تری داشته باشیم منم رو که میشناسی بهتره همون افشین صدام کنی ممنون می شم
(در ضمن اون تقاضای دوستی رو هم تایید کن دیگه برادر من منظورت چیه ؟ با کی بودی با منی ):d:d:d:d:d:d:d:d

دوست عزیز مرسی که میای این تاپیک
خوب معلوم که از طرفدار های واقعی هستی
اگر دوست داری خودت رو هر جور که دوست داری تا حدی که میدونی لازم معرفی کن! تا فضای دوستانه تری داشته باشیم منم رو که میشناسی بهتره همون افشین صدام کنی ممنون می شم
(در ضمن اون تقاضای دوستی رو هم تایید کن دیگه برادر من منظورت چیه ؟ با کی بودی با منی ):d:d:d:d:d:d:d:d
با عرض معذرت منظور من شما نبود.منظورم جنابhmd2009بود.
اینم مشخصات:
نام:احمد
سن:18.اگه اویل برای شماها خاطرات نوجوانیه برا من جزوخاطرات شیرین بچگیه اولین بار9 سالگی اویل بازی کردم
درضمن من همیشه میومدم توی این تاپیک ولی توی بحث ها شرکت نمیکردم چون درگیر کنکور بودم

آخرین ویرایش:
خداییش remake از همه ترسناکتر بود و چون ترس مهمترین عامل در سری resident evil محسوب میشه پس منم به remake رای دادم. البته از لحاظ کیفیت گیم پلی هم بهترین بود. ولی حالا چون شاید داستانش همون تکرار re1 هست واسه بعضیا خسته کننده باشه. ولی مهم روایت و روند داستانه که باز هم این بازی بهترینه. از لحاظ تنوع لوکیشن ها reهای جدید بهتر عمل کردند مخصوصاre5. ولی اگه بخوایم توreهای کلاسیک یکی رو انتخاب کنیم باز هم remake از بقیه بهتر عمل کرده. حیاط عمارت و جنگل واقعا عالی طراحی شده بودند.
از لحاظ گرافیک هم هر بازی با توجه به زمان عرضش باید بررسی بشه که در این صورت re5 تو زمان خودش بهترین گرافیک رو داشت و بعدش همre4 . ولی باز هم اگه بخوایمreهای کلاسیک رو مد نظر قرار بدیم remake از نظر گرافیکی هم تو زمان خودش از بقیه بهتر عمل کرد.
اما از لحاظ موسیقی re 2,3 از همه بهتر عمل کردند.
در مجموع اگه re های 4و5 ترس بیشتر و همینطور وفاداری بهتری داشتند لیاقت بهترین بازی سری رو داشتند. ولی چون ترس اهمیت ویژه ای داره reهای کلاسیک بهتر هستند.

من به هیچ اویل بازی جسارت نمیکنم.اولا من پست های قبلی رو خوندم واز سابقه شما خبر دارم.دوما من یه بار راجع به مقایسه صحبت کردم دیگه نمیخوام ادامه بدم خودت هم که میگی حال روحیت خوب نیس پس فکر کنم برای همین منظور من رو متوجه نشدی.

راستی تولد اویل2هم خیلی خیلی خیلی مبارک

پس شاید من ندیدم که شما راجع به مقایسه صحبت کردی.من تو sp گفتم که بهترین یعنی چی و هر کسی برای خودش ملاک هایی داره که اونا از بقیه براش اهمیت بیشتری دارن.الانم دارم میگم re2 و remake بهترین رزیدنت اویل های تاریخ هستند مقایسه بین بهتر بودنشونم خیلی سخته.دست نیما جان و افشین جان درد نکنه با این تاریخچه رزیدنت اویل واقعا فکر میکردم دارم رزیدنت اویل بازی میکنم وقتی میخوندمش واقعا عالی بود البته هنوز تمومش نکردم.

با عرض معذرت منظور من شما نبود.منظورم جنابhmd2009بود.
اینم مشخصات:
نام:احمد
سن:18.اگه اویل برای شماها خاطرات نوجوانیه برا من جزوخاطرات شیرین بچگیه اولین بار9 سالگی اویل بازی کردم
درضمن من همیشه میومدم توی این تاپیک ولی توی بحث ها شرکت نمیکردم چون درگیر کنکور بودم

عجب سوتی من می خواستم بگم واسه تولد re2 چی آوردی این پست رو نقل و قول کردم
در ضمن شما اشتباه کردی در 9 سالگی بازی 18+ رو بازی کردی:دی

عجب سوتی من می خواستم بگم واسه تولد re2 چی آوردی این پست رو نقل و قول کردم
در ضمن شما اشتباه کردی در 9 سالگی بازی 18+ رو بازی کردی:دی
لازمه بگم که منم مثل اون دوستمون میرفتم توی کلوپ.یه روز یکی از دوستام گفت صاحب کلوپ یه بازی جدید اورده خیلی ترسناکه منم گفتم خب بریم ببینیم.دوستم گفت توش ادم خار هست من نمیام.منم گفتم خب خودم میرم.رفتم و اولین بار اویل رو دیدم.اونم اویل2رو.اونم صحنه ای که زامبی ها به کندو حمله کردن وکشتنش.راستشو بگم فقط یه کوچولو ترسیدم.همون روز بازی رو خریدم .اون موقع اخرای8سالگیم بود.بازی رو که بردم خونه گذاشتم توی دستگاه.بابام هم نشست که ببینیم چیه .همون دموی کلیر رو که دیدیم بابام بازی رو شکوند گفت به درد سن تو نمیخوره.گذشت تا 9 سالگیم که دوباره بازی رو گرفتم منتهی اینبار دور از چشم پدر تمومش کردم

لازمه بگم که منم مثل اون دوستمون میرفتم توی کلوپ.یه روز یکی از دوستام گفت صاحب کلوپ یه بازی جدید اورده خیلی ترسناکه منم گفتم خب بریم ببینیم.دوستم گفت توش ادم خار هست من نمیام.منم گفتم خب خودم میرم.رفتم و اولین بار اویل رو دیدم.اونم اویل2رو.اونم صحنه ای که زامبی ها به کندو حمله کردن وکشتنش.راستشو بگم فقط یه کوچولو ترسیدم.همون روز بازی رو خریدم .اون موقع اخرای8سالگیم بود.بازی رو که بردم خونه گذاشتم توی دستگاه.بابام هم نشست که ببینیم چیه .همون دموی کلیر رو که دیدیم بابام بازی رو شکوند گفت به درد سن تو نمیخوره.گذشت تا 9 سالگیم که دوباره بازی رو گرفتم منتهی اینبار دور از چشم پدر تمومش کردم
احمد جان خوش آمدی به تاپیک >:d<
منم با اویل 2 شروع کردم منتها فکر کنم 13-14 ساله بودم تو pc بازی کردمش خیلی بازی جالبیه وحال بدس این سری اویل ها
یادمه یه بار با کلیر بدون سیو تا آخرش رفتم بعد غول آخرش قبل از اون آسانسوره منو نکشت بلکه خورد :((یه ضد حال اساسی خوردم بعد از اون حواسمو جمع کردم که اینجور چیزا تکرار نشه برام :d
بعدشم : من به re2 رای دادم نفر 13 بودم (چه شماره ای هم نصیب ما شد ها:d)

آخرین ویرایش:
سلام من با اویل 1 شروع کردم ولی فقط قسمت اول بازی که یه زامبی نشسته داره نوشه جان میکنه سی دی مون خراب ازاب درومد و دیگه نرفتم سراغش تا اویل تو اومد که واقعاخاطره ها هست که باهاش دارم من تمام سری رو بازی کردم همه ی بازی ها ساخته شده تا الان اصلا نمیتونن به اویل 2 برسن اصلا ولی تا حدودی با اویل 4 هم ارتباط برقرار کردم ولی این آخریه واقعا افتضاح بود(evil 5 ) تازه من این چند مدت نبود انیمشن درست حسابی ببینیم به جز یه چندتایی ولی Degeneration بسیار عالی بود چون یه دیدار دیگه ی با برادر لی آن داشتیم(leon)
رای من:Resident Evil 2

سلام.افشین جان من یه سوال داشتم.علت اینکه resident evil : degeneration رو تو نظر سنجی قرار دادی چیه ؟ به نظر من یه بازی رو به هیچ وجه نمیشه با یه CG Movie مقایسه کرد ! اونو باید با 4D-Executer مقایسش کرد که مشصه که اون اصلا قابل مقایسه با Degeneration نیست.

4D-Executer حجمش خیلی زیاده بازم اگه کسی ندیده و میخواد ببینه دانلود کنه لینکشو کذاشتم. .انیمیشنش بد نیست.ضمنا زبونشم زاپنی هست.

download link

images

آخرین ویرایش:
یه زمانی یادمه سال دوم دبیرستان یا سوم دبیرستان این بازی رو تو کلوپ انجام میدادم.قبل از اون سگا بازی میکردم اما گرافیک رو این قدر بالا دیدیم در اون زمان که واقعا مجذوبش شدم .از اون زمان پاتوق ما شد کلوپ .الان که به اون بازی فکر میکنم بیشتر تصویر اون سالن یزرگ اداره پلیس در رزیدنت اویل 2 میاد جلوم . عشق اون بازی این بود که چند نفره بشینیم کنار هم تا صبح از ترس تو خودمون....تازه الان هم که معلوم شد این بازی کاملا ابتکاری نبوده و یه جورایی بازیه" تنها در تاریکی" اولین سبک این جور بازیها بوده .ولی در کل در زمان خودش چون گرافیک و ترس لحظه ای داشت و میشد بچه ها رو ترسوند بازی خوبی بود

سلام.افشین جان من یه سوال داشتم.علت اینکه resident evil : degeneration رو تو نظر سنجی قرار دادی چیه ؟ به نظر من یه بازی رو به هیچ وجه نمیشه با یه CG Movie مقایسه کرد ! اونو باید با 4D-Executer مقایسش کرد که مشصه که اون اصلا قابل مقایسه با Degeneration نیست.

4D-Executer حجمش خیلی زیاده بازم اگه کسی ندیده و میخواد ببینه دانلود کنه لینکشو کذاشتم. .انیمیشنش بد نیست.ضمنا زبونشم زاپنی هست.

download link

images
خوب حساب دیجنریشن از بقیه جداست چون داستانش میتونه ادامه داشته باشه
اون 4d اصلا هیچ ربطی به سری نداره
در ضمن سوال اینه که بهترین رزیدنت ایولی که تا امروز ساخته شده

چه می‌کنه این RE2 !
بچه‌ها چه عشق فراگیری به این بازی داشتن‌ها!

واقعا بهترین داستان رو تو این سری داشت.

تویه دروازه!!!
جان چی شد؟
ولی واقعا خوشم میاد reباز های اصیل زیاد داریم
داستانش فوق العاده بود و نکته مهم این بود که مراحل بازی کاملا با اون مچ بود
در صورتی که اگر از نظر داستانی re5 رو رقیبش در نظر بگیریم مراحل بازی بیشتر اوقات به داستان ربطی نداشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or