بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

اقایون ولی نظر من برنگشته.اخه کدوم اویل بهتره دیگه یه سوال تکراریه.بعدش هم نمیشه یکی رو به عنان بهترین انتخاب کرد چون هرکدوم یه مضمون خاص خودشونو دارن.وچون در دوره های زمانی مختلف وطولانی ساخته شدن اصلا نمیشه به درستی قضاوت کرد.مگر اینکه خیلی روش تمرکز کنیم وشرایط رو مقایسه کنیم که خیلی طول میکشه.

شاید شما درست بگی ولی خب بچه ها اینو خواستن
در ضمن درسته شماره هایی از بازی در زمان های مختلف ساخته شدن ولی این زمان خیلی طولانی و همین باعث میشه که بازی های شماره 123 هنوز واسه کپکام و سونی سود آور باشن
خب باز هم نظر سنجی رو عوض می کنیم
در ضمن تو سایت بازیسنتر هنوز این نظرسنجی قرار نگرفته
این سایت کلی بازدید کننده داره که باعث میشه از نظرسنجی یه نتیجه واقعی گرفت
البته شما برای اینکه راحت تر تصمیم بگیری پایه رو بر این بزار که از کدوم شماره لذت بردی
یک سوال هم داشتم به نظر شما degeneration هم باید تو این نظر سنجی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شاید شما درست بگی ولی خب بچه ها اینو خواستن
در ضمن درسته شماره هایی از بازی در زمان های مختلف ساخته شدن ولی این زمان خیلی طولانی و همین باعث میشه که بازی های شماره 123 هنوز واسه کپکام و سونی سود آور باشن
خب باز هم نظر سنجی رو عوض می کنیم
در ضمن تو سایت بازیسنتر هنوز این نظرسنجی قرار نگرفته
این سایت کلی بازدید کننده داره که باعث میشه از نظرسنجی یه نتیجه واقعی گرفت
البته شما برای اینکه راحت تر تصمیم بگیری پایه رو بر این بزار که از کدوم شماره لذت بردی
یک سوال هم داشتم به نظر شما degeneration هم باید تو این نظر سنجی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟:-oخودتون چی فکر میکنین.من فکر کنم تنها ربط این انیمیشن به کل بازی صحنه اخرشه که معموران ترایسل دارن نمونه برمیدارن وگرنه نبودنش مشکلی رو پیش نمیاره

؟؟؟؟؟؟:-oخودتون چی فکر میکنین.من فکر کنم تنها ربط این انیمیشن به کل بازی صحنه اخرشه که معموران ترایسل دارن نمونه برمیدارن وگرنه نبودنش مشکلی رو پیش نمیاره
خوب اگه اینجوری حساب کنیم
رزیدنت اویل 4 هم به جز جایی که ایدا نمونه رو می بره مهم نیست دیگه؟؟؟
یا رزیدنت اویل 3 اصلا مهم نیست دیگه

خوب اگه اینجوری حساب کنیم
رزیدنت اویل 4 هم به جز جایی که ایدا نمونه رو می بره مهم نیست دیگه؟؟؟
یا رزیدنت اویل 3 اصلا مهم نیست دیگه
شما داری یه اویل خیلی فرعی رو با دو تا از بهترین ها مقایسه میکنی.شما به وروود افراد مختلف توی این دو تا بازی دقت کن وباdegenerationمقایسه کن.همچنین افرادی که به طور مستقیم ویا غیر مستقیم توی سری3و4دخالت کردن رو با اون انیمیشن مقایسه کن جوابتو میگیری.من واقعا از سوال شما تعجب کردم که چرا با اینهمه تجربه یه همچین سوالی رو مطرح کردین.خود اویل4میتونه داستان رو به دو شاخه تبدیل کنه.degenerationهم میتونه این کار رو بکنه ولیجذابیتش برای مخاطب خیلی کمتره.در ضمن من مطالب قبلی رو که میخوندم میدیدم که توش نوشتن که شخصیت لیون زیاد مهم نیست.در جواب اونها باید بگم که حالا که وسکر نابود شده داستان بازی به احتمالا بسیار زیاد به سمت سازمان وایدا میره که رابطه مستقیم با لیون داره .من فکر کنم که در اینده نقش لیون خیلی پر رنگتر بشه.

شما داری یه اویل خیلی فرعی رو با دو تا از بهترین ها مقایسه میکنی.شما به وروود افراد مختلف توی این دو تا بازی دقت کن وباdegenerationمقایسه کن.همچنین افرادی که به طور مستقیم ویا غیر مستقیم توی سری3و4دخالت کردن رو با اون انیمیشن مقایسه کن جوابتو میگیری.من واقعا از سوال شما تعجب کردم که چرا با اینهمه تجربه یه همچین سوالی رو مطرح کردین.خود اویل4میتونه داستان رو به دو شاخه تبدیل کنه.degenerationهم میتونه این کار رو بکنه ولیجذابیتش برای مخاطب خیلی کمتره.در ضمن من مطالب قبلی رو که میخوندم میدیدم که توش نوشتن که شخصیت لیون زیاد مهم نیست.در جواب اونها باید بگم که حالا که وسکر نابود شده داستان بازی به احتمالا بسیار زیاد به سمت سازمان وایدا میره که رابطه مستقیم با لیون داره .من فکر کنم که در اینده نقش لیون خیلی پر رنگتر بشه.

خوب ممکن که دیجنریشن جذابیت کمی داشته باشه ولی نمیشه بی تفاوت از کنارش گذشت یعنی فکرش رو بکنید که تو نظر سنجی دارک ساید باشه ولی این نه؟

خوب ممکن که دیجنریشن جذابیت کمی داشته باشه ولی نمیشه بی تفاوت از کنارش گذشت یعنی فکرش رو بکنید که تو نظر سنجی دارک ساید باشه ولی این نه؟
من که اصلا به گزینه 1 رای ندادم ولی حالا که انتخاب شده پیشنهاد میکنم یه کمی دیگه روی گزینه هاش فکر کنید.ولی حالا که دارک ساید هست پس بهتره degenerationهم باشه

با اجازت ماهم دومين راي داديم
به نظر من بهترين رزيدنت:رزيدنت اويل 2 (البته اين بازي بهترين و خاطره انگيز ترين بازيه عمرمم بود )
يادمه تو كلوپي ديدم بازي ميكنن و كفم بريده بود كه تو بازي ادماش دارن حرف ميزنن اخه تا اون موقه من سونيك شينوبي مورتال كومبت بروز ترين بازيهايي بود كه ديده بودم و انجام داده بودن خيلي برام جالب بود حتي پولام چند ماه جمع كردم تونستم cd بازي بخرم با اينكه دستگاهش نداشتم هميشه با خودم هرشب ميبردم تو رختخاب همش عكساش نگاه ميكردم يه شب گفتم خدا جون يعني ميشه يروز تو خونه خودمون من اين بازي كنم نرم كلوپي اخه تا ميامدم بازي دستم بياد ازش لذت ببرم پولم تمام ميشد مجبور بودم بيخيالش بشم تا اينكه يروز ارزوم براورده شد واين اولين بازي عمرم بود كه تا اخرش رفتم و عاشق دنيايه گيم شدم يادش بخير با لحظه لحظه اش زندگي كردم

آخرین ویرایش:
فکر خوبی ولی من فک نمی کنم هر ماه مناسب باشه
مثلا هر موقع هر نظر سنجی به 100 نفر رسید بعد ورش داریم

افشین جان این طوری که خیلی کش‌دار میشه. مثل نظر سنجی قبلیه میشه.
هرچی کش‌دارتر بشه، نظرات عجیب تر میشه.:دی

من به ریمیک رای دادم. چون به لحاظ ساخت به نظرم بهترین بود.
اما از نظر داستانی من RE2 رو ترجیح میدم.
:دی

یعنی خوشم میاد قریب به اتفاق نظراتتون یکیه.منم به re2رای دادم.چون به قول دوستمون بهترین و خطره انگیز ترین بازیه عمرم بود.یعنی هنوز هم هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or