بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

این ایده مناسب ترین گزینه ست.
خوب پس ماوین جان نظر شما هم به سمت گزینه شماره یک برگشت
جناب استارتر تاپیک سلام
داداش یه جمع بندی بکن تا بهترین و بد ترینش معلوم بشه
من میگم بهترین 2 و بدترین 5
خوب فک کنم نظر شما هم همون گزینه یک؟
من دوست داشتم نظر سنجی شماره 2 یا 6 باشه ولی شماره 1 هم بد نیست.
نظر توام برگشت!
خوب من فکر می کنم یه جورایی نظرسنجی 1 شماره 2 رو هم در بر میگیره
یعنی اگه رزیدنت اویل های کلاسیک بیشتر رای بیارن میشه این نتیجه رو هم گرفت که بچه ها از کدوم سبک خوششون میاد
سلام

من از طرفدارای پروپاقرص بازی Resident evil هستم.
نظرسنجی آقای RockIT رو هم دیدم. فکر کنم بهترین موسیقی بهتر باشه.
خوش اومدی به تاپیک
می بینم که اولین پستت رو اینجا دادی
مرسی که نظر دادی

نه افشین خان؛ من نظرم هنوز همون بهترین موسیقی کدوم هستش هستش.
اما اینکه ماه به ماه نظرسنجی های بعدی گذاشته بشه خوبه.
با این حال ما تابع نظر جمع هستیم.

من برگشتم

سلام برو بچ
افشین اهنگ زیبایی بود که با پیانو نواخته شد تبریک میگم خیلی جالب بود.
راستی اگر خواستی در مورد موسیقی نظر سنجی بذاری لینک دانلود اهنگ هایی که در نظر سنجی هستن رو بذار تا اگر شخصی مثل من که زیاد تو این چیزا باریک نشدم بتونم گوش بدم و حداقل یه نظر کوچولو بدم - تا مردم از خنده نمیرن-
اگر احیانا خواستی نظر سنجی در مورد اشخاص قابل بازی و بهترینشون بزاری به نظرم بهتره همه شخصیت های قابل بازی توی اویل رو بذاری چون بعضی از اشخاص بهترین بودن و کاربرد خیلی زیادی توی بازی (مرسناریس) داشتن مثل کراوزر و هانک و البرت وسکر که توی لیست نبودن اگر همچین اشخاصی توی لیست باشن من هرگز به لیون وکریس و جیل نگاه نمیکنم چه برسه بخوام بهشون رای بدم.
راستی به نظرم اویل کلاسیک زیباتر از اویلهاییه که تازگی ساخته شدن ولی یه نکته توی اویلهای جدید هست اونم سبک سوم شخصشه که خیلی زیباتر کرده به نظرم اگر به جای این ماجینی های اعصابخوردکن و لعنتی یه تعداد زامبی میذاشتن بهتر بود( اویلهای کلاسیک با دوربین سوم شخص منظورمه)

آخرین ویرایش:
خوب دوستان نظرا متفاوتي دارن. ولي من كه ميگم بهره از كلاسيك بودن يا اكشن بودن رزيدن ايول نظر بگيريم. چون اول بهره با روحيه ي بچه ها آشنا بشيم بايد بفهميم كه كلا بچه ها بيشر با چي خال ميكنن؟ :d

نه افشین خان؛ من نظرم هنوز همون بهترین موسیقی کدوم هستش هستش.
اما اینکه ماه به ماه نظرسنجی های بعدی گذاشته بشه خوبه.
با این حال ما تابع نظر جمع هستیم.
فکر خوبی ولی من فک نمی کنم هر ماه مناسب باشه
مثلا هر موقع هر نظر سنجی به 100 نفر رسید بعد ورش داریم
سلام برو بچ
راستی اگر خواستی در مورد موسیقی نظر سنجی بذاری لینک دانلود اهنگ هایی که در نظر سنجی هستن رو بذار تا اگر شخصی مثل من که زیاد تو این چیزا باریک نشدم بتونم گوش بدم و حداقل یه نظر کوچولو بدم - تا مردم از خنده نمیرن-
اگر احیانا خواستی نظر سنجی در مورد اشخاص قابل بازی و بهترینشون بزاری به نظرم بهتره همه شخصیت های قابل بازی توی اویل رو بذاری چون بعضی از اشخاص بهترین بودن و کاربرد خیلی زیادی توی بازی (مرسناریس) داشتن مثل کراوزر و هانک و البرت وسکر که توی لیست نبودن اگر همچین اشخاصی توی لیست باشن من هرگز به لیون وکریس و جیل نگاه نمیکنم چه برسه بخوام بهشون رای بدم.
راستی به نظرم اویل کلاسیک زیباتر از اویلهاییه که تازگی ساخته شدن ولی یه نکته توی اویلهای جدید هست اونم سبک سوم شخصشه که خیلی زیباتر کرده به نظرم اگر به جای این ماجینی های اعصابخوردکن و لعنتی یه تعداد زامبی میذاشتن بهتر بود( اویلهای کلاسیک با دوربین سوم شخص منظورمه)
خیلی ممنون
حتما این کارو می کنم تا بپه ها سر در گم نشن
چه خوب شد که تو ام به re های کلاسیک علاقه داری:دی
خوب دوستان نظرا متفاوتي دارن. ولي من كه ميگم بهره از كلاسيك بودن يا اكشن بودن رزيدن ايول نظر بگيريم. چون اول بهره با روحيه ي بچه ها آشنا بشيم بايد بفهميم كه كلا بچه ها بيشر با چي خال ميكنن؟ :d
سلام به آقای مرگ:دی
ببخشید شما نظری در مورد کار ما نداشتید ؟:دی
این روحیه بچه ها خیلی مهمه نه:دی
می خوای نظر سنجی رو بزاریم :
بچه ها کلا با چی بیشتر حال می کنید؟؟؟:دی
در ضمن احد جان بچه ها هر کاری بگن من همون کارو می کنم
راستی این سینا little john کجاست؟ نظرشو نپرسیدیم
همین طور crash ؟

آخرین ویرایش:
سلام برو بچ

اویل های کلاسیک هم دوربینشون سوم شخص بود منتها قابل تغییر مثل این رزیدنت اویل های جدید نبود سینا جان.

درود.
باز دم تو گرم افشین که به یاد مایی.
من میگم شماره 1 رو برای نظر سنجی بزار. آهنگتم خوب بود من خودمم قبلا چندتا از اهنگهای Silent Hill و Metal Gear Solid رو با گیتار زدم میفهمم نبود نت یعنی چی.کار بزرگی کردی برادر.

سلام به افشین جان و تمامی دوستان عزیزم ......
شرمنده خیلی وقته اینجا سر نزدم درگیر کار شدم شدید کمتر میا اینجا ....
افشین جان من اگه بودم از نظرسنجی گزینه ی 1 انتخاب میکردم .....
ببینیم به کجا میرسه ..... :d
سلام
کجایی تو ؟ دلمون برات تنگ شده بود
بازم وقت پیدا کردی بهمون سر بزن
مرسی

درود.
باز دم تو گرم افشین که به یاد مایی.
من میگم شماره 1 رو برای نظر سنجی بزار. آهنگتم خوب بود من خودمم قبلا چندتا از اهنگهای Silent Hill و Metal Gear Solid رو با گیتار زدم میفهمم نبود نت یعنی چی.کار بزرگی کردی برادر.

درود
من هر کسی رو یادم بره تو رو فراموش نمی کنم:x
مرسی چه خوب که تو متوجه می شی
خوب بچه ها دیگه تا شب اگر بشه همون نظر سنجی رو به اتفاق آرا می زاریم

آخرین ویرایش:
خوب پس ماوین جان نظر شما هم به سمت گزینه شماره یک برگشت

خوب فک کنم نظر شما هم همون گزینه یک؟

نظر توام برگشت!
خوب من فکر می کنم یه جورایی نظرسنجی 1 شماره 2 رو هم در بر میگیره
یعنی اگه رزیدنت اویل های کلاسیک بیشتر رای بیارن میشه این نتیجه رو هم گرفت که بچه ها از کدوم سبک خوششون میاد

خوش اومدی به تاپیک
می بینم که اولین پستت رو اینجا دادی
مرسی که نظر دادی
اقایون ولی نظر من برنگشته.اخه کدوم اویل بهتره دیگه یه سوال تکراریه.بعدش هم نمیشه یکی رو به عنان بهترین انتخاب کرد چون هرکدوم یه مضمون خاص خودشونو دارن.وچون در دوره های زمانی مختلف وطولانی ساخته شدن اصلا نمیشه به درستی قضاوت کرد.مگر اینکه خیلی روش تمرکز کنیم وشرایط رو مقایسه کنیم که خیلی طول میکشه.

اقا شرمنده متوجه نشدم بايد يدونرو انتخاب كنم
به نظر من نظر سنجي اول خيلي خوبه
كلا سريه رزيدنت شاخه و من يكي كه باهاش زندگي كردم حال دوست دارم ببينم بينه اين 5شاخ از نظر بچه ها كدوم سلطانه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or