خیر نپینچوندم. همونجا که گفتی اون موقع گرافیکش براتون hd بودشخوب جواب سوالمو پيچوندياااا، بهم نشون ندادي كجا گفتم سر گرافيك re دوسش دارم خانومه سفسطه
اگه گرافيك واست مهم نبود ميشستي ١و بازي ميكردي نه ريميك ، پس گرافيك برات مهمه
شما عينك 3d هم بزاري بازم واسه ما 2d هستي عمو جان![]()
منم نمیگم گرافیک برام مهم نیست. مهم هست. ولی خب وقتی رزیدنت ریمیک همون داستان رزیدنت 1 هستش تازه کاملتر و با گرافیک بهتر، مگه چشمام را از سر راه آوردم که بخوام برم وسط پیکسل ها چهره آدما را تشخیص بدم 
wtfFallen-Angel
خودت جواب خودتی دادی!
اول اینکه طبق فرض من این فقط نظر شخصیته دوم اینکه به خاطر لیون جونت re4 رو دوست داری.
گفتی لیون جون :dنقشه نمیخواد که، برو تگ روی کلیدا را بخون اسم در مربوط بهش را نوشته روش دیگه :dAnti karizma
میشه رو نقشه نشون بدی؟؟
نه فرقی نداره با Leon.برو بعدشم با کلير تازه با هر کدوم که بازیا تموم کنی یه save.فایل بت میده که اگه بازی را باش شروع کنی جای شخصیتها عوض میشه و کلی رمز و رازهای دیگه داره این شماره 2 :dاویل 2 رو هم دانلود کردم...فعلا موندم Remake , Zero دانلود بشن بعد از zeroشروع کنم...یه ذره از 2 رو رفتم..فرقی نداره اول با لئون بریم بعدش با کلیر؟؟من با کلیر یه ذره رفتم....وفهمیدم که Zero رو اول باید رفت..بعدش 1 بعدش 2 بعدش3:d
نه مسخره چیه.لیون جون یعنی تو لیونو دوس داری خیلی زیاد پس اویل 4 رو هم باید دوس داشته باشی خیلی زیاد!مسخره کردی الانگفتی لیون جون :d
ببین من که نمیگم رزیدنت 4 بازی غوغایی بوده همه میگن :d
اویل 2 رو هم دانلود کردم...فعلا موندم Remake , Zero دانلود بشن بعد از zeroشروع کنم...یه ذره از 2 رو رفتم..فرقی نداره اول با لئون بریم بعدش با کلیر؟؟من با کلیر یه ذره رفتم....وفهمیدم که Zero رو اول باید رفت..بعدش 1 بعدش 2 بعدش3:d
منم هیچ وقت نفهمیدم که با کدومش اول باید رفت با اینکه اصلا فرقی نمیکنه ها. ولی من فکر میکنم سناریوی کلیر اولی باشه :dنه فرقی نداره با Leon.برو بعدشم با کلير تازه با هر کدوم که بازیا تموم کنی یه save.فایل بت میده که اگه بازی را باش شروع کنی جای شخصیتها عوض میشه و کلی رمز و رازهای دیگه داره این شماره 2 :d
خب ببین (دوستانه بحث میکنما :d ) من یه سری از حرفات را قبول دارم و یه سریاش را نه.اول سناریو کلر A
لیونB رو برو
نه مسخره چیه.لیون جون یعنی تو لیونو دوس داری خیلی زیاد پس اویل 4 رو هم باید دوس داشته باشی خیلی زیاد!
شرط میبندم اگه لیون تو ی اویل 4 زیاد جذاب نبود و لباساش رو شیک نمیکردن یا زیاد حرفه ای نبود یا اصلا کسی دیگه بجاش بود اینقدر اویل 4 رو دوست نداشتی
البته فکر نکنی من از لیون بدم میاد نه . لیون شخصیت خوبیه . خود اویل 4 کات سینیهای جذابی داره اما داستان اویل 4 در کل رو محور اشلی میچرخه!شخصیتی که همون اول اومد و از همون جا هم راهشو گرفت و رفت!و هیچ پتانسیلی برای ادامه دادن نقشش هم نداشت.و در کل بدرد نخور.من شخصا سناریو ایدا رو بهتر پسندیدم چون به رزیدنت اویل بیشتر شباهت داشت.ولی حیف این سناریو مکمل بود و اصل داستان همون اشلیه.کلا لیون بعد از شماره دوم سر و کارش شده شخصیتهای بی ارزشی مثل اشلی و هلنا که هیچ پتانسیلی واسه ادامه دادن نقششون نیست.و فقط نقششون محدود به همون شماره خودشونه.لیون تو اویل 4 منجی اشلی بود و تو اویل 6 هم مشکل هلنا روش سنگینی میکرد
من حرفم اینه که لیون تو اویل 2 داستان خوبی داشت .اونجا کنجکاو میشه بره دنبال بازمانده ها و سر از کار امبرلا در بیاره و ببینه ایدا چکارس و مرموز بودن ایدا و کارهایی که میکنه هم باعث میشه لیون بهش علاق مند بشه!
البته عملیات جاویر(یا خاویر)هم بد نبود

برو سایت gamefaqs خیلی والکتروهای کاملی داره ولی بدون عکسه. انگلیسی هم هستش. اما همه چیز را کامله کامل توضیح داده. خیلی مشکلت حاده برو y o u t u b e فیلمشا ببین خودت را رحت کن دیگه :dاگه سایتی پیدا کردین که راهنمای زیرو با عکس داشته باشه حتما بدین.فی لتر هم بود مشکلی نیست.با سپاس!
من نمیدونستم خود کپکام گفته :d ولی حدس میزدم. البته به نظرم اصلا فرقی نمیکنه، میکنه مگه؟خوب سناریوی کلیر CD 1 ه ، سناریوی لیون CD2 ، خود Capcom گفته اول کدومو بازی کنی ، این همه فسفر سوزوندن نمیخواست:d
برو سایت gamefaqs خیلی والکتروهای کاملی داره ولی بدون عکسه. انگلیسی هم هستش. اما همه چیز را کامله کامل توضیح داده. خیلی مشکلت حاده برو y o u t u b e فیلمشا ببین خودت را رحت کن دیگه :d
اگه طبق فرمول بالا که بهت گفتم عمل میکردی میفهمیدی Smart Misha :dمن نمیدونستم خود کپکام گفته :d ولی حدس میزدم. البته به نظرم اصلا فرقی نمیکنه، میکنه مگه؟
اگه طبق فرمول بالا که بهت گفتم عمل میکردی میفهمیدی Smart Misha :d
یادمه یه فرقهایی میکرد اگه اشتب نکنم ، حالا اساتید میان توضیح میدن
نابغه جون :d فرق های معمولیش را که میدونم. منظورم اینه که هیچ تاثیر خاصی توی داستان نداشت مگرنه تفاوت کات سین ها یا برخورد با اشخاص مختلف تو هر سناریو را که هر جلبکی هم متوجه میشه :dاگه طبق فرمول بالا که بهت گفتم عمل میکردی میفهمیدی Smart Misha :d
یادمه یه فرقهایی میکرد اگه اشتب نکنم ، حالا اساتید میان توضیح میدن
آوریه ن آوریه نفکر کنم همون بحث "خانوم ها مقدم ترن"ه..!! :d