والا همه نگاه ها متوجه این جیک هست به نظرم با شری. البته اگر ایدا رو در نظر نگیریم.نه من مظورم main character بود
جیک شری
کریس پیرز
لیان هلنا
یکم برام عجیب شده با وجود سناریو ایدا !
در صورتی که سناریو ایدا هم به صورت bonus روایت میشه
والا همه نگاه ها متوجه این جیک هست به نظرم با شری. البته اگر ایدا رو در نظر نگیریم.نه من مظورم main character بود
جیک شری
کریس پیرز
لیان هلنا
یکم برام عجیب شده با وجود سناریو ایدا !
در صورتی که سناریو ایدا هم به صورت bonus روایت میشه
جیک ؟!والا همه نگاه ها متوجه این جیک هست به نظرم با شری. البته اگر ایدا رو در نظر نگیریم.
نه ببین افشین جون منم میدونم جیک افتضاحه ولی من از نظر داستانی و منطقی داستانیش میگم. اگر چه همونم نداره ولی با این حال بهتر از کریس و لیون هست ولی در حالت کلی اول ایدا بعدش لیون - کریس و آخر جیک.جیک ؟!
من که از سناریو جیک حالم بهم می خوره گ* تریشونه !!!!!!
من هنوز چیز داستانی تو سناریوش ندیدم البته اگه اون تئوری جیک = استیو درست باشه قضیه فرق می کنه

آهانه ببین افشین جون منم میدونم جیک افتضاحه ولی من از نظر داستانی و منطقی داستانیش میگم. اگر چه همونم نداره ولی با این حال بهتر از کریس و لیون هست ولی در حالت کلی اول ایدا بعدش لیون - کریس و آخر جیک.
وگرنه کسی که حرکات کشتی کج میزنه باید بره یه گوشه و سرشو بذاره و خیلی آروم آروم بمیره![]()
پ.ن: با اون تئوری موافقت میشه. خدا کنه همینطوری باشه وگرنه با یه کاسه ماست محلی روبرو هستیم![]()

صبر کن حمید جون بذار بگیرمت!>:d<این حرفو نگووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو الان میرم خودمو از ساختمون میندازم پایین
![]()
بستگی به بازیکن داره ، یکی سه ساعته میره یکی ده ساعته. ولی سری های جدیدش طولانی تره. بستگی به سختی بازی هم دارهمعمولا سری RE چند ساعت گیم پلی داره؟
سلام
این باکس شاتی که محمد عزیز گذاشته، اگر فیک نباشه از قبلی خیلی بهتره.
در مورد سؤال افشین: افشین خان به این باکس شات نگاه کن تا جواب سؤالت رو بگیری، تو این تصویر کی از همه درشت تر نشون داده شده؟ :d خود سازندهها هم گفتند که سناریوی اصلی مربوط به لیانه، پس لیان نقش کلیدیای تو داستان این نسخه داره، البته بعد از ایدا :d
تو این تصویر کی از همه درشت تر نشون داده شده؟ :d خود سازندهها هم گفتند که سناریوی اصلی مربوط به لیانه، پس لیان نقش کلیدیای تو داستان این نسخه داره، البته بعد از ایدا :d
ایدا رو که اصلا ادم حسابش نکردن انداختن اون پشت اصلا من با ذره بین دیدم :d :d
کلا الان همه اینجوری شدن نمی دونم چرابچه ها من به این کارو نگاه میکنم یاد سریال ها میوفتم مثلا LOST!!!!