بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

نه من مظورم main character بود
جیک شری
کریس پیرز
لیان هلنا
یکم برام عجیب شده با وجود سناریو ایدا !
در صورتی که سناریو ایدا هم به صورت bonus روایت میشه
والا همه نگاه ها متوجه این جیک هست به نظرم با شری. البته اگر ایدا رو در نظر نگیریم.

والا همه نگاه ها متوجه این جیک هست به نظرم با شری. البته اگر ایدا رو در نظر نگیریم.
جیک ؟!
من که از سناریو جیک حالم بهم می خوره گ* تریشونه !!!!!!
من هنوز چیز داستانی تو سناریوش ندیدم البته اگه اون تئوری جیک = استیو درست باشه قضیه فرق می کنه

جیک ؟!
من که از سناریو جیک حالم بهم می خوره گ* تریشونه !!!!!!
من هنوز چیز داستانی تو سناریوش ندیدم البته اگه اون تئوری جیک = استیو درست باشه قضیه فرق می کنه
نه ببین افشین جون منم میدونم جیک افتضاحه ولی من از نظر داستانی و منطقی داستانیش میگم. اگر چه همونم نداره ولی با این حال بهتر از کریس و لیون هست ولی در حالت کلی اول ایدا بعدش لیون - کریس و آخر جیک.
وگرنه کسی که حرکات کشتی کج میزنه باید بره یه گوشه و سرشو بذاره و خیلی آروم آروم بمیره:|

پ.ن: با اون تئوری موافقت میشه. خدا کنه همینطوری باشه وگرنه با یه کاسه ماست محلی روبرو هستیم:|

نه ببین افشین جون منم میدونم جیک افتضاحه ولی من از نظر داستانی و منطقی داستانیش میگم. اگر چه همونم نداره ولی با این حال بهتر از کریس و لیون هست ولی در حالت کلی اول ایدا بعدش لیون - کریس و آخر جیک.
وگرنه کسی که حرکات کشتی کج میزنه باید بره یه گوشه و سرشو بذاره و خیلی آروم آروم بمیره:|

پ.ن: با اون تئوری موافقت میشه. خدا کنه همینطوری باشه وگرنه با یه کاسه ماست محلی روبرو هستیم:|
آها
من شدیدا موافقم اگه جیک همون استیو باشه به نفع همه است هم آلبرت وسکر تحت تاثیر قرار نمی گیره
هم اینکه یه گره داستانی عالی ایجاد میشه ولی از طرفی به نظرم میاد اینا خواستن کاراکتر جدید و آینده دار تو بازی بیارن ینی چیزی که تو سری ادامه داشته باشه وقتی کوبایاشی گفته وسکر صد در صد مرده و برای این ما پسرشو آوردیم حرصم می گیره
از اون طرف هم می گن داستان اصلی بازی تو سناریو لیان روایت میشه اول اونو بازی کنید !!!
البته حضور استیو هم بدون کلیر خیلی مسخره است
ینی میشه سوپرایز بشیم و کلیرو ببینیم تو بازی 8->

نه ببین افشین جون منم میدونم جیک افتضاحه ولی من از نظر داستانی و منطقی داستانیش میگم. اگر چه همونم نداره ولی با این حال بهتر از کریس و لیون هست

این حرفو نگووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو الان میرم خودمو از ساختمون میندازم پایین

98108421611586945467.jpg

این حرفو نگووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو الان میرم خودمو از ساختمون میندازم پایین

98108421611586945467.jpg
صبر کن حمید جون بذار بگیرمت!>:d<
منظورم اینه که اگر واقعا پسر وسکر باشه به نظر آبکی میشه. هنوز ته دلم امیدوارم استیو باشه.

سلام

این باکس شاتی که محمد عزیز گذاشته، اگر فیک نباشه از قبلی خیلی بهتره.

در مورد سؤال افشین: افشین خان به این باکس شات نگاه کن تا جواب سؤالت رو بگیری، تو این تصویر کی از همه درشت تر نشون داده شده؟ :d خود سازنده‌ها هم گفتند که سناریوی اصلی مربوط به لیانه، پس لیان نقش کلیدی‌ای تو داستان این نسخه داره، البته بعد از ایدا :d

سلام

این باکس شاتی که محمد عزیز گذاشته، اگر فیک نباشه از قبلی خیلی بهتره.

در مورد سؤال افشین: افشین خان به این باکس شات نگاه کن تا جواب سؤالت رو بگیری، تو این تصویر کی از همه درشت تر نشون داده شده؟ :d خود سازنده‌ها هم گفتند که سناریوی اصلی مربوط به لیانه، پس لیان نقش کلیدی‌ای تو داستان این نسخه داره، البته بعد از ایدا :d

حرفتو قبول دارم تا به حال 3 باکس شات از بازی امده که با این میشه 3 تا ولی این از همه باحال تره! :d

تو این تصویر کی از همه درشت تر نشون داده شده؟ :d خود سازنده‌ها هم گفتند که سناریوی اصلی مربوط به لیانه، پس لیان نقش کلیدی‌ای تو داستان این نسخه داره، البته بعد از ایدا :d

ایدا رو که اصلا ادم حسابش نکردن انداختن اون پشت اصلا من با ذره بین دیدم :d :d
من کلا با سناریو کریس حال نمیکنم!!

آقا من اعتراض دارم. انقدر قیافه شخصیت ها تغییر کرده که بعضی هاشون رو اصلا نمیشناسم تو این عکس!! ثانیا ظاهرا این سری رزیدنت اویل هم قراره ترسناک نباشه انگار ، از همین عکسی که گذاشتید مشخصه. اصلا به بازی ترسناک نمی خوره!! :|

من نظر خودمو بگم :دی
به نظرم این شماره کلا درباره نزاع بین ایدا و لیان که از شماره 2 شروع شده و تو این شماره به احتمال زیاد تموم میشه میره پی کارش حالا یا با مرگ ایدا (امیدوارم اگه مرد واقعا مرده باشه :دی )
سناریو کریس هم قراره داستانو پیچیده تر کنه من کلا با کریس خیلی خیلی خیلی حال کردم تو این شماره سناریوش اکشنه ولی خود کریس معرکه است و به نظرم میاد داستان زیبایی داشته باشه
سناریو جیک ( در صورتی که نازگولی وسکر باشه ) پشمکه و فقط برای اکشن ساختنش شری رو هم حیف کردن رفت می تونست یه villain مشتی باشه :دی

---------- نوشته در 12:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:38 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها من به این کارو نگاه میکنم یاد سریال ها میوفتم مثلا LOST!!!!
کلا الان همه اینجوری شدن نمی دونم چرا :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or