هنوز فقط دوربین قابل تنظیم میشه دوربین کلاسک حسابش جداست و من پیشنهادشو تو ف بوک رسمی رزیدنت اویل و کپکام ژاپن دادن دیکه نیمدونم اصلا در موردش فکر میکنن یا نه!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اخیرا CVG مصاحبه ی جالبی رو با آقای شینجی میکامی بنیانگذار بازی رزیدنت اویل انجام داده که بخشی از اون رو که راجع به Resident Evil 6 هست براتون میگم
CVG : آقای میکامی همونطور که مطلع هستید رزیدنت اویل 6 مدتی هست که معرفی شده آیا شما از این که سری بازی های رزیدنت اویل که شما اونو ساختید بدون شما ادامه پیدا کنه راضی هستید؟
Mikami : من نمیگم که دقیقا خوشحالم یا غمگینم.من فکر میکنم که اونا به سختی دارن روی اون کار میکن بچه های کپکام
CVG : آیا شما اونو بازی میکنید ؟
Mikami : من نمیدونم تا زمانی که بازی عرضه بشه! من رزیدنت اویل 5 رو تا همین یکسال پیش هنوز بازی نکرده بودم که زمان طولانی هست بعد از عرضه بازی. اونا یک کپی از بازی رو برای من فرستادند ولی من در بسته رو برای مدت طولانی حتی باز نکردم . حالا بازی خوب یا بد اما من میدونستم که یه نفر به غیر از من بازی رو ساخته و اون با سبک مورد علاقه ی من فرق داشت و من ایده ی اونو دوست نداشتم.
CVG :بعضی از افراد دیگه از بازیها و فیلم های زامبی حالشون بهم میخوره
Mikami : بله درسته! این یک مشکله.وقتی من تریلر رزیدنت اویل 6 رو دیدم بیشتر شبیه فیلم های اکشن هالیوودی بود تا یک بازی زامبی . خب با این حال اون فقط یک تریلر بود.
CVG : میدونستید که رزیدنت اویل اخیرا تو PSN امده؟
Mikami : من نمیدونستم
نظری ندارم من خیلی دوست دارشتم تا ادامه رزیدنت اویل رو بسازم اما کپکام IP رو مال خودش کرد بنابراین نمیتونم