aryan_17_bahal
کاربر سایت
بچه ها راستی این فیلمی که از re نشون داد gem tv جریانش چیه؟ اتفاقا توش کلر هم هست! اما بازیگرش هیچ شباهتی به کلر نداره!
برو تو این صفحه در لیستش اسم تمام کاراکترهای Resident Evil: Afterlife نوشته . . . .لیانتوش نیست؟
برعکس شما من اصلا منتظر این فیلم نیستم.نکته ی جالب اینکه بازی مورد علاقه ی من رزیدنت اویل است.ولی فیلمی که به شدت ازش متنفرم هم رزیدنت اویل است.چون از محبوبیت این بازی سو استفاده کرده و اومده 4 عدد فیلم آشغال رو فقط به خاطر سود شخصی خودش ساخته.(منظورم کارگردانش پاول اندرسون است.) البته اگه میومد داستان بازیها رو می خواست که عالی بود.من به این دلیل ازشون بدم میاد که داستانش هیچ ربطی به داستان اصلی نداره و تازه گند زدن به داستان.باور کنید وقتی که داستان بازیها رو با خودم مرور می کنم که چقدر کامل و پیچیده است (مثل ماجرای عمارت-واقعه ی راکون سیتی-خاندان آشفورد-سازمان مرموز ایدا-لاس پلاگا-خانواده ی بیرکن-ویروس تی-جی-تی ورونیکا و اوروبوروس-تاریخچه ی آمبرلا-ماجرای تیم استارز و شخصیت پردازی شخصیت هایی مثل:وسکر-جیل-کلیر و ایدا) و بعدش داستان فیلمهاش رو هم مرور می کنم خنده ام می گیره.که چطوری اومدن از کامل ترین داستان،آشغال ترین داستان رو درآوردند.خداییش شما خودتون شخصیت جیل یا مثلا وسکر-کلیر یا نمسیس رو در بازیهاش با همون شخصیت ها در فیلمهاش مقایسه کنید.بعد متوجه منظورم میشید.خنده دارتر از همه اینکه آخر فیلم دومش نمسیس باهاشون دوست میشه.:cheesygri اون هم نمسیسی که توی بازیهاش نماد وحشت و کینه توزی است!بحالا جالبه که شخصیت های انیمیشنی بازیها نثششون رو بهتر از بازیگران فیلمهاش بازی کردند و شخصیت پردازیشون به مراتب قوی تره.:cheesygri
راستی من نفهمیدم اینا این آلیس رو از کجاشون درآوردن؟
به علاوه من کل داستان بازیهای رزیدنت اویل رو در 60 صفحه تایپ کردم.(تازه فقط داستان کلیش اینقدر شده.یعنی بدون ذکر دیالوگ ها-مبارزات و....) اما اگه بخوام داستان همه ی فیلم هاش رو تازه کامل تر تایپ کنم 10 صفحه هم نمیشه.
در کل منظور من اینه که نباید فقط گول اسم رزیدنت اویل رو خورد و تا دیدیم اسم چیزی رزیدنت اویله سریع خوشحال بشیم.چه بسا کسانی هستند که می خواهند از عناوین محبوب به نفع خودشون سو استفاده کنند.مثل همین رزیدنت اویل.
البته اگه فقط از منظر یک فیلم اکشن و ترسناک (و نه به چشم یک رزیدنت اویل و به خاطر داستانشون) بهشون نگاه کنیم اشکالی نداره.
امیدوارم که خوب روشنتون کرده باشم و شما هم مثل من به عمق این فیلم ها که حیفه اسم رزیدنت اویل رو روشون بذاریم پی برده باشید.
اگه یادتون باشه مدت ها قبل من گفتم تویه re4 یه چیزی یافتم این عکساشه کسی میدونه چیه:confusedاونچیزی که برق میزنه)
![]()
![]()
![]()