kamyy
کاربر سایت
کاش زمستان امسال همین شماره اول با همین کیفیت کپکام عرضه می کرد . عالی می شد .این ویدئوی جالب رو اتفاقی دیدم گفتم اینجا هم بزارم.
View attachment 226823
فکر کنم قبلاً هم یه آرتیست دیگه عمارت اسپنسر رو با انریل انجین بازسازی کرده بود اما این آرتیست کارش واقعا عالی هست. بنظرم خیلی خوب تونسته با ترکیب لاتینگ و موسیقی و استفاده درست از دوربین اتمسفر خارقالعاده ی ایجاد کنه. ظاهراً کل عمارت رو هم بازسازی کرده.
این پروژه ها رو که میبینم خیلی دلم میخواد کپکام نسخه اول رو دوباره با گرافیک مدرن بازسازی کنه. مخصوص اگر دوربین اول شخص رو انتخاب کنند پتانسیل خیلی خوبی برای VR داره. از همین پروژه ها هم کاملا مشخصه. بنظرم بهترین قسمت های RE7 و RE8 هم از لحاظ دیزاین و اتمسفر عمارت ها بیکر و دیمیترسکو بودند و خیلی خوب نقش دوربین رو توی القای ترس توی این محیط های بسته نشون میداد. هر چند خیلی از فن ها بخاطر حس نوستالژی با دوربین اول شخص برای نسخه های کلاسیک مخالفند و اگر هم زمانی بخوان RE1 رو دوباره بازسازی کنند به احتمال خیلی زیاد دوربین اول شخص رو انتخاب نمیکنند.
به همین فرد بدهند کامل نسخه اول بازسازی کنه با دوربین اول شخص . ترس زیادی شماره اول دارد
آخرین ویرایش: