feroozGT
کاربر سایت
اول بازی وقتی میرسی اونجا که یه پله چوبی هست برو بالا ته اونجا یه گل سبز هست اونو بگیر بعد دکمه دایره بزنه بره تو اون منو که اسلحه اینا انتخاب میکنی بعد برو تو فایل ها یه کتاب آبی رنگ هست اونو بخون بعد از منو خارج شو تو باز اسلحه کلت رو انتخاب کن باهاش هی تند تند شلیک کن که تق تق کنه اسلحه اون وقت گل سبز رنگ بینهایت میشه هر چقدر بخوری تمام نمیشه. اون دکمه مربع اینارو والا نمیدونم من این بازی رو آخرین بار 10 سال پیش بازی کردم اصن یادم نیست دکمه هاشو فقط این چیزاشو یادمه . این گل بینهایت هیچ تاثیری تو تروفی اینا نداره. اگه متوجه نشدی این ویدیو رو ببین گلیچو نشون میدهداری ؟ بده بدهاگه رو تروفی تاثیری نداره بده
زامبی بزرگارو بیخیال چجوری باید زمانی که نزدیکت میشن زامبیا بهشون ضربه زد ؟ تو Re2 - 3 با همون مربع تیر زدن سریع میزدی این کارو میکرد اینجا نفهمیدم .. کلا احساس میکنم همچی اینجا سخت تر شده
![]()

غیرت دارم دلم نمیخواد استیو برگرده
يا اصلا بازي اي غير Re انجام بدي 
(بزنم به تخته
(باس دوباره دانلودش کنم
) ولی جدا از همچی اون تیکه هست که میری تفنگ طلا رو برداری میبینی نمی تونی چون جلوی راخت بسته میشه بعد من این تیکه کل امارتو زیر رو کردم دیگه گفتم نه این تو خبری نیست برم بیرون بازی با اون پسره مارو سوپرایز کرد . خیلی خوشم اومد این تیکه