بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

من فکر میکنم که وجود اویل 3 به خاطر کامل کردن اویل 2 نبوده به خاطر عظمت 2 هست چون اویل2 اینقدر خوب بود و رزیدت اویل رو وارد بخش های عظیمتری کردکه کاپکم بدون توجه به داشتن داستان خواصی اومد وتا تنور داغ بود از پتانسیل راکون سیتی واین مکان ناب و بزرگی که در اختیار داشت استفاده کرد. که هنوزم فکر میکنن میشه راکون سیتی رو دوشید.یه چیز جالبم در مورد ورونیکا اینه که خیلی ها وقتی میگن که ما طرفتار شماره های کلاسیکیم میگن سه شماره کلاسیک و اصلا نمیدون که کد ورونیکا و تا حدی اوتبریکها هم جزع کلاسیکا حساب میشن.
یه نکته ای هم بگم که نیما خوشش نمیاد>:) در مورد جذاب ترین داستان سری که 5باشه. این داستان جذاب به کثیفترین،زشت ترین،بی کیفیت ترین تو تمام زمینه ها به نمایش در اومدو استفاده شد.دید خود من اینه که بعد اوتبریک ها هنوز اویلی نیامده8-> به جز این دوتا رمیکی که اومدن صفرو یک میگم

• Like
Reactions: Forza 6
ببخشید میشه از لحاظ داستانیشو بیشتر توضیح بدین؟شما در داستان رزیدنت اویل منتظر چه چیزهایی بودین و داستان 4 به کدوم سوالات شما پاسخ داد؟میشه بهم بگین دقیقا؟به جذاب بودن داستانش چیکار دارم؟یک داستان فرعی و بی اهمیت هم میتونه جذاب باشه.منظور ما اهمیت داستانی اون و جایگاهش نسبت به خط اصلی داستان هست !
خود شما پاسخ منو ندادی
مگر شماره ی دوم پاسخ شماره ی اول رو داده یا سوم !؟
شما اویل چهار رو نمیپسندید دلیل بر بد بودن یا خراب شدن این سری نیست!،شاید بشه گفت اویل چهار بهترین رزیدنت اویل در این سری بود حداقل برای حرف خودم مدرک قابل قبولی از سایت های گیمینگ مختلف دارم که از زوایای مختلف این سری رو مورد بررسی قرار دادن
Best Resident Evil Games (Main Games) - Top Ten List - TheTopTens.com
http://www.digitalspy.com/gaming/re...g-the-resident-evil-games-from-worst-to-best/
https://twinfinite.net/2016/01/all-8-main-resident-evil-games-ranked-from-worst-to-best/8
برای من حرف یک منتقد حرفه ای گیم نسبت به نظر گیمر ارجعیت داره چرا که بهتر میتونه تشخیص بده،من برای درک موضوعی سراغ متخصصش میرم

خود شما پاسخ منو ندادی
شما اویل چهار رو نمیپسندید دلیل بر بد بودن یا خراب شدن این سری نیست!،شاید بشه گفت اویل چهار بهترین رزیدنت اویل در این سری بود حداقل برای حرف خودم مدرک قابل قبولی از سایت های گیمینگ مختلف دارم که از زوایای مختلف این سری رو مورد بررسی قرار دادن
Ranking the Resident Evil game series
https://twinfinite.net/2016/01/all-8-main-resident-evil-games-ranked-from-worst-to-best/8
برای من حرف یک منتقد حرفه ای گیم نسبت به نظر گیمر ارجعیت داره چرا که بهتر میتونه تشخیص بده،من برای درک موضوعی سراغ متخصصش میرم
praise the sun :D
پسر خوب منم اشتباه کردم اینا نمی گن Re4 بده میگن بی داستانه البته این بازی رو خودم 60 بار تموم کردم کلی سایت هم رزیدنت 4 رو بین بقیه سری ها یا حتی منتشر شده های همون سال اول میدونن :D یه زمانی هم فن دو اتیشه رزیدنت بودم که سر 6 گند زد منم گفتم بیخی :D بریم بشیم فن دارک سولز خدمت شما :D#:-S
نظر های دوستان خوندم همین امشب کد ورونیکا رو دان میکنم B-) اگه خوب بود یه تاییدیه میدم به Re4 فن ها هم دانلود کنن :x :D
FareWell Ashen one ;;)

آخرین ویرایش:
خود شما پاسخ منو ندادی
Ranking the Resident Evil game series
All 8 Main Resident Evil Games, Ranked from Worst to Best - Page 8 of 8

دوست عزیز این سایتهایی که معرفی کردی که اعتبار چندانی ندارن. در اینکه RE4 بازی شاهکاری هست شکی نیست ولی از نظر داستانی یه مقدار با کل سری متفاوت هست یعنی یه مسیر دیگه رو داره میره که خوب هم شد ادامه پیدا نکرد وگرنه الان به جای TEW شاهد RE جدید بودیم.
پسر خوب منم اشتباه کردم اینا نمی گن Re4 بده میگن بی داستانه البته این بازی رو خودم 60 بار تموم کردم کلی سایت هم رزیدنت 4 رو بین بقیه سری ها یا حتی منتظر شده های همون سال اول میدونن :D یه زمانی هم فن دو اتیشه رزیدنت بودم که سر 6 گند زد منم گفتم بیخی :D بریم بشیم فن دارک سولز خدمت شما :D#:-S
نظر های دوستان خوندم همین امشب کد ورونیکا رو دان میکنم B-) اگه خوب بود یه تاییدیه میدم به Re4 فن ها هم دانلود کنن :x :D
FareWell Ashen one ;;)
آفا برو بازی کن که یکی از نسخه های اصلی رو از دست دادی. ورونیکا اثر بهترین نویسنده سری هست

پسر خوب منم اشتباه کردم اینا نمی گن Re4 بده میگن بی داستانه البته این بازی رو خودم 60 بار تموم کردم کلی سایت هم رزیدنت 4 رو بین بقیه سری ها یا حتی منتشر شده های همون سال اول میدونن :D یه زمانی هم فن دو اتیشه رزیدنت بودم که سر 6 گند زد منم گفتم بیخی :D بریم بشیم فن دارک سولز خدمت شما :D#:-S
FareWell Ashen one ;;)
دقیقأ
من خودم RE4 و 1200 بار بازی کردم:D
انقدر رو حالت سخت بازیش کردم برام آسون شده حال نمیده دیگه:D
اما خب از هر دیدی بهش نگاه میکنم متوجه میشم ، داستانش از سری اصلی جداست و فقط جنبه تجاری داره
به ی چیزم الان دقت کردم و میخوام عنوانش کنم اما......
ارشد تاپیک ممکن ناراحت بشه پس چیزی نمیگم:D
----
این و یادم رفت بگم ارسال و ویرایش کردم
----
آقا اجازه؟:D
ما RECVX و 6000000 بار بازی کردیم:D
معرکه است:-bd
یعنی سری کلاسیک و مدرن ی طرف ، RECVX ی طرفB-)
هر کی بازی نکرده حتمأ بازی کنهB-)
بازیش نکنه عمرش بر فناست[-(
دوستان برای تنوع هم شده ی بار RECVX و بازی کنن
خیلی باحاله:xدیگه داستانشم کامل فهمیدم اصلأ برام ی حس جدید داره
فقط نمیدونم چرا کلر من مریض نمیشه:D
کسی علتش و میدونه؟:D

آخرین ویرایش:
داستان های5 و ورونیکا هرچقدر هم که خوب باشن چون خوب پیاده سازی نشدن پس ب دل خیلیا نمیشینه.با اینکه ب گعته خیلیا داستان4 آبکی هس!!!اما چون خوب پیاده سازی شده این همه طرفدار داره.تیم سازنده ورونیکا مبتدی بودن.همچنین کارگردان5.بخاطر همینه ک خیلیا داستان5 رو سطحی میبینن چون این طوری نشون داده میشه!

عجب.....بعد از این همه بحث و توضیح ، از آخر همچنان گفته میشه که داستان 5 روایت بدی داشته.حالا 5 هیچی.این موضوع رو به داستان کد ورونیکا هم نسبت میدن.خیلی ببخشید.ولی واقعا دیگه بهم زور اومد.دو داستان کد ورونیکا و 5 علاوه بر اینکه پیچیده ترین و غنی ترین داستان های سری رو داشتن و حجم مسائل ریشه ای و مهمشون از هر نسخه ای توی سری بیشتره ، بهترین روایت رو هم توی کل سری داشتن.سیر پلکانی داستان ، استفاده ی بجا از پتانسیل های نسخه های قبل، نحوه ی قرار گرفتن کاراکترها در داستان ، چگونگی ارتباط اونها با هم و طریقه ی ارتباطشون با مسائل مهم و ریشه ای داستان ، بدون هیچ شکی در سری استثناء بود.واقعا نیازی به تکرار صد باره ی تک تکشون نمیبینم.در ضمن ، حالا میگید نویسنده ی 5 رو قبول ندارید.ولی نویسنده ی کد ورونیکا همون کسی بوده که داستان به قول خودتون شاهکار 2 رو نوشته.بعد حالا چطور شده که در نوشتن ادامه ی اون داستان ناموفق بوده؟کلا هر وقت میان یک داستانی رو بیش از حد پیچیده و عمیق درست میکنند ، یک عده ای که ازش سر درنمیارن یا از درک تمام زوایا و پیچیدگی های اون عاجزند ، میان میگن روایت داستانش بد بوده یا خوب پیاده سازی نشده بوده.در حالی که داستان های ساده و فاقد پیچیدگی و همه میپسندن.چون نیازی به داشتن اطلاعات بالا یا درک عمیق نداره و در نتیجه همه متوجه میشن.علت برنده شدن داستان 3 و 4 در اکثر نظرسنجی ها هم دقیقا همینه.ما هر وقت تونستیم محاسن یا عیوب گیم پلی و مسائل فنی رو از داستان جدا کنیم ، اون موقع میتونیم یک نظر منطقی و قابل قبول درباره ی داستان یک نسخه بدیم !

دوستان ، جدا ببخشید.ولی واقعا دیگه جای هیچ بحثی نمیمونه.ما نزدیک 100 صفحه پشت سر هم ، درباره ی داستان 4 و 5 و تک تک مسائلشون صحبت کردیم.از آخر هم همون جملاتی گفته میشه که قبل از شروع کل بحثها مطرح بود.دلیلش هم فقط میتونه دو چیز باشه : یا اینکه اصلا پست ها به دلیل طولانی بودن یا عدم قبول داشتن نویسندشون خونده نمیشن یا هم اینکه کلا یک درکی توی ذهن دوستان از بنیان شکل گرفته که با چند تا مقاله و توضیح درست نمیشه.پس بهتره این بحث رو بیشتر از این کش ندیم و نظر هر کسی برای خودش بمونه.فقط خواهشا نگید این چجور بحثیه یا تو داری سفسطه میکنی و.....همتون میدونین که من خودم قبل از هر کسی و بیشتر از هر کسی ، این بحث رو انجام دادم و آدمی هستم که حتی برای یک خط حرفم هم یک یک صفحه توضیح و استدلال میاوردم.همتون هم شاهد بودین.ولی واقعا دیگه بسه.اگه کسی میخواست متوجه حرفای من بشه و قبولشون کنه ، با یک هزارم همونا هم متوجه میشد و قبول میکرد.پس بعد از این هم اگه توضیح بدم فایده ای نداره.به قول خودتون هر کسی نظری داره و محترم هم هست !

منظور من از این بحثها هم هیچ شخص خاصی نبود.کاملا کلی و با توجه به تمام پست های اخیر گفتم.حتی پست هیچکس رو هم نقل قول نکردم که به کسی برنخوره !

آخرین ویرایش:
منم
آره :D چون حوصله و وقت ندارم میخوام سریع برم تا آخرش بعد از سالها. تروفی و .. هم نداره که بخوام براش وقت بذارم :-"
ممم باید ی تجدید میثاقی با شماره 2 و 3 بکنم.خیلی وقته بازیشون نکردم.الان بازی the order 1886 رو تموم کردم.گرگ نماهاش آدمو یاد لیکرهای نسخه 2 میندازه!!چ گرافیکی داره
کپکام باید بیاد از این بازیا حداقل ی کپی خوب بکنه هم ما راضی هستیم.

آره :D چون حوصله و وقت ندارم میخوام سریع برم تا آخرش بعد از سالها. تروفی و .. هم نداره که بخوام براش وقت بذارم :-"

منم

ممم باید ی تجدید میثاقی با شماره 2 و 3 بکنم.خیلی وقته بازیشون نکردم.الان بازی the order 1886 رو تموم کردم.گرگ نماهاش آدمو یاد لیکرهای نسخه 2 میندازه!!چ گرافیکی داره

من که حداقل ماهی یکبار 2 و 3 رو تموم میکنم روی PS1.جفتش باهم کلا زیر 5 ساعت زمان میبره.ریمیک و زیرو (2002 نه ریمستر) هم که خوراک هر هفتمه.چون واقعا بهترین RE های عمرم بودن و هستن.دو سری کراناکولز هم خوراک یومیه.چون فقط باید دستت روی موس باشه ! :)):)):))

دلتون بسوزه ! =P~=P~=P~

باز بگین این فقط داستان براش مهمه.اگه اینجوری بود بعد همون دور اول ولشون میکردم.چون داستان توی همون دور اول هم کامل معلوم میشه.دفعات بعدی قطعا به خاطر لذت بردن از گیم پلی و خود بازی هست ! :D

من که RE2 رو رو سخت ترین حالتش می رم لباسا رو باز کنم :D

منم

منم باید ی تجدید میثاقی با شماره 2 و 3 بکنم.خیلی وقته بازیشون نکردم.الان بازی the order 1886 رو تموم کردم.گرگ نماهاش آدمو یاد لیکرهای نسخه 2 میندازه!!چ گرافیکی داره

RE3 و RE2 با هم نصف RE1 و CVX نمی ارزه :D

این دوتا باز واقعا بازین :D

RE1 که واقعا اشکم در اومد بخاطر دارو و تیر !! CVX هم از اولش ترسناک شروع شد و ادامه اش هم خیلی فکری بود. این دو تا بازی از نظر گیم پلی هم خیلی بهتر از RE3 هستن که گفت ران اند گانه. البته بعضی از گیمر ها فقط ران ران ران و جذابیت بازیو میارن پایین

• Like
Reactions: Princess Claire
از چ
من که RE2 رو رو سخت ترین حالتش می رم لباسا رو باز کنم :D

RE3 و RE2 با هم نصف RE1 و CVX نمی ارزه :D

این دوتا باز واقعا بازین :D

RE1 که واقعا اشکم در اومد بخاطر دارو و تیر !! CVX هم از اولش ترسناک شروع شد و ادامه اش هم خیلی فکری بود. این دو تا بازی از نظر گیم پلی هم خیلی بهتر از RE3 هستن که گفت ران اند گانه. البته بعضی از گیمر ها فقط ران ران ران و جذابیت بازیو میارن پایین
از چ لحاظ نمی ارزه؟

من که حداقل ماهی یکبار 2 و 3 رو تموم میکنم روی PS1.جفتش باهم کلا زیر 5 ساعت زمان میبره.ریمیک و زیرو (2002 نه ریمستر) هم که خوراک هر هفتمه.چون واقعا بهترین RE های عمرم بودن و هستن.دو سری کراناکولز هم خوراک یومیه.چون فقط باید دستت روی موس باشه ! :)):)):))

دلتون بسوزه ! =P~=P~=P~

باز بگین این فقط داستان براش مهمه.اگه اینجوری بود بعد همون دور اول ولشون میکردم.چون داستان توی همون دور اول هم کامل معلوم میشه.دفعات بعدی قطعا به خاطر لذت بردن از گیم پلی و خود بازی هست ! :D
والا این حرف خودتم هست که گفتی فقط داستان واست مهمه:D وگرنه ما چیکار داریم در موردت حکم صادر کنیم.{20}
ولی انصافا اگه منظورت اینه که داستان و شیوه روایت داستان در فضای تاثیر گذار و اتمسفر گیرا تاثیر به مراتب بیشتری داره .حرف خوبی زدی.
چیزی که متاسفانه RE5 ازش بی نصیبه.این بازی واقعا داستان قوی و شخصیت پردازی خوبی داره و به اصل داستان برگشته بوده ولی از نبود اتمسفر گیرایی مانند نسخه های کلاسیک رنج میبره. ولی با این حال من تا اواسط بازی از همون اتمسفر نسخه 5هم بدم نیومد.چون بنظر میومد خالی از تاثیر نیست. من عادت دارم به عمق لوکیشن ها و اتمسفر بازی توجه بکنم.واسه همین وقتی RE3 رو بازی میکنم حدود 10 ساعت طول میکشه تا بازی رو تموم کنم.بنظر من جذابترین اتمسفر رو این نسخه داره و با اختلاف کمی ریمیک.
در کل به عنوان فن یک بازی به کسانی که با نسخه های کلاسیک زیاد حال نمیکنن توصیه میکنم یه بار با حوصله به عمق طراحی لوکیشن ها توجه کنن فارغ از گرافیک ضعیفشون .اینکه چرا شهر درهم ریختس چرا صدای باد میاد.چرا ماشین ها منفجر شده ان چرا از سقف اب میچکه..مسلما اگه سازنده میخواست میتونس اینها رو لحاظ نکنه ولی حتما دلیلی داشته.اگه این موارد رو در نظر بگیریم لذتی دو چندان از داستان بازی میبریم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or