بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

درسته كه داستان RE4 توي داستان كل سري چنگي به دل نميزنه ، ولي داستانش به نوبه خود خوبه و بد نيس
همچنين سبك RE4 تركيب ناب " بقا و ترس و اكشن " هست كه باعث شد بازي بعد چند سال بين بازي هاي ديگه باز هم حرف هاي خيلي خيلي زيادي داشته باشه و نبايد ناديده بگيريم كه از نظر 90% مردم توي RE هاي مدرن بهترين نسخه هست.
اينكه سازنده ها بعد از ميكامي سعي كردن از همون فرمول تركيب دو سبك استفاده كنن ولي گند زدن توش دليلي بر بد بودن RE4 نيست ...
اما توي نسخه هاي كلاسيك به نظر منم Veronica از همشون بهتره

در کل داستانش چرت بود چه به عنوان رزیدنت چه به عنوان یه گیم جدید
دلیلش این که این بازی معروف شد ران اند گانه نه چیز دیگه ای !!

من خودم بازیش کردم ورونیکا رو اماچون ادامه دهنده داستان هست باید بهترین باشه!؟؟بهترین نسخه ش 2بود چون هم داستان ب حد اعلا خودش میرسه هم نواقص گیم پلی شماره1 برطرف میشه.

این نظر شخصی شماست. به نظر من داستان RE2 یک صدم CVX هم نیست

همشو قبول دارم و خودم هم گفتم.حرفی نمیمونه !

دوست عزیز ، الآن اصلا بحث بهترین داستان نبود.بحث این بود که شما گفتی داستان با 3 تموم شد و کد ورونیکا یک داستان جدید رو شروع کرد و.....ما این همه نوشتیم نخوندی و نظر ندادی.بعد کلا بحث روبه یک سمت دیگه بردی؟

هرچند بهترین داستان رو هم بخوایم حساب کنیم ، بازم سلیقه ای هست.من میگم اول 5 بعد کد ورونیکا بعد 2.اینقدر هم دلیل و استدلال دارم که به حرفم ایمان داشته باشم.یکی هم اصلا ممکنه بگه 6.هر کسی نظری داره !

اینکه 2 اومد گیم پلی 1 رو کامل کرد هم ربطی به داستان نداره.باز مثل پست قبل ، گیم پلی رو با داستان قاطی کردین !

بله.قطعا 4 از لحاظ گیم پلی و آتمسفر ، بهترین عنوان مدرن بود.در این هیچ شکی نیست.ولی بحث ما الآن سر داستان بود.اونم نه داستان 4.اسم 4 یکهو کشیده شد وسط.ولی در کل چه در مورد سری کلاسیک و چه مدرن ، حرفاتونو کاملا قبول دارم !

درست می گی نیما. گرچند داستان RE5 عالی و بی نظیر بوده اما خب یه سری اونو با RE4 و مسخره بازی های لیون تو RE4 و RE6 مقایسه می کنن

جالبه امروز راجب همین موضوعRE4 و CVX و RE3 داشتم با الی حرف میزدم
الی مثل خودم اطلاعاتش کمه و من دقیقأ همین جواب های که شما دادین و بهش گفتم
و با اینکه خیلی خیلی طرفدار لئون طوریکه سرش با من دعوا میکنه:D کاملأ حرف هام و قبول کرد
خودمم باورم نشد اما خب خیلی منطقی قبول کرد:D

الی جان که لطف دارن =)) به کامنت های منم لطف دارن =))
ولی خب عزیزم حرفای خودتو بزن عه !! کپی نکن :D
اونقدر حرف برای زدن هست که خر بفهمه !! الی که باز آدمه و فکر نکنم خنگ باشه !!

Last edited by a moderator:
الی جان که لطف دارن =)) به کامنت های منم لطف دارن =))
ولی خب عزیزم حرفای خودتو بزن عه !! کپی نکن :D
اونقدر حرف برای زدن هست که خر بفهمه !! الی که باز آدمه و فکر نکنم خنگ باشه !!
کپی کجا بود عه!!!![-(
هر چی اینجا خوندم یادگرفتم و گفتم ، با حرف های دریا
کپی نکردم ، مگه دستگاه کپی ام=))
آخه عزیزم بعضی ها منطقی نیستن
انقدر طرفدار لئون و RE4 هستن که هر چی راجب داستان میگی اصلأ قبول نمیکنن
خنگ و خ* هم نیستن:D مرغشون ی پا داره

• Like
Reactions: Nima Redfield
کپی کجا بود عه!!!![-(
هر چی اینجا خوندم یادگرفتم و گفتم ، با حرف های دریا
کپی نکردم ، مگه دستگاه کپی ام=))
آخه عزیزم بعضی ها منطقی نیستن
انقدر طرفدار لئون و RE4 هستن که هر چی راجب داستان میگی اصلأ قبول نمیکنن
خنگ و خ* هم نیستن:D مرغشون ی پا داره

اونا بحثشون جداست. از قدیم گفتن نرود میخ آهنین در سنگ !!
کسایی که نمی خوان قبول کنن لیون کرکتر اضافه ایه و گند زده به داستان بازی چنین وضعیتی دارن
رزیدنت کلا با لیون خراب شده اما بقیه قبول نمی کنن. مشکل هم همینان. اونقدر تعدادشون زیاده که کپکام فقط اینا رو می بینه

نیما جان داش گلم منم درمورد ادامه داستان گفتم ک همه رزیدنتو با امبرلا میشناسن بعد شما میای میگی من بحثو بردم ی جای دیگه!!!!!

خب داداش ، شما خودت به حرف خودت نگاه کن.منم واسه همین میگم پستامون رو نخوندی.شما گفتی آمبرلا توی 3 نابود شد.منم پرسیدم کجای بازی چنین چیزی بیان شده؟آمبرلا در سال 2003 و در روسیه نابود شد.کسایی که فکر میکنن آمبرلا توی 3 نابود شد ، عده ای از فن های سطحی و ظاهربین هستن که آمبرلا رو خلاصه شده در راکون سیتی میدونند.اینها دقیقا همون عده ای هستن که بعد از 3 بلافاصله میرن سراغ 4 و از نسخه های دیگه مثل کد ورونیکا و زیرو خبر ندارن.برای همین هم فکر میکنن که آمبرلا توی 3 نابود شد و توی نسخه ی بعدی یعنی 4 یک داستان جدید شروع شد.در حالیکه نمیدونن تازه اصل ماهیت و تاریخچه ی آمبرلا ، توی نسخه های بعد از 3 یعنی کد ورونیکا و زیرو مشخص شد !

اصلا این هم هیچ.خدا خیرت بده.اصل کاری آمبرلاست و همه رزیدنت اویل رو با آمبرلا میشناسن.خب توی کد ورونیکا چیزی جز آمبرلا بود؟اصلا داستان 3 بیشتر به آمبرلا ربط داشت و از ریشه های آمبرلا اطلاعات فهمیدیم یا کد ورونیکا؟توی 3 فقط با یک تایرنت آمبرلا و مزدورهای اجیر شدش آشنا شدیم که هر دو جزو مسائل فرعی بودن.در حالی که توی کد ورونیکا با دوتا از سه ضلع اصلی آمبرلا یعنی اسپنسر و آشفوردها آشنا شدیم.با ویروس پروجنیتور که مادر تمام ویروس هاست آشنا شدیم.فهمیدیم که وسکر (مهمترین مهره ی آمبرلا) زندست.با ویروس تی ورونیکا آشنا شدیم.اسم اسپنسر و ویروس پروجنیتور اولین بار توی کد ورونیکا مطرح شد.با دو تا از مقرهای مهم آمبرلا در جزیره ی راکفورت و قطب جنوب آشنا شدیم.با یکی از دانشمندان ارشد آمبرلا یعنی الکسیا آشفورد که حتی رقیب ویلیام بیرکن در آمبرلا بود آشنا شدیم.حالا کدوم نسخه بیشتر به آمبرلا پرداخته؟اگه ملاکمون به قول خودت آمبرلا باشه کدوم مهمتره؟

در مورد جمله ی آخرت هم بله.وقتی ما داریم در مورد داستان کد ورونیکا و تموم نشدن داستان در 3 بحث میکنیم و شما یکدفعه میگی 2 از همه بهتره یا 2 اومد گیم پلی 1 رو کامل کرد ، یعنی منحرف کردن بحث.اصلا کسی از بهترین یا بدترین داستان یا از خوب یا بد بودن گیم پلی حرفی نزد !

نیما جان داش گلم منم درمورد ادامه داستان گفتم ک همه رزیدنتو با امبرلا میشناسن بعد شما میای میگی من بحثو بردم ی جای دیگه!!!!!

برای رضای خدا هم که شده اول پست های ما رو بخونین بعد بیاین جواب بدین

• Like
بخدا من همه پست ها رو میخونم.و ب اطلاعاتم اضافه میکنم.منم همه نسخه های رزیدنتو بازی کردم و عاشقشم.از این فنای سطحی هم نیستم.میرم کلی تحقیق میکنم.در مورد همه چیزش.ولی وقتی میبینم از این کدورونیکا خود کپکام هم تو تبلیغات ش استفاده نمیکنه خب منه اویل باز میرم 1 2 3 میزنم تا ورونیکا!

• Like
بخدا من همه پست ها رو میخونم.و ب اطلاعاتم اضافه میکنم.منم همه نسخه های رزیدنتو بازی کردم و عاشقشم.از این فنای سطحی هم نیستم.میرم کلی تحقیق میکنم.در مورد همه چیزش.ولی وقتی میبینم از این کدورونیکا خود کپکام هم تو تبلیغات ش استفاده نمیکنه خب منه اویل باز میرم 1 2 3 میزنم تا ورونیکا!

از حرف زدنتون واضحه !!
این که دیدنتون سطحیه یا نه به بازی کردن همه ی سری ها مربوط نمی شه
کپکام برای تبلیغ بازی های جدیدش هم از اسم ورونیکا استفاده می کنه ، از کرکتر هاش استفاده می کنه ، از لوکیشن هاش استفاده می کنه و ... بعد با این حال جای زدن چنین حرفی می مونه ؟؟

خب خودت داری میگی چون تبلیغ نمیکنن.آخه اینا چه ربطی به داستان داره؟از نسخه ی 6 بیشتر از هر رزیدنت اویلی تبلیغ شد.نسخه ی 4 بیشتر از هر اویلی معروف شد.ولی بازم این چه ربطی به داستان داره؟ما این همه در مورد داستان کد ورونیکا و تفاوتش با داستان 3 و.....توضیح دادیم.بعد شما از آخر میگی معروفیت و تبلیغات؟اوکی.کاش اینا رو زودتر میگفتی.تکلیف من مشخص شد.این بحث تموم بشه بهتره !

شکیبا بیخیال ! ;)

از حرف زدنتون واضحه !!
این که دیدنتون سطحیه یا نه به بازی کردن همه ی سری ها مربوط نمی شه
کپکام برای تبلیغ بازی های جدیدش هم از اسم ورونیکا استفاده می کنه ، از کرکتر هاش استفاده می کنه ، از لوکیشن هاش استفاده می کنه و ... بعد با این حال جای زدن چنین حرفی می مونه ؟؟

نه شکیبا.اصلا مسئله این چیزا نیست.لازم نیست ثابت کنیم که کد ورونیکا معروفه یا کپکام هنوز هم برای تبلیغاتش ازش استفاده میکنه.من میگم اصلا فرض کن کد ورونیکا واسه ی میکرو اومده و اصلا هیچکس هم بازی نکرده.ولی بازم اینا ربطی به داستانش نداره و ارزش داستانش رو پایین نمیاره.کلا بحث داستان کاملا از بحث اسم بازی و کنسول و معروفیت و.....جداست.بازم میگم.بیخیال !

• Like
Reactions: Tifa Lockhart
خب خودت داری میگی چون تبلیغ نمیکنن.آخه اینا چه ربطی به داستان داره؟از نسخه ی 6 بیشتر از هر رزیدنت اویلی تبلیغ شد.نسخه ی 4 بیشتر از هر اویلی معروف شد.ولی بازم این چه ربطی به داستان داره؟ما این همه در مورد داستان کد ورونیکا و تفاوتش با داستان 3 و.....توضیح دادیم.بعد شما از آخر میگی معروفیت و تبلیغات؟اوکی.کاش اینا رو زودتر میگفتی.تکلیف من مشخص شد.این بحث تموم بشه بهتره !

شکیبا بیخیال ! ;)

نه شکیبا.اصلا مسئله این چیزا نیست.لازم نیست ثابت کنیم که کد ورونیکا معروفه یا کپکام هنوز هم برای تبلیغاتش ازش استفاده میکنه.من میگم اصلا فرض کن کد ورونیکا واسه ی میکرو اومده و اصلا هیچکس هم بازی نکرده.ولی بازم اینا ربطی به داستانش نداره و ارزش داستانش رو پایین نمیاره.کلا بحث داستان کاملا از بحث اسم بازی و کنسول و معروفیت و.....جداست.بازم میگم.بیخیال !

خب منم نگفتم به داستان ربط داره
فقط خواستم بگم دارن اشتباه می کنن

• Like
خب منم نگفتم به داستان ربط داره
فقط خواستم بگم دارن اشتباه می کنن

میدونم منظور تو چی بوده.منم در تایید حرف تو گفتم.منظورم این بود که حتی اگه معروف هم نباشه ، بازم اهمیت و پیچیدگی داستانش سر جاشه !

• Like
Reactions: Tifa Lockhart
میدونم منظور تو چی بوده.منم در تایید حرف تو گفتم.منظورم این بود که حتی اگه معروف هم نباشه ، بازم اهمیت و پیچیدگی داستانش سر جاشه !

خب دیگه
الان مثلا RE4 اینقدر معروف بود چه گلی به سر کپکام زده ؟؟

• Like
خب دیگه
الان مثلا RE4 اینقدر معروف بود چه گلی به سر کپکام زده ؟؟
این گل رو زده
Untitled.png

مشکل شما این هست که زیادی هیتر Leon و نسخه 4 هستی و همه چیز رو فقط توی داستان میبینی. یه کم از درجه هیت خودت نسبت به نسخه 4 کم کنی میبینی چه نکات مثبتی داره این بازی

به سر کپکام که زده.به سر فن ها نزده.البته بازم به سر فن ها زده.به سر فن های واقعی نزده !
لطفا دوباره این بحث رو شروع نکنید. لطفا. خواهشا.

این گل رو زده
View attachment 60185

مشکل شما این هست که زیادی هیتر Leon و نسخه 4 هستی و همه چیز رو فقط توی داستان میبینی. یه کم از درجه هیت خودت نسبت به نسخه 4 کم کنی میبینی چه نکات مثبتی داره این بازی

لطفا دوباره این بحث رو شروع نکنید. لطفا. خواهشا.

اتفاقا همینش رزیدنتو خراب کرده. همین باعث افت سری شده

اتفاقا شما اگه سر سوزن با نظرات من آشنایی داشتین من خودم هم عاشق لیونم و جز کرکتر های مورد علاقه امه اما وقتی بحث سر خراب کردن سری می شه بحث فرق داره و ازش متنفرم
الانم بحث سر رزیدنت چهار یا لیون نیست. بحث سر ورونیکاست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or