درسته كه داستان RE4 توي داستان كل سري چنگي به دل نميزنه ، ولي داستانش به نوبه خود خوبه و بد نيس
همچنين سبك RE4 تركيب ناب " بقا و ترس و اكشن " هست كه باعث شد بازي بعد چند سال بين بازي هاي ديگه باز هم حرف هاي خيلي خيلي زيادي داشته باشه و نبايد ناديده بگيريم كه از نظر 90% مردم توي RE هاي مدرن بهترين نسخه هست.
اينكه سازنده ها بعد از ميكامي سعي كردن از همون فرمول تركيب دو سبك استفاده كنن ولي گند زدن توش دليلي بر بد بودن RE4 نيست ...
اما توي نسخه هاي كلاسيك به نظر منم Veronica از همشون بهتره
در کل داستانش چرت بود چه به عنوان رزیدنت چه به عنوان یه گیم جدید
دلیلش این که این بازی معروف شد ران اند گانه نه چیز دیگه ای !!
من خودم بازیش کردم ورونیکا رو اماچون ادامه دهنده داستان هست باید بهترین باشه!؟؟بهترین نسخه ش 2بود چون هم داستان ب حد اعلا خودش میرسه هم نواقص گیم پلی شماره1 برطرف میشه.
این نظر شخصی شماست. به نظر من داستان RE2 یک صدم CVX هم نیست
همشو قبول دارم و خودم هم گفتم.حرفی نمیمونه !
دوست عزیز ، الآن اصلا بحث بهترین داستان نبود.بحث این بود که شما گفتی داستان با 3 تموم شد و کد ورونیکا یک داستان جدید رو شروع کرد و.....ما این همه نوشتیم نخوندی و نظر ندادی.بعد کلا بحث روبه یک سمت دیگه بردی؟
هرچند بهترین داستان رو هم بخوایم حساب کنیم ، بازم سلیقه ای هست.من میگم اول 5 بعد کد ورونیکا بعد 2.اینقدر هم دلیل و استدلال دارم که به حرفم ایمان داشته باشم.یکی هم اصلا ممکنه بگه 6.هر کسی نظری داره !
اینکه 2 اومد گیم پلی 1 رو کامل کرد هم ربطی به داستان نداره.باز مثل پست قبل ، گیم پلی رو با داستان قاطی کردین !
بله.قطعا 4 از لحاظ گیم پلی و آتمسفر ، بهترین عنوان مدرن بود.در این هیچ شکی نیست.ولی بحث ما الآن سر داستان بود.اونم نه داستان 4.اسم 4 یکهو کشیده شد وسط.ولی در کل چه در مورد سری کلاسیک و چه مدرن ، حرفاتونو کاملا قبول دارم !
درست می گی نیما. گرچند داستان RE5 عالی و بی نظیر بوده اما خب یه سری اونو با RE4 و مسخره بازی های لیون تو RE4 و RE6 مقایسه می کنن
جالبه امروز راجب همین موضوعRE4 و CVX و RE3 داشتم با الی حرف میزدم
الی مثل خودم اطلاعاتش کمه و من دقیقأ همین جواب های که شما دادین و بهش گفتم
و با اینکه خیلی خیلی طرفدار لئون طوریکه سرش با من دعوا میکنهکاملأ حرف هام و قبول کرد
خودمم باورم نشد اما خب خیلی منطقی قبول کرد![]()
الی جان که لطف دارن
به کامنت های منم لطف دارن 
ولی خب عزیزم حرفای خودتو بزن عه !! کپی نکن
اونقدر حرف برای زدن هست که خر بفهمه !! الی که باز آدمه و فکر نکنم خنگ باشه !!
Last edited by a moderator: