بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

1- آیا بعد از نسخه 7 موافقید سری ریبوت شود؟
بله
خیر
2- دوست دارید در نسخه ریمیک 2 از کدام نوع دوربین استتفاده شود؟
L.I.N
Rev2
3-دوست دارید RE7 چگونه ساخته شود؟
به سبک ترس و بقا برگردد
همچنان همین سبک فعلی رو ادامه دهد
اینها هم سه تا نظر سنجی که من پیشنهادد میکنم
هر سه گزینه ای که پیشنهاد کردید خیلی خوب برای نظرسنجی:)>-
کاش بیشتر بیام روی حال وهوای بازی صحبت کنیم نمیدونم چطور منظورمو برسونم می خوام بگم ما بجز اویل چنتا بازی دیگه داریم که انگار می خوان مثل اویل باشن یا حال وهوای اونو داشته باشن اما تو سبک های دیگه با المانهای جدید مثل داینو کریسیس ها انیموشاها کلاکتاور هانتینگروند وحتی بازی های شرکتای دیگه مثل پارازیت سایلنت هیلو یا نمونهای دیگه که حالا یادم نیست.این چه حس و حالیه که کابکم میخواسته اونو با دایناسورها هم بوجود بیاره یا با انی ها وشمشیر بازی؟انگار خودشم میدونه که تو اویل ها دیگه اون حس نیست به همین خاطرم جرات نمیکنه نزدیک داینو و انیموشا ها بره.حالا نمیدونم نیما وبچه ها چقدر این بازی هارو بازی کردن و این حس وحالو احساس کردن.چیزی که نه با زاویه دوربین میاد نه معما وپازل های فکری نه ترس وکمبود محمات وفضای وهم الود نه با گرافیک بالا .ها یا شایدم باید همه اینا کنار هم باشن تا درست بشن
من منظور شما رو خوب درک میکنم
توصیفش برای خود منم سخته اما خوب میدونم چی میگید
این بحثی که میگید جنجالی نمیشه و بحث خوبی هم هست اما فکر نکنم کسی زیاد طرفدارش بشه
شایدم اشتباه کنم و خیلی ها هم خوشششون بیاد

آخرین ویرایش:
1- آیا بعد از نسخه 7 موافقید سری ریبوت شود؟
بله
خیر
2- دوست دارید در نسخه ریمیک 2 از کدام نوع دوربین استتفاده شود؟
L.I.N
Rev2
3-دوست دارید RE7 چگونه ساخته شود؟
به سبک ترس و بقا برگردد
همچنان همین سبک فعلی رو ادامه دهد
اینها هم سه تا نظر سنجی که من پیشنهادد میکنم

اسماعیل،هر سه مورد عالی و مناسب هستن.ولی در مورد دوربین هم به نظرم زیاد بحث شده و هم بیشتر علاقه ی شخصیه.مورد اول و سوم خیلی خوبن واقعا!

• Like
Reactions: Rem
خودم فکر میکنم همه جواب ها تو رمیک 2هست این بازی میتونه نشون بده مسیری اصلی اویل چی هست راهی که کاپکم میدونه درستش چی هست فقد می خواد تا اونجای که میشه از عنوانهای ضعیف واکشنش پول در بیاره همین کارو الان اکتیوژن داره انجام میده به این صورت که میدونه نسخه های مدرن وارفار بازی درست واصلیش هست وهمه کالاف اون مدلی می خوان اما باز تا جای که میتونهشماره های اشغال میده بیرون حتی وقتی که میبینه طالب این اشغالا هم داره کم میشه میاد یه نسخه ریمستر از قبلیا میزاره کنارش که تا اوجای که میشه و راه داره بازی اشغالشون بفروشه و همه اینکارا برای چی هست ؟ برای یک راز مهم که همه شرکتا بهش فکر میکنن و اون روز مبادا هست شرکتای که بازی ساختن براشون سخت میشه به این فکر میکنن که بازی هامونو بزاریم برای روز مبادا وروزی که داریم ورشکست میشیم همه هم خوب میدونیم که این بازی ها کدومان .مثلا برای یوبی پرنس هست که زمانی که اساسین دیگه جواب نده میرن سراغش انیموشا یا داینو برای کاپکم و خیلی های دیگه حتی همین سونی خودمون تو فکر اینه که با کراش کار این نسل از کنسولارو تموم کنه

اسماعیل،هر سه مورد عالی و مناسب هستن.ولی در مورد دوربین هم به نظرم زیاد بحث شده و هم بیشتر علاقه ی شخصیه.مورد اول و سوم خیلی خوبن واقعا!
نیما یکی از اهداف نظر سنجی اینه که با علایق مردم اشنا بشیم.به خاطر همینه که مورد دوم رو مطرح کردم.باید ببینیم هنوزم ملت با دوربین ثابت موافقن یا اکثریت همون دوربین متحرک رو میپسندن و حتا دوربین ثابت رو منسوخ میدونن.
همینا رو اگه خود کپکام هم نظرسنجی میکرد میتونس بهتر تصمیم بگیره.مورد 1و 3 رو هم با توجه به اینکه به معرفی شماره 7 نزدیک میشویم مطرح کردم.
البته نظر سنجی های بهتری هم هست.دوستان بازم اگه موضوع بهتری در ذهن دارن مطرح کنن

آخرین ویرایش:
نیما یکی از اهداف نظر سنجی اینه که با علایق مردم اشنا بشیم.به خاطر همینه که مورد دوم رو مطرح کردم.باید ببینیم هنوزم ملت با دوربین ثابت موافقن یا اکثریت همون دوربین متحرک رو میپسندن و حتا دوربین ثابت رو منسوخ میدونن.
همینا رو اگه خود کپکام هم نظرسنجی میکرد میتونس بهتر تصمیم بگیره.مورد 1و 3 رو هم با توجه به اینکه به معرفی شماره 7 نزدیک میشویم مطرح کردم.
البته نظر سنجی های بهتری هم هست.دوستان بازم اگه موضوع بهتری در ذهن دارن مطرح کنن

منظورت رو میفهمم،اسماعیل.ولی خب فهمیدن علایق مردم به نظر من فایده ای نداره.مگه واسه خود شرکت های بازی سازی که بخوان یک بازی رو براساس علایق مردم بسازن.تازه اونم قبل از شروع ساخت یک بازی.وگرنه الآن که ریمیک 2 استارتش خورده و دوربینش هم انتخاب شده،دیگه اینکه بفهمیم ملت کدوم رو میخوان فایده ای نداره!

علاوه بر اینکه مثلا منخودم قطعا دوربین جدید و روی شونه (مخصوصا مثل رولیشنز 2) رو به دوربین ثابت ترجیح میدم.حتی با اینکه خودم کلاسیک باز هستم.چون هم دست و بالمون واسه تیراندازی بازتره و هم اینکه شخصا اینجوری با داستان و کاراکتر اصلی،ارتباط خیلی خیلی بهتری برقرار میکنم.باز برعکس ممکنه یکی فن جدید باشه،ولی از دوربین ثابت خوشش بیاد.میخوام بگم اینا بستگی به برداشت شخصی و علایق هر شخص داره و نمیشه ملاک خاصی براش در نظر گرفت که مثلا اگه دوربین ثابت باشه حتما بهتره یا برعکس!

به شخصه هم دوست دارم که اینبار داستان RE2 رو با دوربین روی شونه و از زاویه ی جدیدی نگاه کنم.نه اینکه همون RE2 باشه،صرفا با گرافیک بالاتر و حالا چند تا امکانات جدید در گیم پلی.اینجوری برام تکراری میشه و جذابیت چندانی برام نداره.البته این فقط نظر و سلیقه ی من هست!

سلام
با اینکه خیلی راجب بحث فعلی اطلاعات ندارم ولی داخل نظرسنجی شرکت کردم و به گزینه آخر رای دادم

سلام.ورودتون به تاپیک رو تبریک میگم و ممنونم از همکاریتون برای انتخاب نظرسنجی.امیدوارم بتونیم همکاری خوبی باهم داشته باشیم! ;)

اسم پروفایلتون نشون میده که باید از فن های حرفه ای و منطقی سری باشید و درک درستی از داستان دارید! :D

به خدا این جمله ی آخر شوخی بود! :|

آخرین ویرایش:
سه تا گزینه به نظرسنجی اضافه شد. دوستان میتوانند رای های خود را ویرایش کنند
=================================================

لطف کنید حتما قوانین نوشته شده در پست اول تاپیک رو بخونید. سپاس از همه عزیزان

آخرین ویرایش:
منظورت رو میفهمم،اسماعیل.ولی خب فهمیدن علایق مردم به نظر من فایده ای نداره.مگه واسه خود شرکت های بازی سازی که بخوان یک بازی رو براساس علایق مردم بسازن.تازه اونم قبل از شروع ساخت یک بازی.وگرنه الآن که ریمیک 2 استارتش خورده و دوربینش هم انتخاب شده،دیگه اینکه بفهمیم ملت کدوم رو میخوان فایده ای نداره!

علاوه بر اینکه مثلا منخودم قطعا دوربین جدید و روی شونه (مخصوصا مثل رولیشنز 2) رو به دوربین ثابت ترجیح میدم.حتی با اینکه خودم کلاسیک باز هستم.چون هم دست و بالمون واسه تیراندازی بازتره و هم اینکه شخصا اینجوری با داستان و کاراکتر اصلی،ارتباط خیلی خیلی بهتری برقرار میکنم.باز برعکس ممکنه یکی فن جدید باشه،ولی از دوربین ثابت خوشش بیاد.میخوام بگم اینا بستگی به برداشت شخصی و علایق هر شخص داره و نمیشه ملاک خاصی براش در نظر گرفت که مثلا اگه دوربین ثابت باشه حتما بهتره یا برعکس!

به شخصه هم دوست دارم که اینبار داستان RE2 رو با دوربین روی شونه و از زاویه ی جدیدی نگاه کنم.نه اینکه همون RE2 باشه،صرفا با گرافیک بالاتر و حالا چند تا امکانات جدید در گیم پلی.اینجوری برام تکراری میشه و جذابیت چندانی برام نداره.البته این فقط نظر و سلیقه ی من هست!

سلام.ورودتون به تاپیک رو تبریک میگم و ممنونم از همکاریتون برای انتخاب نظرسنجی.امیدوارم بتونیم همکاری خوبی باهم داشته باشیم! ;)

اسم پروفایلتون نشون میده که باید از فن های حرفه ای و منطقی سری باشید و درک درستی از داستان دارید! :D

به خدا این جمله ی آخر شوخی بود! :|

آره درسته این که دوربینش مثل رولیشنز دو باشه عالیه. مثلا همین RE1 رو تو سه بازی با کیفیت تصویر متفاوت ساختن ولی همه اشون از نظر دوربین یکی بودن داستان هم که همونه گیم پلیش هم ده از این رو به اون رو نشده که ! RE1 رو چه دیمستر بگیریم چه ریمیک چه نسخه اصلی فرق چندانی نداره ولی دوست دارم این بازی حداقل فرق کنه
مثلا آیتم های جدیدی باشه یا اسلحه های جدید یا روش های مبارزه با بعضی باس ها و دشمنا فرق کنه ( مثلا حضور شری پیش کلر تو مبارزه با یه باس که کلر باید از شری هم محافظت کنه و کار سخت تر شه )

فکر کنم این طوری جذاب تر شه. حداقلش اینه کسایی که نسخه ی قبلیو رفتن یه انگیزه برای خرید نسخه ی جدید داشته باشن

آره درسته این که دوربینش مثل رولیشنز دو باشه عالیه. مثلا همین RE1 رو تو سه بازی با کیفیت تصویر متفاوت ساختن ولی همه اشون از نظر دوربین یکی بودن داستان هم که همونه گیم پلیش هم ده از این رو به اون رو نشده که ! RE1 رو چه دیمستر بگیریم چه ریمیک چه نسخه اصلی فرق چندانی نداره ولی دوست دارم این بازی حداقل فرق کنه
مثلا آیتم های جدیدی باشه یا اسلحه های جدید یا روش های مبارزه با بعضی باس ها و دشمنا فرق کنه ( مثلا حضور شری پیش کلر تو مبارزه با یه باس که کلر باید از شری هم محافظت کنه و کار سخت تر شه )

فکر کنم این طوری جذاب تر شه. حداقلش اینه کسایی که نسخه ی قبلیو رفتن یه انگیزه برای خرید نسخه ی جدید داشته باشن

شکیبا ، مثل همیشه دقیقا نظرات من رو گفتی! :D

فقط یک نکته ای که از قلم انداختی و شاید انگیزه ی اصلی من برای انتظار ریمیک 2 باشه،اضافه شدن مسائل جدید داستانی هست.درست مثل ریمیک 1 که جریان لیزا تروور و خانوادش،کلا اونجا مطرح شد.موضوعی که کلا به عمارت اسپنسر هویت داد و یک ماجرای به شدت مهم و زیبا رو به ریشه های داستان اضافه کرد!

احتمال خیلی زیاد (نزدیک به یقین) میدم که این اتفاق،برای ریمیک 2 هم تکرار بشه.ممکنه یک سناریوی جدید برای شری باشه.از زمان رفتنش به اداره ی پلیس به خواست مادرش تا زمانی که برای بار اول با کلیر روبرو میشه.ماجرایی که توی فایل های صوتی دارک ساید هم ذکر شده بود.جریان تلفن زدن شری از اداره ی پلیس به مادرش و پنهان کردن خودش از پدر جهش یافتش.واقعا جالب میشه.مخصوصا اینکه شری کاملا دست خالیه و بازی به شدت ترسناکتر و پرتنش تر میشه!

البته این فقط یکیشه.داستان 2 به مراتب پیچیده تر و پتانسیل دار تر از داستان 1 هست.کلی ماجرا و کاراکتر جدید (ولی مرتبط) میتونن بهش اضافه کنن.اگه اینکارو نکنن و همون بازی قبلی فقط با گرافیک بالاتر باشه،واقعا بی عرضگی و بی سلیقگی کپکام بهم ثابت میشه و اینکه صرفا خواستن یک چیزی تحویل ملت بدن!

نیما به نکته خیلی خوبی اشاره کردی به نظر منم رمیک2خیلی جاداره که بازیش گسترده تر بشه حتی براش dlc بیاد مثل ما تو هیچ کدوم از اویل ها مخصوصا کلاسیک ها قبل از سقوط راکون سیتی و اون بهران توی شهر زمانی که مردم دارن زامبی میشنو ندیدیم شاید یکم تو چپتر اول اوتبریک که هر کدوم از بخشای شهر میتونه خیلی جالب باشه مثل مقاومت اداره پلیس و زامبی شدن خودشون یا بیمارستان یا چطور دکتربریکین توی آزمایشگاه زیرزمینی همه همکاراشو قتل ام میکنه

سلام
با اینکه خیلی راجب بحث فعلی اطلاعات ندارم ولی داخل نظرسنجی شرکت کردم و به گزینه آخر رای دادم

خوش اومدی مری

شکیبا ، مثل همیشه دقیقا نظرات من رو گفتی! :D

فقط یک نکته ای که از قلم انداختی و شاید انگیزه ی اصلی من برای انتظار ریمیک 2 باشه،اضافه شدن مسائل جدید داستانی هست.درست مثل ریمیک 1 که جریان لیزا تروور و خانوادش،کلا اونجا مطرح شد.موضوعی که کلا به عمارت اسپنسر هویت داد و یک ماجرای به شدت مهم و زیبا رو به ریشه های داستان اضافه کرد!

احتمال خیلی زیاد (نزدیک به یقین) میدم که این اتفاق،برای ریمیک 2 هم تکرار بشه.ممکنه یک سناریوی جدید برای شری باشه.از زمان رفتنش به اداره ی پلیس به خواست مادرش تا زمانی که برای بار اول با کلیر روبرو میشه.ماجرایی که توی فایل های صوتی دارک ساید هم ذکر شده بود.جریان تلفن زدن شری از اداره ی پلیس به مادرش و پنهان کردن خودش از پدر جهش یافتش.واقعا جالب میشه.مخصوصا اینکه شری کاملا دست خالیه و بازی به شدت ترسناکتر و پرتنش تر میشه!

البته این فقط یکیشه.داستان 2 به مراتب پیچیده تر و پتانسیل دار تر از داستان 1 هست.کلی ماجرا و کاراکتر جدید (ولی مرتبط) میتونن بهش اضافه کنن.اگه اینکارو نکنن و همون بازی قبلی فقط با گرافیک بالاتر باشه،واقعا بی عرضگی و بی سلیقگی کپکام بهم ثابت میشه و اینکه صرفا خواستن یک چیزی تحویل ملت بدن!

:D عادتم شده :D

دقیقا !! اینو هم بهش فکر کرده بودم قبلا ولی یادم نبود بنویسم

جدا از این شخصا دوست دارم یه تغییری هم تو جزئیات مکالمه ها و فیلم ها داده بشه. نه این که کلیت داستان عوض شه. منظورم ایجاد تغییرات کوچیکی هستش. گرچند این زیادم مهم نیست

خوش اومدی مری

:D عادتم شده :D

دقیقا !! اینو هم بهش فکر کرده بودم قبلا ولی یادم نبود بنویسم

جدا از این شخصا دوست دارم یه تغییری هم تو جزئیات مکالمه ها و فیلم ها داده بشه. نه این که کلیت داستان عوض شه. منظورم ایجاد تغییرات کوچیکی هستش. گرچند این زیادم مهم نیست

این رو که چه بخوایم و چه نخوایم ایجاد میشه.کاملا واضحه که دیالوگ ها و کات سین ها دقیقا مثل قبل نیستن.همونطور که در ریمیک 1 هم نه تنها دیالوگ ها و کات سین ها،بلکه حتی معماری عمارت و معماها هم پیشرفته تر شده بودن.تازه به نظر من،توی 2 جای کار خیلی بیشتری داره.البته بازم میگم.تمام اینها بستگی به عرضه و سلیقه ی کپکام بازی داره.در غیر این صورت،حتی ممکنه با محصولی ضعیف تر از نسخه ی اولیه روبرو بشیم.محصولی که نه تنها دستاوردی برای سری نخواهد داشت،بلکه حتی اسم عنوان بزرگی مثل RE2 رو هم خراب خواهد کرد!

آخرین ویرایش:
این رو که چه بخوایم و چه نخوایم ایجاد میشه.کاملا واضحه که دیالوگ ها و کات سین ها دقیقا مثل قبل نیستن.همونطور که در ریمیک 1 هم نه تنها دیالوگ ها و کات سین ها،بلکه حتی معماری عمارت و معماها هم پیشرفته تر شده بودن.تازه به نظر من،توی 2 جای کار خیلی بیشتری داره.البته بازم میگم.تمام اینها بستگی به عرضه و سلیقه ی کپکام بازی داره.در غیر این صورت،حتی ممکنه با محصولی ضعیف تر از نسخه ی اولیه روبرو بشیم.محصولی که نه تنها دستاوردی برای سری نخواهد داشت،بلکه حتی اسم عنوان بزرگی مثل RE2 رو هم خراب خواهد کرد!

منظورم یه کم بیشتر از اون بود :D

دقیقا درسته !! امیدوارم بازی خوبی ازش بسازن. البته احتمالش هست ماجراهای همیشگی لئون و ایدا عاشقانه تر شه باز :D

منظورم یه کم بیشتر از اون بود :D

دقیقا درسته !! امیدوارم بازی خوبی ازش بسازن. البته احتمالش هست ماجراهای همیشگی لئون و ایدا عاشقانه تر شه باز :D

راست میگی.به این فکر نکرده بودم.همونقدر که این بازی پتانسیل گسترده تر شدن و زیباتر شدن رو داره،همونقدر هم پتانسیل دامن زدن به خیلی چیزا رو داره! :D

مخصوصا اگه بحث فروشش هم مطرح باشه و از طرفی به خاطر حضور دو شخصیت محترم،امکان جولان دادن مسائل تجاری در این بازی خیلی خیلی زیاده! :D

راستی نگفته بودی که این کاربر جدید با اسم پروفایل پرنسس کلیر،همون مریم خانم خودمونه.پس ورودشون رو بیشتر تبریک میگم! :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or