Devil-Girl
کاربر سایت
بله زیادم پیچیده نیست، کارش این بود که نزاره پرنس به Island of time بیاد که موفق نشد و کشته شددوستان اون موقع که من WW میزدم (و البته یه ماه و نیم کارم بود تمومش کنم!) خیلی از داستانش سر در نمیوردم,دوران جهالت بود!:d
پیشکسوتها بیان توضیح بدن این شادی آخر و عاقبتش چی شد تو بازی؟؟تا جایی که یادمه تو گذشته مرد که معنی این رو نمیداد که حتما مرده!!!
اصلا نقشش چی بود؟؟نوچه کایلینا بود فقط؟؟
بله زیادم پیچیده نیست، کارش این بود که نزاره پرنس به Island of time بیاد که موفق نشد و کشته شد
همونجا کشته شد چرا دیگه تو گذشته از بین بردش پرنس ,آیندهای براش نموند ,بیچاره پتانسیل تبدیل شدن به یکی از کاراکترهای مثبت رو داشت ولی پرنس خیلی خشن هستخب مسئله همینه که کجا کشته شد؟؟؟؟
اون مبارزه دومش با پرینس که تو گذشته انجام شد,پس کشته شدنش باعث مرگش نمیشد!!!
همونجا کشته شد چرا دیگه تو گذشته از بین بردش پرنس ,آیندهای براش نموند ,بیچاره پتانسیل تبدیل شدن به یکی از کاراکترهای مثبت رو داشت ولی پرنس خیلی خشن هست
چرا؟!؟این بازی رو بیخیال بشین. ارزش 40 مگ رو نداره. فقط اعصابتون خراب میشه.
مگه همون رو نمیگی که آخر پرنس خنجر رو کرد تو سینه شادی؟ من هفت هشت سال پیش بازی کردم مطمئنم همونجا موردنه بابا,کل داستان می گفت که برای مردن حتما باید به زمان حال میومدن,آخر مبارزه هم یادت باشه یه لبخندی به پرینس میزد که معلوم بود با این کار نمیمیره,تازه کایلینا هم یبار تو گذشته مرد ولی بعدا پرینس فهمید حتما باید به آینده بیارتش!!!
کلا من عاشق این شادی بودم,مخصوصا صحنه ای که از دکل کشتی میومد بالا!!!:d
مگه همون رو نمیگی که آخر پرنس خنجر رو کرد تو سینه شادی؟ من هفت هشت سال پیش بازی کردم مطمئنم همونجا مورد
وایسا لینک بدم خودت چک بکن
Shahdee - Prince of Persia Wiki
خوب ببین، تو جنگ اول Empress رو Princeمیکشه, بعد با کشته شدن ملکه Sands of time به وجود میان که باعث میشه Dahaka بیفته دنبال Prince، بعد دوباره Prince میبره زمان رو عقب که از کشته شدن empress توسط خودش جلوگیری کنه و یه راهی پیدا کنه برا شکست دادن Dahaka بدون کشتن Empress,همین باعث میشه که اجازه بده نسخه آینده Prince توسط Dahaka کشته بشه، اینجوری هم Sands of time ایجاد نمیشن و هم Dahaka فکر میکنه وظیفه خودش رو انجام داده،و اتفاقات بعدی بازی میفتنآره اون صحنه رو یادمه,این جا هم داره حرف تو رو میزنه ولی سوال من اینه که چطور کایلینا هم تو گذشته مرد ولی بعدا باز بود؟؟؟؟
چرا پرینس با خودش گفت که حتما باید بیارمش به آینده؟؟چه فرقی با شادی داشت؟؟؟
خوب ببین، تو جنگ اول Empress رو Princeمیکشه, بعد با کشته شدن ملکه Sands of time به وجود میان که باعث میشه Dahaka بیفته دنبال Prince، بعد دوباره Prince میبره زمان رو عقب که از کشته شدن empress توسط خودش جلوگیری کنه و یه راهی پیدا کنه برا شکست دادن Dahaka بدون کشتن Empress,همین باعث میشه که اجازه بده نسخه آینده Prince توسط Dahaka کشته بشه، اینجوری هم Sands of time ایجاد نمیشن و هم Dahaka فکر میکنه وظیفه خودش رو انجام داده،و اتفاقات بعدی بازی میفتن
برا اینکه پرنس از Sands of time استفاده کرده بود و زمان رو تغییر داده بود,Dahaka خفتش میکردیه چیزایی داره دستگیرم میشه فقط داهاکا که قبل از کشته شدن کایلینا هم دنبال پرینس بود,ربطش به مرگ کایلینا چیه؟؟؟
اون Sands of time که میگی بوجود میاد,شنهای زمان هم که از زمان نسخه اول بودن,اونم چه ربطی به مرگ کایلینا داره؟؟:d