بحث و تبادل نظر در مورد سری Metal Gear Solid

UnMetal​

===============
این بازی خود MGS هست + موقعیت های فان و کمدی.

اما اگه منظورت از حال و هوا ، زبان کلی سری، داشتان عمیق و نحوه روایت هست، من هیچ جای دیگه همچین چیزی ندیدم.
نه منظور گیم‌پلی بود.
اتفاقا اینو تازه امروز دان کردم.
چیز دیگه نمیشناسی؟
راستیتش برای بررسی گیم‌پلی می‌خوام. دارم تو اوقات فراقتم روی بازی سازی کار می‌کنم. می‌خوای یه چیزی مثل متال درست کنم. البته فقط گیم‌پلی متال دیگه. داستانشو که خوب سخته.

نه منظور گیم‌پلی بود.
اتفاقا اینو تازه امروز دان کردم.
چیز دیگه نمیشناسی؟
راستیتش برای بررسی گیم‌پلی می‌خوام. دارم تو اوقات فراقتم روی بازی سازی کار می‌کنم. می‌خوای یه چیزی مثل متال درست کنم. البته فقط گیم‌پلی متال دیگه. داستانشو که خوب سخته.

Spy Fiction​

سلام

از اونجایی که دیدم در تاپیک ریمیک MGS3 خیلی بحث های آف و نیمه آف تاپیک انجام میشه گفتم بیام اینجا و چیزی که میخوام رو بگم تا هم فضای اون تاپیک از جایی که باید باشه دور نشه هم اینجا اگر شد بیشتر صحبت کنیم در مورد سری MGS و آیندش، چون واقعن به شخصه خیلی دلم برای فرانچایز MGS تنگ شده و الان شاید نزدیک 10 سالی میشه یک نسخه جدید و در حدی از این سری منتشر نشده.

حالا که MGS3 ریمیک شد و تقریبن همه راضی هستن (خودم بازی نکردم هنوز) شاید بشه امیدی داشت به ریمیک های بعدی و حتی یک نسخه جدید.

چیزی که میخواستم بگم در مورد MGSV بود

از نظر بنده MGSV از لحاظ گیم پلی فوق العاده بود، البته باز هم نقد هایی بهش وارده اونم بیشتر بخاطر جهان باز شدن بازی، که حالا کلن بحث روی این نیست، اما از لحاظ داستانی نمیدونم هرچقدر نشستم فکر کردم دیدم چیزی که در MGSV نشون داده میشه و اون منطقی که در سراسر بازی هست دیگه خیلی خیلی غیر منطقی هست! حتی فراتر از منطق کل MGS ـها من حقیقتن هیچ وقت نتونستم با اون کنار بیام، ولی در کل در MGSV صحنه های بسیار زیبا و تاثیر گذاری هم وجود داشت، یکی از اونها که حقیقتن باعث بغض و حیرت من شد:

اگر یادتون باشه سربازای بازی رو میشد نکشیم و با بالون بفرستیمشون به پایگاه خودمون، بنظر من این قسمت بازی خیلی خوب در اومده بود و من بعد یه مدت واقعا نسبت بهشون حس داشتم و برام مهم بودن، تا جایی که رسیدیم به اون مرحله ای که یک ویروسی داخل پایگاه منتشر میشه و اونجا مجبور بودیم تا وارد محل قرنطینه بشیم و سربازهای خودمون رو بکشیم! حالا جالب اینه وقتی نزدیکشون میشدی احترام نظامی میزاشتن از اونورم میلر داد میزد بکششون چاره ای نیست رحم نکن! فوق العاده زیبا و تراژدیک بود اون صحنه برای من اون صحنه یکی از احساسی ترین صحنه هایی بود که توی گیم تجربه کردم

موسیقی بازی فوق العاده بود مثل همیشه، تریلرهای نسخه MGSV واقعا در یک لول دیگه بودن الخصوص تریلری که موزیک Nuclear از Mike Oldfield پخش میشد، البته در زمینه تریلرها هم مثل همیشه و فراتر از همیشه کوجیما کلا بازی رو اسپویل کرده بود! و این شاید باعث ضربه خوردن به تجربه بازی هم شد! حداقل برای من!

به هر حال مشخص بود که بازی نیمه کاره است اما فارغ از اون من اگرم بخوام این نسخه در لیستم بزارم قطعن در رتبه آخر هست، ولی در کل ترجیح میدم در لیستم نباشه!

مثل اینکه قرار در TGS کونامی در مورد آینده ریمیک های MGS نظر سنجی کنه، شما هم نظرتون رو بگید، کدوم نسخه باید ریمیک بعدی باشه؟

من MG2 و پس از اون MG1 رو انتخاب میکنم، چون این بازیها قدیمی ترین نسخه های بازی هستن، و واقعا میشه روی ساخت مجددشون اسم ریمیک گذاشت، حتی چیزی فراتر از ریمیک، چون واقعا نیازمند بازسازی هستند و بنظرم با توجه به این همه نسخه و اطلاعات که سری MGS وجود داره، و همچنین داستان گیرای این دو نسخه الخصوص نسخه دوم می‌تونه بازسازی محشری باشه از هر لحاظ

اینم لینک داستان کل سری برای یادآوری و انتخاب راحت تر:

داستان سری بازی های متال گیر | بازی سنتر

مثل اینکه قرار در TGS کونامی در مورد آینده ریمیک های MGS نظر سنجی کنه، شما هم نظرتون رو بگید، کدوم نسخه باید ریمیک بعدی باشه؟

من MG2 و پس از اون MG1 رو انتخاب میکنم، چون این بازیها قدیمی ترین نسخه های بازی هستن، و واقعا میشه روی ساخت مجددشون اسم ریمیک گذاشت، حتی چیزی فراتر از ریمیک، چون واقعا نیازمند بازسازی هستند و بنظرم با توجه به این همه نسخه و اطلاعات که سری MGS وجود داره، و همچنین داستان گیرای این دو نسخه الخصوص نسخه دوم می‌تونه بازسازی محشری باشه از هر لحاظ

اینم لینک داستان کل سری برای یادآوری و انتخاب راحت تر:

داستان سری بازی های متال گیر | بازی سنتر
درود بنده هم دقیقا با شما هم نظر هستم
چون بغیر از MGS 1 بقیه بازیا هنوز خیلی کهنه نشدن.
ولی خب به نظرم MG1 اول بعد MG2 که ترتیب داستانی بهم نخوره.
بعدش هم MGS1

• Like
Reactions: Boss

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or