بحث و تبادل نظر در مورد سری Metal Gear Solid

كوجيما انقدر ذهن طرفدارها را مشغول ميكنه كه بازي از جذابيت نيفته

اين يكي از سياستاش

بايد 5 ماه ديگه صبر كنيم تا تو E3 ببينيم چي ميشه:sad:

ممكنه همونطور كه mgs2 :substance براي pc ساخته شد ، mgs3 :subsistence رو هم براش بسازن..!
حداقل اگه قرار هم باشه کونامی عقیدش را عوض کنه و برای PC هم بسازه حداقل این اتفاق در سال 2006 نخواهد افتاد

نوشته شده توسط kakero youga:
اين همه چيز هست كه ميشه باهاش قدرت گرافيكي رو نشون بده.. حالا گير داده به چين و چروك؟

نكنه ميخواد قدرت بازي كردن با اعصاب ما رو نشون بده..!؟
رضا جان درست ميگه.كوجيما ميتونست يه پيرمرد براي اين تريلر درست كنه كه قدرتهاي سخت افزاري PS3 رو نشون بده. يه دليل ديگه هم كه من ميگم اسنيك توي MGS4 پير هست اينه كه توي سايت GS در قسمت اين بازي عكس اسنيك پير رو گذاشته.اگه فقط براي نشون دادن قدرت PS3 بود اين كار رو نمي كرد.توي پوستر E3-2005 هم اسنيك سبيل پرپشتي داشت كه ميتونه دليل ديگه اي باشه براي اينكه اسنيك توي MGS4 شبيه همون تريلر هست.
موفق و پيروز باشين.
آريا

كسي از mgs3:subsistence خبر داره میگن نسخه ntsc/j اون اومده اگه کسی میدونه به من بگه فوریه
این بازی قراره در تاریخ 14 مارچ 2006 در امریکای شمالی بیاد به بازار ...حالا احتمالش هست که در بازار ژاپن این بازی زودتر بیاد به بازار...

امكانش هست نسخه زاپنيش بياد تو بازار اما حال نميده حالا من يه خبر ميگيرم بهتون ميگم
بازي در 24 اسفند مياد اگر بصورت مسافر بيارن (تا قبل از عيد بشه )گرون ميشه بعد 3 تا دي وي دي است فكر كنم بايد 8 تومن پول بديم:cheesygri

آخرین ویرایش:
بچه ها به من يكي بگه اسنيك كي سوليد اسنيك كي و بيگ باس كي واينا چه نسبتي با هم دارن هر كدوم تو كدوم شماره متال گير هستن من فقط متال گير 3 رو بازي كردم
خواهشن يكي منو روشن كنه

بچه ها نسخه زاپني Subsitance هفته ديگه تو بازار هست البته بازاره ديگه نميشه به حرفاشون اعتماد كرد ولي مياد
خبر خوبیه..البته بشرط اینکه اولا تو بازار ایران هم بیاد و دوما به زبان انگلیسی باشه و نه ژاپنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or