بحث و تبادل نظر در مورد سری Metal Gear Solid

ولي توي Mgs4 بهش ميخوره حداقل 60 سالش باشه
احتمالا زود شکسته شده...اما خب اگه یادت باشه برادرش سالیداس اسنیک هم در متال گیر 2 خیلی سنش بالاتر از اسنیک میزد..!!!!! در حالی که کوجیما اصلا به دلیلش اشاره ای نکرد

پير بودن اسنيك به خاطر اين هست كه يه انسان شبيه سازي شده هست.اين مطلب رو توي Ign يا يه جاي ديگه از طرف كوجيما نوشته بود.همون طور كه توي تريلر بازي ميبينين اتاكون زياد فرقي نكرده. با دلايل علمي هم ثابت شده كه موجودات شبيه سازي شده زودتر پير ميشن.مثل همون گوسفند معروفه ( دالي ) كه چند سال پيش مرد.

پير بودن اسنيك به خاطر اين هست كه يه انسان شبيه سازي شده هست.اين مطلب رو توي Ign يا يه جاي ديگه از طرف كوجيما نوشته بود.همون طور كه توي تريلر بازي ميبينين اتاكون زياد فرقي نكرده. با دلايل علمي هم ثابت شده كه موجودات شبيه سازي شده زودتر پير ميشن.مثل همون گوسفند معروفه ( دالي ) كه چند سال پيش مرد.
این میتونه دلیل خوبی باشه.....

همونطور که گفتم من قبلاً یک انسان کلون شده ندیدم... کوجیما هم حتی تو بلاگش چیزی در این مورد ننوشته... نوشته اگر قرار باشه اسنیک پیر باشه.. میخوام اینو نشون داده باشم که این چشم انداز چه تاثیراتی روی مخاطب خواهد گذاشت.. میخوام چیزهائی رو نشون بدم.. اما نگفته که پیره.. بعلاوه در پوستر ابتدائی که در E3 نشون داده شد اسنیک همون مرد 37 - 38 ساله ای بود که قرار بود باشه.. پای سالیدوسم وسط نکشید.. این بابا باقیمانده از پروژه کنسل شده هست.. یعنی اول این نمونه های کلون شده 6 عدد بودن ... بعد تصمیم میگیرن که 4تاشونو کنسل کنن... این وسط سالیدوس بطور اتفاقی زنده میمونه..

بعلاوه در پوستر ابتدائی که در E3 نشون داده شد اسنیک همون مرد 37 - 38 ساله ای بود که قرار بود باشه
خب زیاد جور در نمیاد چون اسنیک در متال گیر 2 حدود 37 سالش بود و با احتساب اینکه در متال گیر 4 حدود 6 سال از وقایع متال گیر 2 میگذره پس باید سنش بیش از این حرفا باشه

نوشته شده توسط farzadlion:
خب زیاد جور در نمیاد چون اسنیک در متال گیر 2 حدود 37 سالش بود و با احتساب اینکه در متال گیر 4 حدود 6 سال از وقایع متال گیر 2 میگذره پس باید سنش بیش از این حرفا باشه

اسنيك در متال گير 2 ... سنش 34 سال بود در متال گير 1 هم 30 سالش بود زمان متال گير 2 ابتدا در مرحله تانكر اسنيك 32 سال بود و در پلنت 34 ساله... من بيس متال گير 4 رو نهايت 4 سال بعد از پلنت ميگذارم چون با چيزائي كه فهميدم قطعاً بيشتر هم نخواهد بود يعني قطعاً كه نه .. اميدوارم... حالا انگار بايد تا E3‌بعدي فقط با ذهنمون درگير باشيم :cry:

دوستان من در یک جایی خوندم وقتی در e3 2005 از kojima پردسیدن که این اسنیک هست یا نه , اون در جواب گفت اسنیک رو اینجوری نشون دادیم تا فقط قدرت گرافیکی یعنی چین چروک ها رو نشون بدیم

نتیجه میگیریم که اسنیک همون 37-8 ساله خواهد بود

اين همه چيز هست كه ميشه باهاش قدرت گرافيكي رو نشون بده.. حالا گير داده به چين و چروك؟

نكنه ميخواد قدرت بازي كردن با اعصاب ما رو نشون بده..!؟

دوستان من در یک جایی خوندم وقتی در e3 2005 از kojima پردسیدن که این اسنیک هست یا نه , اون در جواب گفت اسنیک رو اینجوری نشون دادیم تا فقط قدرت گرافیکی یعنی چین چروک ها رو نشون بدیم
خب نمیدونم این مطلب تا چه حد درسته
اصلا چرا کسی یک منبع نمیزاره ما هم بریم بخونیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or