بحث و تبادل نظر در مورد سری Metal Gear Solid

میگم کسی این تریلره جدید 6 دقیقه ای متال گییر 4 رو دیده؟
این
اون آخرش یکی رو نشون میده!
من نفهمیدم این اسنیکه یا پیر مرده؟
کلا اگه کسی چیزی میدونه یه توضیحی بده!

میگم کسی این تریلره جدید 6 دقیقه ای متال گییر 4 رو دیده؟
این
اون آخرش یکی رو نشون میده!
من نفهمیدم این اسنیکه یا پیر مرده؟
کلا اگه کسی چیزی میدونه یه توضیحی بده!

اون که آخر تریلر نشون می ده رایدن هست ،
که داره اون دو تا ربات رو از پا در می آره .
اسنیک هم مثل اینکه در شماره 4 پیر شده . :(

ولی من آخر نفهمیدم چرا اتاکان هنوز سر و مر و گنده
توی تریلر ها جوون جوون هست .:confused: :confused:

اگه کسی می دونه چرا اتاکان هم مثل اسنیک پیر نشده
جواب من رو بده .
ممنون :cool:

اول اینکه صبح بخیر... دوم اینکه محمد داره تریلر TGS 2006 رو میگه نه E3 2006 یعنی اونی که دیروز نشون داده شد.

اون قضیه اسنیک هم هم تو همین تاپیک هم تو تاپیکnext-gen در حول زمان ES 2006 گفته شده.. یکم ورق بزنی پیداشون میکنی...

اسنیک پیر

اسنیک نه در قسمت 2 مرد و نه جای دیگه ای رفت و نه شخسیت اول بازی تغیر کرد.2.اگر متال گیر باز باشی که نیستی متوجه می شدی اسنیک کجاست و داره چیکار می کنه 3. ماجرای پیر شدن اسنیک ما هم سر دراز داره و بر میگرده به قسمت اول این بازی . اگر نمیدونید بدونید که اسنیک یک انسان شبیه سازی شدس و حالا که میبینی اورگانیزم بدنش بهم ریخته و زود تر از موقه پیر شده.این رو هم اضافه کنم که اسنیک در این قسمت شش ماه بیشتر به پایان عمر خود زمان نداره....... و به احتمال خیلی خیلی زیاد اخرین ماموریت سولید اسنیک خواهد.:(( :(( :(( :((

اون قضیه اسنیک هم هم تو همین تاپیک هم تو تاپیکnext-gen در حول زمان ES 2006 گفته شده.. یکم ورق بزنی پیداشون میکنی...

حالا شما می نوشتی طوریت می شد .
خودت حوصله داری بین 10 تا 20 صفحه بگردی دنبال این مطلب .
(بعضی ها ... هستند ها :-" :-" )

دوست عزیز سخت در اشتباهی اینطور که شما می گی نیست همون طور که بقیه دوستان هم گفتن اسنیک یه انسان کلون شده (شبیه سازی شده) هست به این علت با بقیه یه کمی فرق داره و یکی از مشکلاتش این هست که زود پیر و فرتوت میشه و.... برای اینکه دستت بیاد جریان چیه برو صفحه هایی قبل رو بخون که دوستان در این مورد مفصلا" بحث و توضیح دادن.
یا حق.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or