بحث و تبادل نظر در مورد سری Metal Gear Solid

من فکر میکنم مطلبی که من در بازیدات قرار داده بودم خیلی بهتر و کاملتر بود،...
درسته این مطلب رو من خیلی وقت پیش نوشتم. خیلی ناقص و پر از اشکاله خودم میدونم !!! واسه همین توی این تاپیک نذاشتمش ...

اگه اينجوري كيلويي اصلا خودم اينو نوشتم
شما ها مثل اينكه كمبود محبت داريد ها چه فرقي مي كنه كي نوشته مهم اينكه تو اين تايپيك نيست

اگه اينجوري كيلويي اصلا خودم اينو نوشت
نه عزیز
من زمانی که تو دارینوس مدیر بودم این نقد رو توی صفحه پنج این تاپیک گذاشتم :
http://www.darinoos.ir/postt7196.html
شما ها مثل اينكه كمبود محبت داريد ها چه فرقي مي كنه كي نوشته مهم اينكه تو اين تايپيك نيست
نه ! راستش هیچ صحنه ای وحشتناک تر از این نیست که نقدی رو که واسش زحمت کشیدی رو یکی دیگه به اسم خودش بذاره ...

اينقدر ادعاتون ميشه چهار تا اينجوري مطلب بزاريد

...

مسئله کمبود محبت نیست آدم وقتی از مطالب دیگران استفاده میکنه موظف هست که منبع رو ذکر کنه. اینطوری به شخصیت نویسنده احترام میگذاره! قبول ندارید؟!...

اقا من شرمنده
شماها كه همچين مطالب خوبي داريد خوب خودتون بذاريد
تا منم مجبور نشم اين مطالبو با نويسنده هاي تغلوبي بذارم
بازم ميگم شرمنده

راستی......
توی بازیدات من یک تاپیک درست کردم که کامیک استریپ (Comic Strip) متال گیر رو توش میذاشتم.موافقین دوباره راه بندازمش؟
باتشکر....

اقا تو بازي متال گير 3 وقتي صفحه اولش مي اد اونجا كه نوشته press to start اسنيك نشون مي ده كه داره از فنون cqc استفاده مي كنه اين فنون تو خود بازي قابل اجرا هست يا نه
اگه هست كدوم شاستي ها رو بايد بزنيم

آخرین ویرایش:
دوست عزيز اون فن ها قابل اجزا هست با دكمه دايره
مثلا دايره دست جلو دشمن رو محكم ميكوبه زمين
يا دايره خالي حريف رو خلع سلاح ميكنه
.......
اين فن ها جلوه جديدي در مبارزه با باس پيدا ميكنه

من كه دايره رو مي زنم مشت و لقد مي زنه
ميشه يه كم بيشتر توضيح بدي
مثلا تو اون تصاوير چاقو رو از دست دشمن ميگيره بد دشمنو ميندازه زمين
ممنون ميشم اگه توضيح بدي

من كه دايره رو مي زنم مشت و لقد مي زنه
ميشه يه كم بيشتر توضيح بدي
مثلا تو اون تصاوير چاقو رو از دست دشمن ميگيره بد دشمنو ميندازه زمين
ممنون ميشم اگه توضيح بدي
شما باید از منوی اسلحه هات چاقو رو انتخاب کنی بعد روشون فن اجرا کنی

hi 2 all

مي بخشين يه سوال پايه اي داشتم: اگر ميشه راجع به اين گروه fox hound يكي يه ذره توضيح بده ممنون مي شم. راستيتس فكر مي كنم يه جاي قضيه مشكل داره چون مثلا تو mgs3 اولش اسنيك(جك) خودش تو fox عضو بوده ولي بعدا تو دمو اخرش نشون مي ده كلنل(جوونياش) داره به بغل دستيش مي گه :" اين يارو خوبه براي گروهمون" يا يه همچين چيزايي...

راستي اقا همين كلنل . اين اخر وجود خارجي داره يا نه؟؟؟ تو متال 2 اخراش ؛اسنيك به رايدن ميگه اين كلنل كه باهات تماس ميگيره تماما منشا فكره خودت و اصلا وجود نداره ...ولي تو متال 1 بودش و تو دمو اولش هي زارتو زارت از جلو دوربين رد مي شد ...

يكي منو يكم روشن كنه ممنون مي شم :neutral:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or