[FONT="]ابتدا از ساليد[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]اسنيک شروع ميکنيم
Solid Snake :
قهرمان اصلی نسخه های متال گیر سالید اسنیک است ... این شخصیت را میتوان يکي از محبوب ترین شخصیت هاي بازی های کامپیوتری دانست
او در گذشته عضو گروهی به نام Fox Hound بوده .... نام رئیس این گروه Big Boss بود که سالید اسنیک به همراه دو نفر دیگر با نام لیکویید اسنیک و سالیدوس اسنیک از ژنهای Big Boss ساخته شده اند درواقع این سالید اسنیک یک انسان معمولی نیست ...
بعد از مدتی گروه Fox Hound به سلاحی اتمی بزرگ با نام متال گیر دست پیدا میکنند و هدف های شومی دارند سالید اسنیک هم وقتی متوجه این موضوع میشود تصمیم به جلوگیری این کار میکند و سرانجام با کشتن رئیس گروه Big Boss موفق به انجام این کار میشود لیکویید هم با استفاده از دستگاهی که در بدن او و هر سه برادر که از ژن های Big Boss ساخته شده اند بطور کاملآ ناگهانی میمیرد. چیزی که باعث کشته شدن لیکویید میشود در وجود اسنیک هم وجود دارد و اسنیک هرلحظه منتظر مرگی ناگهانی است!
بعد از اینکه اسنیک رئیس گروه را کشت از گروه fox hound جدا میشود و به پنتاگون می پیوندد.
Jack Raiden :
شما در متال گير ۲ در بیشتر مراحل کنترل این شخصیت را بر عهده میگیرید.
این شخصیت در نسخه یک و سه ی این بازی وجود ندارد و فقط در نسخه دو او را میبینیم البته در نسخه چهار روی کنسول ps3 باز خواهد گشت ...
در نسخه دوی این بازی او برای آزاد کردن رئیس جمهور و کلنل ایمز و بقیه گروگان ها به یک کشتی روسی توسط رئیسش Colonel فرستاده شده.
Otocan :
اتوکان یک دانشمند است که در کودکی پدر ومادرش را از دست داده است و از همان سنین بچگی سرپرستی خواهر کوچکش emma را برعهده میگیرد...
اسنیک با اتوکان در نسخه یک آشنا میشود و در نسخه دو اتوکان دائم با استفاده از codec در ارتباط است و اطلاعات را به اسنیک میدهد.
Revolver Ocelot :
او یکی از شخصیت های منفی بازی است که در نسخه دو قصد دارد متال گیر را به patriots باز گرداند.
در نسخه دوی این بازی معلوم میشود که بعد از مرگ لیکویید اسنیک در نسخه یک بازی و قطع شدن دست ocelat توسط gray fox او از دست لیکویید بجای دست قطع شده اش استفاده میکند در این بازی لیکویید گاهی اوقات وجود ocelat را تسخیر میکند و در قسمتی از بازی میگوید که i am alive right through this arm
Vamp
او یکی از افراد گروه چهار نفری Dead Cell است این گروه به این دلیل این اسم را دارد که رئیس گروه در سلول یک زندان میمیرد !
Vamp یک خوناشام فنا ناپذیر است که در نسخه دو با اینکه رایدن سه بار او را کشت اما باز هم زنده میشود ! این شخصیت توانایی های بسیار زیادی دارد مثل دویدن روی آب و راه رفتن روی دیوار و... دارد جالب اين است که او هنوز نمرده يادتون هست که تو متال گير ۲ رايدن يه تير زد تو سرش من که خيال کردم ديگه تموم شد ولي او در متال گير ۴ باز ميگردد و جاي تيري که رايدن زد تو سرش تو عکس هاي متال ۴ ميتونيد ببينيد...... ( من هميشه از اون ميترسيدم و وقتي تو متال ۲ اون سر و گلش پيدا ميشد من ميخواستم گريه کنم ... هم ازش ميترسيدم و هم کشتنش خيلي سخت بود آخه من بازی رو با بالاترین درجه ی سختی بازی میکردم )
Solidus Snake
شخصیت منفی دیگر بازی که درواقع رئیس است و همه او را King صدا میزنند. او هم برادر ژنتیکی سالید اسنیک و لیکویید اسنیک است.
در آخر متال گير ۲ توسط جک رایدن کشته میشود
Olga gorlocovich
اولگا دختر colonel sergei و فرمانده سربازان روسی است.
او در اواسط بازی با لباس نینجا ظاهر میشود و خود را MR "X" معرفی میکند.
Ocelat در اوایل بازی پدر او را میکشد و به او میگوید که سالید اسنیک پدر او را کشته ... اما بعد از مدتی اولگا حقیقت رو میفهمه و بصورت مخفیانه به رایدن و اسنیک کمک میکنه.
Fortune
او دختری سیاه پوست و جادویی است که فنا ناپذیر است و هیچ چیز او را نمیتواند نابود کند و هیچ گلوله ای به او برخورد نمیکند و منحرف میشود.
او یکی دیگر از اعضای گروه Dead Cell و همسر colonel jackson رئیس گروه است که patriots کلنکل جکسون را میکشد.
در آخر نسخه دو Ocelat با از بین بردن نیروی جادویی او با شلیک گلوله به سینه اش او را میکشد. دیدید فنا ناپذیر نبود
rose
رز هم دوست دختر (شاید هم نامزد والبته زن او ميشود) جک رایدن است و در بازی مرتب با او بوسیله codec در ارتباط است همچنین در آخر بازی جک متوجه میشود که رز حامله است و جک پدر شده است. نکته جالب اینجاست که توی پوستری که از نسخه چهار این بازی ما دیدیم , در بغل جک رایدن یک نوزاد هم هست !
[/FONT]