بحث و تبادل نظر در مورد سری Metal Gear Solid

يوري گاگارين (اسمش درسته)اولين كسي كه به روي ماه رفته
یوری گاگارین به گور باباش خندیده اگه رفته باشه به کره ماه.
یوری گاگارین اولین انسانی است که به خارج از جو زمین رفت و در فضا معلق شد.
نیل آرمسترانگ و ادوین آلدرین اولین انسانهایی بودند که بر کره ماه قدم گذاشتند.
اگر توی بازی این حرف رو زده از بی فکری کوجیماست(که خیلی خیلی بعیده)
اگر نه که پس توی ترجمه دقت کن.
باتشکر....

ای بابا.
داستان و لوکیشن های متال 3 هم که شبیه متال 2 شده.این دفعه چی؟بازم میخواستن اسنیک رو امتحان کنن؟
بازم شروع با سلاح صداخفه کن دار.
شکنجه.
زندانی شدن.
فرار از زندان با وانمود کردن به مرگ.
تعقیب و گریز و شلیک از پشت وسیله نقلیه.
و..................
همه و همه شبیه هستن.
قبول کنید.بازی همون بازیه.فقط شخصیتها عوض شدن!!!!!!!(کاری که امروز همه فیلمسازهای ایرانی انجام میدن!!!)
باتشکر......

نوشته شده توسط supermhr:
ای بابا.
داستان و لوکیشن های متال 3 هم که شبیه متال 2 شده.این دفعه چی؟بازم میخواستن اسنیک رو امتحان کنن؟
شکنجه.
زندانی شدن.
و..................
همه و همه شبیه هستن.
قبول کنید.بازی همون بازیه.فقط شخصیتها عوض شدن!!!!!!!(کاری که امروز همه فیلمسازهای ایرانی انجام میدن!!!)
باتشکر......

ای بابا شمام که هی گیر میدی :((

در تمام بازیهای همه اول با تانک بازی رو شروع نمیکنن که... مثلاً در هف لایف ابتدا ا یک دیلم بازی رو شروع میکنی بعد یه پیستول و... من اصلاً نظر شما رو (با اینکه احترام زیادی براتون قائل هستم) قبول ندارم. اینها تکرار نیست. زندانی شدن و شکنجه شدن در زندگی هرکسی ممکنه پیش بیاد... اسنیک پسر بیگ باس هست و تقریباً تمام مشقاتی که بیگ باس سپری کرده اسنیک هم پشت سر گذاشته.. در دستان متال گیر هیچ نقطه ضعفی تا این لحظه وجود نداره و فقط نکات بسیار مبهم و پیچیدس که همواره ذهن آدم رو درگیر میکنه..

درضمن مسئله گاگارین در متال گیر اشتباه نیومده و این دوستمون احتمالاً بدلیل عدم آشنائی کافی به زبان اینگلیسی این اشتباه رو انجام دادن...

نوشته شده توسط Darkfie1d:
ای بابا شمام که هی گیر میدی :((

در تمام بازیهای همه اول با تانک بازی رو شروع نمیکنن که... مثلاً در هف لایف ابتدا ا یک دیلم بازی رو شروع میکنی بعد یه پیستول و... من اصلاً نظر شما رو (با اینکه احترام زیادی براتون قائل هستم) قبول ندارم. اینها تکرار نیست. زندانی شدن و شکنجه شدن در زندگی هرکسی ممکنه پیش بیاد... اسنیک پسر بیگ باس هست و تقریباً تمام مشقاتی که بیگ باس سپری کرده اسنیک هم پشت سر گذاشته.. در دستان متال گیر هیچ نقطه ضعفی تا این لحظه وجود نداره و فقط نکات بسیار مبهم و پیچیدس که همواره ذهن آدم رو درگیر میکنه..

درضمن مسئله گاگارین در متال گیر اشتباه نیومده و این دوستمون احتمالاً بدلیل عدم آشنائی کافی به زبان اینگلیسی این اشتباه رو انجام دادن...
منم باهات موافقم هر چي باشه تكرار بازم متال گير يه سر وگردن از بازيهاي ديگه بالاتره

.
اگر امتحانی در نسخه گذشته بوده امتحان شبیه بودن سالید به جک بوده ... یعنی در نسخه های گذشته میخواستن اسنیک رو امتحان کنن که مثل بیگ باس بوده یا نه
واسه همین همه چیز در دو نسخه گذشته مثل نسخه 3 هست
درضمن , هربازی وقتی نسخه سه ش میاد مخلوطی از دو نسخه قبلشه. بعنوان مثال بازی پرینس او پرژیا 3
و این رو نمیشه نقطه ضعف بازی دونست ... چون همه این قسمت هایی که تکرار شده متال رو متال کرده بود و نه چیز دیگه ای !!!

نوشته شده توسط SHvIRUS:
اگر امتحانی در نسخه گذشته بوده امتحان شبیه بودن سالید به جک بوده ... یعنی در نسخه های گذشته میخواستن اسنیک رو امتحان کنن که مثل بیگ باس بوده یا نه
واسه همین همه چیز در دو نسخه گذشته مثل نسخه 3 هست
درضمن , هربازی وقتی نسخه سه ش میاد مخلوطی از دو نسخه قبلشه. بعنوان مثال بازی پرینس او پرژیا 3
و این رو نمیشه نقطه ضعف بازی دونست ... چون همه این قسمت هایی که تکرار شده متال رو متال کرده بود و نه چیز دیگه ای !!!
کی گفته که نسخه ی سوم هر بازی مخلوطی از 1 و 2 اون بازی هست
در مورد پرنس 3 هم اگه مثال بزنی ممنون میشم

کی گفته که نسخه ی سوم هر بازی مخلوطی از 1 و 2 اون بازی هست
ایشون گفته :
شکنجه.
زندانی شدن.
و..................
همه و همه شبیه هستن.

=============
در مورد پرنس 3 هم اگه مثال بزنی ممنون میشم
ok
موسیقی و ادونچر و محیطهای بازی و دیالوگ ها و شخصیت ها و ... شبیه نسخه یک بود
کمبو ها و وجود باس های مختلف و وجود دارک پرنس که مثل سند وریت در نسخه دو بود هم شبیه نسخه 2 بود.
باز هم بخوای مثال میارم

چون همه این قسمت هایی که تکرار شده متال رو متال کرده بود و نه چیز دیگه ای !!!
من که نگفتم متال بده!!!
سونیک هم همیشه از بدو تولدش تا الان همه محیط هاش و حتی ترتیب قرارگرفتنش هم شبیه هم بوده و هنوز هم طرفدار داره.
زندانی شدن و شکنجه شدن در زندگی هرکسی ممکنه پیش بیاد... اسنیک پسر بیگ باس هست و تقریباً تمام مشقاتی که بیگ باس سپری کرده اسنیک هم پشت سر گذاشته
این اولی خیلی غیر منطقیه.ولی دومی قابل قبول تره.اما اصلا قضیه Shadow Mosesفکر نمیکنم با سیاست به کار گرفتن اسنیک باشه.Shagohood هم به هکذا.
حتما وقتی Metal Gear Solid 0 هم بیاد میگین میخواستن بیگ باس رو با پدر جد مرحومش چنگیز خان مغول مقایسه کنن قبول کن غیر منطقیه.
درضمن , هربازی وقتی نسخه سه ش میاد مخلوطی از دو نسخه قبلشه.
آهان.....این شد یک جواب درست و حسابی
در ضمن:
به یاد داشته باشین من دشمنی خاصی با بازی ندارم.به دنبال حقایق بازی هستم.
باتشکر....

[FONT=&quot]ابتدا از ساليد[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]اسنيک شروع ميکنيم

Solid Snake :
قهرمان اصلی نسخه های متال گیر سالید اسنیک است ... این شخصیت را میتوان يکي از محبوب ترین شخصیت هاي بازی های کامپیوتری دانست
او در گذشته عضو گروهی به نام Fox Hound بوده .... نام رئیس این گروه Big Boss بود که سالید اسنیک به همراه دو نفر دیگر با نام لیکویید اسنیک و سالیدوس اسنیک از ژنهای Big Boss ساخته شده اند درواقع این سالید اسنیک یک انسان معمولی نیست ...
بعد از مدتی گروه Fox Hound به سلاحی اتمی بزرگ با نام متال گیر دست پیدا میکنند و هدف های شومی دارند سالید اسنیک هم وقتی متوجه این موضوع میشود تصمیم به جلوگیری این کار میکند و سرانجام با کشتن رئیس گروه Big Boss موفق به انجام این کار میشود لیکویید هم با استفاده از دستگاهی که در بدن او و هر سه برادر که از ژن های Big Boss ساخته شده اند بطور کاملآ ناگهانی میمیرد. چیزی که باعث کشته شدن لیکویید میشود در وجود اسنیک هم وجود دارد و اسنیک هرلحظه منتظر مرگی ناگهانی است!
clip_image001.gif

بعد از اینکه اسنیک رئیس گروه را کشت از گروه fox hound جدا میشود و به پنتاگون می پیوندد.

Jack Raiden :
شما در متال گير ۲ در بیشتر مراحل کنترل این شخصیت را بر عهده میگیرید.
این شخصیت در نسخه یک و سه ی این بازی وجود ندارد و فقط در نسخه دو او را میبینیم البته در نسخه چهار روی کنسول ps3 باز خواهد گشت ...
در نسخه دوی این بازی او برای آزاد کردن رئیس جمهور و کلنل ایمز و بقیه گروگان ها به یک کشتی روسی توسط رئیسش Colonel فرستاده شده.

Otocan :
اتوکان یک دانشمند است که در کودکی پدر ومادرش را از دست داده است و از همان سنین بچگی سرپرستی خواهر کوچکش emma را برعهده میگیرد...
اسنیک با اتوکان در نسخه یک آشنا میشود و در نسخه دو اتوکان دائم با استفاده از codec در ارتباط است و اطلاعات را به اسنیک میدهد.

Revolver Ocelot :
او یکی از شخصیت های منفی بازی است که در نسخه دو قصد دارد متال گیر را به patriots باز گرداند.
در نسخه دوی این بازی معلوم میشود که بعد از مرگ لیکویید اسنیک در نسخه یک بازی و قطع شدن دست ocelat توسط gray fox او از دست لیکویید بجای دست قطع شده اش استفاده میکند در این بازی لیکویید گاهی اوقات وجود ocelat را تسخیر میکند و در قسمتی از بازی میگوید که i am alive right through this arm

Vamp
او یکی از افراد گروه چهار نفری Dead Cell است این گروه به این دلیل این اسم را دارد که رئیس گروه در سلول یک زندان میمیرد !
Vamp یک خوناشام فنا ناپذیر است که در نسخه دو با اینکه رایدن سه بار او را کشت اما باز هم زنده میشود ! این شخصیت توانایی های بسیار زیادی دارد مثل دویدن روی آب و راه رفتن روی دیوار و... دارد جالب اين است که او هنوز نمرده يادتون هست که تو متال گير ۲ رايدن يه تير زد تو سرش من که خيال کردم ديگه تموم شد ولي او در متال گير ۴ باز ميگردد و جاي تيري که رايدن زد تو سرش تو عکس هاي متال ۴ ميتونيد ببينيد...... ( من هميشه از اون ميترسيدم و وقتي تو متال ۲ اون سر و گلش پيدا ميشد من ميخواستم گريه کنم ... هم ازش ميترسيدم و هم کشتنش خيلي سخت بود آخه من بازی رو با بالاترین درجه ی سختی بازی میکردم )

Solidus Snake
شخصیت منفی دیگر بازی که درواقع رئیس است و همه او را King صدا میزنند. او هم برادر ژنتیکی سالید اسنیک و لیکویید اسنیک است.
در آخر متال گير ۲ توسط جک رایدن کشته میشود
Olga gorlocovich
اولگا دختر colonel sergei و فرمانده سربازان روسی است.
او در اواسط بازی با لباس نینجا ظاهر میشود و خود را MR "X" معرفی میکند.
Ocelat در اوایل بازی پدر او را میکشد و به او میگوید که سالید اسنیک پدر او را کشته ... اما بعد از مدتی اولگا حقیقت رو میفهمه و بصورت مخفیانه به رایدن و اسنیک کمک میکنه.

Fortune
او دختری سیاه پوست و جادویی است که فنا ناپذیر است و هیچ چیز او را نمیتواند نابود کند و هیچ گلوله ای به او برخورد نمیکند و منحرف میشود.
او یکی دیگر از اعضای گروه Dead Cell و همسر colonel jackson رئیس گروه است که patriots کلنکل جکسون را میکشد.
در آخر نسخه دو Ocelat با از بین بردن نیروی جادویی او با شلیک گلوله به سینه اش او را میکشد. دیدید فنا ناپذیر نبود

rose
رز هم دوست دختر (شاید هم نامزد والبته زن او ميشود) جک رایدن است و در بازی مرتب با او بوسیله codec در ارتباط است همچنین در آخر بازی جک متوجه میشود که رز حامله است و جک پدر شده است. نکته جالب اینجاست که توی پوستری که از نسخه چهار این بازی ما دیدیم , در بغل جک رایدن یک نوزاد هم هست !

[/FONT]

داستان بازی

داستان این بازی از اونجا شروع میشود که سالید اسنیک برای گرفتن عکس از متال گیر وارد یک نفتکش آمریکایی میشود ... نظامیان آمریکایی که البته مسلح هم نیستند در این کشتی وجود دارند که ناگهان سربازان روسی (تروریست ها) گرلوکویچ با هلیکوپتر وارد کشتی میشوند و نظامیانی که در حال نگهبانی هستند رو از بین میبرند و جسد آنها را به داخل دریا می اندازند اسنیک هم متوجه این موضوع میشود ... اسنیک راه خود را بصورت مخفیانه ادامه میدهد تا وقتی که به اولگا میرسد ... اسنیک وقتی به اولگا میرسد که اولگا درحال صحبت کردن با پدرش سرجی گورلوکویچ فرمانده ارتش روسیه است:
گورلوکویچ : من درحال رفتن به داخل کشتی هستم موقعیتت رو گذارش کن.
اولگا : اتاق کنترل , رسانش , و اتاق گاز تحت کنترل هستن... از همه راه های خروجی و ورودی داخل کشتی خاطر جعمیم... دریافت گران مادون قرمز جاگذاری شده اند و آماده بهره برداری هستند.
گورلوکویچ : عملیات عالی بود... بمب ها هم سرجاشون اند؟
اولگا : بله تمامی آنها کاشته شده اند.
گورلوکویچ : او (شالاشاسکا) تنها کسیه که تجربه زیادی داره در vr training . هیچ کس غیر از او نمیتونه این کارو انجام بده.
اولگا : تو مطمئنی که میتونی بهش اعتماد کنی؟
گورلوکویچ : کارهای تو در این ماموریت به اتمام رسیده . تو باید هرچه سریعتر اینجا رو ترک کنی.
اولگا : نه , کار من هنوز تموم نشده .
گورلوکویچ : من ماه رو بخوبی میتونم توی این طوفان ببینم ... کمرنگ مثل مرده . من احساس بدی نسبت به این ماموریت دارم . تو باید این سوگند رو بخوری که قبل از تموم شدن این ماموریت اینجا رو ترک کنی.... نگران نباش . اینجا کشور آزادیست.
اولگا : نه ! این جاییه که من بهش تعلق دارم ... درجنگ ... من جایی رو برای رفتن ندارم . پدر , من میخوام بایستم و بجنگم.
گورلوکویچ : لازمه که بهت یاداور شم که تو درحال حمل کردن نوه منی ... (حامله ای)
گورلوکویچ : تو باید همین الان سوار هلیکوپتر شی و اینجا رو ترک کنی ! (با عصبانیت)
اولگا : لعنتی !
بعد از اتمام صحبت های اولگا با پدرش از طریق بیسیم اولگا به هلیکوپتر علامت میدهد که اینجا را ترک کند.
اسنیک هم که پشت جعبه قایم شده بعد از رفتن هلی کوپتر بیرون میاد و درحالی که اسلحش رو به طرف اولگا گرفته :
اسنیک : تکون نخور ! دستات رو بذار رو سرت ... حالا !
اولگا روشو اونور میکنه و درحالی که اسلحه دستشه دستاش رو میبره بالا.
اسنیک : اسلحت رو بنداز روی عرشه کشتی! به آرومی !
اولگا اسلحش رو میندازه کنار و اسنیک هم جلو تر میاد.
اسنیک: یک زن... ؟
اسنیک : صورتتو نشون بده.
اولگا درحالی که کلاهش رو از روی سرش برمیداره تا صورتشو نشون بده :
اولگا: شما مردا .. همتون مثل همید !
اسنیک : تو کی هستی؟
اولگا: ما بیابان گردیم ! بی هدفیم .
اولگا یک قدم به سمت چپ میرود و :
اسنیک: گفتم تکون نخور! (با عصبانیت)
اولگا: آمریکاییها ... شما هم به زن ها شلیک میکنید؟
اسنیک: من هم بیابان گردم !
اسنیک درحالی که چاقویی که روی کمر اولگا بسته شده را نگاه میکند :
اسنیک: دیگه چه اسلحه ای داری؟
اسنیک: چاقوت رو درار و پرتش کن اونور.
اولگا چاقوش رو درمیاره و میندازه جلوی پاش:
اسنیک : اینجا نه ! بندازش رو عرشه.
اسنیک : برو اونقسمت وایسا . الان , بچرخ.
اولگا : خودت هم میدونی داری چه غلطی میکنی؟
در این هنگام طوفان قطع میشه:
اولگا : بارون قطع شد. ناراحت کننده نیست , اینطور نیست؟ منظورم نیویورکه ...
بعد اولگا سریعا چاقوش رو برمیداره و اسنیک هم بهش شلیک میکنه و اولگا با چاقویی که در دست داره گلوله رو رد میکنه و اسلحه usb ای رو از پشتش در میاره و میره پشت یکی از جعبه ها سنگر میگیره :
اولگا: این اخرین گردش ماست !
اسنیک : سرباز با چاقو و یک سورپرایز !
اولگا : فکر کنم تو شایسته یک اعتبار کوچکی . هیچکس تاحالا نتونسته از تیرهای اسلحه من جاخالی بده ...! اما هیچکس نمیتونه برای دوبار شانس بیاره!
بعد از یک نبرد سخت اسنیک با استفاده از اسلحه بیهوش کنش اولگا رو بیهوش میکنه ! و به راهش ادامه میده.
سخن رانی فرمانده ارتش آمریکا در حال آغازه و اسنیک باید خودش رو قبل از اتمام سخن رانی به اونجا برسونه و از طرفین و جلوی متال گیر و همچنین آرم marine روی دست راست متال گیر عکس بندازه ... قبل از رسیدن به اونجا اسنیک در یکی از اتاق های کشتی متوجه تعدادی از سربازان روسی میشود و به سرعت پشت یکی از جعبه ها قایم میشود و به حرف های یکی از سربازان با کلنل گورلوکویچ با بیسیم گوش میدهد :
سرگی گورلوکویچ : وضعیت چطوره؟
سرباز روسی : همه چیز تحت کنترله قربان.
سرباز روسی : فرمانده آمریکایی آماده سخن رانیه.
سرگی گورلوکویچ : خوبه ...
سرگی گورلوکویچ : یه مسئله ای هست که ...
سرباز روسی : بله قربان ؟
سرگی گورلوکویچ : دخترم ... مراقب اون باشید.
سرباز روسی : اطاعت قربان.
بعد از اتمام صحبت های آنها سرباز روسی به بقیه سرباز ها اشاره میکند که محوطه را بخوبی جستجو کنند. چند ثانیه بعد سربازان روسی متوجه وجود اسنیک پشت جعبه میشوند... اسنیک هم به آنها امان نمیدهد و بعد از یک مبارزه سخت تمامی سربازان روسی را اسنیک میکشد و از آنجا خارج میشود. یکی از سرباز ها که برای زنده ماند از دست اسنیک در همان جا قایم شده بود در رو بعد از رفتن اسنیک از ترس قفل میکند ! تا اینکه سرباز روسی متوجه اومدن یه نفر به طرف خودش میشود :
سرباز روسی : کی اونجاست؟
بعد از نزدیک تر شدن آن ها به هم سرباز روسی متوجه میشود که او رولور است :
سرباز روسی : شالاشاسکا ! ... من و فکر میکردم که الان باید پیش سرهنگ گورلوکویچ باشی ...
بعد شالاشاسکا اسلحه اش را روی شقیقه سرباز روسی قرار میدهد :
سرباز روسی : چی ... !!!!!! (با تعجب)
بعد شالاشاسکا با سرعت اونو میکشه ...
شالاشاسکا : سرهنگ بزودی به تو ملحق خواهد شد ! ...
بعد اسنیک خود را سریعآ به محل سخنرانی میرساند و از متال گیر عکس ها را میگیرد و بوسیله کامپیوتری که اونجاست عکس ها را روی اینترنت آپلود میکند و برای اتوکان میفرستد. بعد از فرستادن عکس ها اتوکان به اسنیک میگوید که سخنرانی داره تموم میشه عکس هارو فراموش کن و سریع از اونجا خارج شو.
اسنیک در محل سخنرانی در کنار صدها سرباز آمریکایی یک گوشه قایم شده و سخنرانی در همین لحظه تموم میشه ... بعد از اتمام سخنرانی فرمانده ارتش و سربازان و اسنیک متوجه صدای پای یک نفر میشوند که به سمت آنها می آید:
آسلات : سخنرانی عالیی بود دوست من...! (درحال دست زدن)
فرمانده ارتش : کی اونجاست؟
آسلات : داشتن زبانی مثل طلا ... شنیدم که میگن این یکی از نشونه های یک ارشد خوب و یک دروغگو زبانی مثل طلا است.
آسلات : آمریکایی ها خیلی دوست دارن که بتونن راست بگن !
در همین هنگام سربازان آمریکایی اسلحه های m4 خودشون رو به سمت آسلات میگیرن ...
فرمانده ارتش: خودت رو معرفی کن.
آسلات : من شالاشاسکا هستم ! همچنین صدام ميزنن ریولور آسلات!
اسنیک متوجه میشود که او آسلات است و تصویری از او درذهنش میآید.
فرمانده ارتش: تو چی میخوای؟
آسلات: این ماشین (متال گیر) کاملآ به درد بخوره !
فرمانده ارتش: برنامه تو چیه؟ ... دزدیدن متال گیر؟
آسلات: دزدی؟ ... نه , نه , من میخوام اینو برگردونم.
در این لحظه گورلوکویچ از پشت فرمانده ارتش رو گروگان میگیره و اسلحش رو روی شقیقه فرمانده ارتش میذاره سربازان ارتش هم اسلحه هاشون رو به طرف گورلوکویچ میگیرن اما بخاطر اینکه فرمانده گروگان گرفته شده در شلیک کردن تردید میکنن.
آسلات: گورلوکویچ...
آسلات: هیچ کس از جاش تکون نخوره ! فهمیدید؟
آسلات به طرف گورلوکویچ میره و ریموتی که در دست داره رو بالا میگیره و :
آسلات: این کشتی پر از بمب های semtex هست و اگه من این دکمه رو فشار بدم این کشتی توی آب منفجر میشه.
سربازان از ترس جانشون کمی عقب تر میکشن ...
آسلات: این درسته ... احتیاج به خون ریزی نیست ...
در همین هنگام سربازان روسی تحت فرمان گورلوکویچ با طناب از بالا به پایین می آیند و
آسلات: ما تقریبآ به هدفمون رسیدیم ... آمادش کنید (متال گیر رو)
بعد سربازان روسی پایه های متال گیر رو به فرمان اسلات باز میکنن.
فرمانده ارتش آمریکا: میخوای با متال گیر چیکار کنی؟ ... بفروشیش توی خیابونا !
گورلوکویچ: من نقش برجسته ای در snezhinsk داشتم... سابقآ مثل دهه ی 70 شهر چلیابینکس پژوهش هسته ای ارتش روسیه.
فرمانده ارتش آمریکا: تو داری درباره چی حرف میزنی؟
گورلوکویچ: بعد از اتمام جنگ سرد آمریکایی ها خونمو ازم گرفتن.
فرمانده ارتش آمریکا: نکته ای هم در این حکایت غمگین وجود داره؟
گورلوکویچ اسلحه اش رو محکم روی سر فرمانده ی آمریکایی فشار میده و:
گورلوکویچ: نه چیزی که تو بتونی بفهمی! ... سرزمین , دوستان , والامنشی و ... همه فروخته شد به بالاترین ... منظورم ایالات متحده آمریکاست.... پیدایش این تکنولوژی در روسیه بود و ما بهش توسعه دادیم.
فرمانده ارتش آمریکا: قصد انجام چه کاری رو داری؟
گورلوکویچ: روسیه دوباره شکوفا میشه و کلیدش هم متال گیره !
آسلات: من افسوس میخورم که اینو بهت اطلاع میدم که من قصد فروش متال گیر رو ندارم ... همونطور که گفتم من اینجام که اونو برگردونم... درسته .. برمیگرده به patriots
فرمانده ارتش آمریکا: la-li-lu-le-lo ؟ ... این چطور ممکنه!؟
گورلوکویچ: آسلات تو...! تو مارو فروختی؟
آسلات: من هیچوقت به تو خدمت نکردم , گورلوکویچ...
گورلوکویچ: تو با سالیدوس همپیمانی...!؟
آسلات:احساس دردناکیه سرهنگ؟ ... مادر روسیه میتونه فاسد بشه بخاطر مسئولیت من.
گورلوکویچ: از کی تاحالا , آسلات ! ... از کی تو عوض شدی؟
آسلات: خوشحالم که اخطار دادی رفیق... در جنگ سرد من اون رو به فساد کشیدم.
آسلات: متال گیر فقط برای یه نفر جا داره!... گورلوکویچ تو و دخترت در اینجا خواهید مرد.
گورلوکویچ: لعنت به تو. بمیر ای سگ.
گورلوکویچ بعد از شنیدن حرفهای آسلات فرمانده آمریکایی رو رها میکنه و اسلحش رو به منظور کشتن آسلات درمیاره و آسلات هم شنلش رو پرت میکنه جلوی گورلوکویچ تا دید اون رو بگیره و با اسلحش هردوی اونارو میکشه... بعد از کشته شدن گورلوکویچ توسط آسلات سربازان روسی گورلوکویچ هم سعی میکنن تا اسلات رو بکشن اما آسلات همشون رو ازبین میبره.
اسلات: معلومه که خیلی وقته باز نشسته شدی !
گورلوکویچ: سگ خیانت کار (درحال مرگ!)
بعد از مردن گورلوکویچ و بقیه سربازان روسی آسلات کنترلی رو که دردستش داره بالا میبره و :
آسلات: نمایش تموم شد ... اگه میخواین زنده بمونین بهتون پیشنهاد میکنم که فرار کنید الان! این کشتی پایین تر از پناهگاه نیویورکه ! شما الان باید برای زنده موندن شنا کنید !
درهمین هنگام آسلات دکمه کنترل بمب رو فشار میده و قسمت هایی از کشتی منفجر میشه و کشتی آماده غرق شدن! اسنیک هم به سرعت خودشو به پایین آسلات میرسونه:
اسنیک: آسلات!!
وقتی آسلات اسنیک رو میبینه یه دفعه بخاطر دستی که از لیکویید بجای دست قطع شده خودش پیوند زده , لیکویید وجودش رو تسخیر میکنه و کنترل آسلات رو بدست میگیره.
لیکویید در قالب آسلات: مدت زیادی گذشته, برادر!
اسنیک: تو کی هستی؟
لیکویید:تو میدونی که من کی هستم.
اسنیک: لیکویید؟ (با تعجب)
لیکویید:آره اما نه به اون جوونی اررر....اسنیک...تو در بند زمان گرفتار شدی... میفهممت ... برادر.
اسنیک: ...
لیکویید:زیاد تعجب نکن نااومی تورو برای پروژه foxdie فرستاد.
آسلات به شدت درحال درد کشیدن بخاطر دست راست پیوندی لیکویید است:
آسلات:اااااااارررررررررر..... از وجودم خارج شو لیکویید!
لیکویید: قیمت اعجوبه فیزیکی ...(متال گیر) تا چند سال دیگه تو هم قربانی ژنهای اون پیرمرد میشی...تو هم یک موجود کلون سازی شده ای... جسم خام ما شده مثل شراب مرغوب 5 ساله! برادر. رئیس بزرگ 50 سالش بود که ازروی ژنهاش من و تو رو نسخه برداری کردن. ولی من ... من به زندگی خود در این دست ادامه خواهم داد.
اسنیک: دست لیکویید!؟
لیکویید با یک عکس العمل سریع وارد اتاق متال گیر میشه و کنترل متال گیر رو دردست میگیره و:
لیکویید:تو غرق میشی اسنیک!! همراه با این کشتی!
اسنیک به یک گوشه پرت میشود و به وسیله codec با اتوکان ارتباط برقرار میکند:
اسنیک:اوتوکان ... یه مشکلی پیش اومده ...
اسنیک سریعآ از کشتی خارج میشود و به داخل دریا میرود و لیکویید هم درقالب آسلات با متال گیر فرار میکند.
پس از اون ماجرا همه فکر میکنن که اسنیک در اون کشتی غرق شده و بعد از دوسال جک رایدن به جای اسنیک به ماموریتی برای آزاد کردن رئیس جمهور و سرهنگ ایمز فرستاده میشود و ....

با تشكر از ستار در بازيكده (البته معلوم نيست خودش نوشته يا دوباره ...)

Hmmm !!!

میبینم که دزدان مطلب روزبروز دارن زیاد تر میشن !

این نقد متال گیر دو رو من خیلی وقت پیش نوشتم

بهتره پستتو ویرایش کنی و پایین نقد بنویسی

نویسنده : SHvIRUS
...
با تشكر از ستار در بازيكده (البته معلوم نيست خودش نوشته يا دوباره ...)
این آقا ستار شما رو هم هرجا گیربیارم یه حال مفصلی بهش میدم... شانس اورد اینو خودش اینجا کپی نکرد. ...

نوشته شده توسط SUPERMHR:
من که نگفتم متال بده!!!
سونیک هم همیشه از بدو تولدش تا الان همه محیط هاش و حتی ترتیب قرارگرفتنش هم شبیه هم بوده و هنوز هم طرفدار داره.

این اولی خیلی غیر منطقیه.ولی دومی قابل قبول تره.اما اصلا قضیه Shadow Mosesفکر نمیکنم با سیاست به کار گرفتن اسنیک باشه.Shagohood هم به هکذا.

حتما وقتی Metal Gear Solid 0 هم بیاد میگین میخواستن بیگ باس رو با پدر جد مرحومش چنگیز خان مغول مقایسه کنن قبول کن غیر منطقیه.

آهان.....این شد یک جواب درست و حسابی
در ضمن:
به یاد داشته باشین من دشمنی خاصی با بازی ندارم.به دنبال حقایق بازی هستم.
باتشکر....

شما اگر به MGS (منظور قسمت اول) توجه میکردید، متوجه میشدید که اسنیک داره طبق یک سناریو عمل میکنه... سناریوئی که توسط پنتاگون ترتیب داده شده بود یا حتی توسط پاتریوتها.. در چند صحنه از بازی (برخورد با دارپا چیف و بیکر) هردو قبل از اینکه بمیرن سعی کردن به اسنیک بگن که اونو بازیچه قرار دادن.. حتماً میدونید که دارپا چیف در حقیقت دارپا چیف اصلی نبود و دیکوی اکتاپوس بود که خودش رو با میکدن تمام خون دارپا به شکل اون درآورده بود ولی با این حال قبل از اینکه بتونه به اسنیک چیزی بگه توسط فاکس دای از پا دراومد... من ادعا میکنم که بیشتر از هرکسی دیگه ای با خط داستانی بازی درگیربودم و هستم. پس به تمام نکات بازی کاملاً واقفم.. چیزهائی هم میدونم که شاید خیلی هاتون متوجه اون نشدید و از کنارشون گذشتید. سوال هام رو نگه داشتم تا برای رایان پیتون بفرستم وقتی خواست از خود کوجیما یا شینکاوا سوالاتی بپرسه.. در هیده چنل ....

نوشته شده توسط teoman:
[FONT=&quot]ابتدا از ساليد[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]اسنيک شروع ميکنيم

Solid Snake :
قهرمان اصلی نسخه های متال گیر سالید اسنیک است ... این شخصیت را میتوان يکي از محبوب ترین شخصیت هاي بازی های کامپیوتری دانست
او در گذشته عضو گروهی به نام Fox Hound بوده .... نام رئیس این گروه Big Boss بود که سالید اسنیک به همراه دو نفر دیگر با نام لیکویید اسنیک و سالیدوس اسنیک از ژنهای Big Boss ساخته شده اند درواقع این سالید اسنیک یک انسان معمولی نیست ...
بعد از مدتی گروه Fox Hound به سلاحی اتمی بزرگ با نام متال گیر دست پیدا میکنند و هدف های شومی دارند سالید اسنیک هم وقتی متوجه این موضوع میشود تصمیم به جلوگیری این کار میکند و سرانجام با کشتن رئیس گروه Big Boss موفق به انجام این کار میشود لیکویید هم با استفاده از دستگاهی که در بدن او و هر سه برادر که از ژن های Big Boss ساخته شده اند بطور کاملآ ناگهانی میمیرد. چیزی که باعث کشته شدن لیکویید میشود در وجود اسنیک هم وجود دارد و اسنیک هرلحظه منتظر مرگی ناگهانی است!
clip_image001.gif

بعد از اینکه اسنیک رئیس گروه را کشت از گروه fox hound جدا میشود و به پنتاگون می پیوندد.
[/FONT]

من فکر میکنم مطلبی که من در بازیدات قرار داده بودم خیلی بهتر و کاملتر بود، اما چون عادت به آرشیو کردن نوشته هام ندارم از دوستان ممنون میشم محبت کنن اگر از بازیدات این مطلب تو آرشیوشون هست بمن بدن تا من کاملترش کنم و اینجا قرار بدم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or