بحث و تبادل نظر در مورد سری Metal Gear Solid

m7utcsxo239nvgnz25we.png

دوستان کسی MG1 رو بازی کرده ؟
اونجایی که باید با چتر بری رو سقف و بپری تا به اون دکتر برسی !
وقتی به پشت بوم می رسی بیگ باس زنگ می زنه و مثل همیشه میگه یه جیزی یادم رفت بگم ! رو پشت بوم جزیان باد زیاده نمی تونی بری جلوتر !
باید بری بمب رو پیدا کنی بترکونی ! یه همچین چیزی ! کسی می دونه ؟
کامنتتو ندیده بودم امید
باید اول کایت رو بگیری بعد یه نارنجک دودزا دقیقا تو همون محدوده بنداز وقتی‌ جریان باد بالا رو نشون داد کایت رو بزن و...
ما هم چند تا عکس fanmade بذاریم
:d :

آخرین ویرایش:
سلام دوستان و فن های عزیز
یه چن تا سوال واسم پیش اومدهممنون میشم کمک کنید
والا من سه شماره اول این بازی رو تموم کردم و شماره سومشو امروز تموم کردم حالا سوالها
1.توی شماره سوم متالگیر سالید یا همون اسنک ایتر توی بازی اون قورباغه های سبز رنگ چیه که بهشون تیر بزنی صدا هم میدن؟
2.در اخر بازی وقتی باس با بیگ باس داره حرف میزنه یه جایی بدنشو نشون میده و جای پارگی رو نشون میده که بخیه خورده و درمورد sorrow حرف میزنه اینجا منظورش چیه
3.اسلات بالاخره جاسوس کجا بودش؟
4.ایا بازی متالگیر سالید پیس والکر که برای psp اومده میشه با شبیه ساز بازی کرد اصلا همچین شبیه سازی وجود داره؟
پیشاپیش تشکر

• Like
Reactions: Sega_genesis
خبر جدید :

Metal Gear Solid: The Legacy Collection appears on Amazon, set for July 9 for 49.99 dollars

آرت رو هم از یکی از قیس بوق های مربوط به متال گیر گذاشته بود

سلام دوستان و فن های عزیز
یه چن تا سوال واسم پیش اومدهممنون میشم کمک کنید
والا من سه شماره اول این بازی رو تموم کردم و شماره سومشو امروز تموم کردم حالا سوالها
1.توی شماره سوم متالگیر سالید یا همون اسنک ایتر توی بازی اون قورباغه های سبز رنگ چیه که بهشون تیر بزنی صدا هم میدن؟
2.در اخر بازی وقتی باس با بیگ باس داره حرف میزنه یه جایی بدنشو نشون میده و جای پارگی رو نشون میده که بخیه خورده و درمورد sorrow حرف میزنه اینجا منظورش چیه
3.اسلات بالاخره جاسوس کجا بودش؟
4.ایا بازی متالگیر سالید پیس والکر که برای psp اومده میشه با شبیه ساز بازی کرد اصلا همچین شبیه سازی وجود داره؟
پیشاپیش تشکر

1.آره
2. یادم نیست فقط می دونم خود یاس sorrow رو میکشه شاید مربوط به اون بوده ( توی یه ماموریت مجبور به این کار میشه )
3.آمریکا یا همون میهن پرستان
4.نه نمیشه یا روی Psp باید بازی کنی یا Vita یا Ps3 البته مطمئن نیستم اما فکر نکنم امکانش باشه

حیف نیست اینجا بره پایین با این نمایشی که داده شد باید بحث ادامه داشته باشه :دی
دوستان جایی هست بتونم گیم پلی بازی و ببینم ( دانلود کنم ) تا داستان زیبا دستم بیاد مثلا شماره یک و غیره که امکان بازی کردنش نیست !!!! ( بدون کم و کسری :دی

• Like
سلام دوستان. اگر لایق بدونید بنده از فن های جدید سری MGS هستم :d یه فن تازه کار و هیچی ندون...فقط برای اینکه از نمایش بازی در E3 + تایید برای PC حیرت زده شدم.

چند تا سوال می کنم فقط بهم نخندید چون گفتم تازه کارم :d :

1- Solid Snake کیه ؟ Snake کیه ؟

2- BigBoss کیه ؟

3- دشمن های بازی کیا هستند؟

4- رابطه ی بین BigBoss و Snake Solid چیه ؟

5- داستان کلی بازی چیست ؟ هدف ها و ...

با تشکر فراوان

• Like
سلام دوستان. اگر لایق بدونید بنده از فن های جدید سری MGS هستم :d یه فن تازه کار و هیچی ندون...فقط برای اینکه از نمایش بازی در E3 + تایید برای PC حیرت زده شدم.

2- BigBoss کیه ؟

با تشکر فراوان

امضای من باز کنی تو اون تاپیک داستان کامل متال گیر همه چیز رو توضیح دادم ! اون مقاله به همه سوال هات جواب میده ! کامل بخون !

1.Solid Snake پسر کلون شده Big Boss ـه ( اسنیک نام رمز ِ بیگ باس و تمامی کلون هاشه ! Big Boss یا Naked Snake ، پسرانش Solid Snake و Liquid Snake و Solidus Snake
2.---
3. میهن پرستان یا Patriot ـها
4.بالا توضیح دادم Big Boss پدر Solid Snake ـه ( در واقع کلون )
5.برو تو اون تاپیکی که گفتم

سوالات مثل این می مونه که بگی راکتور هسته ای چیست ! :دی

2- BigBoss کیه ؟

با تشکر فراوان
کلاس درس مار شناسی ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or