sinan
کاربر سایت
آره ولی یه چند تا مرحله هست باید مراحل جانبی رو بری تا باز بشه. من تا مرحله ی peace walker battle 3 رفتم بعد تیتراژ نشون داد! ولی بعد اون بازم هست یه 7 تا مرحله آخر با zeke می جنگی.مطمئنی تموم کردی 5 تا چپتره ها!
آره ولی یه چند تا مرحله هست باید مراحل جانبی رو بری تا باز بشه. من تا مرحله ی peace walker battle 3 رفتم بعد تیتراژ نشون داد! ولی بعد اون بازم هست یه 7 تا مرحله آخر با zeke می جنگی.مطمئنی تموم کردی 5 تا چپتره ها!
zeke رو میگی؟! اتفاقا پسرخالم میگه اون از نبرد دوم peace walker آسون تره!اصل ماجرا اونجاست، اگه اونجارو رفتی ، بدون که یه مَردی، چون باس فایت هاش واقعاً سخته
کدوم دایناسور؟! من mgs peace walker رو میگما! میشه عکس بذاری؟خب البته zeke زیاد سخت نیست ولی از peace walker اولیه سخت تره
یه سری مرحله هست که درجه سختیش 5 تا اسکلت قرمزه اون موقع اگه بخوای تنها بجنگی فاتحت خوندست:d مثلا من دایناسور آخری رو میخواستم بزنم نیم ساعت(درست نیم ساعت!) سه نفر فقط منگش میکردن منم با mosin nagant میزدمش!
کدوم دایناسور؟! من mgs peace walker رو میگما! میشه عکس بذاری؟
این ویدئو عالی بود. تو عمرم انقدر نخندیده بودم.این ویدئو رو از دست ندین !
X8AZvrZdwRc (لینک Youtube)
یه نفر اومده یه تیکه هایی از تریلرهای The Phantom Pain رو چسبونده به هم و یه چیز بامزه ای ساخته که دیدنش رو به همه توصیه میکنم !
ببین پروژه در چه حد عظیمه که استاد خودش دست به کار شده :dحضور کوجیما در MGS 5 ! :bighug:
رو easy حدود 12-10 ساعتبچه ها Portable Ops چند ساعت حدودا گیم پلی داره؟