بحث و تبادل نظر در مورد سری Metal Gear Solid

مطمئنی تموم کردی 5 تا چپتره ها!
آره ولی یه چند تا مرحله هست باید مراحل جانبی رو بری تا باز بشه. من تا مرحله ی peace walker battle 3 رفتم بعد تیتراژ نشون داد! ولی بعد اون بازم هست یه 7 تا مرحله آخر با zeke می جنگی.

• Like
Reactions: Sega_genesis
آره ولی یه چند تا مرحله هست باید مراحل جانبی رو بری تا باز بشه. من تا مرحله ی peace walker battle 3 رفتم بعد تیتراژ نشون داد! ولی بعد اون بازم هست یه 7 تا مرحله آخر با zeke می جنگی.

اصل ماجرا اونجاست، اگه اونجارو رفتی ، بدون که یه مَردی، چون باس فایت هاش واقعاً سخته

خب البته zeke زیاد سخت نیست ولی از peace walker اولیه سخت تره
یه سری مرحله هست که درجه سختیش 5 تا اسکلت قرمزه اون موقع اگه بخوای تنها بجنگی فاتحت خوندست:d مثلا من دایناسور آخری رو میخواستم بزنم نیم ساعت(درست نیم ساعت!) سه نفر فقط منگش میکردن منم با mosin nagant میزدمش!

خب البته zeke زیاد سخت نیست ولی از peace walker اولیه سخت تره
یه سری مرحله هست که درجه سختیش 5 تا اسکلت قرمزه اون موقع اگه بخوای تنها بجنگی فاتحت خوندست:d مثلا من دایناسور آخری رو میخواستم بزنم نیم ساعت(درست نیم ساعت!) سه نفر فقط منگش میکردن منم با mosin nagant میزدمش!
کدوم دایناسور؟! من mgs peace walker رو میگما!:-? میشه عکس بذاری؟

کدوم دایناسور؟! من mgs peace walker رو میگما!:-? میشه عکس بذاری؟

خوب داداش متال گیر رو میگه دیگه !
تو بعضی مراحلش بنام مانستر هانتر مرحله تنها و یا با دوستات میرید دایناسور میزنید !
بعضی مراحل بادکنک میزنید !
مخ دختر میزنید !

این ویدئو رو از دست ندین ! :دی
X8AZvrZdwRc (لینک Youtube)
یه نفر اومده یه تیکه هایی از تریلرهای The Phantom Pain رو چسبونده به هم و یه چیز بامزه ای ساخته که دیدنش رو به همه توصیه میکنم ! :دی

این ویدئو رو از دست ندین ! :دی
X8AZvrZdwRc (لینک Youtube)
یه نفر اومده یه تیکه هایی از تریلرهای The Phantom Pain رو چسبونده به هم و یه چیز بامزه ای ساخته که دیدنش رو به همه توصیه میکنم ! :دی
این ویدئو عالی بود. تو عمرم انقدر نخندیده بودم.
... Come's the new entry in the franchise that fu*ked more minds than microsoft Fu*ked Gamers last month=))=))

• Like
Reactions: Sega_genesis

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or