بحث و تبادل نظر در مورد سری Metal Gear Solid

نوشته شده توسط gamestation:
بابا نسخه ی انگلیسیش برای کامپیوتر اومده 12 سی دی هم هست
48.gif
48.gif
بابا بیخیال کی اخه برای کامپیوتر اومده اونم 12 سی دی

چطور صد و شصت هزار تومان دادی اصلا برا چی؟؟
خب معلومه دیگه !
برای PS2 !!!
من بخاطر DMC3 , MGS3 , RE4 پی اس 2 خریدم که متاسفانه دوروز بعد از اینکه خریدم خبر انتشارشون برای PC عرضه شد !!!
نه ... خودتون قضاوت کنید به این میگن شانس؟ آخه این چه ... بود که خداوند بجای شانس در وجود من نهاد !!!!!
55.gif

Last edited by a moderator:
نوشته شده توسط SHvIRUS:
آره راست میگه این امکان نداره !

فوق فوقش اینا رو میخواد :
Ram = 512
VGA = 5600 128mb
CPU = 2000 intel or AMD
به نظر من فوق فوقش برای چیزی که نیومده و اصلا قرار نیست بیاد نباید سیستم مورد نیاز بگیم.

بابا به خدا اومده هم تو اهواز و هم تو اندیمشک دیدم که خود فروشنده ها که بازی خورای خفنی هستن به من گفتن ما هم نخریدیم چون پولمون به این چیزا نمی رسه اما سیستمه می رسه ولی ....
در ضمن از آقای SHvIRUS اگه ممکنه و براتون زحمتی نیست اسمتون رو پایین امضاتون بزارید مرسی

اخه مگه میشه این بازی که یه بازی معروف هست برای پی سی اومده باشه و خبری ازش هیچ جا منتشر نشده باشه همین زیدنت اویل 4 که برای پی سی میخواد بیاد این همه خبر ازش منتشر شد.
در ضمن اسم ایشون شایان هست.

در ضمن از آقای SHvIRUS اگه ممکنه و براتون زحمتی نیست اسمتون رو پایین امضاتون بزارید مرسی
باشه ! بخاطر شما القابم رو هم مینویسم !!!
39.gif

باورش سخته که برای پیسی اومده باشه ...

بابا نسخه ی انگلیسیش برای کامپیوتر اومده 12 سی دی هم هست
من که شک دارم...

والا اومده اهواز و اندیمشک داره
VGA = 512
Ram = 1gb
CPU = 2.4 full
برام عجیبه..هر بازی که میاد اول توی تهران پخش میشه و بعد شهرستان ها حالا چطوری هیچکسی در تهران و بقیه ی جاهای ایران این بازی را ندیده و فقط شما دیدید..
تازه حجم گرافیک این بازی انقدر بالا نیست که نیاز به یک کارت گرافیک با 512 مگا بایت رم داشته باشه و با توجه به این که این بازی برای کنسول PS2 ُ ساخته شده چطور ممکنه که نیاز به 1 گیگابایت رم داشته باشه.؟؟؟

دیگه نمی دونم والا اینجا هستش
خواهیم دید.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or