بحث و تبادل نظر در مورد سری Metal Gear Solid

نوشته شده توسط s01id_sn4ke:
فک نمی کنم کسی تا حالا به این موضوع برخورد کرده باشه!!:)
حالا چطور مگه...می خوای MGS5 درست کنی؟!
( ناراحت نشیا...حالت شوخی داره. )
البته من یه عکس پیدا کردم، من که نمیدونم چه برنامه ایه...شما ها بگید...

928437_20060124_screen001.jpg
فکر کنم دقت نکردین شما.
من حدس میزنم که این برنامه بازیسازی نبوده.اون لوکیشنی که توش هست مال فیلم اول بازی متال 2 هست که اسنیک داره روی پل راه میره و سیگار میکشه (پولدار معتاد!!!!!مرفه بی درد!!!!!!)وبعدش با یک طناب(حدس میزنم کش بانجی جامپینگ Bungee Jumoing باشه وگرنه دستش قطع میشد) و Stealth Camoflauge یا همون لباس نامرئی شدن(که جالبه اخیرا توی ژاپن همچین چیزی ساخته شده.اخیرا یعنی همین چند ماه)میپره روی کشتی.
پس باید این یک برنامه انیمیشن سازی بوده باشه.
البته خوب یادم نمیاد.ولی شاید دموی بازی Real Time بوده.چون توی کامپیوتر من وقتی ماشینها رد میشدن تصویرشون میریخت به هم.پس احتمال کمی هست که برنامه بازی باشه.
به هر حال در این مورد متخصصین این بازی(دارکفیلد!!!)اظهار نظر کنند.ما که کاره ای نیستیم.
با تشکر....

نوشته شده توسط Darkfie1d:
خوب اين بخاطر اينه كه شما يك نكته مهم رو فراموش كرديد!! و اون اين بود كه ماموريتي كه رايدن داشت كلاً يك شبيه سازي از اتفاقاتي كه در Shadow Muses افتاد و همچنين شبيه سازي رابطه بين اسنيك و بيگ باس بود. Patriot ها براي مطالعه روي رفتار بيگ باس و سوليد اسنيك اومدن برنامه اي به اسم S3 Plan رو بوجود آوردن و اگر اين همه شباهت در اين دوبازي بود بخاطر همين مسئله بود. چيزي كه در MGS3 شما اصلاً پيدا نميكنيد شباهت با نسخه هاي قبليه :) اميدوارم كه تونسته باشم بدرستي اين مطلب رو بيان كنم.
راستش الان داشتم راجع به این قضیه فکر میکردم.
و هنوز هم فکر میکنم و هرچه فکر میکنم همچین دیالوگی یادم نمیاد.شاید چیزهایی که یادم بیاد توشون راجع به رایدن حرف زده بشه اواخر بازی توی شکنجه گاه بود که سالیدوس راجع به گذشته اش بهش میگفت.
دیگه چند تا دیگه بود.ولی اونو یادم نمیاد.
اگه میشه دیالوگ رو بذارین یا حداقل لوکیشنش رو نشون بدین.
با تشکر......

ولی شاید دموی بازی Real Time بوده.چون توی کامپیوتر من وقتی ماشینها رد میشدن تصویرشون میریخت به هم.پس احتمال کمی هست که برنامه بازی باشه.

حرف شما راجب لوکیشن این عکس کاملا درسته ( دموی اول MGS2 ) ولی تا اونجایی که من میدونم تمام دموهای بازی Real Time بود پس احتمال زیاد این همون برنامه می تونه باشه.

خوب اين بخاطر اينه كه شما يك نكته مهم رو فراموش كرديد!! و اون اين بود كه ماموريتي كه رايدن داشت كلاً يك شبيه سازي از اتفاقاتي كه در Shadow Muses افتاد و همچنين شبيه سازي رابطه بين اسنيك و بيگ باس بود. Patriot ها براي مطالعه روي رفتار بيگ باس و سوليد اسنيك اومدن برنامه اي به اسم S3 Plan رو بوجود آوردن و اگر اين همه شباهت در اين دوبازي بود بخاطر همين مسئله بود. چيزي كه در MGS3 شما اصلاً پيدا نميكنيد شباهت با نسخه هاي قبليه اميدوارم كه تونسته باشم بدرستي اين مطلب رو بيان كنم.
حرفایی که Darkfield زد کاملا صحیحه در قسمت پایانی بازی Revolver Ocelao یا همون Shalashaska به همه ی این مواردی که دارکفیلد گفت اشاره می کنه...در کل در آخرای بازی همه میفهمند که Ocelat و در راس اون Patriots همه را به بازی گرفته..من که خودم در این قسمت از Revolver Ocelat خیلی خوشم اومد...

آخرین ویرایش:
برعکس.من از هرچی Ocelot هست بدم میاد.همینکه همه چی میره زیر سرش حام رو میگیره.
حرف شما راجب لوکیشن این عکس کاملا درسته ( دموی اول MGS2 ) ولی تا اونجایی که من میدونم تمام دموهای بازی Real Time بود پس احتمال زیاد این همون برنامه می تونه باشه.
نه....
مطمئن نیستم.ولی خیلی از دموها به نظرم پیش رندر باشن.دموی غرق شدن کشتی.از بین رفتن متالگیر .کشته شدن سالیدوس.
با تشکر.....

نوشته شده توسط SUPERMHR:
مطمئن نیستم.ولی خیلی از دموها به نظرم پیش رندر باشن.دموی غرق شدن کشتی.از بین رفتن متالگیر .کشته شدن سالیدوس.
با تشکر.....
ولي فكر كنم دمو ها همش Real time بود

نوشته شده توسط MGS:
ولي فكر كنم دمو ها همش Real time بود

تمام کات سنس های بازی متال گیز از اول تا به الان REAL-TIME بوده و بارها هم تائید شده... و برای اثبات خود کوجیما براتون این امکان رو فراهم کرده که در جریان کلیه این فیلمها با زدن کلید (کلیدش یادم نیست اما تو قسمت سوم مثلث بود - فکر میکنم دومش R1 بود) دوربین رو زوم کنید و با آنالوگ سمت راست حرکتش بدید... از این خالیام اینجا ببندید به عنوان حافظ منافع کونامی در ایران کلام باهاتون تو هم میره... یهو دیدی قرار دعوام گذاشتیم...

آخرین ویرایش:
حالا کو تا شما از اعماق جهنم پاشی بیایی تهران!!!!!
باشه.قبول.دعوا که نداریم.کل هم نداریم.حداقل توضیح بدین که اگه ریل تایم بود چطور میشد کیفیتی بالاتر از گیم پلی داشته باشه؟
راستی....
Mgs که چیزی نگفت طفلک.چرا مال اونو نقل قول کردی؟
با تشکر.....

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط SUPERMHR:
حالا کو تا شما از اعماق جهنم پاشی بیایی تهران!!!!!
باشه.قبول.دعوا که نداریم.کل هم نداریم.حداقل توضیح بدین که اگه ریل تایم بود چطور میشد کیفیتی بالاتر از گیم پلی داشته باشه؟
راستی....
Mgs که چیزی نگفت طفلک.چرا مال اونو نقل قول کردی؟
با تشکر.....
همش به حق من ظلم ميشه:D
راستي يكي از بچه ها تو يه تاپيكي ميگفت گيم اسپات اعلام كرده كه متال گير 4 1 دسامبر امسال يعني 11 ماه ديگه مياد يعني امكانش هست با اين فرصت وارد بازار بشه ؟
به نظر من كه امكان نداره

آخرین ویرایش:
متن حرفای کوجیما که به صورت ویدئویی به شرکت کننده های gamers day فرستاده شده
سلام به همه .هیدئو کوجیما اینجاست
ازتون به خاطر توجهتون به کنفرانس روز گیمرها بسیار متشکرم متاسفانه من به نتونستم در این رویداد شرکت کنم چون به سختی روی mgs4 مشغول به کار هستم .بنابر این ازتون میخوام که پیام منو به صورت ویدئویی قبول کنید پس اجازه بدید با خبرهایی از mgs3:subsistence شروع کنم .شما سرانجام به کمک دیسک دوم میتونید وارد دنیای انلاین متال گیر بشید و از اون لذت ببرید و در دیسک سوم یک فیلم 3 ساعت ونیم قرار داده شده از movie های بازی که ما اونو تبدیل و ویرایش کردیم تا شما snake eater رو به صورت سینمایی تماشا کنید .حالا اجازه بدید بحثو به سمت metal gear acid 2 بکشونم البته نسخه sequel که سال پیش ساخته شد گرافیک و گیم پلی بازی متال رو به کلی تغغیر داده بود که زیبایی خاصی رو به این عنوان جدید psp داده بود که در هیچ نسخه sequel دیگری دیده نشده من مطمئنم که شما شماره 2 این بازی رو بسیار بیشتر دوست خواهید داشت چرا که acid2 در بر دارنده "solid eye" خواهد بود که گرافیک سه بعدی سیستم سیستم این اجازرو به شما میده که یه درون بازی برید همینطور میتونید ویدئو کلیپ های 3d رو از اینترنت دانلود و به psp خودتون منتقل کنید و با "solid eye" از دیدن اونها لذت ببرید س لطفا این عنوان جدید رو امتحان کنید ومطمئن باشید شما رو شگفت زده خواهد کرد و البته اخرین هدیه از طرف من برای شما اینه که کسانی که mgs3:sub رو پیش خرید کردن یک هدیه مخصوص به نام metal gear saga که در یک dvd به همراه پک بازی ارایه میشه بهره مند بشن saga در بردارنده نگاهی به گذشته و اینده
سری بازیهای متال هست پس اونو تماشا کنید و لذت ببرید از حمایت شما ممنونم

راستي يكي از بچه ها تو يه تاپيكي ميگفت گيم اسپات اعلام كرده كه متال گير 4 1 دسامبر امسال يعني 11 ماه ديگه مياد يعني امكانش هست با اين فرصت وارد بازار بشه
نه ...این خبر صحت نداره

نوشته شده توسط farzadlion:
نه ...این خبر صحت نداره
منن تو گیم اسپات عضوم هرروزم میرم ولی همچین چیزی ندیدم میشه لینکشو به من بدی ولی خوب شاید امکانش باشه هیچی از این کوجیمیا بعید نیست

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or