بحث و تبادل نظر در مورد سری Metal Gear Solid

واقعآ زیبا مینوازه. لینک Youtube . به قول یه نفر :
Gentlemen, i have found my wife :دی
آدم با شنیدن این آهنگ میره توی عالم معنویت ! مخصوصآ قسمت 2:50 به بعد که توی 3:10 به اولین اوج خودش میرسه و توی 3:32 دیگه کاملآ اوج میگیره و اشک آدم جاری میشه !
اینم برای MGS2 هست از طرف همین خانومه ! :دی
Congrats,Man.Good For You :d
این ویدیوی MGS 2 رو یکی یه جا آپلود کنه لطفا (به دلایل واضح :دی)

• Like
Reactions: Sega_genesis
فک کنم قرار توو Tgs یه خبرهایی بشه
الان توو فیس بوق تدارکات گروه کوجیمارو دیدم
پسترmgs gz ام بود
با موبایلم وگرنه عکس هاش رو میزاشتم

فک کنم قرار توو Tgs یه خبرهایی بشه
الان توو فیس بوق تدارکات گروه کوجیمارو دیدم
پسترmgs gz ام بود
با موبایلم وگرنه عکس هاش رو میزاشتم

آره منم دیدم.
نمیدونم چرا ولی از دیروز تا حالا 5 دقیقه یه بار سایتای اخبار گیم رو دارم Ref میکنم. :((

دوستان من داستان کلی تمام کمال متالگیر و نمیدونم چند تا سوال میکنم امیدوارم به جوابم برسم و دیگه مشکلی تو فهمیدن کلی نداشته باشم !!!! اسم بازی بخاطر همون سلاح که متالگیر بود انتخاب شده ؟ بعد من یک کتاب برادری و که خواندم ( شرمنده سوالام چرته یکم من فقط شماره چهار و بازی کردم شیفته بازی شدم ) بیگ باس پدر ژنتیکی اسنیک بوده !! میخوام بدونم روایت داستان اسنیک با پدرش متفاوته یعنی فاصله زمانی دارند ؟ شرمنده شماره چهار بازی و روزای اولی که اومد بازی کردم و دیگه سراغش نرفتم ! تا الان که کالکشن شماره های قبلش و میخوام بگیرم و از اول بازی کنم :دی راستی منبع فارسی نداریم منبعی بدردبخور :دی

ث
دوستان من داستان کلی تمام کمال متالگیر و نمیدونم چند تا سوال میکنم امیدوارم به جوابم برسم و دیگه مشکلی تو فهمیدن کلی نداشته باشم !!!! اسم بازی بخاطر همون سلاح که متالگیر بود انتخاب شده ؟ بعد من یک کتاب برادری و که خواندم ( شرمنده سوالام چرته یکم من فقط شماره چهار و بازی کردم شیفته بازی شدم ) بیگ باس پدر ژنتیکی اسنیک بوده !! میخوام بدونم روایت داستان اسنیک با پدرش متفاوته یعنی فاصله زمانی دارند ؟ شرمنده شماره چهار بازی و روزای اولی که اومد بازی کردم و دیگه سراغش نرفتم ! تا الان که کالکشن شماره های قبلش و میخوام بگیرم و از اول بازی کنم :دی راستی منبع فارسی نداریم منبعی بدردبخور :دی

داداش بله اسم بازی بله به خطر همون سلاح
داداش بیگ باس پدر
سالید اسنیک
لیکویید اسنیک
و سالیدوس اسنیک

بله داداش فاصله زمانی خیلی مصلا پدر و پسرند
تو متال گیر 3 که بیگ باس حدودا بیشتر از 30 سال سن داشت هنوز برادران اسنیک به دنیا نیامده بودند

بچه ها به نظرتون توو Eurogamer Expo کوجیما چه سورپرایزی برامون داره :-?

به نظر من که سورپرایزی نداره فقط یه چیز ساده نشون میده یا یه صحبتایی میکنه. کوجیمائه دیگه. :d سر تولد 25 سالگی یه دونه از حدسای بچه ها هم درست در نیومد =))

خُب من خیلی دوست داشتم خودم ترجمه کنم ببینم روی این تابلو که کلش مشخصه چی نوشته و به چه زبونی هست.
خب این متنی که می بینید به زبان شیرین اسپانیایی نوشته شده :d و مطمئنن بازی در قاره آمریکا و حوالی مرز کوبا ! حالا یخورده اینور اونور اتفاق میافته

wqde73bmwnhh1rrddw3e.jpg
متنی که بر روی تابلو نوشته شده :

Se Hara Uso De Fuerza Letal
Sobre Intrusos
En Caso De Ser Necesario

معنیش :

استفاده از نیروی کشنده
بر روی مزاحمان
در صورت لزوم

احتمال زیاد منظورش به برق هست.
قبلش هم تابلویی می بینیم مبنی بر بالا بودن Security بالا این منطقه
و نام این منطقه هم هست " کمپ اُمگا " Camp Omega

خُب من خیلی دوست داشتم خودم ترجمه کنم ببینم روی این تابلو که کلش مشخصه چی نوشته و به چه زبونی هست.
خب این متنی که می بینید به زبان شیرین اسپانیایی نوشته شده :d و مطمئنن بازی در قاره آمریکا و حوالی مرز کوبا ! حالا یخورده اینور اونور اتفاق میافته

wqde73bmwnhh1rrddw3e.jpg
متنی که بر روی تابلو نوشته شده :

Se Hara Uso De Fuerza Letal
Sobre Intrusos
En Caso De Ser Necesario

معنیش :

استفاده از نیروی کشنده
بر روی مزاحمان
در صورت لزوم

احتمال زیاد منظورش به برق هست.
قبلش هم تابلویی می بینیم مبنی بر بالا بودن Security بالا این منطقه
و نام این منطقه هم هست " کمپ اُمگا " Camp Omega

ای ول به این دقت

• Like
Reactions: Sega_genesis
کوجیما داشت توو توییتر لَوندی می کردا ! :d

بعد یهو گفت ::|

For some reason, photos cannot be posted on my Twitter.

لایوم نمیشه دید :|

البته چیزی نمونده !:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or