K o j i m a کاربر سایت Nov 3, 2012 #1,801 اینجوری اومدن هنر نیست فعالیت کردن هنر است :dدیوید کاپرفیلد
Boss Loyal Member Dec 12, 2012 #1,802 Spoiler Kojima On The Tsutaya Book Store MGS Promotion دوست داری نه ؟ :d، منم دوست دارم !
silent hill72 کاربر سایت Dec 13, 2012 #1,803 بچه ها چرا راجع به phantom rain صحبت نمیکنین؟ بحث راجع بهش خیلی بالا گرفته... اینجا توی بردیس مقاله ای راجع بهش نوشتن Spoiler پردیس گیم - مشروح مطلب Reactions: Sega_genesis
بچه ها چرا راجع به phantom rain صحبت نمیکنین؟ بحث راجع بهش خیلی بالا گرفته... اینجا توی بردیس مقاله ای راجع بهش نوشتن Spoiler پردیس گیم - مشروح مطلب
armintn کاربر سایت Dec 13, 2012 #1,804 نوشته شده توسط kimsungbabak: :-l Spoiler بیگ باس از اسنیک توی متال گیر1 شمست خورد.نمیدونم چرا همه دوستان بگن از سولید اسنیک قوی تره بیشتر... برادر رستمم توی سن هزار سالگی بود فکر کنم از سهراب کلی کتک خورد . خوب بیگ باس اون موقع که از سالید اسنیک شکست خورد یه پیرمرد بود .
نوشته شده توسط kimsungbabak: :-l Spoiler بیگ باس از اسنیک توی متال گیر1 شمست خورد.نمیدونم چرا همه دوستان بگن از سولید اسنیک قوی تره بیشتر... برادر رستمم توی سن هزار سالگی بود فکر کنم از سهراب کلی کتک خورد . خوب بیگ باس اون موقع که از سالید اسنیک شکست خورد یه پیرمرد بود .
Boss Loyal Member Dec 13, 2012 #1,805 بچه ها چرا راجع به phantom rain صحبت نمیکنین؟ بحث راجع بهش خیلی بالا گرفته... اینجا توی بردیس مقاله ای راجع بهش نوشتن بیشتر... این مقاله ؟، همین بحثو بچه ها همون روز ِ اومدن ِ تریلر انجام دادن و بوسیدنش گذاشتن کنار Phantom Pain بازی جدید کوجیما ؟
بچه ها چرا راجع به phantom rain صحبت نمیکنین؟ بحث راجع بهش خیلی بالا گرفته... اینجا توی بردیس مقاله ای راجع بهش نوشتن بیشتر... این مقاله ؟، همین بحثو بچه ها همون روز ِ اومدن ِ تریلر انجام دادن و بوسیدنش گذاشتن کنار Phantom Pain بازی جدید کوجیما ؟
Boss Loyal Member Dec 19, 2012 #1,806 بفرما بیگ باس ؟ :d مابقی عکسها Metal Gear Solid|Unofficial Metal Gear Solid Site بیشتر...
K o j i m a کاربر سایت Dec 20, 2012 #1,808 کيک کريسمس Kojima pro :d البته اين شخصيتا رو نميشه خورد ابهتشون مياد پايين (اگه هم بخورى ابهتشون گير ميکنه توو گلوت خفه ميشى :d) ولى کيک Eva خوردنيه :d
کيک کريسمس Kojima pro :d البته اين شخصيتا رو نميشه خورد ابهتشون مياد پايين (اگه هم بخورى ابهتشون گير ميکنه توو گلوت خفه ميشى :d) ولى کيک Eva خوردنيه :d
La-Li-Lu-Le-Lo کاربر سایت Dec 20, 2012 #1,809 آقا این فامیتسو چی شد:d؟ مسخره ترین مجلس این فامیتسو!همش کلی هایپ میکنه،آخره سر هیچی!وضع نمره دادنش هم افتضاحه!
آقا این فامیتسو چی شد:d؟ مسخره ترین مجلس این فامیتسو!همش کلی هایپ میکنه،آخره سر هیچی!وضع نمره دادنش هم افتضاحه!
Boss Loyal Member Dec 20, 2012 #1,811 آقا این فامیتسو چی شد:d؟ مسخره ترین مجلس این فامیتسو!همش کلی هایپ میکنه،آخره سر هیچی!وضع نمره دادنش هم افتضاحه! بیشتر... فعلا که خبری ازش نیست، شاید کامیون حاوی مجله هنوز تو راهه !:d
آقا این فامیتسو چی شد:d؟ مسخره ترین مجلس این فامیتسو!همش کلی هایپ میکنه،آخره سر هیچی!وضع نمره دادنش هم افتضاحه! بیشتر... فعلا که خبری ازش نیست، شاید کامیون حاوی مجله هنوز تو راهه !:d
K o j i m a کاربر سایت Dec 20, 2012 #1,812 نوشته شده توسط La-Li-Lu-Le-Lo: آقا این فامیتسو چی شد:d؟ مسخره ترین مجلس این فامیتسو!همش کلی هایپ میکنه،آخره سر هیچی!وضع نمره دادنش هم افتضاحه! بیشتر... من که بين مجله ها فاميتسو رو از همه بيشتر قبول دارم. حالا بگذريم جديدا يه ذره بد شده ولى اينکه بگى مسخره ترين نامرديه :d نوشته شده توسط GT5: من بخوام فن این سری بشم چه کار باید کنم؟ Spoiler :d بیشتر... نميشه :d ظرفيت پره :d
نوشته شده توسط La-Li-Lu-Le-Lo: آقا این فامیتسو چی شد:d؟ مسخره ترین مجلس این فامیتسو!همش کلی هایپ میکنه،آخره سر هیچی!وضع نمره دادنش هم افتضاحه! بیشتر... من که بين مجله ها فاميتسو رو از همه بيشتر قبول دارم. حالا بگذريم جديدا يه ذره بد شده ولى اينکه بگى مسخره ترين نامرديه :d نوشته شده توسط GT5: من بخوام فن این سری بشم چه کار باید کنم؟ Spoiler :d بیشتر... نميشه :d ظرفيت پره :d
GT5 کاربر سایت Dec 20, 2012 #1,813 نميشه :d ظرفيت پره :d بیشتر... نمی خوام،من میخوام فن این بازی شم متال گیر سالید HD کالکشن،متال گیر ساید 4 و گرند زیروز،اینا رو بازی کنم کافیه واسه فن شدن؟:d
نميشه :d ظرفيت پره :d بیشتر... نمی خوام،من میخوام فن این بازی شم متال گیر سالید HD کالکشن،متال گیر ساید 4 و گرند زیروز،اینا رو بازی کنم کافیه واسه فن شدن؟:d
K o j i m a کاربر سایت Dec 20, 2012 #1,814 نوشته شده توسط GT5: نمی خوام،من میخوام فن این بازی شم متال گیر سالید HD کالکشن،متال گیر ساید 4 و گرند زیروز،اینا رو بازی کنم کافیه واسه فن شدن؟:d بیشتر... شوخى کردم :d metal gear و metal gear 2 رو تموم کنى ديگه حله :d اگه طرفدار سرى هستى يعنى فن بازى هستى.
نوشته شده توسط GT5: نمی خوام،من میخوام فن این بازی شم متال گیر سالید HD کالکشن،متال گیر ساید 4 و گرند زیروز،اینا رو بازی کنم کافیه واسه فن شدن؟:d بیشتر... شوخى کردم :d metal gear و metal gear 2 رو تموم کنى ديگه حله :d اگه طرفدار سرى هستى يعنى فن بازى هستى.
mohammadl021 کاربر سایت Dec 20, 2012 #1,815 نوشته شده توسط GT5: من بخوام فن این سری بشم چه کار باید کنم؟ Spoiler :d بیشتر... داداش اولین کار اینه که شما باید تمام سری هارو بازی کنی بعدشم باید استاد از خودتم بیشتر دوست داشته باشی حتی بخاطرش رگتم بزنی:d:d:d:d:d:d:d
نوشته شده توسط GT5: من بخوام فن این سری بشم چه کار باید کنم؟ Spoiler :d بیشتر... داداش اولین کار اینه که شما باید تمام سری هارو بازی کنی بعدشم باید استاد از خودتم بیشتر دوست داشته باشی حتی بخاطرش رگتم بزنی:d:d:d:d:d:d:d