Boss
Loyal Member
^
اون بازی MGS نیست آقاMetal Gear Rising: Revengence
من هی سوتی میدم ! شما دنبال من را بیفت هی جمع کن سوتیای منو ! :d عذر خواهی ! :d
البته می دونستما :d از فرط خوشحالی بود !
به هر حال تبریک می گم به همه برو بچه ها
^
اون بازی MGS نیست آقاMetal Gear Rising: Revengence
خب اسنیک نا اون موقع هفت تا کفن پوسونده:dتو آخر 4 سه ماه فرصت داشت فکر کنم:dگفته شخصیت SOLID SNAKE توو بازی نیست ! حتی حضور افتخاریم دز کات اسکن های MGS:R نداره !
!اون مال قبل تایید MGR بود!وقتی رایزینگ هنوز MGS بود!بعدش تایید شد که بعد MGS 4 هست!همه حرفات درست ما MGR:R زمانش 6 ماه قبل از MGS![]()
مهم اينه که Solid و Liquid توى رحم ايوا بزرگ شدن.
خب حالا به نطرتون کى مادر ساليدوسه؟
من فکر ميکنم تو GZ مشخص بشه.
به نظرم Paz مادرشه :d
خب اسنیک نا اون موقع هفت تا کفن پوسوندهتو آخر 4 سه ماه فرصت داشت فکر کنم![]()
![]()
MGR:R قرار بود 6 ماه قبل از MGS4 باشه(زمانی که MGS:R بود ) ! ولی بعدا داستانش هم رفت برای بعد از MGS4 بود! :d
دوستان کسی لینک دانلود MGS:Twin Snakes رو با امولاتور برای PC نداره؟هنوز بازی نکردم نسخه اولو!خیلی تو کفشم!
خیلی از اون چیکو بدم میومد:d بچه سوسولی بود:d!
من مطمئنم این CHICO یه قدرتی داره ! توو PW عین چی PATRIOT ها دنبالش بودن !
تویه این تریلر هم عین چی ازش می ترسن ! حالا تفنگشو آماده می کنه نشونه می گیره !
بعد اون یارو که ادعاش میشه میاد باهاش حرف می زنه !
ولی چیکارش کردناا ! چقدر توو PW حرف می زد ! مخو آدمو می ترکوند !
اینجا عین پیرمردا شده !:d
خیلی از اون چیکو بدم میومد:d بچه سوسولی بود:d!
KojiPro LA قرار است به گفته و چیز های تویت شده کونامی روی مولتی بازی MGS GZ کار کنه.
Metal Gear Solid: Ground Zeroes might add multiplayer with new studio - National Console Game | Examiner.com
این هم یکی از مدارکش

ممنون امید.اینم RING TONE موزیک تریلر متال گیر GZ که واسه گوشی درستش کردمView attachment 36235، گیتار الکترونیکه، با کیفیت بالا
خودم گذاشتم رو گوشیم بـــــد جواب داد :d
. حتما گوش بدید.واقعآ زیبا مینوازه. لینک Youtube . به قول یه نفر :Metal Gear Saga Violin by Taylor
یک خانوم زیبا:d موسیقی زیباتر متال گیر4 رو اجرا میکنه.یعنی قطعه غیر قابل وصفه. حتما گوش بدید.