بحث و تبادل نظر در مورد سری Gears Of War

از نظر شما بهترین نسخه از بین سه گانه اول کدام است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    86

ARTHUR WESKER

“We can’t change what’s done, we can only move on.
کاربر سایت
آخرین ویرایش:
به به چه تاپیکی. دیگه قدیمیا میدونن من فن اعظم این سری بودم :D (البته فقط سه شماره اول :|)
گیرز بدون هیچ بحثی سبک شوتر سوم شخص رو متحول کرد. کاورگیری که بعد از گیرز تبدیل به یک استاندارد برای بازیهای سوم شخص شد. دوربین روی شانه که کلیفی به زیبایی هرچه تمام تر از استاد میکامی الهام گرفت و تبدیلش کرد به یه استاندارد. شوتینگی که نظیرش هنوز تو هیچ TPS دیگه ایی دیده نشده.
اکثر بازیهای بزرگ در زمان خودشون قابل بازی بودن و مثلا با گذشت زمان دیگه کامل از رنگ و لعاب می افتادن و قابل بازی نبودن. اما از اونطرف بازهای کمی هستن که بعد از گذشت مثلا ۱۰-۱۵ سال هنوزم نو و تازه به نظر بیان. مثل GOD OF WAR. گیرز ۱ و ۲ هم از اون دسته بازیهان. اتفاقا همین چند روز پیش گیرز ۱ آلتیمیت ادیشن رو تموم کردم. باورش غیرممکنه که این بازی برای ۱۶ سال پیش هست!!! تمام مکانیزمهای گیم پلی کاملا به روز جلوه میکنن. حرکتی که اپیک و کلیفی زدن واقعا فوق العاده بوده. من خودم گیرز ۲ رو بیشتر دوست دارم، ولی به گیرز ۱ رای دادم. چون واقعا با اومدنش سبک TPS رو تکون اساسی داد. در مورد کاورگیری و دوربین و کنترل راحت و شوتینگ که صحبت کردم. ولی المان های به کار رفته واقعا عالی بود. مثلا تاریکی و حمله KRYLها و استفاده از نور. یا شلیک به کپسولهای گاز برای ایجاد نور. یا مثلا بعضی از دشمنان که استراتژی خاص خودش رو می طلبید. مثل بزرکر.
در مورد موسیقی و داستان هم بعدا صحبت میکنم.

اولین بازی که دیسکش را اورجینال خریدم و اولین بازی که رو X360 انجام دادم گیرز 2 بود در واقع دلیل اصلی خرید کنسول همین گیرز 2 بود ! :D شاید نزدیک یکسال فقط تریلر بازی روی دیسکی که همراه مجله بازی رایانه میدیدم و با خودم میگفتم کی میشه این کنسول را بخرم ! هیچ وقت اون لحظه که اولین بار پلیش کردم یادم نمیره . فکر کنم بالای 10 بار بازی را سینگل تموم کردم و چند بار هم کواپ .گیرز 2 هر چیزی که شماره اول نداشت را به تکامل رسوند (با این که شماره اول از نظر محیط و فضا سازی بهترین سری بود ) و حتی تو سبک شوتر سوم شخص پیشتاز بود فکر کنم اولین بازی TPS با سیستم کاورگیری که بازی کردم kill switch بود. چند وقت پیش هم که کل سری روی بکوارد اپدیت 60 فریم گرفت چند دقیقه فرصت شد تست کردم بازی از این رو به اون رو شده .قرار شده سر فرصت با یکی از بچه ها بشینیم سه گانه را از اول کواپ بریم

من عاشق قسمت سوم هستم ^:)^

چند وقت پیش 5 را تموم کردم و الان هم مشغول چهار هستم

جفتشونم دوست داشتم و خوشم اومد

پ.ن : مرحله موتورسواری قسمت چهارم یکی از بهترین مراحل تو طول تاریخ سری هست ^:)^

گریه آورترینش مرگ دام تو نسخه ۳ بود :-<اصن فوق العاده کارگردانی شده بود. حمله لمبنت ها. مونولوگ دام وقتی پشت کامیون نشسته بود.لحظه برخورد، اون موزیک، عکس العمل مارکوس.
چی بود این فرانچایز و به چه روزی انداختنش :|

من عاشق قسمت سوم هستم ^:)^

چند وقت پیش 5 را تموم کردم و الان هم مشغول چهار هستم

جفتشونم دوست داشتم و خوشم اومد

پ.ن : مرحله موتورسواری قسمت چهارم یکی از بهترین مراحل تو طول تاریخ سری هست ^:)^
قسمت سوم همه چیش عالی بود. ولی من با طراحی محیطهاش و رنگ پردازیش به شدت مشکل داشتم. وگرنه باقی چیزاش بی نقص بود.

Gears 1 شوتر انقلابی دلیل خرید x360
Gears 2 همه چی تموم! بهترین نسخه تو سری. گیم پلی،گرافیک، داستان و … از همه بهتر آهنگ main theme بازی که بی نظیره. در کنار مولتی پلیرش که خیلی خاطره ها رو تو دوران گیم برام رقم زد. به همراه Niccce با صدای نخراشیده مارکوس. بعد دیگه Co-op رو من فکر کنم با این بازی ( یا شایدم Gears1) برا اولین بار تجربه کردم.
Gears 3 کلاس درسی بود برا دولپپر ها که چطور یک سه گانه رو تموم میکنند با چندتا از بچه های همینجا چندبار co op کمپینش رو روی Insane رفتیم خیلی حال داد. الان دیگه نیستن اون بچه ها! گیرز ۳ خیلی گرافیکش خوفناک بود تو زمان خودش!
اینم ترک Finally a tomorrow که ورژن تکامل یافته آهنگ main theme نسخه شماره دوم بود. خیلی وقتا تو نا امیدی این ترک رو پلی میکردم و بدجور مودم رو میکشید بالا:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or