بحث و تبادل نظر در مورد سری Final Fantasy

• Thread starter Thread starter Capcom
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من امروز Final Fantasy VII رو تموم کردم. راستش این عنوان فراتر از انتظارم بود. واقعاً دست گل سازندگانش درد نکنه که همچین شاهکاری رو ساختن. باید بگم که برای من کاملا یه تجربه تازه و منحصربفرد بود. من تا حالا بازیی ندیدم که اینقدر شخصیت پردازی عمیق داشته باشه. من کاملا تحت تاثیر این بازی قرار گرفتم و واقعاً هیچ کلمه ای برای بیان کردن عظمت این بازی پیدا نکردم.

در آخر این رو هم باید بگم که واقعاً باعث شرمندگیه که از اون طرف صنعت بازی سازی روز به روز داره پسرفت می کنه.

من تو ديسك يكش بودم كه پريروز tv ـم سوخت و فعلا ولش كردم.كاملا باهاتون موافقم يكی از بهترين بازی های تاريخه.گرافيكش بهترين گرافيك كنسولی تو سالی كه عرضه شد بود و اصلا آدم لذت می بره و شگفت زده می شه محيط ها و انيميشن های سه بعدیش رو می بينه،گيم پليش هم كه عالی بود،داستان و موزيكش هم رو كه اصلا نمی شه وصف كرد.
واقعا برای Square Enix متاسفم كه تو اين نسل يه JRPG درست و حسابی (غير از crisis core) تحويلمون نداد.
پشت و روی باكس آرت رسمی اين بازی افسانه ای برای اينكه تجديد خاطره ای شده باشه:
197341_54375_front.jpg

197341_54375_back.jpg

جريان اين انيمه last order چيه و از كجا می تونم جورش كنم؟انيمه ورلد دارتش؟
جریانش که نمیشه برات اسپویل کنم خودتت ببنی بهتره:)
البته اگر خودتت بتوانی دانلود کنی بهتره چون حجمی نداره 80 مگی بیشتر نیست اگر خواستی بگو تا لینکش بارت بذارم
تازه هم زیرنویس شده فارسی :x

سلام
حسین جون یه لینک مستقیمش رو بزار خواهشا
ببینم زبان انگلیسی هم داره؟
من جاپونیش رو دیدم البته زیر نویس انگلیسی هم داشت
کیفیتش هم چنگی به دل نمیزد
سهیل جان حتما ببینش
نمیگم چه اتفاقاتی می افته فقط میگم که این داستانش تو بازه زمانی کرایسیس کور هست که همین دلیل برای دیدنش کافیه

متاسفمانه من خیلی دنبال با کیفیتش را کشتم ولی چیزی پیدا نکردم
همشونه یا 80 مگی یا 170 مگی هستند بدبختی بالاتر نداشت حیف واقعا حیف

این یکیش
Code:
http://s654.hotfile.com/get/0e4edaeba7ed4ae13a8da04939cf13228ff1814c/4d75fe03/1/97876fc019979b2a/58ea64/4218988/LCN.Final.Fantasy.VII.Last.Order.2005.HQRip.avi.001
http://s291.hotfile.com/get/81511e0397967d3e723ed2dd8bd0a32c64f61e02/4d75fe03/1/5da6e2a19bac3b3a/58ea6d/4218988/LCN.Final.Fantasy.VII.Last.Order.2005.HQRip.avi.002

ووووووووووووووووااااااااااااااااااااااااااییییییییییییییییییییییییی داشتم همین جوری دنبال لینک میکشتم لینک با حجم زیاد هم پیدا کرد ننننننننننننننننههههههههههههههههههههههههههه
:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((
ایول :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:)):)):)):)):)):)):)):))
بیا برید توی این تاپیک که من پیدا کردم اونجا عنوان و اقسام حجم ها هستند

راستی چندتا نمونه از کاس پلی پیدا کردم اونها هم خوبند

FFVII_Before_Crisis_by_Dark_Side_Riku.jpg

final_fantasy_vii_crisis_core_290548.jpg

final_fantasy_vii_crisis_core_152191.jpg

il_fullxfull.71676315.jpg

راستی دوستان کسی این بازی را انجام داده ماله موبایل هست
Before Crisis: Final Fantasy VII
من دانلودش کردم ولی هنوز بازیش نکردمه ببینم چه جوریه:d

• Like
Reactions: S0HEIL
ممنون حسين جون فقط اگه می شه يه جای ديگه آپلودشون كن و لينك مستقيم بده چون اين لينكاش مستقيم نيست و من نتونستم دانلود كنم.
هر كی تواناییش رو داره خواهشا اينا رو يه جای ديگه آپ كنه تا منم كه سرعتم پايينه بتونم با اربيت دانلودش كنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or