بحث و تبادل نظر در مورد سری Final Fantasy

• Thread starter Thread starter Capcom
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
moogle.gif
Square-Enix announced today the Final Fantasy XIII-2 "Word to your Moogle" Tour
moogle.gif

images

خدا میدونه دلم برای موگول چقدر تنگ شده.:d
نمی دونم kupo چیکار میکنه. از mugnet براش کلی ایمیل فرستادم. اگه ffix یک شخصیت باحال داشت moogle عزیزم بوده!
بازگشت غرور آفرینشو بهffxiii-2 تبریک میگم. اسکوار هم جدیدن Word to Your Moogle رو راه انداخته. که تقریبا همون نامه نویسی که من گفتم و شبیه ffix بود. در اصل یه mini-tour/contest هستش. و مهم آنکه دموی ffxiii-2 هم هست!
قول میدم هرچی gil دستمو گرفت. براش kupo nut! بخرم. الهی دورت بگردم.(عاشق این لوس بازی های SEم:d)
Final_Fantasy_Moogle_Reunion.jpg

• Like
Reactions: S0HEIL and Tehanu
سلام به همه فن های فاینال فانتزی
من ff 13 رو بازی میکنم و واقعا که بی نظیره..
فقط توی chapter 4 به یک باس بر خوردم که نمیدونم چه استراتژی رو در مقابلش به کار بگیرم...
دقیقا همونجا که با lightning و اون پسره دارید حرکت میکنید و یکدفعه lightning دست روی قلب خودش میگذاره و قلبش نورانی میشه و یهو سر و کله باس پیدا میشه که موهای سفیدی داره وروی یکی از دستاش یه سپر داره...
تا میخوام بجنبم میزنه ناکارم میکنه و البته یه راهنمایی هم کرده که من چیزی متوجه نشدم ازش!!

stock a set of commands focused on dealing damage
ممنون میشم نجاتم بدین!!
با توجه به این چیزی که نوشتی میگه توی پارداگیومت یه چیزاهایی رو انتخاب کن که هجومی باشه...
ولی اینی که میگیو باید انقدر بهش حمله کنی تا خط آبی بالای سر باس پر بشه به محض اینکه پر شد X رو باید بزنی (اگه با 360ـی)...

• Like
Reactions: ASYLUM MANAGER
با توجه به این چیزی که نوشتی میگه توی پارداگیومت یه چیزاهایی رو انتخاب کن که هجومی باشه...
ولی اینی که میگیو باید انقدر بهش حمله کنی تا خط آبی بالای سر باس پر بشه به محض اینکه پر شد X رو باید بزنی (اگه با 360ـی)...

دقیقا همین کار رو هم انجام دادم ولی با اولین حمله هر دوی کاراکتر هام down میشن :(

نینتندو اعلام کرد یک عنوان از ff برای کنسول دستی 3ds در دست ساخت میباشد. یه سری از ویژگیهای بازی مشخص شده .

Theatrhythem Final Fantasy (3DS)

- characters, monsters and logo design are from MonsterOctopus, who worked on avatars for Kingdom Hearts Mobile
- developed by Indieszero, a Tokyo-based production company
- the space between the gods Chaos and Cosmos is known as "Rhythm"
- "Rhythm" gives birth to the crystal which controls music, and fills the world with sound
- forces of chaos have disrupted the peace, and the crystal has begin to lose its shine
- the music wave "Rizpo" must be increased to rebuild that shine
- warriors, guided by the crystal, begin their journey of music
- select a title, from Final Fantasy 1 through Final Fantasy XIII
- each title has three stages: "field," "battle" and "event"
- different gameplay systems in each stage
- variable difficulty for the player to choose
- play as a party of four characters
- main characters from previous FF games will appear in deformed styl
- form a party of four from the cast
- character growth and collection aspects
- clear a stage to level up your character
- collect music and movie scenes
- includes major songs from the numbered FF games
- specific songs named thus far are Clash on the Big Bridge (Final Fantasy V), One Winged Angel (Final Fantasy VII), At Zanarkand (Final Fantasy X) and The Sunleth Waterscape (Final Fantasy XIII) and the Final Fantasy main theme

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: S0HEIL and Farh@d
نینتندو اعلام کرد یک عنوان از ff برای کنسول دستی 3ds در دست ساخت میباشد. یه سری از ویژگیهای بازی مشخص شده .

Theatrhythem Final Fantasy (3DS)

- characters, monsters and logo design are from MonsterOctopus, who worked on avatars for Kingdom Hearts Mobile
- developed by Indieszero, a Tokyo-based production company
- the space between the gods Chaos and Cosmos is known as "Rhythm"
- "Rhythm" gives birth to the crystal which controls music, and fills the world with sound
- forces of chaos have disrupted the peace, and the crystal has begin to lose its shine
- the music wave "Rizpo" must be increased to rebuild that shine
- warriors, guided by the crystal, begin their journey of music
- select a title, from Final Fantasy 1 through Final Fantasy XIII
- each title has three stages: "field," "battle" and "event"
- different gameplay systems in each stage
- variable difficulty for the player to choose
- play as a party of four characters
- main characters from previous FF games will appear in deformed styl
- form a party of four from the cast
- character growth and collection aspects
- clear a stage to level up your character
- collect music and movie scenes
- includes major songs from the numbered FF games
- specific songs named thus far are Clash on the Big Bridge (Final Fantasy V), One Winged Angel (Final Fantasy VII), At Zanarkand (Final Fantasy X) and The Sunleth Waterscape (Final Fantasy XIII) and the Final Fantasy main theme

منبع

اینم تصویریه که از بازی منتشر شده

v1jl704w0vs5hwrpgeqn.jpg

منبع
این فاینال 13 نیست ؟ :دی
این عکس روی 3ds اجرا شده؟
عمرا همچین گرافیکی داشته باشه
یعنی بعید میدونم
نه بابا :دی الان منبع رو دیدم اونجا هم ذکر کرده تصویر برای FF XIII هست :d از اون L1 هم تابلوئه تصویر روی 3DS نیست :d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: S0HEIL
این عکس روی 3ds اجرا شده؟
عمرا همچین گرافیکی داشته باشه
یعنی بعید میدونم

این فاینال 13 نیست ؟ :biggrin1:
درسته , من خبر رو که دیدم گفتم حتما تصویر هم متعلق به خبره ولی حالا که نگاه میکنم نوشته ff13 . برای خودمم کیفیت این تصویر روی 3ds عجیب بود. داشتم ایمان می اوردم که اسکوئر میتونه معجزه کنه. :d

• Like
Reactions: Kainé
منتظر FF درست و حسابی برای 3DS نباشيد.SE فقط برای كنسول های سونی FF درست و حسابی می سازه.برای Vita هم داره FF می سازه كه شايعه شده شماره 7 رو اسمشه.(چه بسا كه ريميك FFVII باشه)
==================
يه موضوع ديگه:
من ديشب فاينال فايت+اندينگ Crisis Core رو دانلود كردم و ديدم.
هر جور با خودم فكر كردم و می كنم می بينم حق اين بازی متای بالای 90 ـه.اگه پايه باشيد يه پيج تو فيس بوك بزنيم و به نمرات بازی اعتراض كنيم.واقعا حيفه اگه اين كار رو نكنيم.بازی رو منتقدا قصابی كردن.
بازی يه نمره كامل نداشته.موندم چرا؟چیه بازی بد بود و از چه لحاظ كمبود داشت؟گرافيكش پايين بود؟داستانش بد بود؟گيم پليش خسته كننده،سخت و سردرگم كننده بود؟موزيك و صداگذاريش به درد نمی خورد؟گناهش اين بود كه برای PSP اومده بود؟:
http://www.metacritic.com/game/psp/crisis-core-final-fantasy-vii/critic-reviews
به خدا نمی دونم Game Critics خجالت نكشيده به بازی 35 داده و چرت و پرت نوشته؟ منتقد G4 TV عقل تو كله اش بوده كه داده 40؟ حيف كه تو قسمت كامنت های گيم كريتيكز ديكتاتوری كامل برقراره و فحش (البته از نوعی كه لايق نويسنده ست وگرنه زياد نثارش شده) هم نمی شه داد و حتی يه عده دستمال كش زير همون نقد احمقانه اومدن چرت و پرت نوشتن وگرنه....
مردك پر رو تو كامنت ها اومده جواب داده گفته نقد من آشغال نيست بازی ضعيفه! :
http://www.gamecritics.com/crisis-core-final-fantasy-vii-review
ضمنا گفته بيشتر بازی رو بدون صدا بازی كرده!
بايد يه كاری كرد تا نقد اين مردك از متا پاك شه!آخه رو چه حسابی وقتی درست بازی رو انجام نداده و خودش می گه بيشتر جاها رو بدون صدا رفته نمره اشو تو متا گذاشتن؟
تو كه درست و حسابی بازی نكردی و نمی دونی بايد گرافيك و موزيك رو هم نقد كنی غلط می كنی نقد می نويسی!
مطمئنم اگه تو فيس بوك پيج بزنيم يه كارایی می شه كرد!تعجبم چرا تا بحال از دست اينا شكايت نشده!
Edge هم كه اين وسط با نمره 6 ـش نوبره...

crisis core درسته به خود ff 7 نمیرسید ولی یه شاهکار بود, میشه گفت از نظر سناریو از ff 7 هم قویتر بود. تنها موردی که باعث شد طرفدارای قدیمی بازی کمی ناراحت بشن سیستم مبارزات و لول آپ بازی بود , همه چیز به نظر تصادفی بدست میومد ولی در حقیقت خود بازی آمار تمام مبارزات و امتیازات تجربه ما رو ثبت میکرد فقط به نظر میومد همه چی تصادفیه . انتظاری از سایتهای غربی نمیره , این بازی بخاطر داستانش هم که شده باید بالای 9/10 بگیره.

سيستم لول آپ بازی همون طور كه گفتيد به هيچ وجه تصادفی نبود بلكه لول آپ شدن با خوب بازی كردن (خوب ضربه و جادو زدن و كم ضربه خوردن) رابطه مستقيم داشت!تصادفی بودن انتخاب DMW ها هم به هيچ وجه يه ضعف نبود و يه بالانس تو گيم پلی بود چرا كه سازنده ها دو آزادی عمل جديد جاخالی دادن و دفاع كردن رو داده بودن و لازم بود يه مورد بدون آزادی عمل بذارن. اين آقایی كه 3.5 از 10 داده گفته تو داستان بازی آشنایی كلود و بارت رو نشون نداده بودن!خب اصلا Crisis Core داستان زك بود نه كلود! گفته تو بازی چوكوبو نبود!خب نبود كه نبود!تو GTA IV هم پاركينگ ماشين نبود چرا ايراد الكی می گيری؟تازه سازنده هاش خيلی راحت می تونستن اين مورد رو بذارن!ولی تو Crisis Core گذاشتن World Map سخت و شايدم غيرممكن بود چون يه بازی PSP بود. گفته گرافيك بازی عاليه و موزيكشم گوش ندادم! نقدش بايد فورا از متا پاك می شده من واقعا تعجبم! اگه بخوايم از مغرضانه ترين ديد نگاه كنيم گرافيك و داستان بازی نمره كامل می گيرن (تا اينجا 5 از 10) و گيم پلی بازی هم 0 (البته از ديد كسی كه لج داشته باشه) و موزيك هم 2.5 و نمره بازی می شه 7.5 از 10. از ديد عاقلانه هم نمره بازی 9 از 10 ـه.

آخرین ویرایش:
سيستم لول آپ بازی همون طور كه گفتيد به هيچ وجه تصادفی نبود بلكه لول آپ شدن با خوب بازی كردن (خوب ضربه و جادو زدن و كم ضربه خوردن) رابطه مستقيم داشت!تصادفی بودن انتخاب DMW ها هم به هيچ وجه يه ضعف نبود و يه بالانس تو گيم پلی بود چرا كه سازنده ها دو آزادی عمل جديد جاخالی دادن و دفاع كردن رو داده بودن و لازم بود يه مورد بدون آزادی عمل بذارن. اين آقایی كه 3.5 از 10 داده گفته تو داستان بازی آشنایی كلود و بارت رو نشون نداده بودن!خب اصلا Crisis Core داستان زك بود نه كلود! گفته تو بازی چوكوبو نبود!خب نبود كه نبود!تو GTA IV هم پاركينگ ماشين نبود چرا ايراد الكی می گيری؟تازه سازنده هاش خيلی راحت می تونستن اين مورد رو بذارن!ولی تو Crisis Core گذاشتن World Map سخت و شايدم غيرممكن بود چون يه بازی PSP بود. گفته گرافيك بازی عاليه و موزيكشم گوش ندادم! نقدش بايد فورا از متا پاك می شده من واقعا تعجبم! اگه بخوايم از مغرضانه ترين ديد نگاه كنيم گرافيك و داستان بازی نمره كامل می گيرن (تا اينجا 5 از 10) و گيم پلی بازی هم 0 (البته از ديد كسی كه لج داشته باشه) و موزيك هم 2.5 و نمره بازی می شه 7.5 از 10. از ديد عاقلانه هم نمره بازی 9 از 10 ـه.
crisis core به نظر من بهترین بازیه psp بود...(اون موزیک کلیساشو گووش دادی:(() واقعا بازی کاملی بود ولی خوب سهیل همیشه ازین سایتا پیدا میشن که بکوبن تو سر بازی... اصل خودته که با یه بازی حال کنی یا نه

خوب دوستان دموی قابل دانلود بازی Final Fantasy Type-0 هم منتشر شد . حجم این دمو 333 mb هستش که دارای 4 مرحله و هفت شخصیت هستش .

Gematsu
آره دوستان توجه کنید!دموی Final Fantasy Type-0 اومده!من دیشب دانلودش کردم!امشب psp م رو از دوستم میگیرم امتحانش میکنم!به نظر خیلی جالب میرسه!:x
یه لینک مستقیم هم دارم که میزارم دوستان استفاده کنن فعلا تا 30 روز از اخرین دانلود این لینک هستش.توی سایت رایگان عضو شید و دانلودش کنید!فكر کنم واسه کپی خورهاست این یکی!یعنی بدون اپدیت میشه بازی کرد!
لینک

من موندم چرا این همه وقت به این کلاب سر نزدم:|
از دیدن این همه اوتار خوشکل بسی حال کردیم:d
راستی جناب DarkErfan امضات خیلی باحاله,این جمله ی پرسونا رو هیچوقت فراموش نمیکنم!:Step into the Night....b-)

• Like
Reactions: Holy Diver

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or