بحث و تبادل نظر در مورد سری Final Fantasy

• Thread starter Thread starter Capcom
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببخشید دوستان، راستش من هنوز نتونستم FF VII رو با شبیه ساز epsxe اجرا کنم. با تمام پلاگین ها هم امتحان کردم. وقتی New Game رو می زنم بعدش صفحه سیاه میشه. بازیش نسخه ی NTSC/U هم هست. شاید آخر سر مجبور بشم نسخه ی PC رو بگیرم تا این شاهکار رو تجربه کنم. :(

ببخشید دوستان، راستش من هنوز نتونستم FF VII رو با شبیه ساز epsxe اجرا کنم. با تمام پلاگین ها هم امتحان کردم. وقتی New Game رو می زنم بعدش صفحه سیاه میشه. بازیش نسخه ی NTSC/U هم هست. شاید آخر سر مجبور بشم نسخه ی PC رو بگیرم تا این شاهکار رو تجربه کنم. :(
منم با شبیه ساز epsxe نتونستم اجراش کنم دوست عزیز ولی با این شبیه ساز راحت اجرا می شه...(فقط یه کم تیک می زنه که رو اعصابه) :
http://rapidshare.com/#!download|85l34|133521754|M.A.Z_PlayStation_1.8.rar|5450
کلا اگه کار به شبیه سازی وارد باشید علاوه بر اجرای کاملا روون بازیهای PS1 (از جمله FFVII) می تونید کارهای دیگه ای هم باهاش انجام بدید از جمله اینکه به بازی شیدر اضافه کنید تا گرافیکش بره بالا و یه چیزی در حد PS2 شه.
متاسفانه خودم اصلا به شبیه سازی وارد نیستم و واقعا دوست دارم یکی بهم یاد بده که چطوری می شه این کار رو کرد...خیلی دوست دارم FF های PS1 با شیدر ببینم گرافیکشون چجوری می شه...
فعلا که مجبورم این بازیا رو روی PS2 با همون گرافیک PS1 بازی کنم...
========================================
راستی بچه ها دیشب داشتم Crisis Core بازی می کردم و رسیدم به باس فایت انجل...واقعا غم انگیز بود مخصوصا اونجایی که بعد زاک بعد کشتن انجل داشت تو کلیسا با صدای بلند گریه می کرد...

مرسی دوست عزیز. من مشکلم با epsxe حل شد. در واقع مشکل از ایمیج بازی بود که فرمتش ECM بود. وقتی که با نرم افزار ecm tools تبدیلش کردم به فرمت BIN، راحت با شبیه ساز اجرا شد.

وقتی که دموی اول بازی رو با اون Technical دموی بازسازی شده ی PS3 مقایسه می کنم، اصلاً مو نمی زنن!

آخرین ویرایش:
مرسی دوست عزیز. من مشکلم با epsxe حل شد. در واقع مشکل از ایمیج بازی بود که فرمتش ECM بود. وقتی که با نرم افزار ecm tools تبدیلش کردم به فرمت BIN، راحت با شبیه ساز اجرا شد.

وقتی که دموی اول بازی رو با اون Technical دموی بازسازی شده ی PS3 مقایسه می کنم، اصلاً مو نمی زنن!
خواهش می کنم من که اصلا چیزی نگفتم:دی
تو این تاپیک استفاده از شیدر افکت ها آموزش داده شده،اگه خواستید گرافیک بازی بهتره شه پلاگین هاش رو دانلود کنید و بریزید.
بله دموهاشون کاملا شبیه بهم هستن...تو دموی ریمک هم اول FFVII رو نشون می ده که اریس تو خیابون Loveless ـه و از اون طرف هم کلود از قطار پیاده می شه...
حیف که این ریمیک رو ندیدیم...

خواهش می کنم من که اصلا چیزی نگفتم:دی
تو این تاپیک استفاده از شیدر افکت ها آموزش داده شده،اگه خواستید گرافیک بازی بهتره شه پلاگین هاش رو دانلود کنید و بریزید.
بله دموهاشون کاملا شبیه بهم هستن...تو دموی ریمک هم اول FFVII رو نشون می ده که اریس تو خیابون Loveless ـه و از اون طرف هم کلود از قطار پیاده می شه...
حیف که این ریمیک رو ندیدیم...
بسیار تشکر. ببینم اونجایی که اولین بار کلود با اریس آشنا میشه 3 تا گزینه می ده. می خوام بدونم اون دو گزینه ی اول که ازش گل میگیره با هم فرقی داره؟

بسیار تشکر. ببینم اونجایی که اولین بار کلود با اریس آشنا میشه 3 تا گزینه می ده. می خوام بدونم اون دو گزینه ی اول که ازش گل میگیره با هم فرقی داره؟
درست یادم نیست ولی فکر کنم اریس می پرسه چه اتفاقی افتاده...تنها چیزی که از اون صحنه یادمه اینه که اسم اریس رو نوشته بود girl with flower و آهنگ پیانو استثنایی استاد اومتسو که تو اون صحنه پخش می شد...
راستی زبان بازیتون انگلیسی نیست؟

درست یادم نیست ولی فکر کنم اریس می پرسه چه اتفاقی افتاده...تنها چیزی که از اون صحنه یادمه اینه که اسم اریس رو نوشته بود girl with flower و آهنگ پیانو استثنایی استاد اومتسو که تو اون صحنه پخش می شد...
راستی زبان بازیتون انگلیسی نیست؟

چرا انگلیسیه. البته در هردو گزینه ی اول ازش گل می گیره.

به مناسبت چهاردهمین سالگرد Final Fantasy VII
یه کلیپ کمدی حتما ببینید.
توش Buster Sword (شمشیر کلود) رو چند تا خر زور ریشو کاملا ساختنش. :d
میدنش دسته یه یارویی که مثله بوفالو میمونه تا باهاش چند تا تخته رو خرد کنه.:d
وزن Buster Sword حدود 25 کیلو شده!!!
Buster Sword رو واسه فروش هم گذاشتن.

• Like
Reactions: leonk13 and S0HEIL
ممنون جنسیس جان،کاشکی اون باستراسورد رو می دادن به من می رفتم SE همه رو می کشتم و ریمیک FFVII رو می دزدیدم:دی
الان Crisis Core رو تموم کردم آخرش دموی بازسازی شده اول FFVII رو نشون داد،داشتم از غصه دق می کردم.مطمئنم این نامردا بازی رو ساختن ولی نمی دن بیرون.
به هر حال شده 6 سال دیگه هم منتظر می مونم تا ریمیک FFVII رو روی PS4 ببینم...از یه لحاظم هر چه بیشتر صبر کنیم و ریمیک بازی با تکنولوژی بیشتری ساخته شه بهتره:دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Genesis

ممنون حمید جون :">

ممنون جنسیس جان،کاشکی اون باستراسورد رو می دادن به من می رفتم SE همه رو می کشتم و ریمیک FFVII رو می دزدیدم:دی
الان Crisis Core رو تموم کردم آخرش دموی بازسازی شده اول FFVII رو نشون داد،داشتم از غصه دق می کردم.مطمئنم این نامردا بازی رو ساختن ولی نمی دن بیرون.
به هر حال شده 6 سال دیگه هم منتظر می مونم تا ریمیک FFVII رو روی PS4 ببینم...از یه لحاظم هر چه بیشتر صبر کنیم و ریمیک بازی با تکنولوژی بیشتری ساخته شه بهتره:دی

کاملا تایید میشه منم تا اخر عمرم صبر میکنم:d

• Like
Reactions: Genesis
بچه ها حدود یه ماه و نیم دیگه نسخه FF14 PS3 میاد.
می خواستم ببینم اینجا چند نفر پایه اند؟:دی
درسته نسخه PC بازی نمرات بالایی نگرفت ولی فراموش نکنیم که اولا یه FF ـه و ثانیا نمراتش در حد JRPG های دیگه این نسل بوده و مهم تر از یه بازی MMO ـه و یه عمر توش می تونیم زندگی کنیم:دی
حالا کیا هستن تا منم از همین الان آماده خریدش شم؟:دی ماکان که می گفت حتما میاد (بعنوان شخصیت مونث و هیلر پارتی:دی) ولی من که تا بحال تو PSN ندیدمش:دی فکر کنم اگه کسی بیاد فقط حسین باشه چون تو PSN زیاد آن می بینمش:دی
به هر حال هر کی می خواد بازی رو بگیره حتما اینجا یه ندایی بده.
منتظر حضور تمام بچه های سوپر فاینال فن تو این بازی هستم.مطمئن باشید حال می ده:دی

آخرین ویرایش:
بچه جان گفتم که بنده خودم الان توی سرور های FFXIV هستم!:دی توی نسخه PS3 هم با تمام آیتم و گیلد مسترهام میام تا دهنتون سرویس بشه!:دی لیدر اصلی گروه هم خودم هستم!:دی

حالا برای ایران و سایت BC برنامه هایی خواهیم داشت! وقتش که شد ID اصلیم رو میدم بهتون بیایید تست بدید! یه تیم خف میخوایم تشکیل بدیم بریم بزنیم این ژاپنی و آمریکایی های ادعا رو نابود کنیم بفهمن RPG یعنی کی!:دی

• Like
Reactions: FrankinG
هان من که پایم صدرصد میگم یک ریجنی بگیریم که همه مون با هم بیتوانیم بازی کنیم
دوستان تایید میکنم قبلا از خرید بازی اول هماهنگ بشه بعدم خریداری کنید

هان ماکان برنامه چی داری رو کن و لو بده ببینم اگر ارزش داره تا بیاییم
نامرد ایدی اصلیش را به من نداده بود ای خدا رفیق ما را ببین
راستی نمیخواستم بگم ولی من اسفند میام تهرانb-)

حالا برای ایران و سایت BC برنامه هایی خواهیم داشت! وقتش که شد ID اصلیم رو میدم بهتون بیایید تست بدید! یه تیم خف میخوایم تشکیل بدیم بریم بزنیم این ژاپنی و آمریکایی های ادعا رو نابود کنیم بفهمن RPG یعنی کی
آقا منو هم راه بدید منم پایم
راستی نمیخواستم بگم ولی من اسفند میام تهرانb-)
noooooooonnnnnnyyyyyyyy

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or