منم با شبیه ساز epsxe نتونستم اجراش کنم دوست عزیز ولی با این شبیه ساز راحت اجرا می شه...(فقط یه کم تیک می زنه که رو اعصابه) :ببخشید دوستان، راستش من هنوز نتونستم FF VII رو با شبیه ساز epsxe اجرا کنم. با تمام پلاگین ها هم امتحان کردم. وقتی New Game رو می زنم بعدش صفحه سیاه میشه. بازیش نسخه ی NTSC/U هم هست. شاید آخر سر مجبور بشم نسخه ی PC رو بگیرم تا این شاهکار رو تجربه کنم.![]()
خواهش می کنم من که اصلا چیزی نگفتممرسی دوست عزیز. من مشکلم با epsxe حل شد. در واقع مشکل از ایمیج بازی بود که فرمتش ECM بود. وقتی که با نرم افزار ecm tools تبدیلش کردم به فرمت BIN، راحت با شبیه ساز اجرا شد.
وقتی که دموی اول بازی رو با اون Technical دموی بازسازی شده ی PS3 مقایسه می کنم، اصلاً مو نمی زنن!
بسیار تشکر. ببینم اونجایی که اولین بار کلود با اریس آشنا میشه 3 تا گزینه می ده. می خوام بدونم اون دو گزینه ی اول که ازش گل میگیره با هم فرقی داره؟خواهش می کنم من که اصلا چیزی نگفتم
تو این تاپیک استفاده از شیدر افکت ها آموزش داده شده،اگه خواستید گرافیک بازی بهتره شه پلاگین هاش رو دانلود کنید و بریزید.
بله دموهاشون کاملا شبیه بهم هستن...تو دموی ریمک هم اول FFVII رو نشون می ده که اریس تو خیابون Loveless ـه و از اون طرف هم کلود از قطار پیاده می شه...
حیف که این ریمیک رو ندیدیم...
درست یادم نیست ولی فکر کنم اریس می پرسه چه اتفاقی افتاده...تنها چیزی که از اون صحنه یادمه اینه که اسم اریس رو نوشته بود girl with flower و آهنگ پیانو استثنایی استاد اومتسو که تو اون صحنه پخش می شد...بسیار تشکر. ببینم اونجایی که اولین بار کلود با اریس آشنا میشه 3 تا گزینه می ده. می خوام بدونم اون دو گزینه ی اول که ازش گل میگیره با هم فرقی داره؟
درست یادم نیست ولی فکر کنم اریس می پرسه چه اتفاقی افتاده...تنها چیزی که از اون صحنه یادمه اینه که اسم اریس رو نوشته بود girl with flower و آهنگ پیانو استثنایی استاد اومتسو که تو اون صحنه پخش می شد...
راستی زبان بازیتون انگلیسی نیست؟
ممنون جنسیس جان،کاشکی اون باستراسورد رو می دادن به من می رفتم SE همه رو می کشتم و ریمیک FFVII رو می دزدیدمبه مناسبت چهاردهمین سالگرد Final Fantasy VII
یه کلیپ کمدی حتما ببینید.
توش Buster Sword (شمشیر کلود) رو چند تا خر زور ریشو کاملا ساختنش. :d
میدنش دسته یه یارویی که مثله بوفالو میمونه تا باهاش چند تا تخته رو خرد کنه.:d
وزن Buster Sword حدود 25 کیلو شده!!!
Buster Sword رو واسه فروش هم گذاشتن.
به مناسبت چهاردهمین سالگرد Final Fantasy VII
یه کلیپ کمدی حتما ببینید.
توش Buster Sword (شمشیر کلود) رو چند تا خر زور ریشو کاملا ساختنش. :d
میدنش دسته یه یارویی که مثله بوفالو میمونه تا باهاش چند تا تخته رو خرد کنه.:d
وزن Buster Sword حدود 25 کیلو شده!!!
Buster Sword رو واسه فروش هم گذاشتن.
ممنون جنسیس جان،کاشکی اون باستراسورد رو می دادن به من می رفتم SE همه رو می کشتم و ریمیک FFVII رو می دزدیدم
الان Crisis Core رو تموم کردم آخرش دموی بازسازی شده اول FFVII رو نشون داد،داشتم از غصه دق می کردم.مطمئنم این نامردا بازی رو ساختن ولی نمی دن بیرون.
به هر حال شده 6 سال دیگه هم منتظر می مونم تا ریمیک FFVII رو روی PS4 ببینم...از یه لحاظم هر چه بیشتر صبر کنیم و ریمیک بازی با تکنولوژی بیشتری ساخته شه بهتره![]()
آقا منو هم راه بدید منم پایمحالا برای ایران و سایت BC برنامه هایی خواهیم داشت! وقتش که شد ID اصلیم رو میدم بهتون بیایید تست بدید! یه تیم خف میخوایم تشکیل بدیم بریم بزنیم این ژاپنی و آمریکایی های ادعا رو نابود کنیم بفهمن RPG یعنی کی
راستی نمیخواستم بگم ولی من اسفند میام تهرانb-)