اره یه حسی به من میگه اسپاردا زنده هست ولی معلوم نی کجاست.
شاید یه مرگش جعلی باشه
شاید جایی باشه که خودشم نمیتونه خودشو آزاد کنه
شاید یه مرگش جعلی باشه
شاید جایی باشه که خودشم نمیتونه خودشو آزاد کنه
اصلاً نیستم این فرضیه رو به هیچ وجه...شاید یه مرگش جعلی باشه

اصلاً با عقل جور در نمیاد علی...الان NT میتونه با ضعیف کردن اسپاردا از قدرت دانته هم کم کنه و در نتیجه بازی رو حساستر و جذابتر درست کنه
تبریک میگم آرمین... پس میتونی یه نفس راحت بکشی بالاخره!!!بالاخره کنکور رو دادم:d
من که فکر نمی کنم این جمله رو یادم نمیادتوی DMC 3 جایی که Arkham به دست Lady به اعماق HELL فرستاده شد، جمله ای رو گفت که یه ذره عجیب بود: (حالا دقیقاً عین گفته ی خودش نیست... ولی منظور رو میرسونه)
I wanted to become a God by sacrificing a mere human, a woman! Just like Sparda
اون قسمتی که Bold کردم رو ببینید...! مگه Sparda هم کسی رو قربانی اهدافش کرده بوده؟ نکنه منظوره Arkham همسر Sparda یعنی EVE بوده؟ غیر از این هم نمیتونسته باشه که...! مگه EVE ،Sparda رو قربانی کرده بود؟
یعنی یه جورایی این قضیه خیلی چیپه که بخوان از قدرت پدر کم کنن و در نتیجه قدرت پسر هم به موازات اون کم بشه...
DAMNآره دیگه توی نسخه سوم بازی میفهمیم که اسپاردا برای بستن دروازه شیطون ها قدرت خودش و همینطور یک راهبه انسان رو قربانی کرده ، برای همینه که آرخام به لیدی احتیاج داره برای باز کردن دروازه ، بخاطر اینکه لیدی از نسل همون زن راهبه است که اسپاردا قربانیش کرده و خون لیدی برای باز کردن دروازه لازمه
برای لحظه ای فکر کردم Sparda هم Eve رو قربانی کرده... وجهه ی اسطوره ـم داشت خراب میشد!اسپاردا برای بستن دروازه شیطون ها قدرت خودش و همینطور یک راهبه انسان رو قربانی کرده

اولاً اینکه Sparda هم توی سری اصلی از Mundes که شکست نخورده بود...خب مجبورا اینکار رو بکنند ، نمیتونند بگن که اسپاردا خیلی خیلی قوی بوده و تونسته ارتش شیطون ها رو به تنهایی شکست بده ولی پسرش که یه دورگه است و باید از خودش قویتر باشه نمیتونه در مقابل موندوس مقاومت کنه !!!! بخاطر همین مجبورا که از قدرت اسپاردا کم کنند تا قدرت دانته هم به موازاتش کم بشه
DAMN
That's not fair
اینا تو بازی نبودش آخه...
منم این Comic Book ـه رو میخوام...
برای لحظه ای فکر کردم Sparda هم Eve رو قربانی کرده... وجهه ی اسطوره ـم داشت خراب میشد!
![]()
لئون جان یه بار دیگه پست من رو بخون ، من نگفتم Sparda از Mundus شکست خورده میگم توی نسخه های اصلی اسپاردا خیلی قوی بود و راحت تونست موندوس و ارتشش رو شکست بده ، الان اگه میخواستن توی DmC هم داستان رو به همین صورت نگه دارند از لحاظ بالانس بودن داستان به مشکل برمیخوردن ( مثل نسخه های اصلی ) ، نمیتونند بگن که اسپاردا خیلی قویه ولی پسرش اینطور نیست ، پس مجبورا از قدرت اسپاردا کم کنند تا به موازاتش قدرت دانته هم کمتر بشه و بتونند با قرار دادن دشمن های قویتر از دانته بازی رو جذاب کننداولاً اینکه Sparda هم توی سری اصلی از Mundes که شکست نخورده بود...
در ضمن میتونستن خیلی خیلی زیباتر و معقولانه تر این کار بکنن.
میتونن تو یه سکانس دراماتیک، Sparda رو نشون بدن که بالای یه چشمه ی جادویی ایستاده و غرق در افکارشه، دمق و گرفته، استرسی توی اعماق چشمهاشه... Vergil آروم و با وقار و در نهایت احترام و اُبهت به سمتش میاد و این حقیقت تلخ رو یادآوری میکنه که با دزدیده شدن Heart of Eve دیگه Spardaی افسانه ای شانسی برای زنده موندن نداره و تنها راه نجات Human World اینه که قدرتش رو میون دو تا پسراش تقسیم کنه تا...
میدونم شاید جالب نباشه اما یهویی به ذهنم رسید. اگه CapCom ـه دیوونه بپروروندش خیلی خفن از آب در میادا...!!!
)
نظرات دو گروه combichrist و noisia رو در مورد DmC براتون می نویسم! (شرمنده حوصله ی ترجمه ندارم! فقط بدونین خواننده ی combichrist یه گیمر حرفه ایه!)Combichrist:“It’s been an awesome experience working with Ninja Theory on the game. We had great freedom but were also bound by certain criteria typical in the game world. These are challenging boundaries (for example; consistency in sonics over 180 minutes of music) but also lots of space in terms of dynamics & progression and instrumentation being able to create soundscapes without having to worry about holding the attention of a dancefloor. Their music director was great to work with, good vibes. It's great when you get to play to your strengths. Also, the game kicks ***! “ – Noisia, June 2012
As an avid gamer myself I was honored to be asked to work on this project. I had a lot of fun digging myself into Dante’s psyche in order to create music to match the battle scenes and am equally as excited to license existing Combichrist music. I’m looking forward playing the finished game when it comes out.” - Andy LaPlegua, Lead Singer Combichrist, June 2012
یه بار دیگه اون سکانسی که آرخام به شکل جستر میاد و هردو برادر رو میزنه رو نگاه کن همونجا توضیح میده
در نبرد دوم دانته و ورجیل وقتی که کار به جاهای باریک می رسه و لیدی و جستر هم وارد میشن ، جستر بعد از اینکه هویت واقعیش رو نشون میده رو به لیدی میگه :اینجاش رو کامل یادمه... اما یادم نمیاد که گفته باشه یه راهبه ی زن رو Sparda قربانی کرده!!!
میرم دوباره میبینم...
:d
به به میبینم که جمعمون داره کم کم کامل میشهمرتضی جان بازگشت قهرمانانت رو تبریک میگم
امیدوارم کنکور رو هم خوب داده باشی و هر رشته ایی که دوست داری قبول بشی >:d<
====================================================================================================================
نمیدونم این رو قبلا گفتم ولی ظاهرا توی این نسخه Stinger رو باید با زدن دوبار جلو و دکمه Y انجام داد ( مثلا بازی های Fighting ) و اگه موقع انجام Stinger دوباره Y رو بزنیم Stinger تبدیل میشه به Trillion Stab