بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    319
علی مدیا فایر خیلی اذیت میکنه سایت دیگه ایی نیست بجاش اونجا Up کنم ؟!
بیخیال علی مثل اینکه درست شد:|
ولی مدیا فایر که بهترین و راحت ترین سایت آپلوده
من اینقدر آپلود کردم که پروفایلم داره میترکه
===========================
ویرایش: افتضاح بود.
اگه اینا بسازن رسما یه نقطه منفی برای بازی حساب میشه

بیخیال علی مثل اینکه درست شد:|
ولی مدیا فایر که بهترین و راحت ترین سایت آپلوده
من اینقدر آپلود کردم که پروفایلم داره میترکه
===========================
ویرایش: افتضاح بود.
اگه اینا بسازن رسما یه نقطه منفی برای بازی حساب میشه
موافقم اصلا در حد آهنگ های قبلی نبود ، کاشکی چندتا آهنگ مثل همون Sent To Destroy میساختن

به نظرم دشمن دانته ايندفعه يك شخصيت كاملا جديد, چون بازيروديگه خود تيم قبلي يا كاپكام نميسازه بلكه يك استوديوي غربي يعني نينجا تئوري ميسازه پس همينطور كه نينجا تئوري در مهمترين ويژگي دانته يعني چهره و موهاش وخيلي چيزاي ديگه تغيير ايجاد كرد...
به احتمال قوي يك دشمن جديد و واقعي هم براي دانته خلق خواهد كرد بصورتي كه هيچ ارتباطي با نسخه هاي قبلي بازي نداشته باشه ...

موافقم اصلا در حد آهنگ های قبلی نبود ، کاشکی چندتا آهنگ مثل همون Sent To Destroy میساختن
ببین علی اون اولی واقعا افتضاح بود.اصلا مناسب یه بازی DMC نیست.
حالا دومی خوبه ولی بازم چنگی به دل نمیزنه.
اون All Pain Is Gone رو که گذاشتم رو گوش دادین؟ تم همون Sent To Destroy رو داره.
کاش میگفتن آهنگ مبارزات کدومه.منظورمم آهنگ ثابتیه که هنگام تمام مبارزات پخش میشه.
تو تریلر 6 ماه پیش Never Surrender رو گذاشته بودن که عالی بود کاش همون باشه یا Sent To Destroy یا کلا یه چیزی دقیقا تو همین مایه ها.چیزی که هیجان تزریق کنه و آدم بتونه لذت ببره موقع مبارزات.
تمام سری تا الان خوب بودن امیدوارم این یکی بی نصیب نمونه چون واقعا حیفه.همه چیزش کاملا انصافا نباید از نظر آهنگ مشکل داشته باشه

ببین علی اون اولی واقعا افتضاح بود.اصلا مناسب یه بازی DMC نیست.
حالا دومی خوبه ولی بازم چنگی به دل نمیزنه.
اون All Pain Is Gone رو که گذاشتم رو گوش دادین؟ تم همون Sent To Destroy رو داره.
کاش میگفتن آهنگ مبارزات کدومه.منظورمم آهنگ ثابتیه که هنگام تمام مبارزات پخش میشه.
تو تریلر 6 ماه پیش Never Surrender رو گذاشته بودن که عالی بود کاش همون باشه یا Sent To Destroy یا کلا یه چیزی دقیقا تو همین مایه ها.چیزی که هیجان تزریق کنه و آدم بتونه لذت ببره موقع مبارزات.
تمام سری تا الان خوب بودن امیدوارم این یکی بی نصیب نمونه چون واقعا حیفه.همه چیزش کاملا انصافا نباید از نظر آهنگ مشکل داشته باشه

آره علی اون رو گوش دادم ، ازش خوشم اومد

به نظرم اون آهنگ اولی باید مربوط به صحنه های عادی مثل Platforming یا شاید Cut Scene ها باشه چون اصلا بدرد مبارزات نمیخوره ، دومی یه ذره بهتره و میشه توی بعضی مبارزات ازش استفاده کرد ، البته فکر کنم آهنگ ها بر اساس محیط تغییر بکنه مثلا اون مرحله توی Club مطمئنا آهنگش خیلی تند و سریعتره تا مراحلی که یه ذره فضا بازتره

اون Never Surrender هم خیلی خوب بود و قشنگ با مبارزات هماهنگ بود ( همین الان دارم بهش گوش میدم :دی ) اون آهنگ Never Surrender نسخه چهارم هم خیلی خوب بود

اون Never Surrender شماره قبل که شاهکار بود.آهنگ تند یه دفعه از وسطا به آخر آروم میشد.
=========================
نمیدونم اینو میدونین یا نه اما تو Sent To Destroy اونی که صدای نازک داره و یه تیکه هاییشو میخونه همون خواننده اصلی یعنی همون صدا شیطونیه هست!:d

اون Never Surrender شماره قبل که شاهکار بود.آهنگ تند یه دفعه از وسطا به آخر آروم میشد.
نمیدونم اینو میدونین یا نه اما تو Sent To Destroy اونی که صدای نازک داره و یه تیکه هاییشو میخونه همون خواننده اصلی یعنی همون صدا شیطونیه هست!:d
اصلا خیلی هم با تم این نسخه جدیده هماهنگه ، مثلا اون تیکه داره در مورد "انجمنشون" حرف میزنه میتونه توی این نسخه هم مربوط به The Order باشه ( تازه بیشتر به اینا میخوره :دی ) یا اون تیکه اصلیش که دیگه فوق العاده با این تم که شیطونها همه چی رو کنترل میکنند هماهنگه :دی

پ.ن : راستی امشب مطلب جدید ندارم ولی بجاش فردا شب با یه مطلب نسبتا مهم برمیگردم :دی عنوانش هم اینه :

Just Sparda Nothing More ، اسپاردا فقط یک شیطان

واقعا هیچ دشمنی مثله ورجیل و موندوس نبود هروقت به مراحلی میرسیدم که باید با اونا مییجنگیدم سرتا پام میلزید.
هرچی باشه یه قدرت خاصی دارند و فقط امیدوارم دشمن جدیدهیبت و ابهت خاصی داشته باشه حداقل مثله پیرمرده تو دویل 4 نباشه که فقط یه حباب دور خودش درست میکرد و اصن شاخ نبود:d

آره علی اون رو گوش دادم ، ازش خوشم اومد

به نظرم اون آهنگ اولی باید مربوط به صحنه های عادی مثل Platforming یا شاید Cut Scene ها باشه چون اصلا بدرد مبارزات نمیخوره ، دومی یه ذره بهتره و میشه توی بعضی مبارزات ازش استفاده کرد ، البته فکر کنم آهنگ ها بر اساس محیط تغییر بکنه مثلا اون مرحله توی Club مطمئنا آهنگش خیلی تند و سریعتره تا مراحلی که یه ذره فضا بازتره

اون Never Surrender هم خیلی خوب بود و قشنگ با مبارزات هماهنگ بود ( همین الان دارم بهش گوش میدم :دی ) اون آهنگ Never Surrender نسخه چهارم هم خیلی خوب بود

never surrender نسخه ی جدید رو من گوش ندادم ، لینکش رو بزارین لطفا
------------------
never surrender نسخه ی چهار فوق العاده بود ، اصلا معنا و مفهوم آهنگ و لیریکهاش بی نظیر بود I make The Angels Scream and The Devil Cry

never surrender نسخه ی جدید رو من گوش ندادم ، لینکش رو بزارین لطفا
------------------
never surrender نسخه ی چهار فوق العاده بود ، اصلا معنا و مفهوم آهنگ و لیریکهاش بی نظیر بود I make The Angels Scream and The Devil Cry
آخه چرا اینکارا رو میکنی؟ چر این آهنگا رو گوش نمیدی؟ آخه تو چطور DMC فنی هستی؟/:)
بفرما :
Never Surrender
یکی از کامنت های تو Youtube در مورد Sent To Destroy نوشته بود که:
"جالبه! تازیگیا هر خدایی یکی رو برای نابودی میفرسته!"
:d

یوهو آهنگش اصن فضایی بود ! ای ول !!!!!!!!!!1
لیریکهاش رو هم داری بزار خیلی حال کردم باهاش

Self medicating, craving punishment
Blaming myself for a world on fire
No more shame, no more pity
No more
We rise from the ashes

I will suffer
I will burn
Let hate prevail
Enslave my soul
But I'll never surrender

Silent words from a bleeding mouth
Swallows pride with a swollen tongue
Everything is nothing, life in a shallow grave
Too ashamed to feel joy life collecting dust
No more shame, no more pity
No more
We rise from the ashes

I will suffer
I will burn
Let hate prevail
Enslave my soul
but I'll never surrender

I will suffer
I will burn
Let hate prevail
Enslave my soul
but I'll never surrender
Mental cancer hijacks your brain
Denying the reality you created for yourself
We rise from the ashes

I will suffer
I will burn
Let hate prevail
Enslave my soul
but I'll never surrender

I will suffer
I will burn
Let hate prevail
Enslave my soul
but I'll never surrender

Never surrender
Never surrender
Never surrender
Never surrender
Never surrender
Never surrender
Never surrender
Never surrender

---------- نوشته در 02:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:58 PM ارسال شده بود ----------

خب بازم برگشتم با یه آهنگ دیگه از Combichrist!
در واقع این چهارم آهنگیه که میره تو لیست آهنگایی که حتما باید توی DmC باشن! اصلا این یکی رو بذاری حال میکنی فقط باس بترکونی!
یا تو کات سینای قبل از مبارزه با باس ها مثلا وقتی قراره با ورجیل بجنگی!:x>:d< اصلا از دقیقه 3 به بعد رو گوش کنین دقیقا به این میخوره که ورجیل دوباره یاماتو رو بکشه بیرون و جنگ شروع بشه!:d
کلا با تخیلات فجیع حال میده این آهنگ!
فقط یه مشکل وجود داره که اونم اینه که نمیشه آهنگشو اینجا گذاشت
فقط فحش میدن!
براتون پ.خ میکنم!:d:>

برادران من دو صفحه ی پیش وقتی که تونی جون اهنگ هایDMC رو گذاشته بود گفتم که never surrender عالی هست حالا دارید در موردش صحبت میکنید.:(
راستی لینک این اهنگ افتضاحه رو هم بدید ولی یکی از ویژگی های اصلی این سری اهنگ هنگام مبارزه و به طور کلی موسیقی اون هست اگه این قسمت رو خراب کنند از هیجان بازی به شدت کاسته میشه.

برادران من دو صفحه ی پیش وقتی که تونی جون اهنگ هایDMC رو گذاشته بود گفتم که never surrender عالی هست حالا دارید در موردش صحبت میکنید.:(
راستی لینک این اهنگ افتضاحه رو هم بدید ولی یکی از ویژگی های اصلی این سری اهنگ هنگام مبارزه و به طور کلی موسیقی اون هست اگه این قسمت رو خراب کنند از هیجان بازی به شدت کاسته میشه.
ما همون روز اول گفتیم عالیه! ولی الان مثل اینکه خبرایی شده راجبش! خدا کنه همین Combichrist بساز آهنگارو!
بیا علی محمد اینم لینک اون آهنگ مسخره.صفحه قبل علی گذاشته بودتش:
Download TrShDN90iO 128 mp3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or