علی جون شرمنده میتونی اولی رو تو مدیا فایر آپلود کنی؟ از اینجا نمیذاره دانلود کنیم
علی مدیا فایر خیلی اذیت میکنه سایت دیگه ایی نیست بجاش اونجا Up کنم ؟!
علی جون شرمنده میتونی اولی رو تو مدیا فایر آپلود کنی؟ از اینجا نمیذاره دانلود کنیم
بیخیال علی مثل اینکه درست شدعلی مدیا فایر خیلی اذیت میکنه سایت دیگه ایی نیست بجاش اونجا Up کنم ؟!

موافقم اصلا در حد آهنگ های قبلی نبود ، کاشکی چندتا آهنگ مثل همون Sent To Destroy میساختنبیخیال علی مثل اینکه درست شد
ولی مدیا فایر که بهترین و راحت ترین سایت آپلوده
من اینقدر آپلود کردم که پروفایلم داره میترکه
===========================
ویرایش: افتضاح بود.
اگه اینا بسازن رسما یه نقطه منفی برای بازی حساب میشه
ببین علی اون اولی واقعا افتضاح بود.اصلا مناسب یه بازی DMC نیست.موافقم اصلا در حد آهنگ های قبلی نبود ، کاشکی چندتا آهنگ مثل همون Sent To Destroy میساختن
ببین علی اون اولی واقعا افتضاح بود.اصلا مناسب یه بازی DMC نیست.
حالا دومی خوبه ولی بازم چنگی به دل نمیزنه.
اون All Pain Is Gone رو که گذاشتم رو گوش دادین؟ تم همون Sent To Destroy رو داره.
کاش میگفتن آهنگ مبارزات کدومه.منظورمم آهنگ ثابتیه که هنگام تمام مبارزات پخش میشه.
تو تریلر 6 ماه پیش Never Surrender رو گذاشته بودن که عالی بود کاش همون باشه یا Sent To Destroy یا کلا یه چیزی دقیقا تو همین مایه ها.چیزی که هیجان تزریق کنه و آدم بتونه لذت ببره موقع مبارزات.
تمام سری تا الان خوب بودن امیدوارم این یکی بی نصیب نمونه چون واقعا حیفه.همه چیزش کاملا انصافا نباید از نظر آهنگ مشکل داشته باشه
اصلا خیلی هم با تم این نسخه جدیده هماهنگه ، مثلا اون تیکه داره در مورد "انجمنشون" حرف میزنه میتونه توی این نسخه هم مربوط به The Order باشه ( تازه بیشتر به اینا میخورهاون Never Surrender شماره قبل که شاهکار بود.آهنگ تند یه دفعه از وسطا به آخر آروم میشد.
=========================
نمیدونم اینو میدونین یا نه اما تو Sent To Destroy اونی که صدای نازک داره و یه تیکه هاییشو میخونه همون خواننده اصلی یعنی همون صدا شیطونیه هست!:d
اون Never Surrender شماره قبل که شاهکار بود.آهنگ تند یه دفعه از وسطا به آخر آروم میشد.
=========================
نمیدونم اینو میدونین یا نه اما تو Sent To Destroy اونی که صدای نازک داره و یه تیکه هاییشو میخونه همون خواننده اصلی یعنی همون صدا شیطونیه هست!:d
آره علی اون رو گوش دادم ، ازش خوشم اومد
به نظرم اون آهنگ اولی باید مربوط به صحنه های عادی مثل Platforming یا شاید Cut Scene ها باشه چون اصلا بدرد مبارزات نمیخوره ، دومی یه ذره بهتره و میشه توی بعضی مبارزات ازش استفاده کرد ، البته فکر کنم آهنگ ها بر اساس محیط تغییر بکنه مثلا اون مرحله توی Club مطمئنا آهنگش خیلی تند و سریعتره تا مراحلی که یه ذره فضا بازتره
اون Never Surrender هم خیلی خوب بود و قشنگ با مبارزات هماهنگ بود ( همین الان دارم بهش گوش میدم) اون آهنگ Never Surrender نسخه چهارم هم خیلی خوب بود
آخه چرا اینکارا رو میکنی؟ چر این آهنگا رو گوش نمیدی؟ آخه تو چطور DMC فنی هستی؟never surrender نسخه ی جدید رو من گوش ندادم ، لینکش رو بزارین لطفا
------------------
never surrender نسخه ی چهار فوق العاده بود ، اصلا معنا و مفهوم آهنگ و لیریکهاش بی نظیر بود I make The Angels Scream and The Devil Cry

یوهو آهنگش اصن فضایی بود ! ای ول !!!!!!!!!!1
لیریکهاش رو هم داری بزار خیلی حال کردم باهاش
>:d< اصلا از دقیقه 3 به بعد رو گوش کنین دقیقا به این میخوره که ورجیل دوباره یاماتو رو بکشه بیرون و جنگ شروع بشه!:d

ما همون روز اول گفتیم عالیه! ولی الان مثل اینکه خبرایی شده راجبش! خدا کنه همین Combichrist بساز آهنگارو!برادران من دو صفحه ی پیش وقتی که تونی جون اهنگ هایDMC رو گذاشته بود گفتم که never surrender عالی هست حالا دارید در موردش صحبت میکنید.
راستی لینک این اهنگ افتضاحه رو هم بدید ولی یکی از ویژگی های اصلی این سری اهنگ هنگام مبارزه و به طور کلی موسیقی اون هست اگه این قسمت رو خراب کنند از هیجان بازی به شدت کاسته میشه.