بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    319
اره یه حسی به من میگه اسپاردا زنده هست ولی معلوم نی کجاست.
شاید یه مرگش جعلی باشه
شاید جایی باشه که خودشم نمیتونه خودشو آزاد کنه

نظرات همه دوستان رو خوندم و همگی به نکته های جالبی اشاره کردین (از اونجایی که الان حسش نیست تک تک پستها رو نقل قول کنم به سبک توییتر کار میکنم :دی )

@ لئون و آتوسا

منم از این موضوع که اسپاردا از موندوس شکسته خورده باشه خیلی عصبانی و ناراحت میشم ولی بیایین یه لحظه فکر کنیم ببینیم چرا NT اومده یه همچین کاری رو کرده ( البته اگه اصلا این موضوع درست باشه :دی )

توی نسخه های اصلی اسپاردا علیه موندوس و ارتش شیطون ها قیام میکنه و به تنهایی شکستشون میده !!! مطمئنا هرطوری بخوای حساب کنی کار خیلی خیلی بزرگی انجام داده و نشون دهنده قوی بودن اسپارداست ، بعد از اون میرسیم به پسرش دانته ، دانته هم به هرحال خون اسپاردا توی رگهاشه و مطمئنا باید در سطح اسپاردا قوی باشه ، توی نسخه های اصلی دقیقا همین موضوع یکی از اشکالات بازی بود ، قدرت بیش از حد دانته که باعث میشد جلوی هیچ شیطونی کم نیاره

الان NT میتونه با ضعیف کردن اسپاردا از قدرت دانته هم کم کنه و در نتیجه بازی رو حساستر و جذابتر درست کنه

آتوسا نظریه ات در مورد اسپاردا و ایوا هم خیلی جالب بود و میتونه درست باشه ، به نظر منم اسپاردا توی این نسخه زیاد با شیطون ها کاری نداشته و فقط عاشق ایوا شده

@ علی

اون مجسمه ایی که دیدی اگه اشتباه نکنم لیلیته :دی چون اونجا کلوب خودشه و احتمالش کمه که توی کلوبش از مجسمه یه همچین شخص منفوری استفاده کنه :دی

در مورد اسپاردا هم باهات موافقم ، منم خیلی دوست دارم اسپاردا زنده باشه و یه مبارزه درست حسابی با موندوس انجام بده

@ابوذر

به نکته خیلی ظریفی اشاره کردی ابوذر جان ، اصلا یادم نبود که احتمال داره موندوس داستان رو به نفع خودش تغییر بده ، البته اگه واقعا اسپاردا تونسته کار بزرگی انجام بده پس چرا دنیا تحت کنترل شیاطینه ؟! البته احتمالش هست همونطوری که گفتی موقع مبارزه اسپاردا حواسش جمع نبوده و به فکر ایوا بوده برای همین نتونسته کار خیلی مهمی رو انجام بده

بالاخره کنکور رو دادم:d

آخـــــــــــــــــــــی!!

بچه ها موضوع اسپاردا بوده؟؟
عه! واقعا همیشه این سوال برام پیش میومد ک اسپاردا که اسطوره ای برای خودش بوده چطور بدست موندوس شکست خورد؟؟
فکر میکنم موندوس درست و حسابیبا اسپاردا نجنگیده و از طریق شکنجه دادن زن و فرزندش اون رو تسلیم کرده
یا
ممکن بود اسپاردا مهارت های قبلیشو فراموش کرده باشه چون مثل انسانها سالهای زیادی زندگی میکرد(البته این ادعا احتملش خیلی کمه)

شاید یه مرگش جعلی باشه
اصلاً نیستم این فرضیه رو به هیچ وجه...
:p
SPARDA is not a COWARD

الان NT میتونه با ضعیف کردن اسپاردا از قدرت دانته هم کم کنه و در نتیجه بازی رو حساستر و جذابتر درست کنه
اصلاً با عقل جور در نمیاد علی...
یعنی یه جورایی این قضیه خیلی چیپه که بخوان از قدرت پدر کم کنن و در نتیجه قدرت پسر هم به موازات اون کم بشه...
------------
اما یه مسئله ی دیگه. اینو همون موقع که اومدم و گفتم که DMC 3 رو تموم کردم میخواستم بپرسم اما یادم رفت...
توی DMC 3 جایی که Arkham به دست Lady به اعماق HELL فرستاده شد، جمله ای رو گفت که یه ذره عجیب بود: (حالا دقیقاً عین گفته ی خودش نیست... ولی منظور رو میرسونه)
I wanted to become a God by sacrificing a mere human, a woman! Just like Sparda
اون قسمتی که Bold کردم رو ببینید...! مگه Sparda هم کسی رو قربانی اهدافش کرده بوده؟ نکنه منظوره Arkham همسر Sparda یعنی EVE بوده؟ غیر از این هم نمیتونسته باشه که...! مگه EVE ،Sparda رو قربانی کرده بود؟

بالاخره کنکور رو دادم:d
تبریک میگم آرمین... پس میتونی یه نفس راحت بکشی بالاخره!!!

توی DMC 3 جایی که Arkham به دست Lady به اعماق HELL فرستاده شد، جمله ای رو گفت که یه ذره عجیب بود: (حالا دقیقاً عین گفته ی خودش نیست... ولی منظور رو میرسونه)
I wanted to become a God by sacrificing a mere human, a woman! Just like Sparda
اون قسمتی که Bold کردم رو ببینید...! مگه Sparda هم کسی رو قربانی اهدافش کرده بوده؟ نکنه منظوره Arkham همسر Sparda یعنی EVE بوده؟ غیر از این هم نمیتونسته باشه که...! مگه EVE ،Sparda رو قربانی کرده بود؟
من که فکر نمی کنم این جمله رو یادم نمیاد
Even heroic Sparda
sacrifices the woman so that he could become a legend... I wish to be
a GOD
این جمله ی دقیق آرکام هست وقتی لیدی بالای سرش وایساده و می خواد بهش شلیک کنه ، فکر می کنم منظور از قربانی کردن یک زن همون قضیه ی کشته شدن ایوا باشه !!!! شاید !!!عجیبه ! تا به حال بهش فکر نکرده بودم

---------- نوشته در 10:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:02 AM ارسال شده بود ----------

دیالوگ کامل آرکام

Wait! Please... do you really want to shoot me? Can you shoot me?
Your own father? WHAT HAVE I DONE WRONG? Even heroic Sparda
sacrifices the woman so that he could become a legend... I wish to be
a GOD! And I sacrificed one miserable human being for that reason.
That is all... was that really so awful?

@ لئون و آتوسا

آره دیگه توی نسخه سوم بازی میفهمیم که اسپاردا برای بستن دروازه شیطون ها قدرت خودش و همینطور یک راهبه انسان رو قربانی کرده ، برای همینه که آرخام به لیدی احتیاج داره برای باز کردن دروازه ، بخاطر اینکه لیدی از نسل همون زن راهبه است که اسپاردا قربانیش کرده و خون لیدی برای باز کردن دروازه لازمه

یعنی یه جورایی این قضیه خیلی چیپه که بخوان از قدرت پدر کم کنن و در نتیجه قدرت پسر هم به موازات اون کم بشه...

خب مجبورا اینکار رو بکنند ، نمیتونند بگن که اسپاردا خیلی خیلی قوی بوده و تونسته ارتش شیطون ها رو به تنهایی شکست بده ولی پسرش که یه دورگه است و باید از خودش قویتر باشه نمیتونه در مقابل موندوس مقاومت کنه !!!! بخاطر همین مجبورا که از قدرت اسپاردا کم کنند تا قدرت دانته هم به موازاتش کم بشه

آره دیگه توی نسخه سوم بازی میفهمیم که اسپاردا برای بستن دروازه شیطون ها قدرت خودش و همینطور یک راهبه انسان رو قربانی کرده ، برای همینه که آرخام به لیدی احتیاج داره برای باز کردن دروازه ، بخاطر اینکه لیدی از نسل همون زن راهبه است که اسپاردا قربانیش کرده و خون لیدی برای باز کردن دروازه لازمه
DAMN
That's not fair
اینا تو بازی نبودش آخه...
منم این Comic Book ـه رو میخوام...
اسپاردا برای بستن دروازه شیطون ها قدرت خودش و همینطور یک راهبه انسان رو قربانی کرده
برای لحظه ای فکر کردم Sparda هم Eve رو قربانی کرده... وجهه ی اسطوره ـم داشت خراب میشد!

خب مجبورا اینکار رو بکنند ، نمیتونند بگن که اسپاردا خیلی خیلی قوی بوده و تونسته ارتش شیطون ها رو به تنهایی شکست بده ولی پسرش که یه دورگه است و باید از خودش قویتر باشه نمیتونه در مقابل موندوس مقاومت کنه !!!! بخاطر همین مجبورا که از قدرت اسپاردا کم کنند تا قدرت دانته هم به موازاتش کم بشه
اولاً اینکه Sparda هم توی سری اصلی از Mundes که شکست نخورده بود...
در ضمن میتونستن خیلی خیلی زیباتر و معقولانه تر این کار بکنن.
میتونن تو یه سکانس دراماتیک، Sparda رو نشون بدن که بالای یه چشمه ی جادویی ایستاده و غرق در افکارشه، دمق و گرفته، استرسی توی اعماق چشمهاشه... Vergil آروم و با وقار و در نهایت احترام و اُبهت به سمتش میاد و این حقیقت تلخ رو یادآوری میکنه که با دزدیده شدن Heart of Eve دیگه Spardaی افسانه ای شانسی برای زنده موندن نداره و تنها راه نجات Human World اینه که قدرتش رو میون دو تا پسراش تقسیم کنه تا...
میدونم شاید جالب نباشه اما یهویی به ذهنم رسید. اگه CapCom ـه دیوونه بپروروندش خیلی خفن از آب در میادا...!!!

DAMN
That's not fair
اینا تو بازی نبودش آخه...
منم این Comic Book ـه رو میخوام...

برای لحظه ای فکر کردم Sparda هم Eve رو قربانی کرده... وجهه ی اسطوره ـم داشت خراب میشد!

لئون کدوم کامیک ؟ :دی اینا رو توی نسخه سوم آرخام میگه :دی یه بار دیگه اون سکانسی که آرخام به شکل جستر میاد و هردو برادر رو میزنه رو نگاه کن همونجا توضیح میده

اولاً اینکه Sparda هم توی سری اصلی از Mundes که شکست نخورده بود...
در ضمن میتونستن خیلی خیلی زیباتر و معقولانه تر این کار بکنن.
میتونن تو یه سکانس دراماتیک، Sparda رو نشون بدن که بالای یه چشمه ی جادویی ایستاده و غرق در افکارشه، دمق و گرفته، استرسی توی اعماق چشمهاشه... Vergil آروم و با وقار و در نهایت احترام و اُبهت به سمتش میاد و این حقیقت تلخ رو یادآوری میکنه که با دزدیده شدن Heart of Eve دیگه Spardaی افسانه ای شانسی برای زنده موندن نداره و تنها راه نجات Human World اینه که قدرتش رو میون دو تا پسراش تقسیم کنه تا...
میدونم شاید جالب نباشه اما یهویی به ذهنم رسید. اگه CapCom ـه دیوونه بپروروندش خیلی خفن از آب در میادا...!!!
لئون جان یه بار دیگه پست من رو بخون ، من نگفتم Sparda از Mundus شکست خورده میگم توی نسخه های اصلی اسپاردا خیلی قوی بود و راحت تونست موندوس و ارتشش رو شکست بده ، الان اگه میخواستن توی DmC هم داستان رو به همین صورت نگه دارند از لحاظ بالانس بودن داستان به مشکل برمیخوردن ( مثل نسخه های اصلی ) ، نمیتونند بگن که اسپاردا خیلی قویه ولی پسرش اینطور نیست ، پس مجبورا از قدرت اسپاردا کم کنند تا به موازاتش قدرت دانته هم کمتر بشه و بتونند با قرار دادن دشمن های قویتر از دانته بازی رو جذاب کنند

البته این بحث ها همه اش بر اساس اون تئوری منه و اصلا احتمال داره من اشتباه کرده باشم و اسپاردا اینجا هم موندوس رو شکست داده باشه :دی

پ.ن: بحث Comic شد :دی کاپکام حضور DmC در Comic-Con رو تایید کرد ، بازی اونجا هم قابل بازیه و احتمال زیاد تریلر جدیدی هم از بازی منتشر میشه ( البته بعید میدونم خیلی چیز مهمی نشون بدن و احتمالا تریلر های مهمتر رو گذاشتن برای GamesCom و TGS )

من کلاً سوتی هستم علی...
تو جدی نگیر...
یه بار دیگه اون سکانسی که آرخام به شکل جستر میاد و هردو برادر رو میزنه رو نگاه کن همونجا توضیح میده
اینجاش رو کامل یادمه... اما یادم نمیاد که گفته باشه یه راهبه ی زن رو Sparda قربانی کرده!!!
میرم دوباره میبینم...
:d

سلام به همه! من بر گشتم! بالاخره از سد کنکور رد شدم و امیدوارم تو رشته ی مورد علاقم قبول شم! (زبان انگلیسی! کنکور ریاضی هم دادم اما خودم زبانو بیشتر دوست دارم. و ریاضی هم البته خوب ندادم :p)
I've Missed you guys SO MUCH!!!!
برای اینکه اسپم حساب نشه پستم;) نظرات دو گروه combichrist و noisia رو در مورد DmC براتون می نویسم! (شرمنده حوصله ی ترجمه ندارم! فقط بدونین خواننده ی combichrist یه گیمر حرفه ایه!)
Noisia:
“It’s been an awesome experience working with Ninja Theory on the game. We had great freedom but were also bound by certain criteria typical in the game world. These are challenging boundaries (for example; consistency in sonics over 180 minutes of music) but also lots of space in terms of dynamics & progression and instrumentation being able to create soundscapes without having to worry about holding the attention of a dancefloor. Their music director was great to work with, good vibes. It's great when you get to play to your strengths. Also, the game kicks ***! “ – Noisia, June 2012
Combichrist:
As an avid gamer myself I was honored to be asked to work on this project. I had a lot of fun digging myself into Dante’s psyche in order to create music to match the battle scenes and am equally as excited to license existing Combichrist music. I’m looking forward playing the finished game when it comes out.” - Andy LaPlegua, Lead Singer Combichrist, June 2012

یه بار دیگه اون سکانسی که آرخام به شکل جستر میاد و هردو برادر رو میزنه رو نگاه کن همونجا توضیح میده
اینجاش رو کامل یادمه... اما یادم نمیاد که گفته باشه یه راهبه ی زن رو Sparda قربانی کرده!!!
میرم دوباره میبینم...
:d
در نبرد دوم دانته و ورجیل وقتی که کار به جاهای باریک می رسه و لیدی و جستر هم وارد میشن ، جستر بعد از اینکه هویت واقعیش رو نشون میده رو به لیدی میگه :

Two amulets... a set of Sparda's blood.
Now I need one more key. He
sacrificed two things to suppress the tremendous force of this tower:
His own Devil's blood, and a mortal priestess.
I needed you, in whose body flows the same blood as the sacrificed

woman. His spell cannot be undone without your blood

دوستان راستی بالاخره DMC HD COLLECTION رو گرفتم!
یه سوال توی DMC3 یه Secret Mission هست که بایید 20 ثانیه تو هوا بمونی، کسی تاحالا اونو انجام داده؟ من با بدبختی تمومش کردم و اینجا بود که اهمیت enemy step و hit effect رو فهمیدم! کلا ماموریت های مخفی DMC3 دنیایی ان برای خودشون!

به به میبینم که جمعمون داره کم کم کامل میشه :دی مرتضی جان بازگشت قهرمانانت رو تبریک میگم :دی امیدوارم کنکور رو هم خوب داده باشی و هر رشته ایی که دوست داری قبول بشی >:d<
====================================================================================================================

نمیدونم این رو قبلا گفتم ولی ظاهرا توی این نسخه Stinger رو باید با زدن دوبار جلو و دکمه Y انجام داد ( مثلا بازی های Fighting ) و اگه موقع انجام Stinger دوباره Y رو بزنیم Stinger تبدیل میشه به Trillion Stab

به به میبینم که جمعمون داره کم کم کامل میشه :دی مرتضی جان بازگشت قهرمانانت رو تبریک میگم :دی امیدوارم کنکور رو هم خوب داده باشی و هر رشته ایی که دوست داری قبول بشی >:d<
====================================================================================================================

نمیدونم این رو قبلا گفتم ولی ظاهرا توی این نسخه Stinger رو باید با زدن دوبار جلو و دکمه Y انجام داد ( مثلا بازی های Fighting ) و اگه موقع انجام Stinger دوباره Y رو بزنیم Stinger تبدیل میشه به Trillion Stab

مرسی آقا علی! >:d<
یکی از خوبی های نبودن Lock-On دستی همینه. الان دارم DMC3 بازی می کنم و واقعا سخته که هم RB رو داشته باشی و هم Y رو بزنی ( خیلی نزدیک هم هستن!). مثل اینکه تکنیک دوباره زند دکمه ها برگشته! تو DMC که واقعا بعضی اوقات نگران در اومدن دکمه های دسته ام می شم!

بچه ها من گاهی اوقات میشینم و سعی میکنم یه لوگوی خفن برا DMC درست کنم.اما آخرین تلاشم با شکست مفتضحانه ای روبرو شد و منم گفتم بیام و تبدیل به یه چیز باحالش کنم!.فقط سعی کنین آروم بخندین تا بقیه نفهمن چی شده:
e663a72b27bd.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or