بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    319
ممنون علی آقا عالی بود.
به نظر منم ورجیل به دنبال قدرت بود تا از کسی(یا چیزی) محافظت کنه از این مدل بد من ها نیست که قدرتو بخواد برای نابود کردن دنیا و از اونجا که شخصیت تودارو آرومی داره هنوز هیشکی نفهمیده هدفش چیه؟!

ممنون علی آقا عالی بود.
به نظر منم ورجیل به دنبال قدرت بود تا از کسی(یا چیزی) محافظت کنه از این مدل بد من ها نیست که قدرتو بخواد برای نابود کردن دنیا و از اونجا که شخصیت تودارو آرومی داره هنوز هیشکی نفهمیده هدفش چیه؟!
اون چیزی که علی گفت به نظرم بهترین احتمال ممکنه:
ورجیل توی سری اصلی بخاطر این دنبال قدرت بود چون نمیخواست اون اتفاقی که برای مادرش افتاد دوباره تکرار بشه ، ورجیل بعد از مرگ مادرش به این نتیجه رسید که کمبود توانایی خودش و دانته در مقابل شیطون ها بود که باعث شد نتونند از مادرشون حفاظت کنند ، برای همین دنبال قدرت بود ، اگه دقت کنید آخر DMC3 ورجیل دست از مبارزه برای قدرت برداشت و اگه توی دنیای شیطون ها نمیموند مطمئنم مثل دانته تبدیل میشد به یه Anti-Hero و شاید حتی همراه دانته به مبارزه با شیطون ها میپرداخت ( همونطوری که آخر نسخه سوم دیدم که رفت به جنگ موندوس )
============================
موزیک ویدئوی Sent To Destroy رو هم دیدم. اصلا چیز خوبی نبود.در کل بیهوده بود فقط
یه قسمتش اینا دارن یه چیزایی بسته بندی میکنن که آدم یاد این نوشیدنی هایی میوفته که توی DmC به خورد ملت میدن!!!!

ورجیل توی سری اصلی بخاطر این دنبال قدرت بود چون نمیخواست اون اتفاقی که برای مادرش افتاد دوباره تکرار بشه ، ورجیل بعد از مرگ مادرش به این نتیجه رسید که کمبود توانایی خودش و دانته در مقابل شیطون ها بود که باعث شد نتونند از مادرشون حفاظت کنند ، برای همین دنبال قدرت بود ، اگه دقت کنید آخر DMC3 ورجیل دست از مبارزه برای قدرت برداشت و اگه توی دنیای شیطون ها نمیموند مطمئنم مثل دانته تبدیل میشد به یه Anti-Hero و شاید حتی همراه دانته به مبارزه با شیطون ها میپرداخت ( همونطوری که آخر نسخه سوم دیدم که رفت به جنگ موندوس )
علی، با این چیزی که میگی مخالفم. به نظرم این حرف تو به خاطر اینه که داستان هایی رو که فن ها در مورد این بازی نوشتن رو خوندی و برداشتت اینجوریه. هرچند شاید هم درست باشه اما توی سری اصلی هیچ وقت به این چیزها اشاره ای نشده بود...!
در ضمن در مورد پایان DMC 3 هم فکر نمیکنم Vergil به این دلیلی که اشاره کردی رفت به جنگ Mundes. مطمئناً Vergil خیلی خیلی بیشتر از Dante در مورد پدرشون Sparda میدونسته و از داستان Mundes هم مطلع بوده. شاید به این خاطر به جنگ با Mundes رفت (البته اگه واقعاً هدفش مبارزه بوده باشه... Who Knows ) که بلکه بتونه از اون طریق قدرت دنیای شیاطین رو به دست بگیره... حالا که این فرصت قبلیه رو به خاطر دخالت Dante از دست داد و مطمئناً هم شخصیت Vergil با اون چیزی که ما در موردش شناخت پیدا کردیم زود تسلیم نمیشه، برای رسیدن به هدفش به سمت Mundes رفت...

ورجیل همیشه جدی بود این نقاب خندونش یخورده با شخصیتش ضد و نقیض نیس؟؟

نمیدونم آرمین ولی بازم مرموزیت و متفاوت بودن ورجیل دوباره به تصویر کشیده شده اینجا.معمولا اگر بخوان از نقاب استفاده کنن،یه نقاب بی روح و خشن استفاده میکنن ولی اینجا برعکسه.
شاید CapCom ـیها و Ninja Theory ـیها هم به این ضرب المثل قدیمی ایرانی اعتقاد دارن که:
اونی که بیشتر از همه میخنده، بیشتر از همه هم درد داره...
:p
چه ربطی داشت؟ :d

دشمن واقعی کیه ؟!

69829849376833010376.jpg

همونطوری که میدونید تا الان کلی شخصیت توی DmC دیدیم که هرکدوم میتونند دشمن اصلی دانته در این نسخه باشند پس بدون مقدمه میرم سروقت کاندیدا ها ( سعی کردم توضیح کوتاهی در مورد هرکدوم بدم و اسپویل نکنم چیزی رو ولی خلاصه یه اسپیول خیلی کوچیک هم داره اگر نمیخواید هیچی در مورد لیلیت بدونید بخش مربوط بهش رو رد بکنید )

1. موندوس : خب بزرگترین و آشکارترین دشمن دانته و کلا خاندان اسپاردا در نسخه های اصلی ، اینبار هم حضورش تایید شده و امکانش هست که دشمن اصلی دانته باشه ، موندوس در سری اصلی پادشاه دنیای شیاطین بود ومیخواست انسان ها رو برده خودش بکنه که اسپاردا یکی از فرماندهان ارتش شیاطین به تنهایی موندوس و سپاهش رو شکست میده و دروازه دنیای شیاطین رو میبنده ، البته توی این نسخه بعید میدونم همچین اتفاقی افتاده بشه که در مطالب بعدی کامل به این موضوع میپردازم

2. لیلیت :یکی از شخصیت های جدید توی این نسخه است ، لیلیت صاحب اون کلوپ شبانیه که توی تریلر جدید دیدیم و گویا در لیمبو لقب "ملکه سرگرمی ها" را داره ، هنوز معلوم نیست انسانه یا شیطون ولی چیزی که مشخصه اینه که کنترل بخشی از لیمبو در دستان اونه

3. شهر : خب توی تریلر ها بارها دیدیم که خود شهر هم زنده است و به دانته حمله میکنه ، باهاش حرف میزنه و حتی بهش توهین میکنه ، همچین بعید هم نیست که نهایتا دشمن اصلی دانته هم خود شهر باشه

4. ورجیل : هرچند که تا اینجای کار ورجیل نشونه ایی از دشمنی با دانته از خودش نشون نداده ولی خب هیچوقت نمیشه فهمید اهداف اصلی ورجیل چیه !!! بعید نیست مثل نسخه های قبلی اینبار هم ورجیل به جنگ با برادر خودش بپردازه ، هرچند من خودم ترجیح میدم این اتفاق نیوفته و برای یکبار هم که شده دو برادر با همدیگه رابطه خوبی داشته باشند ، علاوه بر اون ورجیل رئیس The Order که یک سازمان ضد شیاطینه هم هست و بعید به نظر میرسه که بخواد با شیطون ها همکاری کنه ، مگر اینکه همگیمون فریب وررجیل رو خورده باشیم و چیزی رو باور کنیم که دلمون میخواد حقیقت داشته باشه ، یه جمله خیلی قشنگ هست که میگه
You Will Believe It , Cause You Want It To Be True

5. آرخام یا باس های نسخه های قبلی : وقتی اسپاردا علیه همنوع های خودش قیام کرد تقریبا به تعداد تمام شیطون ها برای خودش و خانواده اش دشمن درست کرد ، توی نسخه های قبلی با تعدادی از این دشمن ها روبرو شدیم و احتمال این موضوع هم وجود داره که در این نسخه از بین این شیطون ها دشمن اصلی دانته انتخاب شده باشه

6. یه شخصیت کاملا جدید : نسخه جدید ، دشمن جدید . امکانش هست

7. Dante : آره درست خوندید ، خود دانته . شعار این نسخه رو یادمون نره " Face Your Demons " چه چیزی جالبتر از اینکه دشمن اصلی دانته شیطون درونی خودش باشه ! توی حالت DT دیدیم که دانته داره با خود شیطونیش مبارزه میکنه سعی داره باهاش کنار بیاد ، پس زیاد هم دور از انتظار نیست که دشمن واقعی دانته کسی نباشه جز خودش !!!

خب به نظر شما دشمن اصلی دانته کیه ؟!

گرچه من خودم تو نظرسنجی به ورجیل رای دادم :d ولی با این اطلاعاتی که الان داریم مورد دوم هم احتمالش خیلی زیاده :d
2. لیلیت :یکی از شخصیت های جدید توی این نسخه است ، لیلیت صاحب اون کلوپ شبانیه که توی تریلر جدید دیدیم و گویا در لیمبو لقب "ملکه سرگرمی ها" را داره ، هنوز معلوم نیست انسانه یا شیطون ولی چیزی که مشخصه اینه که کنترل بخشی از لیمبو در دستان اونه
مورد آخر هم که میتونه به عنوان یه نتیجه گیری کلی .. کنار بقیه موارد وجود داشته باشه!

یکی از این دوتاست بدون شک:
. موندوس : خب بزرگترین و آشکارترین دشمن دانته و کلا خاندان اسپاردا در نسخه های اصلی ، اینبار هم حضورش تایید شده و امکانش هست که دشمن اصلی دانته باشه ، موندوس در سری اصلی پادشاه دنیای شیاطین بود ومیخواست انسان ها رو برده خودش بکنه که اسپاردا یکی از فرماندهان ارتش شیاطین به تنهایی موندوس و سپاهش رو شکست میده و دروازه دنیای شیاطین رو میبنده ، البته توی این نسخه بعید میدونم همچین اتفاقی افتاده بشه که در مطالب بعدی کامل به این موضوع میپردازم
. ورجیل : هرچند که تا اینجای کار ورجیل نشونه ایی از دشمنی با دانته از خودش نشون نداده ولی خب هیچوقت نمیشه فهمید اهداف اصلی ورجیل چیه !!! بعید نیست مثل نسخه های قبلی اینبار هم ورجیل به جنگ با برادر خودش بپردازه ، هرچند من خودم ترجیح میدم این اتفاق نیوفته و برای یکبار هم که شده دو برادر با همدیگه رابطه خوبی داشته باشند ، علاوه بر اون ورجیل رئیس The Order که یک سازمان ضد شیاطینه هم هست و بعید به نظر میرسه که بخواد با شیطون ها همکاری کنه ، مگر اینکه همگیمون فریب وررجیل رو خورده باشیم و چیزی رو باور کنیم که دلمون میخواد حقیقت داشته باشه ، یه جمله خیلی قشنگ هست که میگه
You Will Believe It , Cause You Want It To Be True
دلایل؟ خب موندوس که واضحه! میخواد خانواده اسپاردا رو ریشه کن کنه
اما ورجیل؟ با اینکه ورجیل رئیس فرقه هست اما یادمون نره توی شماره چهارم هم رئیس فرقه دشمن اصلی بود.با توجه به شخصیت ورجیل،به نظرم ورجیل از دانته به عنوان سلاحی برای رسیدن به موندوس استفاده میکنه.خود ورجیل هم میگه که ما از یه سلاح استفاده میکنیم!

گرچه من خودم دوست دارم ورجیل باشه.ولی به نظر من اگه باشه هم دشمن اصلی اون نخواهد بود.ارخام و موندوس از همه احتمالشون بیشتره البته احتمالش اصلا کم نیست که یک شخصیت جدید در راه باشه.

من تا قبل از اومدن تریلر E3 مطمئن بودم که دشمن اصلی دانته ، ورجیله ولی الان ... !!! نمیدونم چرا ولی بعد از شنیدن جمله Face Your Demons توسط ورجیل تقریبا مطمئن شدم که دانته بزرگترین دشمن خودش توی این نسخه است

یه حسی هم هی بهم میگه اسپاردا دشمنه :دی

علی، با این چیزی که میگی مخالفم. به نظرم این حرف تو به خاطر اینه که داستان هایی رو که فن ها در مورد این بازی نوشتن رو خوندی و برداشتت اینجوریه. هرچند شاید هم درست باشه اما توی سری اصلی هیچ وقت به این چیزها اشاره ای نشده بود...!
در ضمن در مورد پایان DMC 3 هم فکر نمیکنم Vergil به این دلیلی که اشاره کردی رفت به جنگ Mundes. مطمئناً Vergil خیلی خیلی بیشتر از Dante در مورد پدرشون Sparda میدونسته و از داستان Mundes هم مطلع بوده. شاید به این خاطر به جنگ با Mundes رفت (البته اگه واقعاً هدفش مبارزه بوده باشه... Who Knows ) که بلکه بتونه از اون طریق قدرت دنیای شیاطین رو به دست بگیره... حالا که این فرصت قبلیه رو به خاطر دخالت Dante از دست داد و مطمئناً هم شخصیت Vergil با اون چیزی که ما در موردش شناخت پیدا کردیم زود تسلیم نمیشه، برای رسیدن به هدفش به سمت Mundes رفت...

نه لئون جان اینی که میگم رسمیه و ربطی به داستان هوادارا نداره ، بعد از عرضه DMC3 شرکت کاپکام یه نسخه دیگه داد ( اسمش یادم نمیاد ) که داخل اون خود کات سین ها رو هم توضیح داده بودند و اونجا اشاره شده بود که ورجیل بخاطر مرگ مادرش و ضربه ایی که از این موضوع بهش وارد شده دنبال قدرته

6. یه شخصیت کاملا جدید : نسخه جدید ، دشمن جدید . امکانش هست

7. Dante : آره درست خوندید ، خود دانته . شعار این نسخه رو یادمون نره " Face Your Demons " چه چیزی جالبتر از اینکه دشمن اصلی دانته شیطون درونی خودش باشه ! توی حالت DT دیدیم که دانته داره با خود شیطونیش مبارزه میکنه سعی داره باهاش کنار بیاد ، پس زیاد هم دور از انتظار نیست که دشمن واقعی دانته کسی نباشه جز خودش !!!

خب به نظر شما دشمن اصلی دانته کیه ؟!
سلام.
بنظرم این دو گزینه دشمن اصلی میتونه باشه.

Face Your Demons!
گرچه هر کدوم از مواردی که علی دانته ی عزیز اشاره کرد می تونه دشمن دانته باشه اما به نظرم دشمن اصلی دانته در وجود خودشه !

من میگم دشمن اصلی دانته نفس و شیطان درونشه

خب قرار بود اواخر این ماه اطلاعات جدید در مورد Sound Track های منتشر بشه که امروز این اتفاق افتاد !

امروز گروه Noisia هم رسما اعلام کرد که اونها هم دارند روی Sound Track های DmC کار میکنند و همراه با این خبر بخشی از یکی از Sound Track های جدید بازی رو هم منتشر کردن که براتون آپلودش کردم

Download TrShDN90iO 128 mp3

علاوه بر این گروه CombiChrist هم ، که قبلا تایید شده بود روی Sound Track های بازی کار میکنند یه نمونه آهنگ دیگه از Sound Track های DmC رو منتشر کرده که لینکش رو براتون میزارم ( هنوز خودم گوش ندادم نمیدونم جدیده یا نه )

http://jumbofiles.com/1k70twlb85ds

ویرایش : خب هر دو آهنگ ها جدید هستن ، از کار گروه CombiChrist بیشتر خوشم اومد

آخرین ویرایش:
پس دانته میخواد جهاد اکبر کنه:d*

*در مورد داستان هنوز یه سئوال تو ذهنم هست و اون اینه که یه فرشته چطوری میتونه عاشق یه شیطون بشه؟!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or