خب بریم سروقت تئوری بعدی ، همونطوری که دیدیم آخر تریلر E3 شخصیت جدیدی رو نشون دادن که همگی فکر میکنیم موندوسه ، توی این مطلب میخوام دلایلی رو مطرح کنم که نشون میده این شخصیت جدید میتونه آرخام باشه که داره توسط موندوس کنترل میشه !!!
شخصیت جدید ، آرخام یا موندوس ؟!
من احتمال میدم که این شخصیت جدید Arkham باشه و برای این حرفم دلیل هایی هم دارم که پایینتر بهشون اشاره میکنم :
1. نداشتن مو ! آرخام یکی از معدود شخصیت های منفی نسخه های اصلی بود که مو نداشت ، همونطوری که توی عکس هم میبنیم این شخصیت جدید هم مو نداره
2. زخم های روی صورت ! همونطوری که میبینیم این شخصیت جدید هم مثل آرخام روی صورتش زخم هایی داره که اون رو بیشتر به آرخام شبیه میکنه
3. داشتن اطلاعات زیاد درباره اسپاردا ! همونطوری که توی سری اصلی و نسخه سوم دیدیم آرخام اطلاعات زیادی در مورد اسپاردا داشت ، اینجا هم به نظر میاد این شخصیت جدید هم اسپاردا رو میشناسه
4. ادعای خدایی کردن ! آرخام یکی از معدود شخصیت های نسخه های اصلی بود که لفظ GOD رو برای خودش بکار میبرد ، اینجا هم این شخصیت جدید خیلی راحت خودش رو خدا میخونه و میگه " Me A GOD "
5. سه نقطه روی پیشونی ! همگیمون میدونیم که این سه نقطه علامت موندوس هستن ولی درواقع یه جورایی تئوری من رو هم تقویت میکنند ، همونطوری که گفتم من فکر میکنم که توی این نسخه آرخام داره توسط موندوس کنترل میشه ، خب به این سه نقطه دقت کنید ، انگار حالت سوختگی دارند و به نظر میاد که پیشونی این شخص رو با این علامت داغ کرده باشند ، خب زمان های قدیم داغ کردن و گذاشتن نشون اربابهای بر روی بدن برده ها خیلی رایج بوده و اینجا هم امکانش وجود داره که این شخصیت جدید برده موندوس باشه
6. چشم های قرمز و آبی ! این که دیگه احتیاجی به توضیح نداره و کاملا مشخصه
خب نظرتون چیه ؟! این شخصیت جدید موندوسه یا آرخام ؟!
مطلب بعدی در مورد ورجیله ( هنوز عنوانش رو انتخاب نکردم

)