بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    319
لیدی میون همه ی دخترای سری یه سر و گردن از همه بالاتر بود و همیشه شخصیت مورد علاقه ی من در سری به حساب میومد میونه خانما !
از نظر من خیلی شباهت با کت (گربه خانم :دی) داره ولی باز هم از خیلی نظرا (مخصوصا ظاهری ) به پای لیدی نمی رسه

ممنون عزیز ولی خوب واقعا تا چندبار بازی نکنی ... نمیشه از تمام امکانات و انتخاب هایی که همچی بازی برا شما گذاشته لذت کافی رو ببری :)
مثلا همین شماره 3 که شما و آتوسا جان دوباره شروع کردین به بازی کردنش... وقتی میشه با ورجیل و یاماتو بازی کرد... چه حس و هیجان خوبی به گیمر میده ! ;)
آقا من اومدم همینجا یه چیزی رو بگم...
من الان Mission 6 هستم. و از Cerberus کلی استفاده کردم. باید اقرار کنم که سلاح خوبیه...
:p
خُب راستش من اون وقتا که بازی میکردم اصلاً ازش استفاده نکرده بودم. گذاشته بودمش کنار. اما ایندفعه نه...
کومبوهاش خیلی خوبه. Satellite ـش که معرکه ست. ولی یه چیزی، کومبوهاش خیلی ساده ـست. یعنی من Agni & Rudra رو هم دوباره امتحان کردم. کومبوهاش به مراتب سخت تره.
اما هنوزم سر حرف خودم هستم. من با Agni & Rudra خیلی بیشتر حال میکنم. جداً کاربرد بیشتر و بهتری داره از نظر من... به نظرم بسته به نوع مبارزه داره که کی از چی خوشش میاد. من دوست دارم در حین حمله رو به جلو برم و اصلاً شروع حمله ـم از عقب باشه و به سمت اون شیاطین تق و لق یورش ببرم. با Cerberus نمیشه این کار رو کرد. مگر اونی که Dante بلند میشه رو هوا و 2 - 3 دور دور خودش میچرخه که اونم دیگه دنباله دار نیست... اما با Stinger ـی که با Rebellion میزنی یا با کومبوی دومی Agni & Rudra (اسمش رو یادم نیست) طوری که به سمت دشمن یورش میبری بیشتر به مزاج من سازگارتره...
یکی از مزیت های Cerberus همونطور هم که ابوذر گفت اینه که در عین واحد میتونی به چند نفر ضربه بزنی... این برای Ranking خیلی به درد میخوره...
-------------
به طور کلی منم از Cerberus خوشم اومد. اما هنوزم سلاح مورد علاقم نیست. ولی سلاح خیلی خوب و موثریه...

خب یه شباهت هایی دارن. مثلا آرخام وماندس هر دوتا کچلن:d و هر دوتا ادعایی خدایی می کنن. تفاوت ها که بسیاره! آرخام آدمه اما ماندس شیطانه. ماندس کلا با اسپاردا و کارهاش مشکل داشته اما آرخام اینطور نیست و می خواد قدرت های اسپاردا رو بدست بیاره. من خودم دوست ندارم آرخام و ماندس یکی باشن. هر دوتاشون به صورت جدا گانه بهترن.

نه مرتضی به نظر من اینی که دیدیم آرخام بود نه موندوس :دی حالا بعدا توضیح میدم چرا :دی موندوس هم توی بازی هست و به نظرم بعدا میبینیمش ( شاید هم اشتباه بکنم و این واقعا موندوس باشه )

آقا من اومدم همینجا یه چیزی رو بگم...
من الان Mission 6 هستم. و از Cerberus کلی استفاده کردم. باید اقرار کنم که سلاح خوبیه...
خُب راستش من اون وقتا که بازی میکردم اصلاً ازش استفاده نکرده بودم. گذاشته بودمش کنار. اما ایندفعه نه...
کومبوهاش خیلی خوبه. Satellite ـش که معرکه ست. ولی یه چیزی، کومبوهاش خیلی ساده ـست. یعنی من Agni & Rudra رو هم دوباره امتحان کردم. کومبوهاش به مراتب سخت تره.
اما هنوزم سر حرف خودم هستم. من با Agni & Rudra خیلی بیشتر حال میکنم. جداً کاربرد بیشتر و بهتری داره از نظر من... به نظرم بسته به نوع مبارزه داره که کی از چی خوشش میاد. من دوست دارم در حین حمله رو به جلو برم و اصلاً شروع حمله ـم از عقب باشه و به سمت اون شیاطین تق و لق یورش ببرم. با Cerberus نمیشه این کار رو کرد. مگر اونی که Dante بلند میشه رو هوا و 2 - 3 دور دور خودش میچرخه که اونم دیگه دنباله دار نیست... اما با Stinger ـی که با Rebellion میزنی یا با کومبوی دومی Agni & Rudra (اسمش رو یادم نیست) طوری که به سمت دشمن یورش میبری بیشتر به مزاج من سازگارتره...
یکی از مزیت های Cerberus همونطور هم که ابوذر گفت اینه که در عین واحد میتونی به چند نفر ضربه بزنی... این برای Ranking خیلی به درد میخوره...
-------------
به طور کلی منم از Cerberus خوشم اومد. اما هنوزم سلاح مورد علاقم نیست. ولی سلاح خیلی خوب و موثریه...
باریک.:d
دیدی؟دیدی گفتم اگه استفاده ازش رو بلد باشی ازش خوشت میاد؟
{جمله ی دوم رو زیاد به خودت نگیر میخواستم روحیه ای داده باشم}

نه مرتضی به نظر من اینی که دیدیم آرخام بود نه موندوس :دی حالا بعدا توضیح میدم چرا :دی موندوس هم توی بازی هست و به نظرم بعدا میبینیمش ( شاید هم اشتباه بکنم و این واقعا موندوس باشه )
خدا کنه Arkham باشه...
خیلی تق و لق تر از این Mundes بود :d

باریک.:d
دیدی؟دیدی گفتم اگه استفاده ازش رو بلد باشی ازش خوشت میاد؟
{جمله ی دوم رو زیاد به خودت نگیر میخواستم روحیه ای داده باشم}
حالا تو هم یه بار Beowulf رو امتحان کن علی محمد...
Level و اتیکت و قدرت از سر و روی این Devil Arm میباره... اصلاً وقتی Dante با این Beowulf کار میکنه استیلش یه چیز دیگست...

وا؟!:d یعنی این آرخام بود؟؟!! اون سه تا چیز مثل چشم روی سرش جی؟! اصلا با عقل جور در نمی یاد، آرخام بودن ماندس رو می گم. آرخام با یه انسان ازدواج کرد و اگه آرخام همون ماندس بود (چون مخالف اسپارداست و اسپاردا هم همین کار رو کرده) دیگه نمیومد با یه انسان ازدواج کنه! حالا شاید اینی که شما میگی هم درست باشه و هردو تو بازی باشن.
(بدبختی اینه که دانته هرکی رو می بینه اصلا هیچ احساسی از خودش بروز نمی ده! اگه تو شماره ی سوم وقتی آرخام رو دید می گفت:" اِ آرخام تویی؟!!!" الان ما می فهمیدیم از قبل طرفو می شناخته.:d)

خدا کنه Arkham باشه...
خیلی تق و لق تر از این Mundes بود :d

حالا تو هم یه بار Beowulf رو امتحان کن علی محمد...
Level و اتیکت و قدرت از سر و روی این Devil Arm میباره... اصلاً وقتی Dante با این Beowulf کار میکنه استیلش یه چیز دیگست...[/QUOTE
باشه حالا ببینیم چی میشه.:d

وا؟!:d یعنی این آرخام بود؟؟!! اون سه تا چیز مثل چشم روی سرش جی؟! اصلا با عقل جور در نمی یاد، آرخام بودن ماندس رو می گم. آرخام با یه انسان ازدواج کرد و اگه آرخام همون ماندس بود (چون مخالف اسپارداست و اسپاردا هم همین کار رو کرده) دیگه نمیومد با یه انسان ازدواج کنه! حالا شاید اینی که شما میگی هم درست باشه و هردو تو بازی باشن.
(بدبختی اینه که دانته هرکی رو می بینه اصلا هیچ احساسی از خودش بروز نمی ده! اگه تو شماره ی سوم وقتی آرخام رو دید می گفت:" اِ آرخام تویی؟!!!" الان ما می فهمیدیم از قبل طرفو می شناخته.:d)

مردم از خنده مرتضی =)) =)) =))

نه موندوس که توی بازی هست ولی به نظر من اینی که دیدیم آرخام بود ، حالا شب مطلب رو کامل مینویسم خودتون متوجه میشید :d;)

همین الان ویدیو مبارزه با باس رو دیدم.اول از همه این دیگه چه health bar مزخرفی بود.واقعا در مقایسه با Health bar نسخه سوم افتضاح بود.دوم اینکه این چه فحش های زشتی بود که هم باس و هم دانته می دادن؟تازه رفتار های دانته اصلا نه جالب بود نه به قشنگی نسخه های قبلی.میرسیم به مورد سوم و اون هم کمک کردن خود بازی به کشتن باس.خود بازی بهت میگه برای کشتنش باید چیکار کنی که این واقعا خیلی بده.کمبو های بازی خوب بود ولی عالی نبود انگار کمبو های darksider رو تند تر کرده باشی.نکته مثبت ویدیو گرافیک خوب و صحنه های سینمایی بسیار زیبا بود حالا برم بقیه ویدیو ها رو ببینم شاید نظرم عوض بشه

علی بیشتررین چیزی که این دوتا رو به هم ربط میده،رنگ چشماشون هست! دقیقا! دقیقا یکی هستن رنگ چشماشون!

خب بریم سروقت تئوری بعدی ، همونطوری که دیدیم آخر تریلر E3 شخصیت جدیدی رو نشون دادن که همگی فکر میکنیم موندوسه ، توی این مطلب میخوام دلایلی رو مطرح کنم که نشون میده این شخصیت جدید میتونه آرخام باشه که داره توسط موندوس کنترل میشه !!!

شخصیت جدید ، آرخام یا موندوس ؟!

45300592236961355240.jpg

من احتمال میدم که این شخصیت جدید Arkham باشه و برای این حرفم دلیل هایی هم دارم که پایینتر بهشون اشاره میکنم :

1. نداشتن مو !
آرخام یکی از معدود شخصیت های منفی نسخه های اصلی بود که مو نداشت ، همونطوری که توی عکس هم میبنیم این شخصیت جدید هم مو نداره

2. زخم های روی صورت ! همونطوری که میبینیم این شخصیت جدید هم مثل آرخام روی صورتش زخم هایی داره که اون رو بیشتر به آرخام شبیه میکنه

3. داشتن اطلاعات زیاد درباره اسپاردا ! همونطوری که توی سری اصلی و نسخه سوم دیدیم آرخام اطلاعات زیادی در مورد اسپاردا داشت ، اینجا هم به نظر میاد این شخصیت جدید هم اسپاردا رو میشناسه

4. ادعای خدایی کردن ! آرخام یکی از معدود شخصیت های نسخه های اصلی بود که لفظ GOD رو برای خودش بکار میبرد ، اینجا هم این شخصیت جدید خیلی راحت خودش رو خدا میخونه و میگه " Me A GOD "

5. سه نقطه روی پیشونی ! همگیمون میدونیم که این سه نقطه علامت موندوس هستن ولی درواقع یه جورایی تئوری من رو هم تقویت میکنند ، همونطوری که گفتم من فکر میکنم که توی این نسخه آرخام داره توسط موندوس کنترل میشه ، خب به این سه نقطه دقت کنید ، انگار حالت سوختگی دارند و به نظر میاد که پیشونی این شخص رو با این علامت داغ کرده باشند ، خب زمان های قدیم داغ کردن و گذاشتن نشون اربابهای بر روی بدن برده ها خیلی رایج بوده و اینجا هم امکانش وجود داره که این شخصیت جدید برده موندوس باشه

6. چشم های قرمز و آبی ! این که دیگه احتیاجی به توضیح نداره و کاملا مشخصه

خب نظرتون چیه ؟! این شخصیت جدید موندوسه یا آرخام ؟!

مطلب بعدی در مورد ورجیله ( هنوز عنوانش رو انتخاب نکردم :دی )

خب بریم سروقت تئوری بعدی ، همونطوری که دیدیم آخر تریلر E3 شخصیت جدیدی رو نشون دادن که همگی فکر میکنیم موندوسه ، توی این مطلب میخوام دلایلی رو مطرح کنم که نشون میده این شخصیت جدید میتونه آرخام باشه که داره توسط موندوس کنترل میشه !!!

شخصیت جدید ، آرخام یا موندوس ؟!

45300592236961355240.jpg

من احتمال میدم که این شخصیت جدید Arkham باشه و برای این حرفم دلیل هایی هم دارم که پایینتر بهشون اشاره میکنم :

1. نداشتن مو !
آرخام یکی از معدود شخصیت های منفی نسخه های اصلی بود که مو نداشت ، همونطوری که توی عکس هم میبنیم این شخصیت جدید هم مو نداره

2. زخم های روی صورت ! همونطوری که میبینیم این شخصیت جدید هم مثل آرخام روی صورتش زخم هایی داره که اون رو بیشتر به آرخام شبیه میکنه

3. داشتن اطلاعات زیاد درباره اسپاردا ! همونطوری که توی سری اصلی و نسخه سوم دیدیم آرخام اطلاعات زیادی در مورد اسپاردا داشت ، اینجا هم به نظر میاد این شخصیت جدید هم اسپاردا رو میشناسه

4. ادعای خدایی کردن ! آرخام یکی از معدود شخصیت های نسخه های اصلی بود که لفظ GOD رو برای خودش بکار میبرد ، اینجا هم این شخصیت جدید خیلی راحت خودش رو خدا میخونه و میگه " Me A GOD "

5. سه نقطه روی پیشونی ! همگیمون میدونیم که این سه نقطه علامت موندوس هستن ولی درواقع یه جورایی تئوری من رو هم تقویت میکنند ، همونطوری که گفتم من فکر میکنم که توی این نسخه آرخام داره توسط موندوس کنترل میشه ، خب به این سه نقطه دقت کنید ، انگار حالت سوختگی دارند و به نظر میاد که پیشونی این شخص رو با این علامت داغ کرده باشند ، خب زمان های قدیم داغ کردن و گذاشتن نشون اربابهای بر روی بدن برده ها خیلی رایج بوده و اینجا هم امکانش وجود داره که این شخصیت جدید برده موندوس باشه

6. چشم های قرمز و آبی ! این که دیگه احتیاجی به توضیح نداره و کاملا مشخصه

خب نظرتون چیه ؟! این شخصیت جدید موندوسه یا آرخام ؟!

مطلب بعدی در مورد ورجیله ( هنوز عنوانش رو انتخاب نکردم :دی )
اگه ارخام باشه به نظر من قضیه خیلی جالب میشه پس دوست دارم ارخام باشه.:d

منم خیلی دوست دارم آرخام باشه ، اینطوری NT میتونه توضیح بده که چرا یهو رفتارش تغییر کرد و همسرش رو کشت ، چون تحت کنترل موندوس بوده

=========================================

راستی ورژن قبلی اون Wallpaper ـی که ساخته بودم چندتا غلط املایی داشت الان درستش کردم :دی

http://www.img4up.com/up2/70389449174956536712.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or