بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    319
befarmaiid! Hagh ba man bud. Tarjomeye kalameye NEITHER ro az 4 ta dictionary motefavet dar ovordam . Neither: hich1 , hichkodam az in 2 , na in va na an. Pas in mozu arzeshe fekr kardano dare. Dante manzuresh hamun chizi bude ke man goftam!
بابا دیکشنری میخوای چکار من خودم اینجا یه دیکشنری زنده ام :دی
این ترجمه کلمه به کلمه کل دیالوگ های اون بخش :

Dante : What's your name
Nero : Nero . You're Dante, right? Not a bad name
Dante : Neither is your

دانته : اسمت چیه ؟
نرو : نرو . تو دانته ایی درسته ؟ اسم بدی نیست
دانته : مال تو هم ( بد ) نیست

اینجا Neither اشاره داره به بد بودن اسم که بر میگرده به جواب نرو که میگه Not A Bad Name ، "اسم بدی نیست" که دانته جواب میده Neither Is Your "مال تو هم (بد) نیست"

بابا دیکشنری میخوای چکار من خودم اینجا یه دیکشنری زنده ام :دی
این ترجمه کلمه به کلمه کل دیالوگ های اون بخش :

Dante : What's your name
Nero : Nero . You're Dante, right? Not a bad name
Dante : Neither is your

دانته : اسمت چیه ؟
نرو : نرو . تو دانته ایی درسته ؟ اسم بدی نیست
دانته : مال تو هم ( بد ) نیست

اینجا Neither اشاره داره به بد بودن اسم که بر میگرده به جواب نرو که میگه Not A Bad Name ، "اسم بدی نیست" که دانته جواب میده Neither Is Your "مال تو هم (بد) نیست"
به چه بحث عمیق دیکشنری اینجا راه افتاده !!! :d

تریش جان (دخترم):d جملاتی که تو بازی دویل گفته میشه اغلب حالت اصطلاحی دارن و دیکشنری اصلا سودمند نیست ! خواستی معنی جمله ای رو بفهمی بیا اینجا من و دانته و آرتاس و نیرو درخدمتیم :d

به سلام به نیرو جان عزیز فرزندم :d فکر کنم اشتباه فهمیدی ها من هنوز هم با نیرو مشکل دارم فکر نکنی یه وقت خدایی ناکرده من طرفدارش شدم :d
و دیگه اینکه ، راستی داشتیم راجع به مانگا حرف می زدیم نظر تو چیه ؟
فقط نیرو (آرمین بخونه)
این داستان چی شد پس ؟:d!

با عرضه سلام و اعلامه اینکه اقا دهنه منو سره اون جمله ی من از نیرو بدم میاد سرویس کردین:d
راستش درسته حرفم احساسی بود چون شخصیت جدیدی به بازی اضافه شده بود که بازم سوالاته زیادی تو ذهن ایجاد کرد و همینطور هم بیشتره داستان حوله اون بود و دانته نقشه مکمل داشت. به شخصه دلیلی که برای اون حرفم دارم این بود که من از همون موقع که dmc4 رو بازی کردم حدس میزدم کم کم میخوان دانته رو کمرنگ کنن که فکر کنم حرفم هم درست از اب در اومد. DmC جدید با دانته ای که تقریبا هیچ کدوم از ما توی هیچ نسخه ای حتی شبیهش رو هم ندیدیم و یه جورایی داستان رو زیره سوال میبره. این نظره 100% شخصیمه و اگه به فن های این شخصیت توهینی کردم معذرت میخوام. درکل به تمامه شخصیت های این بازی احترام میزاریم.:d

با عرضه سلام و اعلامه اینکه اقا دهنه منو سره اون جمله ی من از نیرو بدم میاد سرویس کردین:d
راستش درسته حرفم احساسی بود چون شخصیت جدیدی به بازی اضافه شده بود که بازم سوالاته زیادی تو ذهن ایجاد کرد و همینطور هم بیشتره داستان حوله اون بود و دانته نقشه مکمل داشت. به شخصه دلیلی که برای اون حرفم دارم این بود که من از همون موقع که dmc4 رو بازی کردم حدس میزدم کم کم میخوان دانته رو کمرنگ کنن که فکر کنم حرفم هم درست از اب در اومد. DmC جدید با دانته ای که تقریبا هیچ کدوم از ما توی هیچ نسخه ای حتی شبیهش رو هم ندیدیم و یه جورایی داستان رو زیره سوال میبره. این نظره 100% شخصیمه و اگه به فن های این شخصیت توهینی کردم معذرت میخوام. درکل به تمامه شخصیت های این بازی احترام میزاریم.:d
س
سلام
والاه من که ندیدم شما بی احترامی به فنهای این شخصیت بکنین :d
هر چی هم گفتین حقیقت بود ! :d

من نمی دونم این سازنده ها چه پدرکشتگی با دانته دارن که هی می خوان حذفش کنن ! :d

س
سلام

من نمی دونم این سازنده ها چه پدرکشتگی با دانته دارن که هی می خوان حذفش کنن ! :d
واقعا
تو هر نسخه سعی کردن دانته رو متفاوت تر نسبت به قبل کنن.چه از نظره چهره و چه از نظره شخصیت.
و وقتی دلیلش پرسیده میشه جوابشون آماده است: جوونی های دانته!!!!!!!
جوونی های که داستان رو هر دفعه زیره سوال میبره! این سیاسته کپکام هم که ماشاالله دیگه تمومی نداره
و تو این نسخه ی جدید( کاری ندارم بازی حوله داستانه اصلی نیست) بازم دانته رو با تغییراتی ساختن که هزار تا سواله جدید ایجاد میکنه
اقا خوب حده اقل این نسخه رو با یه شخصیت جدید میساختین دیگه چرا خاطراته خوشمون از یه شخصیت رو خراب میکنید؟

اول از همه از آرمین تشکر کنم که شکمون رو تبدیل به یقین کرد و از این به بعد با خیال راحت میتونیم بگیم نرو پسر ورجیله ( الان خیلی لحظه احساساتی ایی شده :(( :دی )

در مورد نظر سنجی من با سوال آرمین موافقم ، اگه بقیه دوستان هم نظرشون همینه تا نظرسنجی رو عوض کنیم
چرا. نظر سنجی رو تغییر بدیم.
به نظر من جالبه بگیم: دوست دارید داستان این نسخه چگونه باشه:1- تمام ابهامات برطرف شود و هیچ جای سوالی در بازی نباشد 2- داستان کاملا ریبوت شده و به نسخه های دیگر مربوط نباشد

البته یه سوال دیگه هم میشه برای نظرسنجی گذاشت که یه جورایی تکمیل کننده سوال بالاییه

دوست داشتید DmC گذشته کدام یکی از شخصیت های زیر را به تصویر میکشید :
Nero
Dante
Vergil
Sparda

البته اگه گذشته ورجیل رو بررسی کنیم تقریبا سر از گدشته نرو هم در میاریم و میفهمیم مادرش کی بوده و اینکه اصلا ورجیل از وجود پسرش خبر داره یا نه ؟!

به سلام به نیرو جان عزیز فرزندم :d فکر کنم اشتباه فهمیدی ها من هنوز هم با نیرو مشکل دارم فکر نکنی یه وقت خدایی ناکرده من طرفدارش شدم :d
و دیگه اینکه ، راستی داشتیم راجع به مانگا حرف می زدیم نظر تو چیه ؟
فقط نیرو (آرمین بخونه)
:( نه باشه قبول کردم به خدا
امتحان دارم تموم شد داستانه تمومه
دوست عزیز اشتباه برداشت کردین چون من نگفتم چرامیگین از نیرو متنفرین چون این قضیه کاملا شخصیه من فقط گفتم چرا صفت بهش نسبت میدین چون نظر همه مهمه
باز هم دانته رو کمرنگ کردن بهتر از این بود که داستانشو کلا عوض کردن.
اما اگه نقشه سازنده هما عملی میشد داستان بعض این بود چون دانته دوباره نقش اصلیی میگرفت. البته ممکنه این دویل هم داستان جدید داشته باشه که ممکنه خیلی جالبتر و بهتر از همه سرری ها از اب دربیاد
البته یه سوال دیگه هم میشه برای نظرسنجی گذاشت که یه جورایی تکمیل کننده سوال بالاییه

دوست داشتید DmC گذشته کدام یکی از شخصیت های زیر را به تصویر میکشید :
Nero
Dante
Vergil
Sparda

البته اگه گذشته ورجیل رو بررسی کنیم تقریبا سر از گدشته نرو هم در میاریم و میفهمیم مادرش کی بوده و اینکه اصلا ورجیل از وجود پسرش خبر داره یا نه ؟!
این نظر سنجیه بهتره. از نظر من هم برای روشن ساختن گذشته نیرو اول باید گذشته ورجیل رو نشون بدن.

خب با تشکر از آریا عزیز نظر سنجی تغییر کرد ، من خودم خیلی دوست دارم گذشته اسپاردا و ورجیل رو بدونم ولی اول از همه ترجیح میدم بدونم چه بلایی سر ورجیل اومده که این همه دنبال قدرته و حاضره توی این راه با تنها عضو باقی مونده خانواده اش هم بجنگه

خب با تشکر از آریا عزیز نظر سنجی تغییر کرد ، من خودم خیلی دوست دارم گذشته اسپاردا و ورجیل رو بدونم ولی اول از همه ترجیح میدم بدونم چه بلایی سر ورجیل اومده که این همه دنبال قدرته و حاضره توی این راه با تنها عضو باقی مونده خانواده اش هم بجنگه

من هم موافقم گذشته ی ورجیل خیلی می تونه جالب باشه از اونجایی که تو مانگا هم یه جورایی نشون داده شده که ورجیل زمانیکه اوا مرد با اون مرد و بعد به این دنیا آورده شد توسط یه شیطان ! و البته بعدش چی شد که یهو شیطون گولش زد و رفت یه زن خوشگل گرفت >:) (بچه ها رمان من و آرمین رو خوندین که توش نوشتیم ورجیل چطور پسردار شد !! خیلی ابتکار بودااا);)

---------- نوشته در 04:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:42 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها در مورد سایتی که آرمین لینکش رو گذاشت:
این خبر قدیمیه :
Tuesday, April 28, 2009, 11:46 AM
ما 2 سال پیش !
Devil May Cry 4-wise, one of the localization employees I was talking to confirmed to me that Nero IS Vergil's son, and that this aspect was going to be implemented in to the game's plot. However, the decision was made not to, which could set up a good story for the future. I argued that it was cheesy, so we'll see what happens.
اینجا دقیقا چی داره می گه ، هنوز گفته تایید رسمی نشده ! یکی برای من به فارسی سلیس ترجمه کنه !

من هم موافقم گذشته ی ورجیل خیلی می تونه جالب باشه از اونجایی که تو مانگا هم یه جورایی نشون داده شده که ورجیل زمانیکه اوا مرد با اون مرد و بعد به این دنیا آورده شد توسط یه شیطان ! و البته بعدش چی شد که یهو شیطون گولش زد و رفت یه زن خوشگل گرفت >:) (بچه ها رمان من و آرمین رو خوندین که توش نوشتیم ورجیل چطور پسردار شد !! خیلی ابتکار بودااا);)

---------- نوشته در 04:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:42 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها در مورد سایتی که آرمین لینکش رو گذاشت:
این خبر قدیمیه :

ما 2 سال پیش !

اینجا دقیقا چی داره می گه ، هنوز گفته تایید رسمی نشده ! یکی برای من به فارسی سلیس ترجمه کنه !

درسته خبر قدیمیه ولی گفته از یکی از سازندگان نسخه 4 در مورد این موضوع سوال کردن و اون تایید کرده که نیرو پسر ورجیله و اصلا قرار بوده توی داستان نسخه چهار این موضوع رو قرار بدن اما بعدش تصمیم گرفتن تا این کار رو نکنند تا بتونند داستان رو برای نسخه های بعدی آماده کنند ( خواستن یه ذره داستان رو مرموزانه کنند و توی نسخه 5 به این موضوع اشاره کنند )

آتوسا خانوم از یه طرف با پست من موافقت میکنی از طرف دیگه به دانته رای میدی ؟! :دی آخرش کدوم طرفی هستی ، میخوای گذشته ورجیل رو بدونی یا دانته ؟! :دی

بازم 12 ساعت به تاپیک سر نزدما ببین چی شد :-o
[FONT=&quot]([/FONT][FONT=&quot]به احتمال زیاد موندوسه[/FONT][FONT=&quot])[/FONT]
جانم؟ بله؟ آتوسا خانوم کارم داشتین؟! :d
[FONT=&quot]بازی باحالی است[/FONT] :>
ممنون از نظر سازنده ی شما!! :d
[FONT=&quot]اینجا من و دانته و آرتاس و نیرو درخدمتیم :d[/FONT]
اهم... یکی دیگرو یادتون نرفته؟! :-<
---
ببینید من نکته سنجم :d
---
درمورد سوال نظرسنجی:
من به اسپاردا رای دادم چون اونجوری از موندوس بیشتر میفهمیم و بچگی های دانته و ورجیل اوا و همه ی اینا مشخص میشه... به نظرم اول از بزرگ خاندان شروع شه بهتره... اینجوری بیشتر قاطی نمیکنیمو یه نظمی به وجود میاد!

آتوسا خانوم از یه طرف با پست من موافقت میکنی از طرف دیگه به دانته رای میدی ؟! :biggrin1: آخرش کدوم طرفی هستی ، میخوای گذشته ورجیل رو بدونی یا دانته ؟! :biggrin1:
عه شما از کجا فهمیدین که من ...:d
خب من هر دوشون رو می خوام اما نه هر جا اسم دانته رو ببینیم نا خودآگاه میرم طرفش اینبار هم ناخودآگاه رای دادم ولی با حرف شما موافقم :d

درسته خبر قدیمیه ولی گفته از یکی از سازندگان نسخه 4 در مورد این موضوع سوال کردن و اون تایید کرده که نیرو پسر ورجیله و اصلا قرار بوده توی داستان نسخه چهار این موضوع رو قرار بدن اما بعدش تصمیم گرفتن تا این کار رو نکنند تا بتونند داستان رو برای نسخه های بعدی آماده کنند ( خواستن یه ذره داستان رو مرموزانه کنند و توی نسخه 5 به این موضوع اشاره کنند )
منم برای همین موضوع بود با ریبوت بازی مخالف بودم برای تعیین این مجهولات
سازنده ها کار رو خراب کردن میومدن به جای داستان عشقولانه بی معنی یه ذره گذشته نیرو و ورجیل رو روشن میکردند. اینجور دانته نقش پررنگ تری رو داشت:d طرفدارا این داستان هم بیشتر میپسندیدم درسته.
راستی خود منم میدونستم خبر برای دو ساله پیشه برای همین اوایل این موضوع رو مطرح کردم نمیتونستم لینک معتبر پیدا کنم بخاطر اینکه خبر برای دو سال پیشه و نقش کمرنگ تری رو پیدا کرده بود.

بله حق با شماست اونی که دوستان میگن Either هست! اما بنظرم شما هم تو ترجمه کلی دچار سوءتفاهم شدی! چون این جواب دانته ست به حرف نیرو که میگه: اسم بدی نیست، و دانته هم میگه واسه تو هم هیچکدومش نیست! یعنی نه خوبه نه بده! (شوخ طبعیه دانته) همین... البته تا اونجا که سواد من میگه :دی ;)
mer30 artas. In manteghitarin javabi bood ke shenidam va TAGHRIBAN ghane shdam.Bebinam bacheha inja ta chehad bayad shounate eslami raayat beshe? Mikham chandta aks az dante va trish bezaram. Kheyli bad nistan.(aslan bad nistan) man too nazarsanji be dante ray midam. Kheyli doost daram bedoonam dante badaz marge eva chetori bozorg shode. Darmorede bachegiash 1 chizaii midoonam. Tosie mikonam hatman khaterate eva ro bekunid. Dante koochooloo kheyli baoamak boode'

سلام سلام...

بسوزه پدر بی پولی که نمیشه اینترنت رو شارژ کرد و باید یا از دانشگاه Connect شد یا از سر کار.... :(

چقدر از بحث ها عقب موندم...!!!
من به Sparda رای دادم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or