بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
:eek::eek::eek::eek:
(من خیلی وقت پیش این نظریه رو تو تاپیک دادم...باهام برخورد شد!)
اما...
اگر پدرش دانته هست...ما...ماد...مادرش کیه؟:crying1:
تریش؟لیدی؟
یعنی چی؟....آخه یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لیدی که اصلا!تریش هم عمرا!
دانته زن نداره!نرو اصلا بچه سر راهیه!
نگاه کن چطوری با احساسات ما بازی میکنن!
نرو پسر دانته؟.....
--------
از شوخی گذشته،من که از نرو حالم به هم میخوره،اگر واقعا نرو پسر دانته باشه حرفامو پس میگیرم و نظرم 180 درجه اینبار فرق میکنه!
چون خون پدر در پسرش هم هست!

یذره فکر کنید .
شباهت قیافه هر دو . ترش و دانته هر دو نیمه شیطانی دارند و دست نرو هم علتش همینه .
اگه یادتون باشه ترش عاشق دانته شد و شاید برای همین هست و مادرش ترش هست اگه توجه کنید انگار میخواد دانته به نرو یچیزی بگه که نرو خبر نداره . من تمام سعیمو میکنم اطلاع بیشتری بدست بیارم .:-"

یذره فکر کنید .
شباهت قیافه هر دو . ترش و دانته هر دو نیمه شیطانی دارند و دست نرو هم علتش همینه .
اگه یادتون باشه ترش عاشق دانته شد و شاید برای همین هست و مادرش ترش هست اگه توجه کنید انگار میخواد دانته به نرو یچیزی بگه که نرو خبر نداره . من تمام سعیمو میکنم اطلاع بیشتری بدست بیارم .:-"
در مورد اینکه دست نرو هم علتش همینه من موافق نیستم !!
چرا ؟
چون من یادمه دستش از اول همینجوری نبود و اولین دمویی رو که از این بازی دیده بودیم (اولین باری که نرو رو دیده بودیم) دستش شکسته بود ! پس نتیجه میگیریم که این دلیل اصلا دلیل خوبی نیست :cool:

در مورد اینکه دست نرو هم علتش همینه من موافق نیستم !!
چرا ؟
چون من یادمه دستش از اول همینجوری نبود و اولین دمویی رو که از این بازی دیده بودیم (اولین باری که نرو رو دیده بودیم) دستش شکسته بود ! پس نتیجه میگیریم که این دلیل اصلا دلیل خوبی نیست :cool:

ایرج جان درسته دستش شکست اما بخودی خود نمیشه دستش اون شکلی بشه . سعی میکنم مدرک بیشتری ارائه بدم فعلا .:biggrin1:

حالا نظریه خوبی نیست که بخوایم تایید کنیمش:)
اصلا بیاین فراموشش کنیم!:biggrin1:
آخه با اون وضعی که من از تریش دیدم....به هر چی شبیه بود جز مادر!

ولي جدا چرا كپ كام بايد بياد همه بازيها رو تغيير بده؟

مگه بازيهايي به اين معروفي كه اسطوره شدند موش آزمايشگاهي هستن؟:mad:
خود دانته از اين نرو چي كم داشت كه حالا بعد از سه قسمت آوردن كردنش كتك خور نرو ؟(كه به نظر اصلا من در حد دانته نيست)

اگه داستان كم آورده بودن ميشد با همين نرو يه جور معقول تر DMC رو ادامه بدن .

حالا خدا كنه بعد از اين همه صبر كردن سرد نكنه طرفداران رو...

من خودم در تمام بازي ها سه تا شخصيت رو خيلي دوست دارم كه دانته و ورجيل (مخصوصا هر دوتا توي Dmc 3 ) و خرگوش هاي Rayman Raving Rabbids ..:cheesygri:love:

حالا بايد بيايم با نرو بازي كنيم و تازه دانته رو هم بزنيم...:(

مشکل اصلی این بازی تو زمان حادث شدن بازیه
کپکام واقعا کار مسخره ای انجام داده مثلا شما خودتون حساب کنید ترتیب زمانی بازیها رو
DMC 3 -- > DMC 1 -- > DMC 4 -- > DMC 2
به گفته ی سازنده ها یکی از دلایلی که نرو رو وارد این بازی کردن به خاطر اسلحه ها و style های متفاوته برای همین نتونستن زیاد از دانته استفاده کنن و به خاطر ترتیب زمانی بازیها نتونستن اسلحه ها و style هایی رو به دانته اضافه کنن چون این سوال پیش میامد که چرا دانته ازاین style جدید نمی تونست در DMC 2 که بعد از ماجرای DMC 4 اتفاق افتاده استفاده کنه ؟
به خاطر همین موضوع اومدن از نرو استفاده کردن که متاسفانه از محبوبیته این بازی بین طرفداران کم کردن به عبارتی دیگر گند زدن به این بازی :دی

مشکل اصلی این بازی تو زمان حادث شدن بازیه
کپکام واقعا کار مسخره ای انجام داده مثلا شما خودتون حساب کنید ترتیب زمانی بازیها رو
DMC 3 -- > DMC 1 -- > DMC 4 -- > DMC 2
به گفته ی سازنده ها یکی از دلایلی که نرو رو وارد این بازی کردن به خاطر اسلحه ها و style های متفاوته برای همین نتونستن زیاد از دانته استفاده کنن و به خاطر ترتیب زمانی بازیها نتونستن اسلحه ها و style هایی رو به دانته اضافه کنن چون این سوال پیش میامد که چرا دانته ازاین style جدید نمی تونست در DMC 2 که بعد از ماجرای DMC 4 اتفاق افتاده استفاده کنه ؟
به خاطر همین موضوع اومدن از نرو استفاده کردن که متاسفانه از محبوبیته این بازی بین طرفداران کم کردن به عبارتی دیگر گند زدن به این بازی :دی
باید به گفته سازنده ها اعتماد کرد ؟
DMC 3 -- > DMC 1
همین اول کار (من که به این ترتیب این بازی ها رو انجام دادم : 1DMC 3 -- > 2DMC 1 -- >3DMC 2 ) خیلی از استیلهای شماره 3 رو نمیشد توی 1 اجرا کرد !! یعنی استیلهایی که توی شماره 3 بود نه توی 1 بود نه توی 2 قابل اجرا نبودن !!!!
این هم اصلا دلیل خوبی نیست!!!!!!
پ.ن : منم فقط میام پارازیت میدم و میرم :biggrin1:

با سلام
دوستان شما خبری از DMC 5 دارید؟
The tears of sparda
اونجا تریش زن اسپاردا هست و بچه هاش هم دانته و ورجیل هستن
پس تریش همسر دانته نیست
اگه کمدی الهی دانته رو خونده باشید قبلا فردی به نام دانته وجود داشته که تریش معشوقش بوده ولی کپ کام این رو تغییر داده و اون رو به مادر دانته تبدیل کرده
مری هم توی کمدی الهی دانته مریم مقدس هست که دانته تو بهشت باهاش آشنا میشه

آخه 5 رو دارن جوری درست میکنن که بیشتر ابهامات نسخه های قبلی رفع بشه
اتفاقا عکس هاش هم منتشر شده
اسپاردا رو خیلی خوش تیپ ساختن:cheesygri

به خدا گاهی که میام این تاپیک دوست دارم خودمو دار بزنم!:)
من موندم!مجبورشون کردن dmc رو ادامه بدن؟هر بازی یک روزی تموم میشه...
این dmc هم باید تموم میشد!یا حد اقل قبل اینکه شروع کنن به ساخت بازی یک برنامه ریزی کنن.
دانته تا 3 شماره دیگه تو این بازیه!به این کار نداشته باشید که تا 3 شماره دیگه دانته فقط هست...به این فکر کنید که بیشتر از 3 تا شماره دیگه قراره این بازی بیاد!یعنی میخوان ادامش بدن....دانته هم نقشش کمرنگ و کمرنگ تر میشه! داستان هم خیلی تغییر میکنه.
پس یا نرو این بازی رو ادامه میده...یا یکی دیگه!(خدا کنه همین نرو باشه!حال نداریم یک نفر دیگرو هم هر روز نفرین کنیم.)
بعد خیلی مسخره میشه!فکر کنید شما با 1 شخصیت 3 تا قسمتو بازی کردید که این 3 قسمتو میشه به عنوان پایه بازی قرار داد،بعد این شخصیت از بازی خارج بشه و یکی دیگه جاش بازی بکنه!
اگر نرو پسر دانته بود حالا میگفتیم به داستان بازی میخوره...اما همچین فکری خنده داره!حد اقل الان تو این شماره.
:confused:

5 رو که باید با اسپاردا بازی کنی
اول بازی هنوز دانته و ورجیل به دنیا نیومدن:laughing:
زمزمه هایی هم هست که کپ کام بخواد شاید 6 رو بسازه
البته در حد یک شایعه است ولی گفته میشه 6 میره به زمانیکه دانته و لیدی ازدواج کردن و بچه هاشون به دنیا اومدن که باید داستان رو با پسر دانته ادامه بدی
فکر کنم چند سال دیگه باید نوه و نتیجه دانته رو هم ببینیم:laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or