بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
من هم گفتم
6 خیلی خیلی شایعه است
ولی 5 حقیقت داره
اینم یکی دو تا عکس:
89ifd5g.jpg

6z5d0cy.jpg

اينطور كه من توى يك ويديو از Hideyoki Kubayashi (كارگردان اين بازى) ديدم ميگفت كه ساخت سرى هاي DMC ادامه خواهد داشت. من به اين بازي علاقه دارم و به ساخت سري هاي بعدي ادامه خواهم داد. DMC5, يا 6 يا 11 فرقي نميكنه. داشتن PS3 يا 360 بدون DMC معني نداره.

بابا بیخیال شید خودمونیم عجب بحث چرتی داریم می کنیم . حالا بزارین 4 بیاد بعد همه بتونیم بازی کنیم (انشاا...) بعدن بیاید سر 5 و 6 .
من یه چیزیم راجب دست نرو بگم نمیدونم چجوری فکر کردین دستش شکسته مگه هرکس دستش رو ببنده یعنی شکسته . اگه توی دموها دقت کنید دستش رو بسته که دیگران نبینن دستش رو که توی دموها ناچار میشه بازش کنه و معشوقش جا میخوره و کلی میترسه :(
گفتم اینارو بگم که یکم آتیش بروبچ بخوابه :biggrin1:
باتشکر

ببخشید که ارسالم اندکی بی ربط است.

همین چند لحظه پیش که داشتم با یکی از دوستان سر بازیهای RPG بحث می کردم ، خیلی اتفاقی یاد Shin Megami,s Tensei : Locifer,s Call افتادم.دانته در این بازی حضور داشت بصورت دشمن ولی بعد از مبارزه باهاش گویا به جناح شما میاید.اون شمشیر معروفش هم همیشه روی پالتوی قرمزش می انداخت.چون نسخه ژاپنی بازی رو داشتم نتوانستم زیاد در مراحل پیشروی کنم متاسفانه...سازنده بازی هم طراح شخصیت دانته است که در ابتدای دویل می کرای 3 نام استودیوش ظاهر می شود که در ذهنم نیست الان.

اگر کسی اطلاعات بیشتری دارد خوشحال می شوم بدانم.

معشوقش جا میخوره و کلی میترسه
یک چیزین مثل مادر و فرزند!شما جدی نگیرید.
ولی اون دموش برا من هم ناراحت کننده بود!این شرایطو کشیدم...با چند قدم نزدیک ترین کس آدم،از آدم دور بشه.
از نظر من اگر تو بازی ها احساسات کمرنگ تر از هر چی بود بهتر میشد!(نظر من)

یک چیزین مثل مادر و فرزند!شما جدی نگیرید.
ولی اون دموش برا من هم ناراحت کننده بود!این شرایطو کشیدم...با چند قدم نزدیک ترین کس آدم،از آدم دور بشه.
از نظر من اگر تو بازی ها احساسات کمرنگ تر از هر چی بود بهتر میشد!(نظر من)
میدونی اگه می گفتی خواهرو برادر بهتر بود اگه نرو بفهمه :biggrin1:در ضمن یادتون نره این قضیه سنین برای ماها خیلی مهمه نه همه جای دنیا الان اکثراَ به این نتیجه رسیدن که سن عامل موفقیت در این قضیه ها نیست به هر حال بگذریم الان بحث میره تو خاکی :biggrin1:
مزخرف ترین تجربه میتونه باشه که آدم نزدیکترین کسشو از دست بده .
در مورد احساسات میتونم بگم اگه نبود آدمی معنی نداشت به نظر من این احساساته که آدم رو میسازه حالا خوب یا بدش بسته به نوع احساسش داره ، حسای خوب آدمو خوب میکنه حسای بد آدمو بد .تو بازیاهم این احساسات هستن که داستان یک بازی رو خوب یا بد میکنن :love::love:

خب دوستان اطلاعاتی دیگر از یکی از دوستهای دیگر خودم که از این به بعد به من کمک میکنند .
قبلش یه سوال از کسی که راجب کمدی الهی دانته صحبت کرد . اگه با لیدی تو بهشت آشنا شده پس چرا لیدی بخون دانته تشنه بود حتی اسمش هم نمیدونست لابد وقتی تو شکم مامانش بوده آشنا شده بزرگ شدن همدیگرو نشناختن .
اما یه حسی بمن میگه دانته با هر دوشون ازدواج کرده چون احساس قدرت میکرده . بعد نرو بچه دانته و تریش هست و کایرا ( که شباهتهایی هم به لیدی داره ) بچه دانته و لیدی هست و این دو اصلا خواهر و برادر هستن و خبر ندارند و کایرا میمیرد و شدت خشم نرو بیشتر میشود و این خبر هم به دانته میرسد ( چه شود ) .
اما در مورد خبر یکی از دوستانم با یکی از دوستانش که همیشه در شرکتهای بازی سازی رفت و آمد دارند پرسیدم devil may cry کی تموم میشه . جواب :
خوابی یا بیدار . حواست به کارها هست . یعنی تا الان هنوز نفهمیدی کی تموم میشه . خیلی مونده بعضیها دوست دارند ورجیل هم ببینند و با آن بازی کنند . بزرگی اسپاردا هنوز هیچ کس ندیده . دانته باز هم کارهای بسیاری باید انجام بده ( دروغ یا راستشو نمیدونم اما با این مصاحبه ها با کارگردان بازی جور در میاد ) .
من استدلالهایی دارم که بعدا میگم فعلا . :biggrin1:

اقا چرا وقتی من یه سوال شماها می پرسم کسی جواب من رو نمیده:(( تا بین حرفهای شما سوالم گم میشه؟ حالا خواهشن به عنوان یک دوست به من کمک کنید و به سوالاتم جواب دهید
یادمه خیلی وقت پیش یکی از دوستان تو همین تایپک یه کتاب کمیک استریپ از devil may cry که فارسی هم بود گذاشته بود کسی هست تو این تایپک که بتونه اونو دوباره برای من بذاره

این انیمشن از resident evil که قرار بود ساخته بشه که توش دمو جدید4 devil may cry کی میاد؟و من چجوری می تونم بلو ری ان را بگیرم؟

درضمن کسی لینکی نداره که داستان devil may cry 1 رو حداقل به طور خلاصه گفته؟ باشه چون خیلی دوست دارم بدونم جریانش چیه:love:

و اخرین سوالم اینه که دمو قابل بازی 4 devil may cry که قرار بود بیاد کی میاد؟

یادمه خیلی وقت پیش یکی از دوستان تو همین تایپک یه کتاب کمیک استریپ از devil may cry که فارسی هم بود گذاشته بود کسی هست تو این تایپک که بتونه اونو دوباره برای من بذاره

بچه ها كميك DMC رو با اجازه ي علي ( َalprh ) لينكش رو ميذارم .

ِDevil may cry - Comic

اندازه فایل : 7.09 MB
خودم هنوز بررسيش نكردم ببينم چه جورياس ...

خب تموم شد براتون آپلود کردم امیدوارم خوشتون بیاد و مورد توجه شما دوستان عزیز و مدیران انجمن قرار بگیر :love:
این هم از کمیک استریپ قسمت اول فصل یک;)

http://www.4shared.com/file/19144933/4831cfc/DMC__session_1.html
..............

اقا چرا وقتی من یه سوال شماها می پرسم کسی جواب من رو نمیده:(( تا بین حرفهای شما سوالم گم میشه؟ حالا خواهشن به عنوان یک دوست به من کمک کنید و به سوالاتم جواب دهید

این انیمشن از resident evil که قرار بود ساخته بشه که توش دمو جدید4 devil may cry کی میاد؟و من چجوری می تونم بلو ری ان را بگیرم؟

درضمن کسی لینکی نداره که داستان devil may cry 1 رو حداقل به طور خلاصه گفته؟ باشه چون خیلی دوست دارم بدونم جریانش چیه:love:

و اخرین سوالم اینه که دمو قابل بازی 4 devil may cry که قرار بود بیاد کی میاد؟
در مورد کارتون evil من چیزی نشنیدم ولی فکر کنم شما اشتباه متوجه شدی چون فیلم evil3 رو می خوان بدن روی بلوری به همراه تریلر evil5 و dmc4 .
داستان dmc1 رو میتونی بطور خلاصه پشت کاور بازی بخونی آخرشم بیا بهت می گیم چی شد:biggrin1:.
در مورد دموی قابل بازی dmc4 آخر امسال گفتن ولی من فکر می کنم بره برای یکی دوهفته قبل از ریلز بازی.
اینم جواب خوبه :biggrin1::love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or