یادم نرفته... ولی از دوتا دشمن نمیشه توقع داشت که قربون صدقه هم برن دانته و ورجیل هم روابطشون خوب نبود ولی کسی از ورجیل به اون صورت بدش نمی اومد ( البته قبول دارم وجیل هیچ وقت جفت پا تو دهن دانته نرفت ) من اصلا از اینکه نرو جای دانته رو گرفته خوشم نمیاد ... ولی دلیل نمیشه که کاراکتر بدی باشه
ببین،ما از ورجیل هیچوقت بدمون نیومد:
1.برادر شخصیت اصلی بود.
2.با قانون میجنگید.
3.جایه کسی رو تنگ نکرده بود یا حتی میشه گفت جایه کسی هم نگرفته بود!
شاید نرو موجود خوبی باشه!ولی از نظر من لیاقت اینو نداره که به عنوان شخصیت اصلی ازش یاد کنیم!
نه خاندان درست حسابی داره و نه اهداف درست حسابی!
اونقد هم عقلش نمیرسه که نباید تو صورت دانته بپره!احترام سنارو رعایت نمیکنه :biggrin1:
حالا بزارین این بازی بیاد...شاید داستان یک چیز دیگه شد و نظر من هم 360 درجه فرق کرد:biggrin1:
میدونید منم اولش ناراحت شدم از اینکه دانته رو زد و گفتن این شخصیت اصلی بازیه ولی بعد از این که تمام تریلراشو دیدم باید بگم هم از نرو خوشم میاد هم از دانته ولی این دفعه از نرو بیشتر چون خیلی روحیه قوی داره دانته فقط تو دویل یک داشت این روحیه رو منم بخاطر همین خیلی دوستش دارم جدیدا َ شده دلقک فقط تیکه میندازه نمیدونم چرا اینطوریش کردن ولی من با شخصیتی حال می کنم که مثل نرو و دانته dmc1 باشه .
من به عنوان یک کسی که با این بازی زندگی کرده اینو میگم.
دلقک با آدم cool فرق داره!
اگر اینطور باشه همه یک جور دلقکن!
نرو کجا روحیه قوی داره؟کسی که فریاد میزنه و میپره تو صورت اینو اون و با یک تلنگر گریش میگیره روحیش قویه؟
البته از یک انسان بیشتر از این نمیشه انظار داشت!
بازم میگم،تا با این بازی زندگی نکنید متوجه نمیشید.
راستی ببخشید یه سوال دارم چرا دانته رو با زورو قاطی می کنید . یعنی چی دانته برای مردم می جنگه ؟
تریش نقش هویج رو بازی می کرد تو شماره یک؟ تو بقیه شماره ها هم یادم نمیاد تبدیل به زورو شده باشه .
:confused:
به قهرمان و اینا اعتقاد دارین؟
تریش از دانته چی خواست؟کمک خواست و دانته کمکش خواست بکنه.
لوسیا چی؟اونم کمک خواست!
دانته اصلا چی کار میکنه؟کارش چیه؟
این شیاطین رو جم کنه و این یعنی کمک به مردم!
دقت کردین....شخصیت نرو بسیار شبیه به شخصیت دانته تو شماره 3 هست،در خیلی از جنگ ها و دمو ها!ولی به عنوان دلقک ازش یاد نمیکنید!جالبه!
اومدن نرو خیلی عجیب بود!ولی این درست نیست که به خاطر یک اسم جدید یک شخصیت قدیمی که تو 3 تا بازی باهاش همراه بودیمو فراموش کنیم و اینطوری دربارش حرف بزنیم!
این بحث کی بهتره و اینارو خواهش میکنم تموم کنید!اینطوری فقط جنگ و دعوا راه میوفته!
خود من اصلا نمیتونم ببینم کسی از دانته بد میگه و اگر ببینم تا مرز بن شدن جلو میرم،خواهش میکنم درک کنید:biggrin1: