خب دیدم این تاپیک یه متر خاک روش نشسته گفتم این اطلاعات رو براتون بنویسم شاید بدردتون بخوره شاید هم بعضی هاتون اینا رو از قبل می دونستین اما به هر حال من نوشتم :biggrin1:
Agnus
ایشون در order of the sword ریئس کیمیاگرها هستند و در قسمت توسعه ی تجهیزات و اسلحه های زد شیاطین فعالیت می کنند
اون شمشیرهایی هم که holy knights از اونها استفاده می کنن کار ایشونه
اغلب خودشونو تو آزمایشگاهشون حبس می کنن و مثل اینکه در معماری هم مهارت دارن
خیلی کم در اجتماعات order of the sword دیده میشه و خیلی از اعضا اصلا در وجود ایشون شک دارن
Berial
این هیولا :biggrin1: در دنیای زیرین underworld در داخل آتش به دنیا آمده و پرورش یافته و به این سرزمین (underworld ) خدمت میکنه
یه زمانی به امپراتور دنیای زیرین خدمت می کرده و لی الان خودش به تنهایی حکمران دنیای زیرین است
Credo
ایشون فرمانده ی holy knights هستن او این مقامشو با حفاظت از Fortuna در order of the sword بدست آوردن ( حالا Fortuna چیه یا کیه خدا می دونه چون من هیچ توضیحی دربارش پیدا نکردم ) و همچنین به خاطر مهارتی که در شمشیر زنی دارن
سخت گیری ها و قدرت فرماندهی صدها نفر از ایشون یک فرمانده محبوب در holy knights ساخته
ایشون برادر Kyrie هستن و مثل بقیه عضویت نیرُ Nero رو در خانوادشون پذیرفته
Gloria
خیلی زود به مقام Leadership در order of the sword رسیدن ظاهر عجیب و غریب و voluptuousایشون (خودتون بگردید معنی voluptuous رو پیدا کنید چون زیاد مناسب نیست برای نوشتن در اینجا ) اون رو از بقیه ی گروه جدا کرده
Kyrie
ایشون
خواهر همون فرمانده :biggrin1: و آوازه خوان order of the sword هستن
ایشون سرپرستی نیرُ یتیم رو به عهده گرفتن و Nero هم او رو مثل یک خواهر بزرگتر و مادر دوست دارد (اینجا شو دیگه کور خونده بودید مگه نه ؟ :biggrin1: )
Lady
ایشون هم که معرف خاص و عام هستن :biggrin1:
بعد از ماجرای DMC 3 این خانوم رابطه ی friend-like با دانته پیدا کرده و به شکار شیاطین مشغولن و هر وقت هم کم میاره از دانته کمک میگیره
Trish
ایشون هم مثل دانته یک devil هستن و زیر دست امپراتور شیاطین کار می کرد ،
در قسمت اول بازی ماموریت داشت دانته رو بکشه که بعد از نجات دادن جانش به وسیله ی دانته ، با دانته همکار شد و برای مدتی هم از هیچ خبری ازش نبوده
خوب همه ی این مطالب ترجمه ی مطالب سایت رسمی DMC هست و من هیچ چیزی رو از خودم بهش اضافه نکردم