بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
با سلام ! :mad:
بی لاف زنی بگید که بیشترین Combo ی شما تو چه حالتی و چند ضرب بوده و در گیر با چند نفر بودید و اما اگه گفتید منم رو می کنم ! :p
email : toxic_lugcs@yahoo.com
:evil:
:evil::evil:
:evil::evil::evil::evil::evil:
:evil: :evil:
wallpaper_devil_may_cry_2_02_1024.jpg

سلام!

يه سري وال براي PSP و در راستاي حمايت ازDMC "براي PSP!!!" درست كردم كه گفتم اينجا بزارم تا طرفداراش استفاده كنن..تقديم به همه

68kp72u.jpg

6eutk5t.jpg

33yjoza.jpg

5xrtlqv.jpg

(مي دونم اين آخري يكم بيربطه ، گفتم بزار بروبچ همه باهم تو كادرباشن!)
ديگه به بزرگي خودتون ببخشيد...هرچي زور زدم قشنگ از آب در بيان ديگه بهتر از اين نشدن

بچه ها بالاخره بعد از كلي كلنجار رفتن تونستم Heaven Or Hell رو هم رد كنم! اينم سيوش:
(فقط با ورجيل تا آخر نرفتم!)

View attachment save0.rar

پ.ن: هيچ مي دونستيد تنها بازي كه رو سيستم من چندماه نصبه فقط همين DMC هست!!!(خودمم نمي دونم چه ربطي داشت پس بازم به بزرگي خودتون مي بخشيد!)

امير كجايي كه ركوردتو زدم...:cheesygri
63l3sw8.jpg

اقا من يه چيزايي راجه به devil 4 شنيدم ميگن قراره با شخصيته جديدي به اسمه nero بازي كني درسته؟
پس ورجيل كجا رفت ؟
ميشه يه كم توضيح بدين!!!!!!
يك كوچولو دير شنيديد اين ماجرارو!تقريبا اينجا همش ما داشتيم نرو بد و بيرا ميگفتيم!:)ولي اين شخصيت جديد كه وارد داستان شده دستش هم يك قدرتي داره كه اگر اشتباه نكنم دشمنو به خودش نزديك ميكنه و ميزنتش!با دانته هم باري ميكنيم ولي نرو شخصيت اصليه....

تازه يادم اومد تو يكي از تريلر ها نرو رو ديده بودم خيلي هم شبيه دانته بود
اون اوايل به خاطر اين شباهت كسي زياد متوجه نشد و فكر ميكردن باز با همون قهرمان شماره هاي پيش قراره بازي رو ادامه بديم(البته اولين عكس هايي كه از اين شماره اومد نشون ميداد كه داستان گرد دانته ميچرخه!)ولي بر اثر يك سري تصميمات احمقانه كپكام دانته رو ما فقط تو ۳ شماره ديگر هم ميبينيم!و ممكنه تو همون ۳ شماره بسيار كمرنگ باشه....

بله متاسفانه چيزي كه ladan جان مي گن حقيقت داره ....مگه اين كه مثل هميشه كپ كام فكر جنجال درست كردن واسه يكي از عنوان هاي محبوبش نباشه!...كه در غير اين صورت ما بايد مقابل دانته كبير با اين نرو كوچولو مبارزه كنيم(واقعا براي من يكي كه باورش سخته!).

ورجيل هم كه متاسفانه تا الان معلوم شده نقشي داخل سري چهارم بازي نداره!

Virgil Sparda جان متوجه منظورت نشدم مي شه يكم بيشتر توضيح بدي.

LeonSM روششو بگو تا اقدام كنم :p

سلام

بهرور جان بابت والپیپرا ممنون...خیلی قشنگن.... در مورد رکوردتون هم فقط: :eek:
--------------------------------------------------
این نرو..... این ایده های کپکام .....همه ی دویل خورا به خونش تشنن ..... (هم به خون نرو هم کپکام.......)

بله متاسفانه چيزي كه ladan جان مي گن حقيقت داره ....مگه اين كه مثل هميشه كپ كام فكر جنجال درست كردن واسه يكي از عنوان هاي محبوبش نباشه!...كه در غير اين صورت ما بايد مقابل دانته كبير با اين نرو كوچولو مبارزه كنيم(واقعا براي من يكي كه باورش سخته!).

ورجيل هم كه متاسفانه تا الان معلوم شده نقشي داخل سري چهارم بازي نداره!

Virgil Sparda جان متوجه منظورت نشدم مي شه يكم بيشتر توضيح بدي.

LeonSM روششو بگو تا اقدام كنم :p
1- اگه از شخصست های قبلی کم نشده باشه خیلی هم بد نیست گر چه دانته یه چیز دیگست.
2- عکس از چهره از پایین حد اکثر تا شونه مناسب واسه آواتار .
قبلا از کمک شما متشکریم :cheesygri:cheesygri

1- اگه از شخصست های قبلی کم نشده باشه خیلی هم بد نیست گر چه دانته یه چیز دیگست.
2- عکس از چهره از پایین حد اکثر تا شونه مناسب واسه آواتار .
قبلا از کمک شما متشکریم :cheesygri:cheesygri

گرچه بازم نگرفتم...:biggrin1:

ولي از شوخي گذشته كلا از بازي DMC زياد والپيپر درست و حسابي پيدا نمي شه(نمي دونم چرا!) چه برسه عكس از شخصيت هاي فرعي بازي.

با همون تعداد كم سعي كردم چندتا آواتار درست كنم كه تركيبي از رنگ آبي باشن.اگه خوشت نيومد شرمنده...

66uvin7.jpg
4qp2n1e.jpg
6bt2901.jpg

6fgntl2.jpg
6gmbdow.jpg
62xx9i1.jpg

63msak3.jpg
4v4hoqo.jpg
63trdj5.jpg

خداوندا به من اين قدرتو بده كه تحمل كنم!:eek:

شماره ۴ چه شوووووووووووود!همه هستن!ليدي!تريش!ليدي با اون لباسش!خدا گفتيم۱ شماره از دست اين دخترا راهتميا!همرو با هم اوردي :eek::(:((:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or