Iraj
کاربر سایت
ras mige ha :biggrin1:پس معلومه نظرت هیچ فرقی نخواهد کرد :biggrin1: چون اگه 360 درجه تغییر کنه دوباره میشه همون نظر قبلیت
ras mige ha :biggrin1:پس معلومه نظرت هیچ فرقی نخواهد کرد :biggrin1: چون اگه 360 درجه تغییر کنه دوباره میشه همون نظر قبلیت
پس معلومه نظرت هیچ فرقی نخواهد کرد :biggrin1: چون اگه 360 درجه تغییر کنه دوباره میشه همون نظر قبلیت
ras mige ha :biggrin1:
من همشونو بدون مصرف خون (جون، انرژي يا هرچي ديگه بهش ميگيد :biggrin1 تونستم بکشم (تو همه حالتها) فقط با اون که کور بود و توهم ميزد و همش فکر ميکرد همه اسپاردا هستن يکم مشکل داشتم که اونم بلاخره تونستم بدون مصرف چيزي بکشم!شما با کدوم غول بیشتر حال میکردین و از کدومشون متنفر بودین ؟
خودم :
از اون سگه حالم به هم میخوردم و توی همه حالتها باهاش مشکل داشتم (به جز easy :cheesygri)
با اون دختره خون آشامه خیلی حال میکردم (حتی یه بار با مصرف فقط یه خون بزرگ زدمش_تو حالت هارد بود فکرکنم_)
منتظرم نظراتونو بدین!!!!!!!!!
به به جناب سعید خان نمی دونستم شما هم اینجا تشیف داری :biggrin1: ببخشید شب بود سبیلاتونو ندیدمخسته نباشيد IQها ... اين تيكه ي مربي تيم ملي ِ !
بله . منبعش یه تریلر بود که چند وقت پیش توی همین تاپیک براتون گذاشتم توی اون تریلر دانته به راحتی وسط بازی استیل رو عوض میکرد فک کنم خودت هم دانلودش کردی ایندفه بادقت نگا کن متوجه میشی.منبعی هم داشت ؟
اگه آره بگو ما هم بریم ببینیم !
چرا باید تا 2009 صبر کنیم؟از شماره 4 خبر جدید؟ندارین؟
افتاد اوایل 2008....اونم فقط تو اروپا....ماها باید تا 2009 صبر کنیم!
شما فکر کنم به من sms میزدن میگفتن این بازی کی میاد....خارج از تاپیک هم نگاه کنی همه اینو هی از هم میپرسنراستی چرا به این اسم حساسیت داری ؟