بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
حالا انشا الله بازيش مياد آسكا جان شايد, ۳۶۰ درجه نظرمون فرق كرد
905.gif
آره الان چیزی نمیشه گفت:cheesygri

--------------------------------------

راستی یکی از معدود کسایی هستی که بهم میگی آسکا...مرسی!!! آسکا قشنگتر از آسوکاست:p

لول 3 مثلا وقتی با استیل شمشیر (توضیحات مربوط به گیم پد!) L2 + جهت جلو با ضربه شمشیر رو میزدی چه حرکتی انجام میداد ؟ با وینچستر هم همون کارو میکرد و کلی حال میداد
با کلت میتونستی به هر چهار طرف شلیک کنی . تو همون دموی Crazy play ،( بود اسمش ؟) همه اون کارایی رو که با تفنگ میکرد رو من انجام میدادم و کلی حال میکردم !(البته کلی از کارها رو با تفنگا نشون نمیداد!)
با اون تفگ لیزری میتونی تیرهای به اصطلاح راداری بزنی !
خلاصه اینکه با این استیل هم میارزه آدم یه بار بازی رو تموم کنه !

البته من زیاده روی کردما با این استیل نمیشه تا آخر رفت :cheesygri
فقط میشه حالشو برد !
واسه تا آخر رفتن فقط استیل sword master به درد میخوره !(اونم فقط لول 3ش)

با همه استایل ها میشه رفت خیلی راحت..ولی باید حرفه ای باشی... من 1 گیم پدم به خاطر dmc خراب شد...باور نمیکنید به چه سرعتی combo / میزدم

با همه استیل ها میشه رفت ! ولی من فکر نکنم بشه با تفنگ رفت !(فوق العاده سخت میشه) چون تیر تفنگها روی غولها تقریبا بی تاثیره !
بعد combo رو با تفنگ میزدی شما ؟ یا با دو تا شمشیر و استیل sword master !!!!!(من که با اینا میزدم!)

شما ها بالا ترین رکورد combo تون چی بوده؟ به نظر من بهترین style برای غول ها یکی اون که زمان رو آهسته می کرد و یکی دیگه اونی که از خودت یه کپی میسازی خیلی کارسازه.

آخرین ویرایش:
من رکوردم یادم نیست چون بد جور بلایی سرم اومد !
نزدیک به 2 ماه پیش یه ویروس عوضی زد کل هاردمو توی 30 ثانیه فرمت کرد (هارد 320) :(( واسه همین سیوی رو که از بازی داشتم با نزدیک به 65 ساعت بازی که همه حالتها رو تا آخر رفته بودم (حتی دانته ماست دای !) پرید :((:((:((:((:((
ولی آره منم قبول دارم که اون استیلی که زمان رو آهسته میکرد خیلی به کار میومد مخصوصا با اون دو تا داداشا !
یه سوال بچه ها : من یادمه آخرا (که داشتم دانته ماست دای رو تموم میکردم) اون استیلی که از خودش یه کپی میگرفت مدت زمانش بی نهایت بود یعنی میتونستم از اول تا آخر مرحله رو با همون استیل برم ! :eek: ولی وقتی دوباره شروع کردم از اول برم وقتی به حالت وری هارد رسیدم این حالت بینهایت نیست :confused: !!!! باور میکننید که یادم نمیاد دفعه اول چیکار کرده بودم که بینهایت شده بود :biggrin1:! الان هر کاری کردم نشد ! :-"
یه نظر سنجی :

شما با کدوم غول بیشتر حال میکردین و از کدومشون متنفر بودین ؟
خودم :
از اون سگه حالم به هم میخوردم و توی همه حالتها باهاش مشکل داشتم (به جز easy :cheesygri)
با اون دختره خون آشامه خیلی حال میکردم (حتی یه بار با مصرف فقط یه خون بزرگ زدمش_تو حالت هارد بود فکرکنم_)
منتظرم نظراتونو بدین!!!!!!!!!

یه سوال بچه ها : من یادمه آخرا (که داشتم دانته ماست دای رو تموم میکردم) اون استیلی که از خودش یه کپی میگرفت مدت زمانش بی نهایت بود یعنی میتونستم از اول تا آخر مرحله رو با همون استیل برم ! :eek: ولی وقتی دوباره شروع کردم از اول برم وقتی به حالت وری هارد رسیدم این حالت بینهایت نیست :confused: !!!! باور میکننید که یادم نمیاد دفعه اول چیکار کرده بودم که بینهایت شده بود :biggrin1:! الان هر کاری کردم نشد ! :-"

تا اونجایی که یادم میاد بعد تموم کردن بازی رو Dante must die یه شخصیت دانته باز میشد که قیافش با دانته معمولی فرقی نداشت ولی تا زمان نامحدودی میتونستی از قدرتای ویژش استفاده کنی یعنی میتونستی هر چقدر بخوای زمانو آروم کنی یا هر چقدر بخوای از همون قدرته که میگی استفاده کنی شاید برای تو هم یه همچین چیزی شده با اینکه این شخصیته خیلی خفن بود ولی من بازم نتونستم بازیو رو Heave or Hell تموم کنم چون خیلی از Dante must die سخت تر میشد
در مورد اون سگه هم کاملا باهات موافقم:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or