Asuka-200X
کاربر سایت
آره الان چیزی نمیشه گفت:cheesygriحالا انشا الله بازيش مياد آسكا جان شايد, ۳۶۰ درجه نظرمون فرق كرد![]()
--------------------------------------
راستی یکی از معدود کسایی هستی که بهم میگی آسکا...مرسی!!! آسکا قشنگتر از آسوکاست

آره الان چیزی نمیشه گفت:cheesygriحالا انشا الله بازيش مياد آسكا جان شايد, ۳۶۰ درجه نظرمون فرق كرد![]()

ایول..منم همین طور!!!!بچه ها توی dmc 3 از کدوم style خوشتون میاد؟ من که sword master
واسه همین سیوی رو که از بازی داشتم با نزدیک به 65 ساعت بازی که همه حالتها رو تا آخر رفته بودم (حتی دانته ماست دای !) پرید 

ولی وقتی دوباره شروع کردم از اول برم وقتی به حالت وری هارد رسیدم این حالت بینهایت نیست :confused: !!!! باور میکننید که یادم نمیاد دفعه اول چیکار کرده بودم که بینهایت شده بود :biggrin1:! الان هر کاری کردم نشد ! 
یه سوال بچه ها : من یادمه آخرا (که داشتم دانته ماست دای رو تموم میکردم) اون استیلی که از خودش یه کپی میگرفت مدت زمانش بی نهایت بود یعنی میتونستم از اول تا آخر مرحله رو با همون استیل برم !ولی وقتی دوباره شروع کردم از اول برم وقتی به حالت وری هارد رسیدم این حالت بینهایت نیست :confused: !!!! باور میکننید که یادم نمیاد دفعه اول چیکار کرده بودم که بینهایت شده بود :biggrin1:! الان هر کاری کردم نشد !
![]()
پس معلومه نظرت هیچ فرقی نخواهد کرد :biggrin1: چون اگه 360 درجه تغییر کنه دوباره میشه همون نظر قبلیتحالا انشا الله بازيش مياد آسكا جان شايد, ۳۶۰ درجه نظرمون فرق كرد![]()