بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
یادش بخیر یه زمانی قصد داشتیم به تاپیکای بغلی برسیم.
البته فکرکنم دلیل اینکه تاپیک مثل دو سال پیش تو اوج نیست یکی کم شدن وقت ازاد بچه هاست یکی هم اینه که موضوعی برای بحث نداریم.
اگه یکی بیاد یه ایده بده خیلی خوب میشه.
مثلا یکی خودم میگم بنظرتون DmC 2 باید ساخته بشه؟(حتی اگه ده سال دیگه هم باشه)
به نظر من اگه کپکام میخواد به شکوه زمان PS برسه نباید به این فروش های کم راضی باشه و باید ادامه سری اصلی رو اونم بعد از زمان DMC 2 عرضه کنه و اینم که همینطوری سری اصلی کلی حفره داستانی داره که باید برطرف بشه.
اصلا مشخص نیست که بعد از داستان 2 و بسته شدن دروازه ی جهنم دانته زنده هستش یا نه اونوقت بیایم سری فرعی رو ادمه بدیم؟
بنظر من که غیر عقلانی هستش.

DMC 4 سال 2006 معرفی شد و 2008 عرضه شد.
DmC سال 2010 معرفی شد و 2012 - 2013 عرضه شد.
پس اگر چرتکه بندازیم میبینیم که معرفی ها به فاصله 4 سال انجام و 2 سال بعدش بازی عرضه میشد. فاصله بین هر معرفی میشه 4 سال.
بنابراین DMC 5 باید 2014 معرفی بشه و 2016 عرضه. یحتمل کپکام یه سورپرایز در چنته داره.

اینو دانلود کنین :| یا حضرت ورجیل :|

حجمش کمه (2.8 MB)

DMC3Vergil

من سکوت می کنم :| فوق العاده ست :| :دی
:|:|:|:|

آخه چجوری؟ کی فکرشو میکرد با ورجیل میشه همچین کارایی کرد؟ اونم ورجیلی که 3تا اسلحه بیشتر نداره:| بهتر از دانته بود. اصن یه وضی:|

هر چی بیشتر از اینا میبینم، بیشتر متعجب میشم که این بی پدرا سال 2005 چه غلطی کردن و چه اعجوبه ای ساختن:|:biggrin1:

78113970271703682947.jpg

نقد و برسی بازی Devil May Cry 3

http://forum.bazicenter.com/thread92389/page15/

پست 216 بخونید

خب دوستان TGS هم اومد و رفت و DMC5 معرفی نشد :( به امید سال بعد :(( We shall never surrender :((

نمیفهمم چرا هیچ خبری نمیشه:(

معلوم نیست کپکام چه نقشه ای داره اما کلا میگم خدا بخیر کنه:|

و باید بگم کلی از هوادارهای بازی اظهار ناامیدی برا بازی کردن و میگن دویل ریبوت اخرن سریه که این خیلی ناراحت کنندست

نمیفهمم چرا هیچ خبری نمیشه:(

معلوم نیست کپکام چه نقشه ای داره اما کلا میگم خدا بخیر کنه:|

و باید بگم کلی از هوادارهای بازی اظهار ناامیدی برا بازی کردن و میگن دویل ریبوت اخرن سریه که این خیلی ناراحت کنندست
هرگز اینجوری نمیشه.
کپکام IP که در گذشته واسش کلی پول ساز بوده رو ول نمیکنه.
امید داشته باشید انشاءالله کپکام عاقل میشه و سریع از نسخه جدید پرده برداری :d

سلام بچه ها.
یه سوال داشتم :d من DmC را بازی کردم، (البته من فن سری DMC هستم :d فقط توی فرومش کم میام :d ) داشتم میگفتم :d من DmC را بازی کرده بودم اما از اونجایی که متاسفانه پلتفرمم ایکس باکسه، نتونستم dlcش را بازی کنم. اما الان پلی 3 دوستم را میخوام بگیرم و دیدم بهترین فرصته که بازیش کنم. الان سوالم اینه که این dlc را چجوری باید نصب کنم؟ چون من اصولن با این dlcها مشکل دارم :d اگه لینک برا دانلود دارید به همراه آموزش نصبش روی پلی 3، ممنون میشم راهنمایی کنید ;) سرانجام ورجیل برام شده معما :|

سلام بچه ها.
یه سوال داشتم :d من DmC را بازی کردم، (البته من فن سری DMC هستم :d فقط توی فرومش کم میام :d ) داشتم میگفتم :d من DmC را بازی کرده بودم اما از اونجایی که متاسفانه پلتفرمم ایکس باکسه، نتونستم dlcش را بازی کنم. اما الان پلی 3 دوستم را میخوام بگیرم و دیدم بهترین فرصته که بازیش کنم. الان سوالم اینه که این dlc را چجوری باید نصب کنم؟ چون من اصولن با این dlcها مشکل دارم :d اگه لینک برا دانلود دارید به همراه آموزش نصبش روی پلی 3، ممنون میشم راهنمایی کنید ;) سرانجام ورجیل برام شده معما :|
اگه با PS3 میگی که تا اونجایی که یادم میاد یه فایل PKG با حجم 2gb بود که باید بری انجمن PS3 ببینی لینک ازش هست یا نیست.
نصبش هم که مثل نصب بقیه فایل های PKG هستش از تو منو راحت نصبش کن ولی. اگه PC داری برو سراغ اون راحت میشی. :)

اگه با PS3 میگی که تا اونجایی که یادم میاد یه فایل PKG با حجم 2gb بود که باید بری انجمن PS3 ببینی لینک ازش هست یا نیست.
نصبش هم که مثل نصب بقیه فایل های PKG هستش از تو منو راحت نصبش کن ولی. اگه PC داری برو سراغ اون راحت میشی. :)
انجامش دادم :> یه فایل 2.70 گیگی بود اما این یه سری costume اضافی هم برا دانته داشت. برا osiris و arbiter و شاتگانش هم skin جدید داشت و bloody palace mode هم اضافه شد بهش که برا من کار نکرد :(
یعنی عاشق vergil شدم دوباره. من vergil قبلی را بیشتر دوست داشم اما اصلن از این یکی خوشم نمیومد :| وای ولی جایی که همون اول میاد جلوی در قلعه خانوادگیشون و به پدرش میگه:
what happened to us father. Dante betrayed me
یعنی معرکه محشر.
i hate Dante
:d
یه سوال؟ چرا ورجیل double jump نداره :| توی abilityهاش هم نبود :| فقط step enemy داره :|

انجامش دادم :> یه فایل 2.70 گیگی بود اما این یه سری costume اضافی هم برا دانته داشت. برا osiris و arbiter و شاتگانش هم skin جدید داشت و bloody palace mode هم اضافه شد بهش که برا من کار نکرد :(
یعنی عاشق vergil شدم دوباره. من vergil قبلی را بیشتر دوست داشم اما اصلن از این یکی خوشم نمیومد :| وای ولی جایی که همون اول میاد جلوی در قلعه خانوادگیشون و به پدرش میگه:
what happened to us father. Dante betrayed me
یعنی معرکه محشر.
i hate Dante
:d
یه سوال؟ چرا ورجیل double jump نداره :| توی abilityهاش هم نبود :| فقط step enemy داره :|
منم تا اونجایی که یادم میاد نداره! :d
اصلا کی خداییش با این فاصله زمانی دوباره میره DmC میزنه؟
اصلا ارزش تکرارش نصف DMC ها نیست! :d
ولی من انصافاً از ورجیل این نسخه جدا از اون آسیب پذیر بودنش راضی بودم!

اصلا کی خداییش با این فاصله زمانی دوباره میره DmC میزنه؟
من :|
تازشم، من نگفتم که خود DmC را بازی میکنم (که البته دوست دارم دوباره بازی کنم و میکنم) گفتم داره dlc را بازی میکنم چون من با ایکس باکس نتونسته بودم بازی کنم. الان برام ادامه جریان ورجیل و سرنوشتش که بعد از شکستش مقابل دانته چه اتفاقی براش افتاد خیلی جالبه!

آخرین ویرایش:
این تکرار کردن بازی بیشتر به سلیقه هر شخص برمیگرده :دی
خود من وقتی DmC تازه اون اوایل اومد ه بود 17 بار تمومش کردم(بدون احتساب 5-6 باری که DLC ورجیل رو رفتم :دی) و با دوتا اکانت مختلف تروفی پلاتینیومش رو گرفتم :دی ولی خب الان بیشتر از یکساله که اصلا طرفش نرفتم و هیچ میلی بهش ندارم، در صورتی که DMC4 رو هر از چند گاهی بازی میکنم و همیشه ازش لذت میبرم.

همونطوری که گفتم این تکرار بازی ها به سلیقه شخص برمیگرده. منی که بیشتر از DMC4 خوشم میاد میرم سروقت اون و کسی هم که بیشتر از نسخه های دیگه خوشش میاد (DmC, DMC3 و ...) میره سروقت اونا :دی

پ.ن: DLC هایی که من برای نسخه PS3 گرفتم Costume های دانته رو هم داشت (البته اون توی یه DLC جدا بود و زودتر از خط داستانی ورجیل منتشر شد) ولی خب همونطوری که گفتم موضوع برمیگرده به بیشتر از یکسال قبل و یادم نمیاد دقیقا DLC ها رو از کجا گرفتم. توصیه میکنم تاپ 2 دانلود رو یه نگاهی بکنی (لینک نمیدم چون فکر کنم ممنوع باشه، توی گوگل سرچش کن پیداش میکنی)
ولی من انصافاً از ورجیل این نسخه جدا از اون آسیب پذیر بودنش راضی بودم!
برعکس تو من از ورجیل این نسخه متنفرم :دی کلا هرچی هم بیشتر بهش فکر میکنم تنفرم نسبت بهش بیشتر میشه :|:دی

Mommy loves Dante more.... So I will do the obvious thing and hate him..... :|:|:|

اون صحنه آخر DLC تا حدودی جالب بود ولی باقی آرک خصوصا اون بخشای تنفرش از دانته خیلی مسخره بود.

آخرین ویرایش:
این تکرار کردن بازی بیشتر به سلیقه هر شخص برمیگرده :دی
خود من وقتی DmC تازه اون اوایل اومد ه بود 17 بار تمومش کردم(بدون احتساب 5-6 باری که DLC ورجیل رو رفتم :دی) و با دوتا اکانت مختلف تروفی پلاتینیومش رو گرفتم :دی ولی خب الان بیشتر از یکساله که اصلا طرفش نرفتم و هیچ میلی بهش ندارم، در صورتی که DMC4 رو هر از چند گاهی بازی میکنم و همیشه ازش لذت میبرم.

همونطوری که گفتم این تکرار بازی ها به سلیقه شخص برمیگرده. منی که بیشتر از DMC4 خوشم میاد میرم سروقت اون و کسی هم که بیشتر از نسخه های دیگه خوشش میاد (DmC, DMC3 و ...) میره سروقت اونا :دی

پ.ن: DLC هایی که من برای نسخه PS3 گرفتم Costume های دانته رو هم داشت (البته اون توی یه DLC جدا بود و زودتر از خط داستانی ورجیل منتشر شد) ولی خب همونطوری که گفتم موضوع برمیگرده به بیشتر از یکسال قبل و یادم نمیاد دقیقا DLC ها رو از کجا گرفتم. توصیه میکنم تاپ 2 دانلود رو یه نگاهی بکنی (لینک نمیدم چون فکر کنم ممنوع باشه، توی گوگل سرچش کن پیداش میکنی)

برعکس تو من از ورجیل این نسخه متنفرم :دی کلا هرچی هم بیشتر بهش فکر میکنم تنفرم نسبت بهش بیشتر میشه :|:دی

Mommy loves Dante more.... So I will do the obvious thing and hate him..... :|:|:|

اون صحنه آخر DLC تا حدودی جالب بود ولی باقی آرک خصوصا اون بخشای تنفرش از دانته خیلی مسخره بود.
منظورم اینه که آدم با وجود گذشت اینهمه مدت بیشتر رغبت میکنه بره DMC 3 با ورجیل اونم لباس اسپاردا ( همین الان هوس کردم) درجه سختی DMD بازی کنه تا درجات بالای این جدیدرو!
اصلا کمبو زدن DMC ها به کل DmC میرزه :(
در مورد ورجیل هم تو نباید این ورجیل رو با اون ورجیل خودمون مقیاس بگیری باید نسبت به فضای DmC. و دانته جدید در نظر بگیری.
و گرنه علی چی رو داری با چی مقایسه میکنی؟:d
پرستیژ ورجیل بی نظیر هستش هنوزم!
راستی من اصلا از اون Classic Costume دانته تو DmC اصلا خوشم نمیاد! :(
انگار کلاه گیس تو سر دانته DmC گذاشتن! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or