بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
سر همين شماره 3 هم كلي نذر و نياز كرديم ... خدايي من يكي كه فكر نمي كردم براي pc بياد .
سر قضيه ي شماره ي 4 هم همه چي به اين بستگي داره كه كپكام امتياز پخش بازي رو در اختيار كدوم كنسول قرار بده = كه معلومه فعلا" فقط PS3
يعني اگه انحصارا" مختص به يه كنسول خاص باشه , ما بايد صبر كنيم تا اون كنسول فروشش رو بكنه ,بعدش شايد ما هم بتونيم يه DMC ديگه بازي كنيم ( البته تا اون روز قطعا" بايد يه ارتقايي داده باشيم كامپيوتر هامونو ! )
اميدوارم كه اين دفعه ديگه اين قدر به pc بازها اهانت نشه ! منظورم اينه كه اين دفعه اگه قرار شد شماره ي 4 هم براي pc بياد , بيان بازي رو مختص pc بسازن ديگه پورتش نكنن .
حالا كو تا اين بازي براي pc بياد ... براي ps3 كه امسال تازه ريليز ميشه :confused:

الان منتظریم که واسه X360 بیاد
سورنا جان شما X360 داري ؟ ؟ ؟

سر همين شماره 3 هم كلي نذر و نياز كرديم ... خدايي من يكي كه فكر نمي كردم براي pc بياد .

ییهو اومد یادمه!

سر قضيه ي شماره ي 4 هم همه چي به اين بستگي داره كه كپكام امتياز پخش بازي رو در اختيار كدوم كنسول قرار بده = كه معلومه فعلا" فقط PS3

این MS داره سعی میکنه با Capcom صحبت کنه...هر روز یه شایعه می شه چیزی معلوم نیست ولی هنوز منحصرا مال PS3 ه !

البته تا اون روز قطعا" بايد يه ارتقايي داده باشيم كامپيوتر هامونو
براي ps3 كه امسال تازه ريليز ميشه

هنوز معلوم نیست که کی بخواد واسه PS3 بیاد و تاریخ Release ش هم هنوز اعلام نشده بعید می دونم نسخه ی PCش اگه بیاد تا 2009 یا 2010 بیاد همون PS3 خریدن ارزشش بیشتره!

اميدوارم كه اين دفعه ديگه اين قدر به pc بازها اهانت نشه ! منظورم اينه كه اين دفعه اگه قرار شد شماره ي 4 هم براي pc بياد , بيان بازي رو مختص pc بسازن ديگه پورتش نكنن .
حالا كو تا اين بازي براي pc بياد

هیچ وقت اینکارو نمی کنن مطمئن باش! همین Ressident Evil 4 رو هم این Capcom الان واسه PC زده پورت شدس ولی به PS2 ش هم نمی رسه من گرافیکشو از بعضی بازیهای 360 بیشتر می دونم(RE4 PS2)!!!!

من به خودمم اطمینان می دم که همه جوره امکانش هست این بازی برای 360 بیاد چون هیچ کس فکرش رو نمی کرد بازی هایی مثل RE4 یا DMC3 یا Onimusha3 برای PC بیاد اما کپکام ثابت کرد برای پول در آوردن حاضره تمام بازیاش رو از انحصار خارج کنه حالا توی نسل بعد کع دست توی کار گیم زیاد شده کپکام نمی خواد به فاجعه ای که در سال 2002 و 2003 داشت براش پیش میومد بخوره پس احتمال عرضه DMC4 روی 360 بسیار زیاده

هیچ وقت اینکارو نمی کنن مطمئن باش! همین Ressident Evil 4 رو هم این Capcom الان واسه PC زده پورت شدس ولی به PS2 ش هم نمی رسه من گرافیکشو از بعضی بازیهای 360 بیشتر می دونم(RE4 PS2)!!!!
چيزه , يه سوال ؟‌ ! مگه RE4 اومد ؟‌ ؟ ؟ :confused:

اما کپکام ثابت کرد برای پول در آوردن حاضره تمام بازیاش رو از انحصار خارج کنه

دقيقا" همين طوره سينا جان كپكام كمپاني پول دوستيه ... به قول خودت اين موضوع باعث ميشه احتمال اومدن DMC 4 براي 360 بيشتر بشه ولي شايد ريليزشون همزمان نباشه .
اگه اين طور باشه يه موقيعت خوبي پيش مياد تا بشه قدرت دو تا كنسول رو محك زد ...
نمي دونم بازي هاي مشتركشون الان چيه ؟

و همین طور ps3 دار ها در اروزی lost planet
امين جون , قربون پستاي با ارزشت برم !!! :cheesygri ( به دل نگيريا ! ) خواهشا" DMC رو با بازيه ديگه اي مقايسه نكن ... اونم اينجا ! :mad:
راستي من مي خواستم وقتي پستات 5 رقمي شدن بهت تبريك بگم ولي سرعت خيلي بالاست ...:p

و همین طور ps3 دار ها در اروزی lost planet

و همین طور ربطی به این تاپیک نداره!:biggrin1:

در ضمن امین جان مثال قشنگی نزدی باید می گفتی Gears of Warیا مثلا Halo 3

من به خودمم اطمینان می دم که همه جوره امکانش هست این بازی برای 360 بیاد چون هیچ کس فکرش رو نمی کرد بازی هایی مثل RE4 یا DMC3 یا Onimusha3 برای PC بیاد اما کپکام ثابت کرد برای پول در آوردن حاضره تمام بازیاش رو از انحصار خارج کنه حالا توی نسل بعد کع دست توی کار گیم زیاد شده کپکام نمی خواد به فاجعه ای که در سال 2002 و 2003 داشت براش پیش میومد بخوره پس احتمال عرضه DMC4 روی 360 بسیار زیاده

تا ببینیم چه می شود! ولی متاسفانه بازی Final Fantasy XIII روی این 360 نمیاد که ما رو به سوی PS3 می کشونه!

چيزه , يه سوال ؟‌ ! مگه RE4 اومد ؟‌ ؟ ؟

یه دو سه روز صبر کن!

امين جون , قربون پستاي با ارزشت برم !!! ( به دل نگيريا ! ) خواهشا" DMC رو با بازيه ديگه اي مقايسه نكن ... اونم اينجا !
راستي من مي خواستم وقتي پستات 5 رقمي شدن بهت تبريك بگم ولي سرعت خيلي بالاست ...

من از طرف امین از تو معذرت میخوام!

امين جون , قربون پستاي با ارزشت برم !!! :cheesygri ( به دل نگيريا ! ) خواهشا" DMC رو با بازيه ديگه اي مقايسه نكن ... اونم اينجا ! :mad:
راستي من مي خواستم وقتي پستات 5 رقمي شدن بهت تبريك بگم ولي سرعت خيلي بالاست ...:p

:blushing:

همین طور ربطی به این تاپیک نداره!:biggrin1:

در ضمن امین جان مثال قشنگی نزدی باید می گفتی Gears of Warیا مثلا Halo 3

من گفتم یه بازی بگو که هر دوش ماله capcom باشه:)

دوستان عذر میخوام لطفا نقل قول نکنید و ادامه ندید

و همین طور ps3 دار ها در اروزی lost planet :biggrin1:
امین هر چی اومدم جلوی خودم رو بگیر نتونستم... اینجام گیر کرده بود( دقت کن اینجام)
LOST PLANET شد بازی؟؟؟؟ dmc داری با اون مقایسه میکنی
مقایسه این دو تا مثل مقایسه super mario واسه nes با gears of war میمونه....

capcom یه زمان عین پسر خاله سونی بود.. هر چی سونی میگفت همون بود.... ولی چند سالی هست که داره از سونی دور میشه... یه کمپانی خیانت کار شده... نمونه اش بستن قرار داد یک ساله با nintendo سره Re4 بود... که طرفداران این بازی که به خاطر این بازی ps2 خریده بودن حالشون از capcom به هم بخوره.. چون 4 سال بود گفته میشد که این بازی فقط برای ps2 میاد ولی بهونه های زیادی اورده شد که ps2 نمیتونه این بازی رو اجرا کنه.......

خلاصه دوباره Capcom طرف سونی اومد با فکر کنم با اشاره سونی دستور پورت شدن 3 تا از ابر بازی های خودش رو برای pc داد... چون این 3 بازی اگر ادامه ای براشون ساخته بشه فقط برای ps3 خواهد بود(البته Re5 برای 360 هم میاد) این خودش یه جوری میتونه بازی کننده ها رو به سمت ps3 بکشه... چون تو اروپا و آمریکا ملت اینقدر به دانته و dmc علاقه دارن که یه مدت تیریپ دانته ( یعنی کلاه گیس سفید + یه اوورکت قرمز) مد شده بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or