Dante Is Alive
کاربر سایت
حالا شاید اومد شما چه میدونی!! الان منتظریم که واسه X360 بیاد که شایعاتی در موردش هست ولی هنوز چیزی اعلام نشده همه سر کاریم! PC هم اگه بیاد بعد از Release شدن PS3 اعلام میشه!چرا چهرش برای pc نمی آد؟
سورنا جان شما X360 داري ؟ ؟ ؟الان منتظریم که واسه X360 بیاد
سر همين شماره 3 هم كلي نذر و نياز كرديم ... خدايي من يكي كه فكر نمي كردم براي pc بياد .
سر قضيه ي شماره ي 4 هم همه چي به اين بستگي داره كه كپكام امتياز پخش بازي رو در اختيار كدوم كنسول قرار بده = كه معلومه فعلا" فقط PS3
البته تا اون روز قطعا" بايد يه ارتقايي داده باشيم كامپيوتر هامونو
براي ps3 كه امسال تازه ريليز ميشه
اميدوارم كه اين دفعه ديگه اين قدر به pc بازها اهانت نشه ! منظورم اينه كه اين دفعه اگه قرار شد شماره ي 4 هم براي pc بياد , بيان بازي رو مختص pc بسازن ديگه پورتش نكنن .
حالا كو تا اين بازي براي pc بياد
و همین طور ps3 دار ها در اروزی lost planet :biggrin1:360 دار ها باید تو آرزو بازی کردن dmc 4 بمونن...
چيزه , يه سوال ؟ ! مگه RE4 اومد ؟ ؟ ؟ :confused:هیچ وقت اینکارو نمی کنن مطمئن باش! همین Ressident Evil 4 رو هم این Capcom الان واسه PC زده پورت شدس ولی به PS2 ش هم نمی رسه من گرافیکشو از بعضی بازیهای 360 بیشتر می دونم(RE4 PS2)!!!!
اما کپکام ثابت کرد برای پول در آوردن حاضره تمام بازیاش رو از انحصار خارج کنه
امين جون , قربون پستاي با ارزشت برم !!! :cheesygri ( به دل نگيريا ! ) خواهشا" DMC رو با بازيه ديگه اي مقايسه نكن ... اونم اينجا !و همین طور ps3 دار ها در اروزی lost planet
و همین طور ps3 دار ها در اروزی lost planet
من به خودمم اطمینان می دم که همه جوره امکانش هست این بازی برای 360 بیاد چون هیچ کس فکرش رو نمی کرد بازی هایی مثل RE4 یا DMC3 یا Onimusha3 برای PC بیاد اما کپکام ثابت کرد برای پول در آوردن حاضره تمام بازیاش رو از انحصار خارج کنه حالا توی نسل بعد کع دست توی کار گیم زیاد شده کپکام نمی خواد به فاجعه ای که در سال 2002 و 2003 داشت براش پیش میومد بخوره پس احتمال عرضه DMC4 روی 360 بسیار زیاده
چيزه , يه سوال ؟ ! مگه RE4 اومد ؟ ؟ ؟
امين جون , قربون پستاي با ارزشت برم !!! ( به دل نگيريا ! ) خواهشا" DMC رو با بازيه ديگه اي مقايسه نكن ... اونم اينجا !
راستي من مي خواستم وقتي پستات 5 رقمي شدن بهت تبريك بگم ولي سرعت خيلي بالاست ...
امين جون , قربون پستاي با ارزشت برم !!! :cheesygri ( به دل نگيريا ! ) خواهشا" DMC رو با بازيه ديگه اي مقايسه نكن ... اونم اينجا !
راستي من مي خواستم وقتي پستات 5 رقمي شدن بهت تبريك بگم ولي سرعت خيلي بالاست ...
همین طور ربطی به این تاپیک نداره!:biggrin1:
در ضمن امین جان مثال قشنگی نزدی باید می گفتی Gears of Warیا مثلا Halo 3
امین هر چی اومدم جلوی خودم رو بگیر نتونستم... اینجام گیر کرده بود( دقت کن اینجام)و همین طور ps3 دار ها در اروزی lost planet :biggrin1:
capcom یه زمان عین پسر خاله سونی بود.. هر چی سونی میگفت همون بود.... ولی چند سالی هست که داره از سونی دور میشه... یه کمپانی خیانت کار شده... نمونه اش بستن قرار داد یک ساله با nintendo سره Re4 بود... که طرفداران این بازی که به خاطر این بازی ps2 خریده بودن حالشون از capcom به هم بخوره.. چون 4 سال بود گفته میشد که این بازی فقط برای ps2 میاد ولی بهونه های زیادی اورده شد که ps2 نمیتونه این بازی رو اجرا کنه.......من به خودمم اطمینان می دم که همه جوره امکانش هست این بازی برای 360 بیاد چون هیچ کس فکرش رو نمی کرد بازی هایی مثل RE4 یا DMC3 یا Onimusha3 برای PC بیاد اما کپکام ثابت کرد برای پول در آوردن حاضره تمام بازیاش رو از انحصار خارج کنه حالا توی نسل بعد کع دست توی کار گیم زیاد شده کپکام نمی خواد به فاجعه ای که در سال 2002 و 2003 داشت براش پیش میومد بخوره پس احتمال عرضه DMC4 روی 360 بسیار زیاده