Dante Is Alive
کاربر سایت
تا جایی که اطلاعات نداشته ی من میگه دانته دشمن وحشتناک نرو و ماست !
يه نكته اي رو مي خواستم در مورد اين قضيه ي دانته عليه ما بگم , ابلته اساتيد ببخشند ديگه چون من تقريبا" كه نه دقيقا" از شماره ي 4 چيزي نمي دونم و هر چي ميگم بر پايه ي حدس و گمانه !
به نظر من اين كار كپكام به يكي از دو دليل زير مي تونه باشه .
1. افزايش محبوبيت دانته
و يا اينكه
2. تغيير قهرمان سري Devil may cry ...
براي افزودن محبوبيت دانته بين طرفدارانش كه نياز به كاري نيست . اما ممكنه كپكام با وارد كردن نرو به داستان و مقابل دانته قرار دادن اون بخواد به عظمت و ابهت دانته بيفزايد (چقدر كتابي !!! )
خب اگه ما با نرو در انتهاي بازي هم نتونيم دانته رو شكست بديم , اين جوري دانته همچنان شخص اول سري DMC خواهد بود . حتي اگه Playable هم نباشه .
ببينيد من فكر نمي كنم كسي الان منتظر شماره ي 4 باشه و 3 تا شماره ي قبلي رو ( يا حد اقل شماره ي آخر رو ) بازي نكرده باشه .
خب اين جوري كار گروه DMC سخت تر ميشه . اونا بايد همون قهرماني رو كه خلق كردن و دل خيلي ها رو برده ( مثل من ) رو در اوج نگه دارن . به نظرم اين كار سخت تره نسبت به زماني كه بخوان يه Hero ديگه رو خلق كنن ( اين ژاپني ها كه اين جور كارا رو زرتي انجام ميدن )
دانته از همون اول تو تمام سري هاي DMC با يه ضعيفه ( جسارت نباشه ها ! ) بوده ولي هيچ كدوم از اونا موندگار نبودن . دانته جوري خلق شد كه هميشه تك و تنها قهرمان بازي بود . حالا اين بار هم سنت شكني نميشه ...
...................
ولي از چيزي كه مي ترسم اينه كه اين چشم بادوميا بخوان قهرمان اين سري بازي ها رو عوض كنن !!!
الانم كه فكر مي كنم به نظرم بعيد نيست . فقط خدا كنه هدفشون اين نباشه .
با كنار رفتن دانته به عنوان نقش اول بازي قطعا" DMC طرفداراي زيادي رو از دست خواهد داد ولي همون طور هم كه سروش جان هم فرمودن ممكنه بعضيا تا الان از نرو خوششون اومده باشه .
شايد اين كار بتونه يكي دو شماره ديگه هم به بازي اضافه كنه ... اين كه كاراي نرو تازگي داره و يا اينكه اين بازي Next gen هست و براي كنسولي جديد طراحي ميشه و ...
ولي فكر مي كنم خيلي ها مثل من هيچ كدوم از اينا رو نمي خوان , بلكه ما فقط دانته رو مي خواييم !
-------------------------
پ.ن : اين ما هم در جمله آخر به نمايندگي از تمام دانته بازاي عزيز بود .
.........................................................................................................
به نظرشما ممكنه اين كار كپكام به هر دو دليل فوق باشه ؟
يعني اين چشم بادوميا مي خوان هم دانته رو حذف كنن و هم محبوب ترش كنن ؟
يه جور خداحافظي !!!
اگه اين جوري شه كه اين ID يه من بيش از پيش تو چشم مياد !
////////////////////////
دوست عزيز منظور شما از دختره كيه ؟مثل اینکه اسم دختره تو دویل 4 kyrie ه. کسی نمیدونه تو بازی چه نقشی داره؟؟
مگه غير از نرو كسي ديگه هم هست ؟ ؟ ؟ :confused:
/////////////////////////
آخيش ...يه ماهي بود پستي نداده بودم .