بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
تا جایی که اطلاعات نداشته ی من میگه دانته دشمن وحشتناک نرو و ماست !

يه نكته اي رو مي خواستم در مورد اين قضيه ي دانته عليه ما بگم , ابلته اساتيد ببخشند ديگه چون من تقريبا" كه نه دقيقا" از شماره ي 4 چيزي نمي دونم و هر چي ميگم بر پايه ي حدس و گمانه !

به نظر من اين كار كپكام به يكي از دو دليل زير مي تونه باشه .
1. افزايش محبوبيت دانته
و يا اينكه
2. تغيير قهرمان سري Devil may cry ...

براي افزودن محبوبيت دانته بين طرفدارانش كه نياز به كاري نيست . اما ممكنه كپكام با وارد كردن نرو به داستان و مقابل دانته قرار دادن اون بخواد به عظمت و ابهت دانته بيفزايد (چقدر كتابي !!! ):-"
خب اگه ما با نرو در انتهاي بازي هم نتونيم دانته رو شكست بديم , اين جوري دانته همچنان شخص اول سري DMC خواهد بود . حتي اگه Playable هم نباشه .
ببينيد من فكر نمي كنم كسي الان منتظر شماره ي 4 باشه و 3 تا شماره ي قبلي رو ( يا حد اقل شماره ي آخر رو ) بازي نكرده باشه .
خب اين جوري كار گروه DMC سخت تر ميشه . اونا بايد همون قهرماني رو كه خلق كردن و دل خيلي ها رو برده ( مثل من :love: ) رو در اوج نگه دارن . به نظرم اين كار سخت تره نسبت به زماني كه بخوان يه Hero ديگه رو خلق كنن ( اين ژاپني ها كه اين جور كارا رو زرتي انجام ميدن )
دانته از همون اول تو تمام سري هاي DMC با يه ضعيفه ( جسارت نباشه ها ! :-" ) بوده ولي هيچ كدوم از اونا موندگار نبودن . دانته جوري خلق شد كه هميشه تك و تنها قهرمان بازي بود . حالا اين بار هم سنت شكني نميشه ...

...................

ولي از چيزي كه مي ترسم اينه كه اين چشم بادوميا بخوان قهرمان اين سري بازي ها رو عوض كنن !!!
الانم كه فكر مي كنم به نظرم بعيد نيست . فقط خدا كنه هدفشون اين نباشه .
با كنار رفتن دانته به عنوان نقش اول بازي قطعا" DMC طرفداراي زيادي رو از دست خواهد داد ولي همون طور هم كه سروش جان هم فرمودن ممكنه بعضيا تا الان از نرو خوششون اومده باشه .
شايد اين كار بتونه يكي دو شماره ديگه هم به بازي اضافه كنه ... اين كه كاراي نرو تازگي داره و يا اينكه اين بازي Next gen هست و براي كنسولي جديد طراحي ميشه و ...

ولي فكر مي كنم خيلي ها مثل من هيچ كدوم از اينا رو نمي خوان , بلكه ما فقط دانته رو مي خواييم !

-------------------------
پ.ن : اين ما هم در جمله آخر به نمايندگي از تمام دانته بازاي عزيز بود .

.........................................................................................................
به نظرشما ممكنه اين كار كپكام به هر دو دليل فوق باشه ؟
يعني اين چشم بادوميا مي خوان هم دانته رو حذف كنن و هم محبوب ترش كنن ؟

يه جور خداحافظي !!!:(( :(
اگه اين جوري شه كه اين ID يه من بيش از پيش تو چشم مياد !

////////////////////////
مثل اینکه اسم دختره تو دویل 4 kyrie ه. کسی نمیدونه تو بازی چه نقشی داره؟؟
دوست عزيز منظور شما از دختره كيه ؟
مگه غير از نرو كسي ديگه هم هست ؟ ؟ ؟ :confused:
/////////////////////////
آخيش ...يه ماهي بود پستي نداده بودم .

يعني اين چشم بادوميا مي خوان هم دانته رو حذف كنن و هم محبوب ترش كنن ؟
ببینید به نظر من سیاست درستی در پیش گرفتن. ;)
الان یه نفر مثل لرا کرافت که توی چند شماره ی اول طرفداراش براش میمردن ، دیگه بعد از 9 ، 10 شماره دیگه اونقدر تکراری شده که سازندگان مجبورن توی هر شماره قیافش رو عوض کنن .
یا همین سم فیشر و اسنیک همون کسانی هستن که طرفدارانشون یه زمانی هر روز با هم دعوا داشتن و توی هر سایتی میرفتی یه تاپیک Snake vs Sam یا یه همچین چیزی میدیدین.
ولی میبینم که طرفدارانشون دیگه خسته شدن از این همه جنگ و دعوا سر شخصیت محبوبشون و سازندگان بازی هم با پیر کردن اسنیک و سم ، دارن چهره ی تکراریشون رو از ذهن ما پاک میکنن و با ساختن یک چهره ی جدید بهشون تنوع میبخشن.
همین Resident Evil و GTA پر طرفدار هم هر شماره شخصیت هاشون دارن عوض میشن.

حالا اگه این دانته هم یه کم دیگه از عمرش بگذره ، اونم تکراری میشد و سازنده ها مجبور میشدن یا بکشنش یا قیافشو عوض کنن یا . . .

پس ببینید ، سازنده ها 2 تا انتخاب در پیش دارن :

1_ یا اونقدر زنده نگهش دارن که برای همتون تکراری شه .

2-یا دانته رو نابود کنن تا تکراری نشه.

خوب اگه انتخاب اول رو بکنن ، همین شما ها که دارید می میرید برای دانته ، ازش خسته میشید .
ممکنه بگید نه ما هیچ وقت از دانته خسته نمیشیم و همیشه باهاشیم و . . . ولی تجربه خلاف اینو ثابت کرده. :)

حالا اگر سازنده ها انتخاب دوم رو بکنن : دانته در اوج از بین میره و یاد و خاطرش بعنوان یک قهرمان و تا آخر عمر توی ذهن همتون میمونه. :love:

شما کدومو دوست دارید ؟

اگه اين جوري شه كه اين ID يه من بيش از پيش تو چشم مياد !

اون موقع فکر کنم مجبور شی آی دیت رو عوض کنی :
Dante Is Dead !!

نکته اصلی همین جاست که میگین موقعی قهرمانو باید عوض کرد که مردم ازش خسته شده باشن (مثل مثال خودتون) ولی کی الان حاضره بگه دانته تکراری شده؟ این کار کاملا اشتباهه و همون بلایی سر Dmc4 خواهد آمد که سر Mgs2 اومد(اون رایدن بچه سوسول) چون اون موقع هم بدون اینکه از محبوبیت اسنیک چیزی کم شده باشه نقش اول رو عوض کردن و میدونیم که نتیجه چی شد.

همین Resident Evil و GTA پر طرفدار هم هر شماره شخصیت هاشون دارن عوض میشن.
بله,عوض ميشن.ولي از همون اول عوض ميشن!
ليون كندي توي قسمت 1و2و3و4 كه نيومده !فقط 2و 4 كه تازه خودشو بيشتر تو 4 نشون داد.
پس مردم اونجور هم بهش عادت نكردن كه بگن چرا توي قسمت بعدي نيومد!در اصل به اين روال عادت كردن.
ولي دانته از قسمت اول بود و شخصيت اول.همه دانته رو به عنوان شخصيت خوب و اول بازي ميدونن و براشون سخته كه اين شخصيت از ازج به پستي برسه!
نظر خود من اينكه خيلي اشتباه كردن كه اينقدر پرشي كار كردن .
حالا كه اين اشتباه را كردن اشتباه بزرك تر ديكه نكنن
(من جاشون بودم تا قسمت 2 ميساختم و ديكه ول ميكردم,داره روز به روز كاراشون مسخره تر ميشه)

بله,عوض ميشن.ولي از همون اول عوض ميشن!
نکته اصلی همین جاست که میگین موقعی قهرمانو باید عوض کرد که مردم ازش خسته شده باشن

نه نه . . . گوش ندادین ! :)
میگم حالا که یک شخصیت به این خوبی ساختن ، بیان تکراریش کنن و مردم رو ازش خسته کنن ؟
یا در اوج بکشنش ؟

خوب اگه 2 ، 3 بار دیگه این دانته سر و کلش پیدا بشه ، دیگه مجبور میشه جول و پلاسش رو جمع کنه بره . ولی اگر حالا بذارنش کنار ، یاد و خاطرش باقی میمونه. :cool:
تازه در این صورت ممکنه دوباره احیاش کنن . مثلا وقتی DMC 6 میاد ، میگن وقایع این شماره قبل از شماره ی 3 میگذره . (مثلا شماره ی 3 که قبل از 2 میگذره. ) . یا یه داستانی بسازن که دانته دوباره زنده شه . یا . . . هزار راه برای احیای دانته هست.
فکرشو بکنید برای شماره ی 6 تیتر مجلات میشه "دانته باز میگردد" "دیدار مجدد با دانته " . . . . .
و چقدر مردم خوشحال میشن.

ببینید یه مثال ساده براتون میزنم :
یه زمین کشاوزی دارید ، خیلی خوب داره محصول میده و شما هم 3 ، 4 ساله دارید محصولی که میخواید رو میکارید (مثلا گندم) و برداشت میکنید و میفروشید.
خوب ، این زمین املاحش رو بزودی از دست خواهد داد و خاکش فرسوده و غیر قابل استفاده خواهد شد.
حالا اگه شما سال چهارم ، بجای گندم ، یونجه بکارید ، درسته که سودی به اندازه ی گندم نداره و مردم کمتر دوستش دارن ، ولی در عوض یونجه خاک رو قوی میکنه و سال پنجم دوباره میتونید گندم بکارید.

{برای کسانی که مثال رو متوجه نشدن :
گندم = دانته
یونجه = نرو
فرسوده شدن زمین = تکراری شدن شخصیت
هر سال کشت = یک ورژن از DMC
فروش محصول (پرطرفدار بودن محصول )= محبوبیت شخصیت
زمین کشت = DMC }

حالا باز نیاید بگید مثل بی ربط بودا ! قبلش یه کم به مثال فکر کنید. ;)

من از نظر تئوری با حرف شما مخالفتی ندارم فقط میگم که این داستان ( عوض کردن قهرمان (نرو)) در عمل- سری متال گیر (رایدن)- جواب نداده.
فرمایش شما صحیحه که این عمل باعث میشه شماره های بعد جذاب ترشه- مثل mgs3 بعد از mgs2 -ولی باعث شکست خود این شماره میشه- مثل mgs2 - و فعلا هم نگرانی ما همین شماره هستش وگرنه تا dmc6 بیاد کی مرده کی زنده.:biggrin1:

بعضي از دوستان نوشته بودن كه:
توي هر قسمت يك دختره مياد و به دانته گير ميده!
بجز تريش كه عاشق دانته شد بقيه خيلي ادم بودن و دلبري هم نميكردن(حتما ليدي با اون صورت زيباش دلبري ميكنه!)
حداقل دانته بود كه توي قسمت 3 به ليدي كمي گير داد(البته من خوم با همه اين دختر ها مخالفم)اين جديده هم كه اصلا يك بار هم كنار دانته نبوده!
------------
اماااااااا ضعيفه!!!!!!!!!!!!!!!!!
لطفا از اين كلمه استفاده نكنين كه بيشتر درخور دو برادر دوستداشتني بازيند!:-"
------------
اگر داستان رو جوري ميكردن كه فرزند دانته ماجرا رو ادامه بده خوب ميشد.
حال ميداد نرو فرزند دانته ميبود!

اون موقع فکر کنم مجبور شی آی دیت رو عوض کنی :
Dante Is Dead !!

نه وحيد جان , اتفاقا" الان كه درست تر به نظر مياد . . .
به قول خودت :
Everybody dies one day , But Dante Is always Alive

ببینید یه مثال ساده براتون میزنم :
یه زمین کشاوزی دارید ، خیلی خوب داره محصول میده و شما هم 3 ، 4 ساله دارید محصولی که میخواید رو میکارید (مثلا گندم) و برداشت میکنید و میفروشید.
خوب ، این زمین املاحش رو بزودی از دست خواهد داد و خاکش فرسوده و غیر قابل استفاده خواهد شد.
حالا اگه شما سال چهارم ، بجای گندم ، یونجه بکارید ، درسته که سودی به اندازه ی گندم نداره و مردم کمتر دوستش دارن ، ولی در عوض یونجه خاک رو قوی میکنه و سال پنجم دوباره میتونید گندم بکارید.

{برای کسانی که مثال رو متوجه نشدن :
گندم = دانته
یونجه = نرو
فرسوده شدن زمین = تکراری شدن شخصیت
هر سال کشت = یک ورژن از DMC
فروش محصول (پرطرفدار بودن محصول )= محبوبیت شخصیت
زمین کشت = DMC }

حالا باز نیاید بگید مثل بی ربط بودا ! قبلش یه کم به مثال فکر کنید.

اول ببخشيد كه اين همه از نوشته ي وحيد جان رو نقل كردم . راستش اين 3-4 تا پست آخر وحيد رو كه خوندم , متقاعد شدم .
ولي در مورد مثالي كه زدي خيلي حال كردم . خيلي ذهن بازي بازي داري .;)
با اون قسمت يونجش كاملا" موافقم !!!:-"

فکرشو بکنید برای شماره ی 6 تیتر مجلات میشه "دانته باز میگردد" "دیدار مجدد با دانته " . . . . .
و چقدر مردم خوشحال میشن.

اين يه طرح چند ساله هست . يعني كپكام بايد از خير فروش بالا تو چند شماره ( حد اقل يكي دو شماره ) بگذره و در عوض اين موقعيت رو براي شماره ي اي آماده كنه كه دانته بر ميگرده !
خب آره , به نظر طرح جالبي مياد ولي اين براي ما كه طرفداراي دانته هستيم خوش مياد , نه براي روساي كپكام .

اماااااااا ضعيفه!!!!!!!!!!!!!!!!!
شرمندم ... باور كنيد هيچ منظوري نداشتم !

.................................................
راستي بچه ها تاريخ ريليز DMC 4 كيه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or