بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
بچه ها، من از Dmc3 خوشم نيومد (آدرنالين نداره به نظر من)، فك ميكنين از Dmc1 خوشم بياد؟
سال 80 كه به شدت تو كف Dmc1 بودم و دمو هاش رو تو سيدي بازي رايانه هر روز ميديدم، به عشق همونم Dmc3 خريدم همون روزي كه Ps2 خريدم كه زد حال اساسي زد.
حالا فك ميكنين از Dmc1 خوشم بياد؟ يعني Dmc1 از 3ش خيلي بهتره؟

کسی اینجا Dmc 2 رو داره من خریدارم من هر جا گشتم نتونستم پیداش کنم درسته این بازی زیاد جالب نیست اما من می خوام برای یک بار هم که شده بازی کنم

بچه ها، من از Dmc3 خوشم نيومد (آدرنالين نداره به نظر من)، فك ميكنين از Dmc1 خوشم بياد؟
سال 80 كه به شدت تو كف Dmc1 بودم و دمو هاش رو تو سيدي بازي رايانه هر روز ميديدم، به عشق همونم Dmc3 خريدم همون روزي كه Ps2 خريدم كه زد حال اساسي زد.
حالا فك ميكنين از Dmc1 خوشم بياد؟ يعني Dmc1 از 3ش خيلي بهتره؟

تنها نقطه قوت نسخه 1 به نسخه 3 داستانشه و گرنه نه سرعت مبارزاتش اندازه‌ی اونه نه گرافیکش نه ...
درسته که DMC1 بازی بزرگی بود اما دورانش گذشته.

هنوز جزییات Dmc که قراره برای Psp بیاد اعلام نشده ولی مطمئن باشید شماره 4 نیست الکی هم یه چیزی رو نمیدونید شایعه نکنید
من شرمندم.
واقعا ببخشيد,فكر كردم توي اخبار سايت قبلا اينو ديده بودم.
بازم شرمنده.:blushing:

کسی اینجا Dmc 2 رو داره من خریدارم من هر جا گشتم نتونستم پیداش کنم درسته این بازی زیاد جالب نیست اما من می خوام برای یک بار هم که شده بازی کنم

من هر سه تا شماره رو دارم ! فقط فروشي نيست :-" آك آك هم هست . . .

حالا شما قيمت پيشنهاديت رو بگو ...:cheesygri

.....................

درسته که DMC1 بازی بزرگی بود اما دورانش گذشته.

خودت حرف خودت رو نقض مي كني ؟ ؟ ؟
اگه بازي بزرگي بوده هنوزم بايد بزرگ باشه !

آخرین ویرایش:
من هر سه تا شماره رو دارم ! فقط فروشي نيست آك آك هم هست . . .

منم میخوام:biggrin1:

خودت حرف خودت رو نقض مي كني ؟ ؟ ؟
اگه بازي بزرگي بوده هنوزم بايد بزرگ باشه !

منظورش این بود که دیگه قدیمی شده و بازیهای بزرگ جدید اومدن!

بچه ها شما چيزي از قضيه ي temen ni gru كه آرخام دو سه بار تو بازي ميگه مي دونيد ؟

سلام

خوب اون temen ni gru اسم اون برج بزرگه س که از دل زمین در میاد . ;)

البته یه بار به خاله م گفتم بیاد بازی رو نشونش بدم ، بعد که این temen ni gru رو دید ، یه چیزایی گفت من که نفهمیدم ! :) ( فکر کنم از ریشه ی چند کلمه درست شده :confused: )

سورنا ببر به بابات نشون بده این کلمه رو ، ببین چی میگه . ;)

he Temen-ni-gru is a tower of legend in the video game Devil May Cry 3: Dante's Awakening. The name is similar to the Sumerian E-temen-ni-gur, the main ziggurat of Ur, and its construction also resembles that of Purgatory in The Divine Comedy, the mountain that linked Earth and Heaven

The Temen-ni-gru was constructed by humans who worshipped evil some millennia ago to act as a gateway to the demon world and allow Mundus and his minions through. When Sparda rebelled, he fought back the demons and defeated Mundus, then sealed the gate and suppressed the tower. However, in doing so he sealed most of his own demonic power beyond the gate, contained within the Force Edge, the inert form of the Sparda sword.

As the game opens, Sparda's oldest son Vergil, and a mysterious man named Arkham seek to reactivate the tower and open the gate, to claim Sparda's power for their own.

ویرایش: اگر خواستین واستون ترجمه کنم!

آخرین ویرایش:
مرسي سورنا جان ... خيلي ممنونم ... در تصديق نوشته ي بالا عكسي رو كه قبلا" (صفحه ي 3 ) گذاشته بودم رو دوباره ميگذارم :

و به اين طريق حرفم رو پس ميگيرم !!! :blushing:

یه نکته باحال
توی Dmc3 وقتی سوار اون وسیله قطار مانند میشیم یه مجسمه توی ایستگاه هست که از یه قسمت کمدی الهی برداشت شده :
سربریده خویش را چون فانوسی از دست فروآویخته بود و بما مینگریست و میگفت : "وای بر من"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or