بحث و تبادل نظر در مورد بازی های MMO

43477883774205382599.png

هدف از ایجاد این تاپیک اینه یه سری بازی MMO که تاپیک ندارن در اینجا بحث و تبادل نظر بشه که اگر لازم بود تاپیکش زده شه ...

قوانین :

1 . بعضی از بازیها تاپیک مجزا دارند ( لطفا سوال یا نظر خودتون رو در تاپیک مختص به خودش بپرسید )
2 . دادن هر گونه لینک فروشگاه ممنوع ( هر گونه تبلیغات ممنوع )
3 . بروزرسانی خواهد شد ...

خب خیلی بازی MMO داریم که حتی اسمی ازشون هم برده نشده (چه اونهایی که ریلیز شدن چه اون هایی که قراره ریلیز بشه)

برای دیدن لیست بازی های MMO به این لینک مراجعه کنید

لینک

نکته : MMO صرفا به بازی های مثل WOW یا امثال این ها نمیگن .. اشتباه نکنید ...

نکته 2 : بازی های هستند که قابلیت آنلاین هم دارند .. جزو این دسته نیستد ..
بازی هایی که فقط آنلاین هستند MMO هستند

نکته 3 : بازی های Browser-Based یا تحت وب جزو این تاپیک نیستند ( مانند تراوین و ..... )

سبک های MMO :

MMORPG : ( همون بازی های RPG به صورت آنلاین . ) مانند : WOW - GW2 - TERA

MOBA : ( بازی های که دارای یک Arena یا Battleground هستن و پلیر با استراتژی و انتخاب کردن هیرو خودش وارد این بازی میشه ... حالا هم می تونه از سوم شخص باشه هم ایزومتیک باشه و ... ) مانند : DOTA 2 - SMITE

MMOFPS : بازی های اول شخص آنلاین شوتر .

MMOTPS : بازی های سوم شخص آنلاین شوتر .

SOCIAL : بازی هایی اجتماعی که شبیه ساز زندگی هستند , اصولا جهان مجازی دارند . مانند : Second Life

FIGHTING : بازی های رزمی و فایتینگ . مانند : Smite - LOST SAGA

RACING : بازی های مسابقه ـی ( حالا حتما نباید ماشین یا موتور باشه مسابقه ) مانند : AUTO CLUB REVOLUTION - NFS :WORLD

و ..

هر چند وقت یه بار هم به معرفی یک بازی آنلاین می پردازیم

( اگر بازی خاصی مد نظرتونه و نمی تونید براش تاپیک بزنید و نیاز به اطلاعات بیشتر دارید بیاید پست بدین تو این تاپیک )

" این پست به روزرسانی میشود "

---

خب بازی جدیدی اومده MMORPG که استقبال خوبی ازش شده و بعضی ها ازش خوب میگن بعضی ها انتقاد دارن

69786617926722219978.jpg

سایت MMOBOMBS هر هفته یه ویدیو به انتشار میذاره ... 140 قسمت این ویدیو خیلی جالبه .. به معرفی 3 بازی جدید می پردازه که یکیش archeage ـه

Free To Play Weekly – Deep Down, ArcheAge, Skyforge, (ep.140)- MMOBomb.com

( نیاز به قند شکن داره برای دیدن ویدیو )

--

این بازی هم خیلی قشنگه حتما پیشنهاد می کنم تریلرش رو ببینید واقعا محشره گرافیک زیبایی هم داره گیم پلی ـش هم قشنگ ـه .... ( الان فک کنم در مرحله بتا ـه )

SkyForge

30424826045466569394.jpg

آخرین ویرایش:
خب new world هم به پایانه خودش رسید واقعا حیف، این اپدیت اخر واقعا خوب بود و داشت مثله همون اول کیف میداد با این حساب mmo ی lord of the rings هم کنسله lost ark و throne هم فک کنم باید دنبال ی ناشره دیگه باشن برای ورژن غربیشون از اونجای که امازون میخواد کلا بیخیال mmo بشه
Amazon making ‘significant’ cuts to games business, moving away from MMOs | VGC

حالا چی بازی کنیم؟ تا midnight که خیلی مونده aion 2 هم که با این نته ما نمیشه سرورای اسیا بازی کرد، پیشنهادی چیزی؟

• Sad
Reactions: m.d.makan
Black Desert با نت ایران چطوره الان؟
----
خب new world هم به پایانه خودش رسید واقعا حیف، این اپدیت اخر واقعا خوب بود و داشت مثله همون اول کیف میداد با این حساب mmo ی lord of the rings هم کنسله lost ark و throne هم فک کنم باید دنبال ی ناشره دیگه باشن برای ورژن غربیشون از اونجای که امازون میخواد کلا بیخیال mmo بشه
Amazon making ‘significant’ cuts to games business, moving away from MMOs | VGC

حالا چی بازی کنیم؟ تا midnight که خیلی مونده aion 2 هم که با این نته ما نمیشه سرورای اسیا بازی کرد، پیشنهادی چیزی؟
تعریف Guild Wars 2 رو زیاد شنیدم ولی امتحان نکردم :دی

• Like
Reactions: Kaiki
Black Desert با نت ایران چطوره الان؟
----

تعریف Guild Wars 2 رو زیاد شنیدم ولی امتحان نکردم :دی
bdo رو زمانی که بازی میکردم(2022 اینا) اوکی بود حتی برای pvp پینگم بین 90-110 بود
این قدیمیا و شناخته شده هارو همرو بازی کردم(جز ff14) حالا یا جدی یا صرفا اکانته کسیو گرفتم خیلی مختصر تجربه کنم ببینم برام حذاب هست یا نه، الان بیشتر دنبال ی چیزی هستم که هم جدید باشه هم اونقدری افتضاح نباشه که نشه تحملش کرد مثلا raven 2 نباشه

• Like
Reactions: Big Band
روی کنسول یدونه New World توی سبک MMO آدمیزادی بود که اونم تا اخر ۲۰۲۶ سروراشو میبندن! خاک بر سرشون لااقل سروراشو باز میذاشتین.
تنها دلخوشی همین MMO بود از بس که کویره این ژانر روی کنسول!

• Like
روی کنسول یدونه New World توی سبک MMO آدمیزادی بود که اونم تا اخر ۲۰۲۶ سروراشو میبندن! خاک بر سرشون لااقل سروراشو باز میذاشتین.
تنها دلخوشی همین MMO بود از بس که کویره این ژانر روی کنسول!
mmoی که اپدیت نشه عملا dead شده مطمئن باش خوده شمام بعده ی مدت که ببینی اینده نداره دیگه انگیزه واسه بازی کردن پیدا نمیکنی حتی بنظرم زودتر از اینم میبندن دیروز که خبر اومد و تو بازی بودم تو سروره nysa دیگه هیچکس حوصله هیچی نداشت همه جلوی everfall و windsward جم شده بودن کاری نمیکردن کمپانی ماهم همه دنبال ی گیم جدید بودن اخرشم به نتجیه نرسیدیم قرار شد توی دیسکورد ادامه بدیم بحثو و برای اخرین بار ی چست ران رفتیم و همه یکی یکی لاگ اوت کردیم

Screenshot 2025-10-29 125721.png
---------------------------------
درکل تصمیم عجیبی بود امازون رو نمیشه خیلی اینجا مقصر دونست و بهش فحش داد به انداره ی کافی پای گیم واستاد و ساپورت کرد ولی نتیجه نداد چیزی که عجیبه اینه چرا درست زمانی که گیم تو بهترین حالت خودش بعده همه این شکست ها بود و تغیراتی که داده بودن میتونست همه چیزو درست کنه این تصمیمو گرفتن اگه از قیل میدونستن میخوان این کارو بکنن که چرا اصلا nighthaven رو دادن اگرم میخواستن ببین بازخوردا چطوره که دیگه نمیدونم چجوری انتظار بازخورد بهتر از این داشتن پلیرا از 10kرفت روی 40k هر روزم داشت بیشتر میشد و کلی استریمر معروف داشتن برمیگشتن

• Like
Reactions: MyJinx
BDO الان ارزش داره از صفر شروع کرد؟ بیشتر برای PVE میخوام. خیلی توی MMO اهل PVP نیستم.
BDO اصلش pvp ش بود همه ی گرایندی که میکنی واسه این بود تو pvp قوی شی ولی الان ظاهرا pve شم بهش رسیدن قبلا فقط ورلد باس ها بود که با بقیه میزدی الان دانجن اضافه شده سولو چلنج و گروپ چلنجو اینارم داره life skill هاشم که بهترین و عمیق ترین سیستمارو داره توی تمامه mmo ها

اره ارزششو داره ولی راهه سختی درپیش داری اگه بخوای واقعا یادش بگیری و بازیش کنی باتوجه به پسته قبلت هم فک کنم میخوای روی کنسول بازی کنی اگه اینطوره که بنظرم وقت نذاری براش بهتر باشه این مثه nw کراس پلتفورم نیست و اگه درست یادم باشه حتی ورژن کنسولیش ی تفاوت های خیلی بدی داره مثلا تعداد مانسترا کمتره که خب توی این بازی که 90% ش کشتن بی وقفه ی همین ماسنترا هست مشکله خیلی بزگریه

درکل پیشنهاد میکنم تا 14 نوامبر و اومدن where winds meet یجوری خودتو سرگرم کنی شاید wwm خوب باشه حالا یا همون nw رو ادامه بده فعلا انقدری پلیر داره که لنگ نمونی تازه شده مثله قبل اپدیت نایت هیون یا اگه از کامبت bdo خوشت اومده همین Bdo رو خیلی کژوال روی همون کنسول شروع کن انقدری گرافیک دنیاش و کامبتش خوب هست که فقط همینا 2 هفته نگه ت داره، اگرم wwm خوب نباشه که we are cooked:D

• Like
Reactions: MyJinx
BDO اصلش pvp ش بود همه ی گرایندی که میکنی واسه این بود تو pvp قوی شی ولی الان ظاهرا pve شم بهش رسیدن قبلا فقط ورلد باس ها بود که با بقیه میزدی الان دانجن اضافه شده سولو چلنج و گروپ چلنجو اینارم داره life skill هاشم که بهترین و عمیق ترین سیستمارو داره توی تمامه mmo ها

اره ارزششو داره ولی راهه سختی درپیش داری اگه بخوای واقعا یادش بگیری و بازیش کنی باتوجه به پسته قبلت هم فک کنم میخوای روی کنسول بازی کنی اگه اینطوره که بنظرم وقت نذاری براش بهتر باشه این مثه nw کراس پلتفورم نیست و اگه درست یادم باشه حتی ورژن کنسولیش ی تفاوت های خیلی بدی داره مثلا تعداد مانسترا کمتره که خب توی این بازی که 90% ش کشتن بی وقفه ی همین ماسنترا هست مشکله خیلی بزگریه

درکل پیشنهاد میکنم تا 14 نوامبر و اومدن where winds meet یجوری خودتو سرگرم کنی شاید wwm خوب باشه حالا یا همون nw رو ادامه بده فعلا انقدری پلیر داره که لنگ نمونی تازه شده مثله قبل اپدیت نایت هیون یا اگه از کامبت bdo خوشت اومده همین Bdo رو خیلی کژوال روی همون کنسول شروع کن انقدری گرافیک دنیاش و کامبتش خوب هست که فقط همینا 2 هفته نگه ت داره، اگرم wwm خوب نباشه که we are cooked:D
بجز wow روی پیسی الان PVE محور کدوم یکی خوبه؟ که روی استیمم در دسترس باشه و سیستم فضایی نخواد؟ :D

بجز wow روی پیسی الان PVE محور کدوم یکی خوبه؟ که روی استیمم در دسترس باشه و سیستم فضایی نخواد؟ :D
guild wars 2 فکرکنم بهترین اپشن باشه اگه wow رو نمخیوای پس طبیعتا FF14 هم خط میخوره تو سطح wow و ff14 ی old school runescape هم هست منکه کلا درکش نمیکنم ولی عجیب طرفدار داره و میگن بتونی با گرفتیک و سیستمش کنار بیای پتانسیل اینو داره همچیو ول کنی فقط اینو بازی کنی
gw2 خوبیش اینه تا لول 60 اینا اگه درست یادم باشه میتونی رایگان بازی کنی و ببینی واقعا خوشت میاد از بازی یا نه

این Where Winds Meet عجب PVP باحالی داره.
من که اصلا تو MMOها PVPباز نیستم هم خوشم اومده ازش.
یک هفته قبلش هم Sword of Justice میاد که خب تو خیلی از ویژگیها با هم تفاوت دارن.

اونطوری که من دیدم WWM بیشتر اکشن آرپی جیه که ویژگیهای مولتی پلیر و MMOلایک هم داره که خب خیلی ترغیبت میکنه که آنلاین بازی کنی و با مابقی پلیرها تعامل داشته باشی.
ولی SOJ میشه گفت بیشتر MMORPG هست .

از این لحاظ WWM برای پلیرهایی که بیشتر سینگل پلیر باز هستن در دسترس تره ، مثل FF XIV

SOJ همین هفته میاد ، جفتشون هم که F2P هستن و بدون ریسک میشه جفتشون رو بازی کرد و حداقل 100 ساعت لذت برد.

• Like
این Where Winds Meet عجب PVP باحالی داره.
من که اصلا تو MMOها PVPباز نیستم هم خوشم اومده ازش.
یک هفته قبلش هم Sword of Justice میاد که خب تو خیلی از ویژگیها با هم تفاوت دارن.

اونطوری که من دیدم WWM بیشتر اکشن آرپی جیه که ویژگیهای مولتی پلیر و MMOلایک هم داره که خب خیلی ترغیبت میکنه که آنلاین بازی کنی و با مابقی پلیرها تعامل داشته باشی.
ولی SOJ میشه گفت بیشتر MMORPG هست .

از این لحاظ WWM برای پلیرهایی که بیشتر سینگل پلیر باز هستن در دسترس تره ، مثل FF XIV

SOJ همین هفته میاد ، جفتشون هم که F2P هستن و بدون ریسک میشه جفتشون رو بازی کرد و حداقل 100 ساعت لذت برد.
درمورد pvpی wwm فکر کنم فقط 1v1 و ارناشو دیدی بتل گراندش خیلی داغونه :D
اینجا ی مقایسه کلی درمورد این دوتا هست اگه کسی خواست

• Like
Reactions: m.d.makan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or